HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 4., szombat 18:14
ericco írta:Ja a nyáron, mikor Mbappéra volt esély, még fontos volt az ár/érték, most már nem? Erről beszéltem anno.
Reménykedjünk, hogy a télen előbukkan egy újabb Mbappé, és nem halásszák el az orrunk elől. Kane, Cavani és társaitól mentsen meg az ég. Akkor inkább még egy szezon a jelenlegiekkel, és hozzuk ide a legnagyobb spanyol brazil, stb. tehetségeket darabját 30-40 millióért. Egy-kettő csak bevállik, és legalább az elején nem kérnének csillagászati fizut.
Amúgy ja: Alexis. Olcsóbb lenne (mondjuk a fizetése nem annyira), ráadásul egy fricska is a Barcának
Én már akkor is kifizettem volna, mert volt tartalék és pont attól féltem, amitől most átélünk. Mbappet elvitték és fogalmunk sincs, hogy kit kéne hozni.
Aztán meg ne legyünk idióták és ne higgyük azt, mint Wenger, hogy majd hozok pár tehetséget, 2 év alatt beérik, aztán miénk a világ.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K