Spanyol bajnokság
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Re: Spanyol bajnokság
Most hogy van spíler 2, megnéztem a holnapi műsort. Celta-Alaves lesz ismétlésről a Madrid meccs időpontjában. Köszönjük szépen.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hala real írta:Koveztkezo forduloban barca-sevilla. Kivancsi vagyok, mire lesz kepes a sevilla.
Mondjuk szerintem siman kikapnak.
Sima.
Minket jobban szeretnek szivatni
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Koveztkezo forduloban barca-sevilla. Kivancsi vagyok, mire lesz kepes a sevilla.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ja hazon belul megoldjak...pl. Messi lehet edzo-jatekos Amugy nem hinnem hogy inog mar a pad Valverde alatt. Egyszeruen nem koncentralnak elegge a bajnoksagra a bl-ben eleg meggyozo a jatek + ha hozzak a klasszikust akkor minden rozsas lesz odaat.Dupla D írta:Ha valami pletyka, hogy meneszthetik? Ha igen, akkor ki az esélyes Valverde helyett?csababarca írta:Perez bevállalósabb, ez a Bartomeu vagy ki az életben nem lépne meg egy ilyet. Az egész nyámnyilasága nyomja rá a bélyegét a klubra.
Nincs igazan ilyen pletyka es eleg eselytelen is. Raadasul nem is emlekszem mar, kit menesztettek evkozben utoljara (van Gaal?), szoval nem is szokas.Dupla D írta:Ha valami pletyka, hogy meneszthetik? Ha igen, akkor ki az esélyes Valverde helyett?
Egyebkent meg nagyobb vesszofutas kene ahhoz es egy jo alternativa, hogy a szezon kozben en is azt mondjam, kiraknam. Egyelore meg nem tartunk szerencsere ott. Nyaron viszont talalnek helyette mast.
Szerk.: Kozben csaba megelozott.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
én nem olvastam semmit.Dupla D írta:Ha valami pletyka, hogy meneszthetik? Ha igen, akkor ki az esélyes Valverde helyett?csababarca írta:Perez bevállalósabb, ez a Bartomeu vagy ki az életben nem lépne meg egy ilyet. Az egész nyámnyilasága nyomja rá a bélyegét a klubra.
de mindegy is, mert úgyis valami belsőst ültetnek oda, reaktiválják Rourát,vagy egyéb komolytalan embereket.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ha valami pletyka, hogy meneszthetik? Ha igen, akkor ki az esélyes Valverde helyett?csababarca írta:Perez bevállalósabb, ez a Bartomeu vagy ki az életben nem lépne meg egy ilyet. Az egész nyámnyilasága nyomja rá a bélyegét a klubra.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- csababarca
Perez bevállalósabb, ez a Bartomeu vagy ki az életben nem lépne meg egy ilyet. Az egész nyámnyilasága nyomja rá a bélyegét a klubra.ArjenMagicRobben írta:Lassan meg lehet tenni a tippeket, hogy kit fognak hamarabb kirakni, Lopeteguit vagy Valverdet?
na jah, nagy nevűek, de forma alapján terített betli mindkettő.Steve írta:
Bilbao, Valenciára gondoltam természetesen.
(mndjuk mi is.)
-
Lassan meg lehet tenni a tippeket, hogy kit fognak hamarabb kirakni, Lopeteguit vagy Valverdet?
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Bilbao, Valenciára gondoltam természetesen.csababarca írta:Girona 15., Leganes 18., Bilbao 17., Valencia az előkelő 13. helyen van.Steve írta:
Legalább annyi örömötök lehet, hogy mégiscsak nagyobb csapatok ellen buktok pontot.
nem játszottunk még értelmes csapattal kb.
Mondjuk ez a Valencia elleni nem érdekel annyira, mert itt mikor jó formában voltunk, meg erősebbek akkor is szívtunk sokat.
Hosszú a szezon nekünk meg az az érzésem, hogy lesz idővel egy edző váltás is.. ki tudja mi jön még.
Mi takarékon toljuk idén, ami valahol érthető. Nem várok csodát. Minden jó meccs és győzelem ajándék.
Nálatok meglepőbb ez a bukdácsolás, mert ott azért költöttek a keretre az elmúlt években.
- csababarca
Girona 15., Leganes 18., Bilbao 17., Valencia az előkelő 13. helyen van.Steve írta:
Legalább annyi örömötök lehet, hogy mégiscsak nagyobb csapatok ellen buktok pontot.
nem játszottunk még értelmes csapattal kb.
Mondjuk ez a Valencia elleni nem érdekel annyira, mert itt mikor jó formában voltunk, meg erősebbek akkor is szívtunk sokat.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem baj, ők megérdemelnének már egy bajnoki címetDinhoL írta:Sevilla bajnok lesz gyerekek..Kezd felszabni ez a Valverde pedig eddig biirtam..
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Atletico csendesen oson Sevilla jó formában van, a Barca Real bukdácsol egyszerre érdekes bajnokság lesz, ki jön ki előbb a gödörből
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Továbbra is bízom és - sokakkal ellentétben - nem írom le Lopit és a csapatot, mert hosszú a szezon és sem spanyol honban, sem a nemzetközi porondon nem látok még egy riválist sem csúcsformában.
Amennyire rosszkor jött az előző válogatott szünet, most éppúgy lehet arra alkalmas, hogy a technikai stáb rendezze a sorokat és kielemezze a hibákat, a játékosok pedig a válogatottjaikban szerezzék vissza az önbizalmukat
Amennyire rosszkor jött az előző válogatott szünet, most éppúgy lehet arra alkalmas, hogy a technikai stáb rendezze a sorokat és kielemezze a hibákat, a játékosok pedig a válogatottjaikban szerezzék vissza az önbizalmukat
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Legalább annyi örömötök lehet, hogy mégiscsak nagyobb csapatok ellen buktok pontot.DinhoL írta:Sevilla bajnok lesz gyerekek..Kezd felszabni ez a Valverde pedig eddig biirtam..
Ez az Alaves akik előtt elhasaltunk meg max 10 forduló után kipukkadnak és mennek a helyükre a tabella második felébe. Csak a mi skalpunkat gyűjtötték be.
A klasszikusok döntőek lesznek.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Sevilla bajnok lesz gyerekek..Kezd felszabni ez a Valverde pedig eddig biirtam..
Som i Serem!
6oat
6oat
Ez így van. Mindig ki-ki meccs. Messi ide, szar támadóforma oda. Bár sajnos az utóbbi években mi húztuk a rövidebbet, főleg hazai pályán. Igaz most idegenben kezdünk. Elmúlt pár meccsen egész jó eredményeket értünk el Nou Campban.Raúlito írta:Persze az a meccs, mindig minden körülménytől függetlenül kiszámíthatatlan
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Tőlünk függetlenül kiegyenlített a spanyol bajnokság jelenleg... Csak az a kínos a nagy hármasra nézve, hogy a matracosok az első meccseken, míg a katalánok és mi az utóbbi hetekben hullajtjuk a pontokat “ipari mennyiségben” Így megjósolhatatlan az El Clásico kimenetele... Persze az a meccs, mindig minden körülménytől függetlenül kiszámíthatatlan
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Engem sem tud vigasztalni. Annyi a hangyafasznyi pozitívum hogy ők is ugyanúgy beragadtak. Semmi több. Majd a klasszikuson felhozzuk őket, aztán meg is vagyunk.
- flori
Messinyivel jobbak (ami kupákat érhet), csak a katalánok elköltötek fél milliárd eurót. A jövőt tekintve nem vagyunk nagy bajban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2018. október 7., vasárnap 21:10-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!