Te is meg vagy lepődve pozitív irányban, mert te sem hitted, hogy lesz belőle bármi is. 1-2 jó meccs, vagy 1-2 jó szezon, vagy 1-2 jó U20-as torna még nem bizonyít semmit, egy U20-as csapatból jó esetben 2, max 3 meghatározó felnőtt válogatott lesz, a többi eltűnik a süllyesztőben. Itt is erre hajazott a dolog... 8 kiló túlsúly egy tehetségen... Ha a Sao Paolo 6 milláért utánunk dob egy brazil tehetséget, akkor valami nagyon nem stimmel a sráccal. Ez tök egyértelmű volt. De nem is igazán stimmelt, mert a Castillában sem volt standard kezdő. Komolyan nem hihetted azt elfogultság nélkül, hogy jó ez a srác. De azért magyarázd meg a frankót. Abban verhetetlen vagy.hehe írta:baszod tekerd már vissza magad és olvasd már el megint miből indult az egész. a te fasságodból.Csak ha akkor ezt írtad, akkor ne állítsd nagy hanggal, hogy anno nem ezt írtad, mert nem így van.
annyit írtam, hogy max annak meglepő, hogy kázmér itt tart ma, ahol, aki nem ismerte előtte. ezzel mi a baj? mi nem igaz ebből? miről beszélsz?
erre te jössz a baromságoddal, kezded a személyeskedést.
Kommentáld a híreket
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Hehe! Lehetne kérni egy kicsit kevesebb káromkodást? Köszi!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Miért is volt ez támadás Kaká ellen? Semmi gondom nincs a csávóval, csak szerintem nem kellene építeni rá. Az meg hogy Perez megtartja kabalának 10milkás fizuval, az legyen az ő gondja...tibi18 írta:Bírom az ilyen embereket, akik egy NSO-s cikken így kiakadnak és egyből a játékost támadják, jelen esetben Kakát. Mit tehet ő arról, hogy vmi gyökér újságírónak ma ilyen napja van!?Nem is az a gond, hogy vinnék Özilt (bár nagyon sajnálnám ha elmenne), hanem hogy Kakával akarja pótolni őt Ancelotti?!!! Na ez még viccnek is rossz. Lejárhatna már Kaká szerződése és húzhatna a vérbe...
A támadás inkább a kedves újságíró ellen szólt.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
baszod tekerd már vissza magad és olvasd már el megint miből indult az egész. a te fasságodból.Csak ha akkor ezt írtad, akkor ne állítsd nagy hanggal, hogy anno nem ezt írtad, mert nem így van.
annyit írtam, hogy max annak meglepő, hogy kázmér itt tart ma, ahol, aki nem ismerte előtte. ezzel mi a baj? mi nem igaz ebből? miről beszélsz?
erre te jössz a baromságoddal, kezded a személyeskedést.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem ezen rezeg 1-2 ember és ismét leírom: nem ez a hobbim. Csak ha akkor ezt írtad, akkor ne állítsd nagy hanggal, hogy anno nem ezt írtad, mert nem így van. Ne csodálkozz, ha felbaszod az emberek agyát, nincs mindig igazad.
Sorry.
on:
Coentraot ha elpasszoljuk, nem ártana valaki a helyére.
Sorry.
on:
Coentraot ha elpasszoljuk, nem ártana valaki a helyére.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
tényleg ezen rezeg itt 1-2 ember, hogy anno mit írtam és most mi van?
úgy írom le mindig, ahogy gondolom és érzem, a mondandóm lényege akkor is ugyanaz volt, mint most.
kediránál akkor is jobb volt az ember (veletek ellentétben én nem 1 db betis elleni meccsből ítéltem), és most is jobb kediránál.
ON: luis gustavo sztem erőből elbaszta a karrierjét, 1 év múlva vébé, alapemberré vált a válogatottban, erre piff eldobja a szintet.
úgy írom le mindig, ahogy gondolom és érzem, a mondandóm lényege akkor is ugyanaz volt, mint most.
kediránál akkor is jobb volt az ember (veletek ellentétben én nem 1 db betis elleni meccsből ítéltem), és most is jobb kediránál.
