Félreértettél. Morata se tűnt fel, hogy a pályán van. De Moratatól kb. nem vártunk többet... Nem tűnt fel, hogy lejött egy elviekben top 10-es csatár a pályáról...ziro4vr írta:Most ez megint..beáll Morata a lépni nem tudó Atmások ellen, ehhez képest nekem meg ő nem tűnt fel..csak hogy futott, meg hajtott..ennél többet várnék egy RM cserecsatártól..a spanyolt el kell adni, a lehető legjobb áronMatt009 írta:
Tegnap sérült volt vagy nem volt az, nem tudom, de elég szomorú, hogy Morata beáll egy BL döntőn, és nem tűnik fel Benz hiánya. Nem tudom, hogy Suarez összességében hasznosabb lenne-e vagy sem, de kell konkurencia jövőre Benzemának. Egyedül erre a posztra nem maradhat. Nem feltétlenül Suarez kell, de egy olyan csatár, akire lehet számítani.
Benzemat csak extrém jó ajánlat esetén engedném el, és ha plusz 20, max 25 ráfizetéssel jöhetne Suarez, amúgy nem.
Karim Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Most ez megint..beáll Morata a lépni nem tudó Atmások ellen, ehhez képest nekem meg ő nem tűnt fel..csak hogy futott, meg hajtott..ennél többet várnék egy RM cserecsatártól..a spanyolt el kell adni, a lehető legjobb áronMatt009 írta:
Tegnap sérült volt vagy nem volt az, nem tudom, de elég szomorú, hogy Morata beáll egy BL döntőn, és nem tűnik fel Benz hiánya. Nem tudom, hogy Suarez összességében hasznosabb lenne-e vagy sem, de kell konkurencia jövőre Benzemának. Egyedül erre a posztra nem maradhat. Nem feltétlenül Suarez kell, de egy olyan csatár, akire lehet számítani.
Benzemat csak extrém jó ajánlat esetén engedném el, és ha plusz 20, max 25 ráfizetéssel jöhetne Suarez, amúgy nem.
Nem illik.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Amúgy zalkrisz összefoglalását szóról szóra adom. 3 dolgot várok el tőle, összjátékban legyen jó; ha a többieknek nem megy a góllövés, akkor rúgja ő a döntő gólt; illetve, hogy ne legyen olyan hullámzó, hogy 5-6 jó meccset követ 5-6 gyenge meccs. Idén a jó meccsein az általam elvárt dolgokat maximálisan hozta, de utána jött a hullámvölgy, és akkor megint csak netto emberhátrány volt.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
höhő, úgy látom megint buli van itt. kibaszott szánalmas kevesebb mint egy nappal a 10. bl győzelem után, amire 12 évet kellett várni. mindenki nyugodjon le a picsába és ünnepelje a tizediket. gondolom sokaknak ez volt az első bl győzelem amit aktívan végigszurkolhatott. ilyen azért nincs minden évben. (mondjuk jövőre pont lesz ) élvezze ki mindenki, majd pár nap, pár hét múlva lehet újra anyázni.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Megérte felkelnem ma is, ezt is megtudtam. Ha nem a Real Madridnak drukkolnék most azt kívánnám, hogy menjen el egy olyan csapatba ahol megbecsülik és nem fogalmatlanok vannak körülötte, ahol ő kapná a forintos labdákat, és nem neki kellene kiugratni a szelsőket, meg megtartani a labdákat 35 méterre a kaputól és várni amíg a 2 "nagyágyú szupercsillagharcos" begyújtja a rakétákat aztán nézheti ,hogy tűzön vízen át vezetik a labdát amíg meg nem szerzik életük gólját, aztán "énvagyokaviláglegjobbjamer70góltrúgokegyévbengyorsanleiskapomamezem" vagymeg "újigazolásvagyokrengetegpénzbekerültemezértazistenértsepasszolokinkábbkiszorítotthelyzetbőlisellövöm".zalkrisz írta:Teljesen mindegy ki van elől, Morata vagy ő, egyik sem különb a másiknál.
