Ma már másodszor futsz bele az iróniába,amit nem értesz.András93 írta:Szerencsétlent egyébként mentővel vitték el. A kapusával ütközött.morientes írta:Biztos besértődött,mert jön Danilo
De szerencsére jól van.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 10., kedd 21:42
Ma már másodszor futsz bele az iróniába,amit nem értesz.András93 írta:Szerencsétlent egyébként mentővel vitték el. A kapusával ütközött.morientes írta:Biztos besértődött,mert jön Danilo
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 10., kedd 21:41
Ok, de naluk volt egy edzo valtas, elvileg uj impulzus stb. de Pep csak lerombolta Jupp munkajat. Nalunk Carlo tette a sajatjaval(ki tudja mi van a hatterben).VanillaSky írta:Fura de tavaly ennél 1-2 hónappal később a Bayern szurkolók sírtak, hogy mi lett a csapatukból, ezt a Madridot is "élmény" nézni, rettentő fos teljesítmény hónapok óta.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 10., kedd 21:40
Szerencsétlent egyébként mentővel vitték el. A kapusával ütközött.morientes írta:Biztos besértődött,mert jön Danilo
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. március 10., kedd 21:39
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 10., kedd 21:38
Majd most megmondják a stúdióban.csabi87 írta:Remélem kinyomozza a sajtó hogy mi,mert erre nincsenek szavak már.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 10., kedd 21:38
Szerinted egy kategória a kettő? Nem a mai meccs alapján...nem csak.Prométheusz írta:
Casillas out, Varane fejmosás..
na ez a kettős mérce
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 10., kedd 21:38
Biztos besértődött,mert jön DaniloDe hol van Carvajal?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 10., kedd 21:38
+1Csabi írta:félibőben én már hoznám jesét meg carvajalt. aztán a 60.ban modricot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 10., kedd 21:37
Egy warnt, aztán két hetet ha nem vesz vissza a paraszt stílusból. Monitorhuszár.Toti írta:mit fogsz te kapni ezért..csabi87 írta:Én Ancelotti helyében lemondanék a meccs után akármi is lesz.Otthagynám ezeket a tetveket a faszba aztán magukat szégyenitsék lefele.Itt valami kúrva nagy baj van.Remélem kinyomozza a sajtó hogy mi,mert erre nincsenek szavak már.
én azért adtam neki 2 meccset. :Đ (legalábbis ki-ki hogy értelmezte)
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. március 10., kedd 21:36
Nincs a padon.carvajalt.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2015. március 10., kedd 21:36
3 'baj' van. Perez. Casillas. Ancelotti. Így ebben a sorrendben.csabi87 írta:Én Ancelotti helyében lemondanék a meccs után akármi is lesz.Otthagynám ezeket a tetveket a faszba aztán magukat szégyenitsék lefele.Itt valami kúrva nagy baj van.Remélem kinyomozza a sajtó hogy mi,mert erre nincsenek szavak már.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. március 10., kedd 21:36
Casillas out, Varane fejmosás..ziro4vr írta:Hogy is tartja a mondás..az ismeretlentől mindig félnek...Realista24 írta:Az a vicces (szánalmas), hogy Khedira a legveszélyesebb Cé után
Az a csel, micsoda csel volt az!!!
Casillas out, Varane fejmosás, Bale..magánzárka, egy hónap
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 10., kedd 21:36
mit fogsz te kapni ezért..csabi87 írta:Én Ancelotti helyében lemondanék a meccs után akármi is lesz.Otthagynám ezeket a tetveket a faszba aztán magukat szégyenitsék lefele.Itt valami kúrva nagy baj van.Remélem kinyomozza a sajtó hogy mi,mert erre nincsenek szavak már.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 10., kedd 21:35
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 10., kedd 21:35
Egyébként ez tuti. Én úgy szidnám az összeset, hogy véglegeset kapnék.sebydani írta:ha nincs CR ma a fél fórum a magánzárkában ülne Conci szépen tette oda, azért kap egy pacsit,megmutathatja a többieknek
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 10., kedd 21:35
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 10., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 10., kedd 21:34
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem