Megy a meccs!
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Mr. Bl
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hopp
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jézus... pedig ilyenekben nem szokott hibázni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt a hányást te francia mókamatyi
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jézusom benzema.. mint a space jamben. borzasztó ma
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Bale mellett azért Benzema is elég ótvar, remélem Modric valamelyik helyett jön, valamint leszedném Khedirát is, és Jesét is beküldeném.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Benzema.....Egy értékelhető passza nem volt ma neki se.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most már megnéznék egy jó passzt Benzemától is...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
R24 Benzire csörögj rá kérlek
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Khedira kezezése amúgy 11-es volt..
Bale és Benzema helyett bárkit játszatnék lassan. A takarítónö többet érne. Szánalamas a produkciójuk és az sem segít, hogy CR jól tolja vagy jönnek a labdák nekik..döbbenet fos teljesítmény.
Bale és Benzema helyett bárkit játszatnék lassan. A takarítónö többet érne. Szánalamas a produkciójuk és az sem segít, hogy CR jól tolja vagy jönnek a labdák nekik..döbbenet fos teljesítmény.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kroos hulla faradt lehet mar,nincs tarsa a kozeppalyan,Isco nem tud annyit besegiteni vedekezesben,Khedira egy forintot sem er,Illarramendi is nulla,szoval nagyon kell Modric! Es James is hianyzik,mert ezt amit Bale lehoz honapok ota,azt James is tudja...
- András93
Ja, én nem ezért idéztelek téged, mert pont mosolyogtál, azt értem én, hogy nem rá vonatkozott, csak pont megemlítetted Danilot, én meg ezért emeltem ki, hogy közben a Basel ellen elég rosszul járt, bár nem láttam az esetet, csak olvastam.morientes írta:Ma már másodszor futsz bele az iróniába,amit nem értesz.
De szerencsére jól van.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Szerintem fantasztikusan csinálják a srácok... hetek óta nem sikerül formába hozni CR-t, de most már annyira rosszul játszanak, hogy CR dühből formába hozza saját magát...
Szerintem mindent elmond a védekezésünkről, hogy a második hullámban érkező Schalke játékosok azt csinálnak amit akarnak... az első hullám meg nyugodtan megy rá a védősorunkra... olyan a védekezésünk, mint amikor anno eladtuk Makelele-t...
Támadásunk meg... Khedira veszélyesebb a jobb szélen, mint a Bale... és ez vicc. A legnagyobb vicc pedig az, hogy elég annyit csinálni a jobb szélen, hogy ne akaszd meg a támadást állandóan, és máris jobb vagy, mint Bale... Benzema meg pls, lőjj kapura... nem kell mindig leadni...
Szerintem mindent elmond a védekezésünkről, hogy a második hullámban érkező Schalke játékosok azt csinálnak amit akarnak... az első hullám meg nyugodtan megy rá a védősorunkra... olyan a védekezésünk, mint amikor anno eladtuk Makelele-t...
Támadásunk meg... Khedira veszélyesebb a jobb szélen, mint a Bale... és ez vicc. A legnagyobb vicc pedig az, hogy elég annyit csinálni a jobb szélen, hogy ne akaszd meg a támadást állandóan, és máris jobb vagy, mint Bale... Benzema meg pls, lőjj kapura... nem kell mindig leadni...
LUKA
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Arbeloát le kell hozni mielött még kiejt minket a BL-böl.
Benzema+Bale= 00
Benzema+Bale= 00
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
nem igaz, hogy nem cserél. Nem igaz... könyörgöm marcelot és carvajalt be... 60 percbe meg jöhet Modric.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jon Modric!!
Hogy mikor? pedig at volt oltozve...
Hogy mikor? pedig at volt oltozve...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2015. március 10., kedd 21:48-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Mi van veletek?nem nézem a meccseiteket azért kérdezem.schalkétól otthon beszopni kettőt...tavaly szó sem lehetett ilyesmiről.amit észrevettem h leggyakrabban a gálakezdőt küldi fel akár egy getafe ellen is...ez a legnagyobb probléma?