ON: luis gustavo sztem erőből elbaszta a karrierjét, 1 év múlva vébé, alapemberré vált a válogatottban, erre piff eldobja a szintet.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bírom az ilyen embereket, akik egy NSO-s cikken így kiakadnak és egyből a játékost támadják, jelen esetben Kakát. Mit tehet ő arról, hogy vmi gyökér újságírónak ma ilyen napja van!?Nem is az a gond, hogy vinnék Özilt (bár nagyon sajnálnám ha elmenne), hanem hogy Kakával akarja pótolni őt Ancelotti?!!! Na ez még viccnek is rossz. Lejárhatna már Kaká szerződése és húzhatna a vérbe...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
nmate: köszi, akkor jól emlékeztem.
hehe: azért a vicchez képest a mostani véleményed nagy változás. Ha meg nálad a "soha nem lesz VIeira szintű játékos" jelenti azt, hogy nem lesz belőle semmi, akkor fogalmazhatnál kicsit pontosabban is (bár sztem itt nem a pontatlan fogalmazás a helyzet), mert ez rengeteg vitát és magyarázkodást szül.
hehe: azért a vicchez képest a mostani véleményed nagy változás. Ha meg nálad a "soha nem lesz VIeira szintű játékos" jelenti azt, hogy nem lesz belőle semmi, akkor fogalmazhatnál kicsit pontosabban is (bár sztem itt nem a pontatlan fogalmazás a helyzet), mert ez rengeteg vitát és magyarázkodást szül.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Casemiro előtt én is értetlenül álltam mikor idekerült,de már a sevilla ellen lehetett látni egy-egy megmozdulásán,hogy nem rossz azért...
Az lehet hogy ezek még csak sörmeccsek voltak,de látszik a gyereken hogy harap,harcos....személy szerint azt érzem hogy ő lehet az igazi "nagy" igazolás,6 millioert,nem Isco(ő se rossz,itt most az ár viszonylatot nézem)
Az meg hogy Casemiro miatt Illarramendi padozna,sztm megférnek ők egymás mellett is...+Modric.
Az lehet hogy ezek még csak sörmeccsek voltak,de látszik a gyereken hogy harap,harcos....személy szerint azt érzem hogy ő lehet az igazi "nagy" igazolás,6 millioert,nem Isco(ő se rossz,itt most az ár viszonylatot nézem)
Az meg hogy Casemiro miatt Illarramendi padozna,sztm megférnek ők egymás mellett is...+Modric.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Illarrát azért hoztuk el, mert allitolag b*szott jó játékos lesz belole, es ami a legfontosabb, hogy spanyol, és a jovobeli spanyol valogatott egyik meghatarozo jatekosa lehet az edzoi stabunk szerint (gondolom én). Ugyanez érvényes Iscora is. Ok a jovo spanyol valogatott huzoemberei lehetnek.
A spanyolositás se mindegy, hogy hogyan torténik. Míg a barcában a spanyolok mind minosegi jatekosok voltak, beton valogatott kezdok, addig nalunk itt volt Ramos, Alonso es Iker. A tobbi jatekos ilyen Callejon, Granero, Albiol, Arbeloa ... ezekkel spanyolosítottunk, de ezek mind csak csere szintu jatekosok ... meg ha szegény Arbeloa beton kezdo is, tudjuk mennyit ér ...
A spanyolositás se mindegy, hogy hogyan torténik. Míg a barcában a spanyolok mind minosegi jatekosok voltak, beton valogatott kezdok, addig nalunk itt volt Ramos, Alonso es Iker. A tobbi jatekos ilyen Callejon, Granero, Albiol, Arbeloa ... ezekkel spanyolosítottunk, de ezek mind csak csere szintu jatekosok ... meg ha szegény Arbeloa beton kezdo is, tudjuk mennyit ér ...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hahaha, Gustavo-Wolfsburg-Arsenal, ezen már csak sírva röhögni lehet. Egyébként nem értem a brazilt mi a fenét akar egy Wolfsburgba...szerintem bőven kapott volna játékpercet, nade ő tudja.
Illarát lehet többek között azért hoztuk el, hogy ne vigye el a Barca?
Granero: ügyesen mozog a Sociedad, szurkolok nekik a BL selejtezőben.
Illarát lehet többek között azért hoztuk el, hogy ne vigye el a Barca?
Granero: ügyesen mozog a Sociedad, szurkolok nekik a BL selejtezőben.
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nálam ez a cikk kiverte a biztosítékot, remélem megint csak a sajtó spekulál összevissza:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2271507
Nem is az a gond, hogy vinnék Özilt (bár nagyon sajnálnám ha elmenne), hanem hogy Kakával akarja pótolni őt Ancelotti?!!! Na ez még viccnek is rossz. Lejárhatna már Kaká szerződése és húzhatna a vérbe...