Én mindenképpen megtartanám, tényleg fontos része a csapatnak, még ha gólokban ez is nem látszódik ANNYIRA (azért idén is összehozott 24-et), tegnap sérült volt, ez egyértelmű, de így is volt pár szép megoldása, passza.
Mellé kéne egy ember, aztán aki jobban teljesít, fontosabb a csapatnak (nem feltétlenül gólokra gondolok), akkor az kezd.
Mellé kéne egy ember, aztán aki jobban teljesít, fontosabb a csapatnak (nem feltétlenül gólokra gondolok), akkor az kezd.
- h3x0r
Nem akarok Benzemarol beszelni, viszont egyszeruen hihetetlen, hogy nem csak most, hanem maskor is sokan tobb szaz hozzaszolassal a hatuk mogott nem ertik hogy 1-1 hsz-el mi a gond. SOHA nem azzal van a baj amit irtok, hanem AHOGY irjatok. Soha nem a mondandoval van a baj, hanem a stilussal.
Erdekes hogy egyesek ugyan azt a gondolatot le tudjak irni normalis stilusban, masok meg nem.
Erdekes hogy egyesek ugyan azt a gondolatot le tudjak irni normalis stilusban, masok meg nem.
Leírom utoljára, hátha ér valamit: Kritika jöhet, nagyon sokszor rá is szolgál, ugyanakkor a szavakat nagyon meg kell válogatni. Akinek ez nem megy, az inkább ne erőltesse ezt a dolgot, hanem küldje el a picsába a fotelből, vagy menjen oda a szülőkhöz/barátnőhöz/haverokhoz, és engedje ki ott a gőzt, nekik. Mindenkinek vannak kedvencei, mindenkinek más a habitusa. Amire mondjuk x ugrik, az lehet, hogy y-nál még belefér. Jobb nem tesztelni a határokat. Ugyanez persze igaz az elvakult védelmezőkre is. Itt is egy rossz szó/mondat, aztán az utálóknak több sem kell...
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
megemlítettem, hogy ez is benne van. mégha nem is ez az első számú feladata.@matador, azaz egy gólja van az utolsó 13 meccséről, legalább ezzel ne... csak a gólokkal ne gyere, mert azaz utolsó amivel védeni lehet, gyere te is a mezőnymunkával az szubjektívebb csak olyan dolgokkal ne amik tények
azt senki sem vitatja, hogy rém gyengén muzsikált az elmúlt időszakban. csak egészen egyszerűen nem szabad eladni.
Sportfilozófia: Roger Federer
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
+1zalkrisz írta:Most látom...
@matador, azaz egy gólja van az utolsó 13 meccséről, legalább ezzel ne... csak a gólokkal ne gyere, mert azaz utolsó amivel védeni lehet, gyere te is a mezőnymunkával az szubjektívebb csak olyan dolgokkal ne amik tények
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ha nem a szeretett csapatomról lenne szó, mondanám/írnám, hogy tényleg menjen a "fenébe" oda, ahol rá épülhet(ne) egy csapat és alázzon meg mindenkit.. Menne itt szép számmal a "de hülyék voltunk, hogy elengedtük" duma.
Mindenki nyugodt lehet, képes lenne rá, hogy húzzon egy csapatot, ha rá épülne egy egész rendszer.
Mindenki nyugodt lehet, képes lenne rá, hogy húzzon egy csapatot, ha rá épülne egy egész rendszer.
