Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. május 25., vasárnap 12:59

Hajhaj, ha tudom, hogy ekkora flame-t generál az, hogy szerintem idén összességében gyenge volt (nem most, nem is minden egyes meccsen, mert voltak jó meccsei is, csak kevés, és nem is azért mert nem lőtt 28 száz gólt), akkor inkább nem írok le semmit. Elnézést, nem tudtam, hogy ez itt ilyen kényes téma. Szerintem ő pont az az ember, aki kezdőbe kevés, padra meg luxus, mert annál meg jobb.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 25., vasárnap 12:55

hehe írta:nem tudom hány év kell nektek, hogy eljusson az agyatokig, hogy itt nem benzema a gólfelelős, nem benzema papíron az a csatár, aki a gólokat szállítja és a fifa 14-ben őt rakod be oda előre. (pont emiatt lennénk szarabbak suarezzel játékban mindenképp)

hihetetlen, hogy nem áll össze a kép még mindig sok embernél

ne legyetek edzők, ennyit kérek csak.
Nem is lesznek edzők ebben biztosíthatlak. Aki csak azt várja el, hogy 100 gólt lőjön Benzema az fordítva üli meg a lovat. Aki nem veszi észre, hogy mennyire javult a mezőnyben, és hogy például mi hátráltatta őt tegnap akkor nincs mit mondanom. Pont azok beszélnek itt a nagy Benzema szeretetről akik éppannyira utálják őt, mint amennyire mások szeretik. Ne is beszéljünk erről felesleges szócsépelés.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 25., vasárnap 12:48

nem tudom hány év kell nektek, hogy eljusson az agyatokig, hogy itt nem benzema a gólfelelős, nem benzema papíron az a csatár, aki a gólokat szállítja és a fifa 14-ben őt rakod be oda előre. (pont emiatt lennénk szarabbak suarezzel játékban mindenképp)

hihetetlen, hogy nem áll össze a kép még mindig sok embernél :lol: :lol: :lol: :lol:

ne legyetek edzők, ennyit kérek csak. :)
Kép
Kép
Kép

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 25., vasárnap 12:45

sérülten játszott, innen kezdve, aki szidja, az sztem keressen más sportot, mert ehhez semmi köze, és nem is lesz soha.
Kép
Kép
Kép

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 25., vasárnap 12:19

Én fél évig a világból is kiüldöztem volna az argentint, most viszont... Még hogy nem tudunk profitálni belőle.. :lol:
Úgy értem, hogy megcsinálja az akciót, de utána nem tudja leadni a labdát okosba. Az, hogy Balenek két méter és pár centi a súlypontemelkedése nem azt jelenti, hogy a kissé szerencsés akció utáni kapusbalövés egy jó megoldás. De ez legyen az ő topikjára hagyva.
Benzemában aztán nagyon sok a váratlan... Bár az utóbbi időben már az is az, ha egymás után letud venni 3 labdát úgy, hogy az nála marad. Az utolsó 15 meccsen hány gólt szerzett? Még szerencse, hogy volt egy Ramosunk.
A sérülten játszott BL-döntőből hoznék egy példát, ahol a patkányképű Barátok Közt feat. Panel-segély válogatott folyamatos faragását kellett túlélnie: a sarkazása Bale felé. Nem volt pontos, nem lett belőle semmi. De nagyon kevés játékosunk van, akinek ilyen megfordul a fejében.
3 egész gólt, de csak fémjelezze ő a real madridot
stílusra, játékosságra értettem, nem pedig az elmúlt pár heti teljesítményére.
Sportfilozófia: Roger Federer

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 25., vasárnap 12:13

matador írta:
Kerlon írta:Jelenleg Di Mariaban van a legtöbb váratlan és a legnagyobb fegyverünk is ő támadásban. Ezt fél éve fájó lett volna kimondanom, de, amit megtud csinálni a baldolon a középpályán az hihetetlen.!!!
Sajnos meghúzza a váratlant, de nem tudunk belőle profitálni, mert utána rendre rossz megoldást választ.