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2271507
Nem is az a gond, hogy vinnék Özilt (bár nagyon sajnálnám ha elmenne), hanem hogy Kakával akarja pótolni őt Ancelotti?!!! Na ez még viccnek is rossz. Lejárhatna már Kaká szerződése és húzhatna a vérbe...
Granero visszajött Spanyolországba. Sociedadnál tölti a következő évet kölcsönben. aztán megy vissza a feljutott QPR-ba mint Remy és Taarabt meg a többiek.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Gustavo nem akarta elhagyni Németországot, ezért igazolt a Wolfsburghoz. Arsenal illetve Wenger is vitte volna, nyilván más szint a két klub, mégsem váltott..http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-l ... alos-76829
Akkor mi megvettünk egy Illarrat 32-ért és Gustavo meg 15-20 milkáért ment el.... okosabbak is lehettünk volna szerintem
#happyshitting
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Amikor Illarrát megvettük, még nem volt egyértelmű, hogy a katalánnak nem fog kelleni. A bajoroktól jó játékost csak akkor lehet igazolni, ha nem számítanak rá. Plusz Gustavo sem akart országot váltani. Érdeklődött felőle az Arsenal( ) meg a Chelsea is. Wolfsburgban gondolom betonkezdő lesz, a vb szempontjából a brazilnak ez volt a legfontosabb. Majd jövőre elcseréljük Khedirával.Cobra11 írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-l ... alos-76829
Akkor mi megvettünk egy Illarrat 32-ért és Gustavo meg 15-20 milkáért ment el.... okosabbak is lehettünk volna szerintem
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem a hehe stílusú fórumozóknak (akik sokszor alkotnak karakán véleményeket, és mindig biztosak az igazukban, álláspontjukat tényként közlik) ezzel " együtt kell élni. "Azért az elég meredek, hogy egy több főből álló csoport arra szakosodott, hogy hehe korábbi megjegyzéseit visszakeressék, és ezeket felhasználva dobálják rá a szart.
ez nem az első eset már.
no, de részemről ennyi, nem vagyok senki mellett vagy ellen, csak ez feltűnő jelenség.
főleg, hogy szerintem az ő hsz-eit senki (vagy nagyon kevesen) skipelik, pont emiatt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
off
...és nem a szart dobáltam rá, csak rávilágítottam, hogy nincs igaza. Visszakereshetsz te is, sok dologban egyezik a véleményünk és soha nem saraztam.
Bárkinél visszakerestem volna, mert én is emlékeztem, hogy mit állított (btw. 2 percbe nem tellett). Nekem is vannak véleményeim, amik változtak, de nem tagadom le legalább. Peace, i'm out.
Persze, napi 5x keresek vissza, ez a hobbim. Több főből álló csoport... vicces.DavieS írta:Azért az elég meredek, hogy egy több főből álló csoport arra szakosodott, hogy hehe korábbi megjegyzéseit visszakeressék, és ezeket felhasználva dobálják rá a szart.
...és nem a szart dobáltam rá, csak rávilágítottam, hogy nincs igaza. Visszakereshetsz te is, sok dologban egyezik a véleményünk és soha nem saraztam.
Bárkinél visszakerestem volna, mert én is emlékeztem, hogy mit állított (btw. 2 percbe nem tellett). Nekem is vannak véleményeim, amik változtak, de nem tagadom le legalább. Peace, i'm out.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-l ... alos-76829
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
hehe írta:bárki, tehát bárki, aki tud labdát kezelni egy átlagosnál jobb módon és csak egy picit fürgébb.- kíváncsi lennék az 500 jobb játékosra.
ilyenből nem 500, hanem 1000 van. minden faluban.
azért ennyire nem kell túlozni
nem kötekedés céljából írom de akkor számodra ki jelenleg az aktív labdarúgók között a legjobb 10 védekező középpályás ?
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Azért az elég meredek, hogy egy több főből álló csoport arra szakosodott, hogy hehe korábbi megjegyzéseit visszakeressék, és ezeket felhasználva dobálják rá a szart.
ez nem az első eset már.
no, de részemről ennyi, nem vagyok senki mellett vagy ellen, csak ez feltűnő jelenség.
azért kiváncsi lennek ezeknek az embereknek az életére, ha ilyennekkel tudnak foglalkozni.
on.
ez nem az első eset már.
azért kiváncsi lennek ezeknek az embereknek az életére, ha ilyennekkel tudnak foglalkozni.
on.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23