Bundesliga
Re: Bundesliga
tiszta sor. akkor télen jön klopp+reus csomag.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem szimpatikus, én csípem az ilyen őrülteket. És Ő jó értelemben őrült, nem úgy mint egy Vinnie Jones a pályán pl. Valamilyen szinten érdekel a karrierje, remélem más klubnál is sikeres tud majd lenni, mert a Dortmundból is szimpatikus csapatot csinált. Tetszett a játékfelfogásuk, stílusuk. Nem is feltétlen baj, hogy szétkapták őket, mert ha tovább egybe maradnak és erősödtek is volna, akkor hosszú távon is bajunk lett volna velük, meg sok más csapatnak is.ziro4vr írta:Egyébként miért érdekel titeket ennyire Klopp?
Ilyenkor szokott jönni a +1 év. De mindegy is végülis, mert 2016-tól gondolom már munkába akar állni, akkor meg még tuti Wenger ül majd a padon.Mondjuk nem tudom mikor lesz az a nyugdíj. 2017-ig van szerződése, még egy nagyot szeretne dobni, utána vonul vissza. Legalábbis elvileg így van.
PL-en belül még így is jók, úgyhogy ja. Oda ne menjen. Bár az igazolásai neki sem jöttek be 100%osan a Dortmundnál.Még a végén összehozna valamit az araboknak... Azt meg nem kéne.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egy ilyen Reus nyilatkozat után, azért Kloppnak is megnő a marketing értéke, lévén bárhová megy sanszos hogy Reus packban érkezik vele, azért az nem rossz ajánlólevél jelenleg. Amúgy "ha ide jönne az azt jelentené, hogy nem nyertünk semmit", ugyan csak fél évet pihen.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mondjuk nem tudom mikor lesz az a nyugdíj. 2017-ig van szerződése, még egy nagyot szeretne dobni, utána vonul vissza. Legalábbis elvileg így van. De egyébként sokkal inkább menjenek a Bayernbe, mint a Citybe. Még a végén összehozna valamit az araboknak... Azt meg nem kéne.M1Ö írta:Pedig nagyon sanszos, hogy oda megy. Ha csak nem Guardiola megy oda. Akkor viszont a Bayern a befutó, ahhoz meg megint csak gratulálni tudnék. Real remélhetőleg kilőve, mert ha idejön, az azt jelenti, hogy idén nem nyertünk semmit. Wenger az Arsenal-ból megy nyugdíjba, erre a fejemet teszem, a MU elvileg hosszútávra tervez van Gaal-lal. Más csapat nem nagyon jön képbe. Talán a PSG még. Annak örülnék is ha oda menne, ott nem kellene újraépítenie az egész keretet.alexoxladjackoxi írta:Bízom Kloppban, hogy nem a Citybe megy.
- M1Ö
Pedig nagyon sanszos, hogy oda megy. Ha csak nem Guardiola megy oda. Akkor viszont a Bayern a befutó, ahhoz meg megint csak gratulálni tudnék. Real remélhetőleg kilőve, mert ha idejön, az azt jelenti, hogy idén nem nyertünk semmit. Wenger az Arsenal-ból megy nyugdíjba, erre a fejemet teszem, a MU elvileg hosszútávra tervez van Gaal-lal. Más csapat nem nagyon jön képbe. Talán a PSG még. Annak örülnék is ha oda menne, ott nem kellene újraépítenie az egész keretet.alexoxladjackoxi írta:Bízom Kloppban, hogy nem a Citybe megy.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- alexoxladjackoxi
Bízom Kloppban, hogy nem a Citybe megy. Talán benne van annyi, hogy nagy múltú, tradíciókkal rendelkező klubhoz szerződik, nem ilyen City féléhez. Talán...M1Ö írta:Akkor City vagy Bayern. Inkább City talán. Hát... gratulálok Marco fiam...alexoxladjackoxi írta: Ez alapján, ahol kiköthet: Bayern, Real, MU, City, Arsenal. Máshol nem tudom Kloppot elképzelni, ezáltal Reust sem.
- M1Ö
Akkor City vagy Bayern. Inkább City talán. Hát... gratulálok Marco fiam...alexoxladjackoxi írta: Ez alapján, ahol kiköthet: Bayern, Real, MU, City, Arsenal. Máshol nem tudom Kloppot elképzelni, ezáltal Reust sem.