#happyshitting
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Tudtunkkal Ramos sem gólfelelős, mégis ott volt amikor valaki kellett. Idén nem is tudom már hányadszor. Benzemánál az a baj, hogy sosincs ott. Ha másnak nem megy, akkor nincs az az Isten, hogy ő legyen az, aki eldönti. Eldönti Bale, Ronaldo, Ramos, Di Maria. De a franciának csak az mutat jól, hogy egy 6-2-es, vagy egy 5-1-es meccs után, mint a BBC tagja, lőtt 2-3 gólt és ebből így év végére egy szép szám lesz. Nem ő a gólfelelős? Ezerszer lerágott csont. Attól még igenis olyan csatár legyen elől a Real Madridban, aki képes eldönteni, vagy a semmiből visszahozni a meccset. 1000 perc alatt még rólam is bepattan a labda, vagy engem is fejberúgnak párszor ilyen játékosok mellett. Ezek a méterekre pattant labdák meg nevetségesek. Te is hehe minden játékost falábúnak, egylábúnak, meg nyomoréknak nevezel, de a franciát még 50 éves korában is elnézegetnéd itt. Emlékszem 14 évesen megye 1 ifiben az első félidőben két kapus kirúgást nem tudtam levenni, messze pattant a labda mindkettőnél. Hát én olyan oltást kaptam az edzőtől, hogy ijedtemben lőttem két gólt a meccsen. Persze még utána is megjegyezte, hogy ez nem fér bele. 14 évesen. Nem ám a Real Madridban. De sztem itt senki nem a tegnapi meccsről beszél. Hanem azokról a folyamatos több száz percekről mikor semmi teljesítményt nyújt. Teljesen mindegy ki van elől, Morata vagy ő, egyik sem különb a másiknál. És ez nem a spanyolra nézve nagyobb baj...
- heccsat
Nála csak jobb embert lehet erre találni, bárki elnyomja, még egy betis szintű csapat védői is felfalják állandóan. Amíg nincs a közelében ember addig meg nem csoda, hogy megtartja, az meg, hogy Higuain módjára tud visszapasszokat adni, nálam nem meríti ki ezt a szerepkört.hehe írta:pont hogy benzemánál nem találsz jobb embert, hogy megtartsa és fedezze a fellőtt labdákat, kicsit láss már , ne csak nézz.
Veled az a baj hehe, hogyha egyszer megszeretsz valakit az a kép él benned örökké, ez már nem a lyonos benzema, csak visszafelé "fejlődött".
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heccsat 2014. május 25., vasárnap 13:31-kor.
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
te miről beszélsz?heccsat írta:Oké akkor ne legyen csatár, még rosszabb a helyzet ez esetben, gólpasszokban még rosszabbul áll, de akkor ez sem a feladata? Tegyünk oda egy labdabiztos embert akkor, akit nem nyom el, akármelyik kieső jelölt csapat védője. Vagy tegyünk oda valakit aki 104 gólból nem 8at készít elő.matador írta:@heccsat: miért kell elveszni a csatár szóban. az ő posztja (már amennyire vannak még posztok manapság) nem sokban fedi le a csatár szót.
pont hogy benzemánál nem találsz jobb embert, hogy megtartsa és fedezze a fellőtt labdákat, kicsit láss már , ne csak nézz.
- heccsat
Oké akkor ne legyen csatár, még rosszabb a helyzet ez esetben, gólpasszokban még rosszabbul áll, de akkor ez sem a feladata? Tegyünk oda egy labdabiztos embert akkor, akit nem nyom el, akármelyik kieső jelölt csapat védője. Vagy tegyünk oda valakit aki 104 gólból nem 8at készít elő.matador írta:@heccsat: miért kell elveszni a csatár szóban. az ő posztja (már amennyire vannak még posztok manapság) nem sokban fedi le a csatár szót.
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
hehe írta:van benzemánál jobb a posztra, csak már sajnos mind visszavonultak.
@heccsat: miért kell elveszni a csatár szóban. az ő posztja (már amennyire vannak még posztok manapság) nem sokban fedi le a csatár szót.
persze én is szeretném, hogy a heréi végre leszálljanak a hasából a zacsijába.
Sportfilozófia: Roger Federer
- heccsat
Hagyjuk srácok. Benzema mindenben jó, mint megtudtam mezőnyben egy császár, nem is kell tőle a gól. A 9 gólpassza a bajnokságban 34 meccsen, annyira kiemeli az átlagtól, hogy ezért megéri őt itt tartani vagy a meccsenkénti 0,5 cselével és csodálatos fizikumával lefoglalja mindkét belsővédőjét az ellenfélnek. Vagy mire is gondoltok pontosan? Mert, hogy nem tud évente 10 meccsnél többen jó lenne az fix... és ez 50 meccsből elég szegényes.
MyStiq, mondtam én, hogy te voltál? Nem.
Ez volt az első kommentem amit töröltek? Nem.
