Karim Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
Benzemanak itt az ideje h menjen, bajnoksagot és most mar bl is nyert a realal. Sosem szerettem igazan mert gyakran volt szurke a meccseken, ha pedig volt par meccs amelyeken jol tolta akkor abbol elt egy jo darabig. Vele egyedul az bosszant hogy sokkal tobb rejlik benne, sokkal tobb lehetoseg de ezt csak ritkan mutatja meg. Talan mashol uber kiraly lehetne. (bocs hogy ekezet nelkul irtam)
- phys
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
Most ugyan sérült volt, de attól még el kell ismerni, hogy jövőre kevés lesz egy ilyen szintű csatár ide, remélem beesik majd érte 1-2 jó ajánlat. Mindig elvárás tőle a sorsdöntő megmozdulás, de valahogy sosem jön,nem is fog.
Benzema: 1075 perc / 13 meccs - 1 gól, Ramos: 1065 perc / 12 meccs - 6 gól...
Benzema: 1075 perc / 13 meccs - 1 gól, Ramos: 1065 perc / 12 meccs - 6 gól...
Suarez esetében azért ne felejtsétek el azt sem, hogy amíg nincs meg a gólja, addig elég öncélú. Ilyen hajlamok Cében is felfedezhetőek sokszor, szóval remélem értitek, hogy mire akarok kilyukadni.
Személy szerint nem kockáztatnám, hogy két ilyen mentalitású ember összekerüljön.
Ugyanakkor ha megy Karim, akkor megyek vele én is, amivel újabb heti 90-180 perces elfoglaltságot generál nekem.
Személy szerint nem kockáztatnám, hogy két ilyen mentalitású ember összekerüljön.
Ugyanakkor ha megy Karim, akkor megyek vele én is, amivel újabb heti 90-180 perces elfoglaltságot generál nekem.
Felcsörögném a liverpoolt, Suarez mennyiért eladó, van-e kivásárlási ár, akar-e jönni. Ha max 70 millió körül megoldható, akkor rákérdeznék az arsenálnál, hogy tényleg kell-e nekik a francia minimum 40 millióért, ha igen, akkor el kell indítani a cserét...A francia az egyik legnagyobb kedvencem, és én nagyjából idén is elégedett voltam vele, de túl sokszor volt mélyponton. De szerintem képes ennél jobb teljesítményre, ugyanakkor bl-győzelem után nem árt kicsit felpörgetni a csapatot, elég régóta van itt Benzema.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Lehet jönni megkövezni...de bennem fel se merülne az eladása. Az idény végén sérülésekkel játszott, ez erősen visszavetette a teljesítményét, de az előtt az idény egyik legfontosabb szakaszában, nagyon jól és hasznosan játszott....a kupa döntőben pl. főszerepet játszott. Igen, hullámzó a teljesítménye, nem a legnagyobb gólvágó, de akkor is fontos láncszem a csapatban...és igen is volt olyan időszak amikor ő húzta idén a csapatot.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Nem fogalmaztam jól akkor. Természetesen nem 23235 bajnoki gólt várok tőle sem, mint ahogy a tegnapi is mellékes, sérült volt, nem is vártam tőle nagy csodát. Viszont borzalmasan hullámzó volt az egész idényben, 5-6 olyan meccs rémlik, ahol kifejezetten jó volt, ellenben rengetegszer teljesen eltűnt, és sokszor nem tudott segíteni, amikor nagyon kellett volna a csapatnak. Erre céloztam elsősorban.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem kell és nem is igazán lehet elővenni a tegnapiért. Most más a téma, a jövője jobban érdekel mint egy nagy iramú meccs, ahol nem 100%-osan lépett pályára.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Persze kevés volt itt a hajrában,de végig sérülten játszott. Tegnap is látszott rajta,hogy csak a szíve viszi előre és próbál küzdeni,de a teste nem nagyon engedte. Ha lenne másik értelmes középcsatárunk szerintem egyértelmű,hogy itt a hajrában nem játszott volna, ilyen állapotban nem lehet jól teljesíteni.Rasta írta:Tegnap nem akartam rosszat írni senkiről, de ma már megteszem, és most kivételesen csak őt venném elő a csapatból. Nem csak azért, mert tegnap semmit sem csinált (illetve de, fedezte a labdát, amit kapott, kb 4-5 mp-ig, aztán rendre elveszítette), hanem azért mert az utóbbi minimum 1 hónapban megint kuka volt, pedig most kellett volna megmutatnia neki, hogy megérdemelt a kezdőhelye. De így.....talán 5-6 jó meccse volt a szezonban, mellé meg -ha jól emlékszek, akkor - két, többszáz perces góltalansági sorozat. Ez nem Real 9-es szint, nálam. Helyette hozzunk valakit, vagy tegyük át máshova a szerkezetben vagy bármi. Már azt sem bánnám ha Ramos kezdene elől, hátul meg Pepe-Varane állandóra menne.