Én egy olyan Madridot akarok látni, amilyet a Ramos-Varane-Marcelo-Modric-Benzema vonulat fémjelez.
Én fél évig a világból is kiüldöztem volna az argentint, most viszont... Még hogy nem tudunk profitálni belőle.. :lol:
matador írta:Nem sokan vannak a csapatból, akikben ott van a váratlan, ő, Marcelo meg Modric.
Benzemában aztán nagyon sok a váratlan... Bár az utóbbi időben már az is az, ha egymás után letud venni 3 labdát úgy, hogy az nála marad. Az utolsó 15 meccsen hány gólt szerzett? Még szerencse, hogy volt egy Ramosunk.

matador

HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 25., vasárnap 12:09

Kerlon írta:Jelenleg Di Mariaban van a legtöbb váratlan és a legnagyobb fegyverünk is ő támadásban. Ezt fél éve fájó lett volna kimondanom, de, amit megtud csinálni a baldolon a középpályán az hihetetlen.!!!
Sajnos meghúzza a váratlant, de nem tudunk belőle profitálni, mert utána rendre rossz megoldást választ.

Én egy olyan Madridot akarok látni, amilyet a Ramos-Varane-Marcelo-Modric-Benzema vonulat fémjelez.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 25., vasárnap 12:08

Suárez nem kell, akkor inkább Agüero. Elől a Cé-Suarez-Bale hármas túl önző lenne, nem járna a labda eleget, nem lenne rendes összjáték.
Esetleg Falcaot se bánnám, bár nem tudom milyen lesz a sérülése után, de az atletibe és a portoba tanár volt, jól megtartja a labdákat és a fejjátéka simán top 5 a csatárok között.
Ráadásul ha jól tudom elég sokat spanol Perezzel, meg Cével is jóban van, szóval van rá esély. Ha Benzemát meg tudnánk tartani mellette az már hab lenne a tortán.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 25., vasárnap 12:07

Jelenleg Di Mariaban van a legtöbb váratlan és a legnagyobb fegyverünk is ő támadásban. Ezt fél éve fájó lett volna kimondanom, de, amit megtud csinálni a baldolon a középpályán az hihetetlen.!!!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

matador

HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 25., vasárnap 12:04

Pont az a csatár, aki nekünk kell jelen pillanatban. A vb-n feltűnő ügyeletes, jól mozgó üdvöskét hoznám mellé, egy fekát vagy egy dél-amerikait.
Nem sokan vannak a csapatból, akikben ott van a váratlan, ő, Marcelo meg Modric. Ma éppen a másik kettő miatt hoztuk a meccset (játékban, a kulcsmomentumok nem az övék), de nem volt és nem is lesz mindig így.

Cobra11
Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2014. május 25., vasárnap 11:58

Benzemanak itt az ideje h menjen, bajnoksagot és most mar bl is nyert a realal. Sosem szerettem igazan mert gyakran volt szurke a meccseken, ha pedig volt par meccs amelyeken jol tolta akkor abbol elt egy jo darabig. Vele egyedul az bosszant hogy sokkal tobb rejlik benne, sokkal tobb lehetoseg de ezt csak ritkan mutatja meg. Talan mashol uber kiraly lehetne. (bocs hogy ekezet nelkul irtam)

phys
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric

HozzászólásSzerző: phys » 2014. május 25., vasárnap 11:57

Most ugyan sérült volt, de attól még el kell ismerni, hogy jövőre kevés lesz egy ilyen szintű csatár ide, remélem beesik majd érte 1-2 jó ajánlat. Mindig elvárás tőle a sorsdöntő megmozdulás, de valahogy sosem jön,nem is fog.

Benzema: 1075 perc / 13 meccs - 1 gól, Ramos: 1065 perc / 12 meccs - 6 gól...

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 25., vasárnap 11:52

Suarez esetében azért ne felejtsétek el azt sem, hogy amíg nincs meg a gólja, addig elég öncélú. Ilyen hajlamok Cében is felfedezhetőek sokszor, szóval remélem értitek, hogy mire akarok kilyukadni.

Személy szerint nem kockáztatnám, hogy két ilyen mentalitású ember összekerüljön.

Ugyanakkor ha megy Karim, akkor megyek vele én is, amivel újabb heti 90-180 perces elfoglaltságot generál nekem. :mrgreen:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 25., vasárnap 11:48

Felcsörögném a liverpoolt, Suarez mennyiért eladó, van-e kivásárlási ár, akar-e jönni. Ha max 70 millió körül megoldható, akkor rákérdeznék az arsenálnál, hogy tényleg kell-e nekik a francia minimum 40 millióért, ha igen, akkor el kell indítani a cserét...A francia az egyik legnagyobb kedvencem, és én nagyjából idén is elégedett voltam vele, de túl sokszor volt mélyponton. De szerintem képes ennél jobb teljesítményre, ugyanakkor bl-győzelem után nem árt kicsit felpörgetni a csapatot, elég régóta van itt Benzema.

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. május 25., vasárnap 10:45

Lehet jönni megkövezni...de bennem fel se merülne az eladása. Az idény végén sérülésekkel játszott, ez erősen visszavetette a teljesítményét, de az előtt az idény egyik legfontosabb szakaszában, nagyon jól és hasznosan játszott....a kupa döntőben pl. főszerepet játszott. Igen, hullámzó a teljesítménye, nem a legnagyobb gólvágó, de akkor is fontos láncszem a csapatban...és igen is volt olyan időszak amikor ő húzta idén a csapatot.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. május 25., vasárnap 10:42

Nem fogalmaztam jól akkor. Természetesen nem 23235 bajnoki gólt várok tőle sem, mint ahogy a tegnapi is mellékes, sérült volt, nem is vártam tőle nagy csodát. Viszont borzalmasan hullámzó volt az egész idényben, 5-6 olyan meccs rémlik, ahol kifejezetten jó volt, ellenben rengetegszer teljesen eltűnt, és sokszor nem tudott segíteni, amikor nagyon kellett volna a csapatnak. Erre céloztam elsősorban.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 25., vasárnap 10:33

Nem kell és nem is igazán lehet elővenni a tegnapiért. Most más a téma, a jövője jobban érdekel mint egy nagy iramú meccs, ahol nem 100%-osan lépett pályára.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 25., vasárnap 10:33

Rasta írta:Tegnap nem akartam rosszat írni senkiről, de ma már megteszem, és most kivételesen csak őt venném elő a csapatból. Nem csak azért, mert tegnap semmit sem csinált (illetve de, fedezte a labdát, amit kapott, kb 4-5 mp-ig, aztán rendre elveszítette), hanem azért mert az utóbbi minimum 1 hónapban megint kuka volt, pedig most kellett volna megmutatnia neki, hogy megérdemelt a kezdőhelye. De így.....talán 5-6 jó meccse volt a szezonban, mellé meg -ha jól emlékszek, akkor - két, többszáz perces góltalansági sorozat. Ez nem Real 9-es szint, nálam. Helyette hozzunk valakit, vagy tegyük át máshova a szerkezetben vagy bármi. Már azt sem bánnám ha Ramos kezdene elől, hátul meg Pepe-Varane állandóra menne. :mrgreen:
Persze kevés volt itt a hajrában,de végig sérülten játszott. Tegnap is látszott rajta,hogy csak a szíve viszi előre és próbál küzdeni,de a teste nem nagyon engedte. Ha lenne másik értelmes középcsatárunk szerintem egyértelmű,hogy itt a hajrában nem játszott volna, ilyen állapotban nem lehet jól teljesíteni.
Jövőre kell mellé valaki és nem helyette,nem lehet megint 1 értelmes középcsatárral nekimenni a szezonnak,mert ez így nagyon ki volt centizve.
Jöhetne a helyére Suarez,Falcao,Ibra vagy akárki Ronaldo és Bale mellett nem rúgnának ők sem több gólt nagyságrendekkel. Ebben biztos vagyok. Így is messze a legtöbb gólt lőjük minden porondon,ennél többet már nem is nagyon lehet.
Bár tudom van olyan akinek a 200 bajnoki gól is kevés lenne egy szezon alatt. :mrgreen:

Rasta

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. május 25., vasárnap 10:28

Azt aláírom, tényleg jól csinálta. Csak 1 db jó megoldás kevés egy BL döntőn - kivéve ha az gól és eldönti a kupa sorsát. Bale is ilyen volt egyébként, egy jó megoldása volt, de az BL-t ért (az más kérdés, hogy ott a nehezét DM csinálta meg)

Szerk: nem véletlenül írtam, hogy nem csak és főleg nem a tegnapi miatt. Megvan a 10., a többi nem érdekel a tegnappal kapcsolatban.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 25., vasárnap 10:25

Az első helyzetünknél kegyetlenül jó megoldást választott, amikor sarokkal továbbította Bale-nek a labdát. Egy ici-picit kellett volna pontosabban, de az nagy meglátás volt.

Kíváncsi vagyok mi lesz a sorsa, de ha lelép, akkor remélem az Arsenalban köt ki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: