lettherightonein92 írta:
Dehogy értemelnénk jóvátételt, kár ilyen költői túlzásokkal vitatni a mondanivalóm, mivel sosem mondtam ilyet. Csak azt mondtam, hogy eléggé megbűnhődtünk amiatt az idióta miatt. Illetve amit idén kaptunk a pofánkba az ueafától, azzal objektíven fizettünk is nagyon sokmilliót.
Szóval, akkor semmi gond, mehet minden tovább, hisz megkaptátok a "büntetést"?
Ezt te se gondolod komolyan. Mi volt a büntetés? Hogy egy balfasz elnökötök volt? Vagy hogy fizetgettetek a bíróknak? Arról ki tehet?
Édes istenem...
Illetve a Barto-Laporta esetnél sem jogi szempontból írtam, mint inkább imázs-szurkolói szemszögből. Mivel Laportának, de főképp Xavinak és a jelenleg épülő nagyon hajtós, szerethető, és szép focit játszó csapatunknak ehhez az egészhez az égvilágon semmi köze, nyugodt lélekkel szurkolhatok nekik akkor is, ha valami csoda folytán igazak lennének a vádak. És ezt nem csak elfogultságból írom, a Juvénél is ugyanígy gondoltam, pedig Milan drukker vagyok.
Hát, lelke rajta... Nem ezzel kezdett romlani a Barca megítélése. Imázs rombolás ott kezdődött, hogy a goat, bestofthebest, "sohanemlesználajobb", "végremegérdemeltvb" Messi 1-2 évente emelgette a fizetését, és ehhez tapsoltak hozzá a szurkolók, elnökök. De mondhatnám a Busi bukfencet, a cselzi elleni kamu továbbjutást, az Alves vs Pepe esetet, stb. A sort egész nap tudnám folytatni. Amíg ott volt Messi, a szurkolók mentek. Az a bajom azzal amit írsz, hogy oké, hogy "szerethető" meg "szép focit" játszik a csapat (már akinek a mostani játék szép és jó), ha kiesnek a bl/el-ből, senkit nem fog ez érdekelni, végső soron az eredmény a lényeg.