Csak az én kommentjeim törlik Benzemával kapcsolatban? Nem.
Csak benzemával kapcsolatban van ilyen moderátori intézkedés? Igen.
Az meg, hogy Suarez úgy hajt a gólokra, mint CR meg csak azt tükrözi, hogy nem néztetek sok pool meccset. Egyébként, több, mint 33 % al több gólpasszt adott (1 el kevesebb meccsen ráadásul), mint Benzema, olyan embereknek akik nem éppen Ronaldo vagy Bale szintjén mozognak (és mellé lőtt közel 2x annyi gólt, de az ugye mindegy egy csatártól nálatok, mint megtudtam, neki nem feladata a gólszerzés, ha kihagyja minden helyzetét is edzői utasítás biztos), annyit, mint CR csak nem volt közte 11es sem. Nem vagyok nagy, (sőt kicsi sem)Suarez fan, de, azért a különbség számottevő. kulcspasszokban is jóval magasabb szintet képvisel, mint Benzema. Csak azért róla beszélek, mert itt olyan kommentek vannak, hogy pár millió különbség van csak közöttük értékben.
Még mindig nem a tegnapiért van elővéve, az érdekel a legkevésbé. De azért úgy látom nem én vagyok az egyetlen akit zavar, ha a Real madrid csatára képes ilyen emberek mellett 1000 perces góltalansági sorozatokat lehozni.
Én nem akarok senki konkrétat, de aki azt mondja, hogy nincs Benzemánál jobb ember erre a posztra, az vizsgáltassa ki magát.
MyStiq, mondtam én, hogy te voltál? Nem.
Ez volt az első kommentem amit töröltek? Nem.
Csak az én kommentjeim törlik Benzemával kapcsolatban? Nem.
Csak benzemával kapcsolatban van ilyen moderátori intézkedés? Igen.
Az meg, hogy Suarez úgy hajt a gólokra, mint CR meg csak azt tükrözi, hogy nem néztetek sok pool meccset. Egyébként, több, mint 33 % al több gólpasszt adott (1 el kevesebb meccsen ráadásul), mint Benzema, olyan embereknek akik nem éppen Ronaldo vagy Bale szintjén mozognak (és mellé lőtt közel 2x annyi gólt, de az ugye mindegy egy csatártól nálatok, mint megtudtam, neki nem feladata a gólszerzés, ha kihagyja minden helyzetét is edzői utasítás biztos), annyit, mint CR csak nem volt közte 11es sem. Nem vagyok nagy, (sőt kicsi sem)Suarez fan, de, azért a különbség számottevő. kulcspasszokban is jóval magasabb szintet képvisel, mint Benzema. Csak azért róla beszélek, mert itt olyan kommentek vannak, hogy pár millió különbség van csak közöttük értékben.
Még mindig nem a tegnapiért van elővéve, az érdekel a legkevésbé. De azért úgy látom nem én vagyok az egyetlen akit zavar, ha a Real madrid csatára képes ilyen emberek mellett 1000 perces góltalansági sorozatokat lehozni.
Én nem akarok senki konkrétat, de aki azt mondja, hogy nincs Benzemánál jobb ember erre a posztra, az vizsgáltassa ki magát.
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
de hova akarsz minőségi cserét?
továbbra sem úgy működik, hogy összeadódnak a statisztikák, teljesítmények.
ha hozol jó embereket a padra, akik akár kezdők is lehetnének, akkor előbb-utóbb az egész csapat teljesítménye visszaesik, mert bár mindenki játszik, de senki se tudja elkapni a ritmust és a fonalat.
morata helyett kell egy másodlagos ember, aki az utolsó 20-25 percekre cseréli benzemát, de nem mellé vagy elé.
továbbra sem úgy működik, hogy összeadódnak a statisztikák, teljesítmények.
ha hozol jó embereket a padra, akik akár kezdők is lehetnének, akkor előbb-utóbb az egész csapat teljesítménye visszaesik, mert bár mindenki játszik, de senki se tudja elkapni a ritmust és a fonalat.
morata helyett kell egy másodlagos ember, aki az utolsó 20-25 percekre cseréli benzemát, de nem mellé vagy elé.