10 dolog, amin Ancelottinak javítania kell cikkhez
1. Nem volt összhang a széleken
Igaz, hogy nem jo az ha egyszerre mindket szelso vedonk tamad, viszont Carvajalnak azert is kellett sokat tamadnia mert jobb szelunk egyaltalan nem volt. Az osszeszokottsag hianya, hogy a ket szel nem kommunikal egymassal.
2. Modric és Khedira elől letámadnak, Pepe és Ramos visszahúzódnak
Nem az a gond, hogy Modric letamad, hanem hogy Khedira is. Egyszeruen meg kell neki mondani, hogy az a dolga, hogy hatul biztositson, a tamadasokat, megindulasokat pedig hagyja a tobbiekre. Persze, hogy Casemiro-val jobban mukodott a vedekezes.
3. Kiszámítható támadások kevés variációval
Ez nekem is feltunt, hogy szep ez a sok rovid passz, viszont neha kene egy varatlan oldal valtas, mert a Betis csapatabol szinte mindenki ott van a bal oldalon. Parszor ment is a keresztlabda Carvajalnak, de ebbol kene tobb.
4. A Madrid még mindig szenved a pontrúgásoknál
Legtobbszor az a baj, hogy Pepe es Ramos bealudnak es hagyjak meglogni az ellenfelet. Viszont Carvajalnak is ki kene talalni valami mas szerepet pontrugasokkor, mert szerintem eleg gyenge a fejjateka.
5. A baloldal túl sűrű, a jobboldal kihalt
100%-ig adom
6. Nagy labdabirtoklás, lassú tempó
Az a 86 labdavesztes eleg soknak tunik. Ha jol emlekszek, akkor tavaly elott 50-60 kozott volt az atlag labdavesztes.
7. Gondok a labdaszerzéssel
Khedira...
8. Özil nem érzi magát kényelmesen új pozíciójában
Pedig JELENLEG ez az egyetlen hely, ahol szerepelhet. Isco helyen keves vedekezesben, csak jobb szelen van hely szamara vagy csatar poszton. Viszont a masodik felidoben, amikor Isco es Ronaldo atjottek jobb oldalra, Ozil pedig balra, akkor jobban jatszott.
9. Cristiano, háttal a kapunak
Erros sokat nem tudok mondani. Par meccs mulva kiderul, hogy mennyire erzi az uj szerepet.
10. Sok a les
En ezt inkabb annak tudom be, hogy meg nem szokott ossze elegge a csapat, sokszor Marcelo vagy Benzema hamarabb ugrott ki a kelletenel, volt hogy Ozil tartogatta sokaig a labdat. Szerintem ez a sok lesrefutas idovel megoldodik.