- alexoxladjackoxi
Marco Reus:" Tudom, hogy ha Klopp visszatér akkor vele fogok játszani. Magával visz bárhová is mennyen. Nekem ő olyan volt mint egy barát, edző és egy második apuka." Ez alapján, ahol kiköthet: Bayern, Real, MU, City, Arsenal. Máshol nem tudom Kloppot elképzelni, ezáltal Reust sem.
amúgy látom alonso megkapta a 14-es mezt.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56515854
Dante,Benatia,Douglas Costa meg a Pep mellett álló öregpapi feje...hát én sírok.
Dante,Benatia,Douglas Costa meg a Pep mellett álló öregpapi feje...hát én sírok.
- alexoxladjackoxi
Az a benatia nagyon sérülékeny, és olyan lassú, mint Arbeloa fáradtabb napjain. Boateng egész jó védő lett az évek folyamán, de ő meg egy Ramos light, gyengébb képességű, viszont a feje ugyanúgy elszáll sokszor.[/quote]
Viszont ha vesznek egy védőt, akkor Benatia távozni fog. A pad nem neki való. Bár Juvéba nem vágom most miért létszükség kh-t igazolni. Bonucci-Chiellini alap, Barzagli már koros, de cserének jó, Ruganirol meg azt mondják nagy fogás. Egész évet lehozta lap nélkül.
Viszont ha vesznek egy védőt, akkor Benatia távozni fog. A pad nem neki való. Bár Juvéba nem vágom most miért létszükség kh-t igazolni. Bonucci-Chiellini alap, Barzagli már koros, de cserének jó, Ruganirol meg azt mondják nagy fogás. Egész évet lehozta lap nélkül.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk ez nem tudom hogy jön ebbe a topikba, de ez az én bajom is. Tavasszal lesznek ott gondok.BBeno írta:jó lesz nekünk majd az illarra casemiro duó. szép munka srácok. nem kell a kp-ra senki. csak elmormolunk a szezon előtt egy imát hogy kroos és modric végig bírják és meg is vagyunk.
Az a benatia nagyon sérülékeny, és olyan lassú, mint Arbeloa fáradtabb napjain. Boateng egész jó védő lett az évek folyamán, de ő meg egy Ramos light, gyengébb képességű, viszont a feje ugyanúgy elszáll sokszor.alexoxladjackoxi írta: A Benatia-Boateng tengely jól cseng, de valamiért nem mükszik... Ez lehet Guardiola sara, de lehet, hogy a marokkói szimplán nem passzol a BuLi-ba. Az meg ugye nálam egyértelmű, hogy kik lennének a szélső védők. Bár Pepen kívül szinte mindenkinek...
Nem illik.
- alexoxladjackoxi
A Benatia-Boateng tengely jól cseng, de valamiért nem mükszik... Ez lehet Guardiola sara, de lehet, hogy a marokkói szimplán nem passzol a BuLi-ba. Az meg ugye nálam egyértelmű, hogy kik lennének a szélső védők. Bár Pepen kívül szinte mindenkinek...ziro4vr írta:Azért nem lesz sima, a juve akarná benatiat is. Mondjuk a BM helyében én középső védőt vennék, de az ő bajuk. Vidal mindenesetre nagy erősítés lenne nekik, egy egészséges Robben után a legnagyobb.
jó lesz nekünk majd az illarra casemiro duó. szép munka srácok. nem kell a kp-ra senki. csak elmormolunk a szezon előtt egy imát hogy kroos és modric végig bírják és meg is vagyunk.
- ziro4vr
Azért nem lesz sima, a juve akarná benatiat is. Mondjuk a BM helyében én középső védőt vennék, de az ő bajuk. Vidal mindenesetre nagy erősítés lenne nekik, egy egészséges Robben után a legnagyobb.
Nem illik.
Ez tuti deal lesz, mert nem hiszem, hogy a Bayern csak úgy neki menni a szezonnak egy Alonso-Thiago 3-assal meg egy Alaba, Lahm pótlékkal...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Kommentáld topikba írtam pár perce, direkt neked címezve a hírt.Norbii írta:A bayern nagy valószínűséggel leigazolja Vidalt, aki Schweinit pótolná 40 misiért.
Nem illik.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
A bayern nagy valószínűséggel leigazolja Vidalt, aki Schweinit pótolná 40 misiért.
- ziro4vr
BM állítólag közel Max Meyerhez. Az a kölyök már ellenünk is feltűnt, hogy milyen jó kis spíler. Nagy jövő állhat előtte, a BM-ben viszont könnyen elkallódhat. Menjen inkább Dortmundba.
Nem illik.