Jövőre kell mellé valaki és nem helyette,nem lehet megint 1 értelmes középcsatárral nekimenni a szezonnak,mert ez így nagyon ki volt centizve.
Jöhetne a helyére Suarez,Falcao,Ibra vagy akárki Ronaldo és Bale mellett nem rúgnának ők sem több gólt nagyságrendekkel. Ebben biztos vagyok. Így is messze a legtöbb gólt lőjük minden porondon,ennél többet már nem is nagyon lehet.
Bár tudom van olyan akinek a 200 bajnoki gól is kevés lenne egy szezon alatt.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Azt aláírom, tényleg jól csinálta. Csak 1 db jó megoldás kevés egy BL döntőn - kivéve ha az gól és eldönti a kupa sorsát. Bale is ilyen volt egyébként, egy jó megoldása volt, de az BL-t ért (az más kérdés, hogy ott a nehezét DM csinálta meg)
Szerk: nem véletlenül írtam, hogy nem csak és főleg nem a tegnapi miatt. Megvan a 10., a többi nem érdekel a tegnappal kapcsolatban.
Szerk: nem véletlenül írtam, hogy nem csak és főleg nem a tegnapi miatt. Megvan a 10., a többi nem érdekel a tegnappal kapcsolatban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az első helyzetünknél kegyetlenül jó megoldást választott, amikor sarokkal továbbította Bale-nek a labdát. Egy ici-picit kellett volna pontosabban, de az nagy meglátás volt.
Kíváncsi vagyok mi lesz a sorsa, de ha lelép, akkor remélem az Arsenalban köt ki.
Kíváncsi vagyok mi lesz a sorsa, de ha lelép, akkor remélem az Arsenalban köt ki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Rasta
Tegnap nem akartam rosszat írni senkiről, de ma már megteszem, és most kivételesen csak őt venném elő a csapatból. Nem csak azért, mert tegnap semmit sem csinált (illetve de, fedezte a labdát, amit kapott, kb 4-5 mp-ig, aztán rendre elveszítette), hanem azért mert az utóbbi minimum 1 hónapban megint kuka volt, pedig most kellett volna megmutatnia neki, hogy megérdemelt a kezdőhelye. De így.....talán 5-6 jó meccse volt a szezonban, mellé meg -ha jól emlékszek, akkor - két, többszáz perces góltalansági sorozat. Ez nem Real 9-es szint, nálam. Helyette hozzunk valakit, vagy tegyük át máshova a szerkezetben vagy bármi. Már azt sem bánnám ha Ramos kezdene elől, hátul meg Pepe-Varane állandóra menne.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, veled mi lesz... Én nagyon szeretném, ha maradna, de félek ettől a BL győzelemtől előjön a korábban is említett franciás kényelem Legjobb lenne hosszabbítani vele és egy fiatal csatárt hozni mellé, aki kapar mint állat és tehetséges. Morata kuka, Jesé meg novemberre lesz értelmes állapotban.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Streamprimrose írta:A realmadrid-com-on most adják élőben az edzést. Edz.
Reméljük holnap játékra készen lesz.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pepe és ő is edzett. Costa is sprintelt már...közben megy a maszatolás, taktikázás, ellenfél megtévesztése.primrose írta:A realmadrid-com-on most adják élőben az edzést. Edz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
A realmadrid-com-on most adják élőben az edzést. Edz.
But he is a good boy...
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
20.30kor edzenek, addig nem tudni, mi van.a marca szerint ma nem edzett együtt a többiekkel, de állítólag jól van. magyarul semmi sem biztos még mindig. sokat segítettem remélem
Sportfilozófia: Roger Federer
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Van valami hír azóta róla? Csalódott lennék, ha nem tudna kezdőként a pályára menni.
But he is a good boy...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Vicces, hogy közbe az éterben mindenhol azt hallani, hogy Benzema és Pepe is kezd, de Costa például tuti, hogy nem játszik, és még Arda is kérdéses...Realista24 írta:A ma délutáni edzésen dől el a sorsa. Ha a többiekkel tud edzeni, akkor kezdő lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A ma délutáni edzésen dől el a sorsa. Ha a többiekkel tud edzeni, akkor kezdő lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema