Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Az a vicc, hogy Kakát már meg sem kérdezik tőle
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Még egy évig lehet csodálni őket. Jövőre meg már könyörögnek a távozásuk ért. Ámen... Fabio meg... Jobb, ha megy. Kedvtelenül fog játszani, ha konstatálja, hogy a kisebb csapatok ellen játszhat, amúgy meg Marcelo hátát nézi. Cheryshev itt tartása is érdekes...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Tőlem maradhat, ha a srácok szeretik a gyrost...Realista24 írta:Khedira biztos, hogy nem fog menni
Remélem Casemiro a stáb felé is bizonyította, hogy szintekkel jobb játékos. Fáj nézni, amikor Khedira lassítja a játékot.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Rossz hír pupákok, a meccs után Carlót kérdezték Khediráról és Coentraóról.
Khedira biztos, hogy nem fog menni, Coentrao pedig gondolkodik a távozáson, de örülne, ha maradna. Di María is marad.
Khedira biztos, hogy nem fog menni, Coentrao pedig gondolkodik a távozáson, de örülne, ha maradna. Di María is marad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
bél nem játszik az espanyol ellen, állítólag egy rúgás miatt.
perszepersze.
perszepersze.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
A jövő nagy védője lehet de Sciglio, már most nagyon hasznosan játszik mind védekezésben mind támadásban. A Milan meg sajnos oda jutott, hogy bárkit elad megfelelő ajánlat esetén + Abate kirobbanthatatlan a jobboson (nem is értem miért ) Constant meg jó a baloson, szóval ott is megvan a padozás esélye az ifjoncnak.Gascoigne írta:Én kedvelem Coentraót, és nem hiszem, hogy érdemes lenne eladni, De Sciglióról pedig 5 perccel ezelőttig azt se tudtam, hogy a világon van. De ha a portugál tényleg elvágyódik, akkor tetszik az ötlet, hogy olasz szupertehetséggel töltsük fel a helyét. Legalábbis a felnőttválogatottság és a Maldini-párhuzam alapján ezt remélem. Kérdés persze, hogy ha így van, miért jönne hozzánk padozni, és miért válna meg tőle a Milan.de Sciglio érkezhet
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem a konfi kupán tetszett.Az első meccsen tökèletest hozott,a támadásokat is jól segítette.Aztán volt a kövi meccsen két hajmeresztő megoldása,eladta a labdát a 16-os előtt...de összességében engem meggyőzött.Én kedvelem Coentraót, és nem hiszem, hogy érdemes lenne eladni, De Sciglióról pedig 5 perccel ezelőttig azt se tudtam, hogy a világon van. De ha a portugál tényleg elvágyódik, akkor tetszik az ötlet, hogy olasz szupertehetséggel töltsük fel a helyét. Legalábbis a felnőttválogatottság és a Maldini-párhuzam alapján ezt remélem. Kérdés persze, hogy ha így van, miért jönne hozzánk padozni, és miért válna meg tőle a Milan.
Jogy miért szeretné a mester(ha igaz?),gondolom a sok meccs miatt,ami lesz a szezonban,aztán Coentrao helyzete is kérdéses,valamint az öreg szeret rotálni.Ha ésszerű az ára,akkor sztm jöhet.
Modric...hát ezek a firkászok nem bírnak magukkal,ajánlhatnám nekik mivel játszanak... A horvát ide akart jönni,minden áron,Ance szereti az ilyen tipusú kp-ket,azon a listán,amit a klub adott ki pár hónapja,èrinthetetlen...szal megint csak pazarolta a papírt a média,ahhelyett hogy másra,pl egészségügyi célra használták volna...mert kb annyit ér...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remélem Khedirát gondoljátok az első helyre
Amúgy nem értem ezeket a híreket. Az írója sem gondolhatja komolyan, hogy 29-ért elengedjük Modricot. Írna 50-et azt mondom van rá 1% esély, de így. Kár a festéket pazarolni rá.
Amúgy nem értem ezeket a híreket. Az írója sem gondolhatja komolyan, hogy 29-ért elengedjük Modricot. Írna 50-et azt mondom van rá 1% esély, de így. Kár a festéket pazarolni rá.
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Ejtsd: Ö.Z.I.L.hehe írta:marcelo nem megy sehova.Persze, a keret második legjobb játékosát eladjuk az idénykezdés előtt napokkal.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
marcelo nem megy sehova.Persze, a keret második legjobb játékosát eladjuk az idénykezdés előtt napokkal.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Én kedvelem Coentraót, és nem hiszem, hogy érdemes lenne eladni, De Sciglióról pedig 5 perccel ezelőttig azt se tudtam, hogy a világon van. De ha a portugál tényleg elvágyódik, akkor tetszik az ötlet, hogy olasz szupertehetséggel töltsük fel a helyét. Legalábbis a felnőttválogatottság és a Maldini-párhuzam alapján ezt remélem. Kérdés persze, hogy ha így van, miért jönne hozzánk padozni, és miért válna meg tőle a Milan.de Sciglio érkezhet
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Persze, a keret második legjobb játékosát eladjuk az idénykezdés előtt napokkal. Ancelotti körészervezi az egész játékunkat, de mi hajlandóak vagyunk megválni tőle 29 millióért, amikor a nullakilométeres Illaramendi 32 volt. Igen. Úgy, hogy a szerződéséből van kábé 5 év hátra.Miután Cesc Fábregas kijelentette, hogy nem fog klubot váltani, a Luka Modric lett a Manchester United új jelöltje a keretük megerősítésére. A Real Madrid hajlandó lenne megfontolni egy komolyabb, 29 milliós ajánlatot a horvát játékosért – írja a The Guardian brit lap.
Az ilyen ostobaságokat kár is kitenni a hírek közé. guardian....
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Biztos eladnánk aug. vége felé bagóért azt a játékost, aki idáig a KP-nk motorja volt, végig a felkészülés soránAngol hírek szerint a Manchester United Luka Modric-ra vetette ki a hálóját miután nem sikerült az első számú célpontjukat megszerezni Fabrgeas-t, akit 29 millió euróért elengednénk(persze, álmodik a kislány), a befolyt összeget pedig Bale-re fordítanánk.
Merci Zizou!
Az árán lehet, hogy veszítenek, viszont az se mindegy, hogy mennyit hozhat nekik. A Spurs pont a negyedik-ötödik hely környékén lavírozik, és nem kérdés, hogy Bale milyen sokat dobhat az esélyeiken, az előző szezonban se lettek volna sehol. Ha vele meglesz a BL, az szezononként 20 milliókat jelenthet, és akkor nem számolunk azzal, hogy mennyi pénzt hozhat nekik egyéb csatornákon, mert marketing szempontból is felkapták Bale-t. Meg hogy mennyivel könnyebb komolyabb játékosokat odavonzani, ha van Bale meg BL.Azt nem mondom, hogy kétségbe esnének,de azt igen,hogy sokat veszítenek majd az árán ha nem adják el időben.
- Cris7
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Mario Götze, Marco Reus
akkor meglehet oket tolni tipszmikszenGéci írta:Szerintem marad az a kezdő ami ùgy fest, hogy a "gála kezdő" lesz. Annyi, hogy, ha minden igaz Lopez lesz a kapus... Talán még Khedira helyet beteszi Illarrát, ha felépült vagy Casemirót, de ez sem biztos...
koszi
'háborúk mindig is voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.'
Veni, Vidi, Vici.
Veni, Vidi, Vici.
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://www.facebook.com/tippmiXXLtippe ... 2799895589
OMG!! És ezt komolyan is gondolják ott.. kommentek is ütnek..
Az meg nem kérdés h Vidal a legjobb vkp..
Khedira nálam a listán se lenne
OMG!! És ezt komolyan is gondolják ott.. kommentek is ütnek..
Az meg nem kérdés h Vidal a legjobb vkp..
Khedira nálam a listán se lenne
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem marad az a kezdő ami ùgy fest, hogy a "gála kezdő" lesz. Annyi, hogy, ha minden igaz Lopez lesz a kapus... Talán még Khedira helyet beteszi Illarrát, ha felépült vagy Casemirót, de ez sem biztos...Cris7 írta:arrol nincs valami hir hogy ma az inter ellen kik jatszanak majd ? a kicsik kapnak nagyobb szerepet, vagy ott lesznek a nagyok is ?
- Cris7
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Mario Götze, Marco Reus
arrol nincs valami hir hogy ma az inter ellen kik jatszanak majd ? a kicsik kapnak nagyobb szerepet, vagy ott lesznek a nagyok is ?
'háborúk mindig is voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.'
Veni, Vidi, Vici.
Veni, Vidi, Vici.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Coentrao szerintem is lép, de Arbeloa nem hiszem... Amùgy ezt a srácot Maldini utódjaként emlegetik a hírek szerint ami nem hangzik rosszul ...LaMartin írta:A Marca szerint Ancelotti kiszemeltje a védelembe a Milan fiatal játékosa, de Sciglio. Elsősorban jobbhátvéd, de a védelemben bárhol bevethető. Pár napja már beírtam a nevét, nagyon örülnék neki mert fiatal univerzális, van benne potenciál. Főleg ha esetleg Coentrao és Arbeloa is elmenne( a Napoli-rol lehetett olvasni).