Karim Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
én sem szeretném ha Benzema menne, bár nem vagyok oda érte, de tényleg illik ide előre, aláveti magát a két szélsőnknek, de 2015 nyarán lejár a szerződése és ha maradna, szerintem már meghosszabbították volna. vagy esetleg van valami infó a szerződéséről?
- RealMadridFanatic
Én nagyon csípem Suárezt (pedig korábban rühelltem, még Hollandiában, nem tudom miért, nem volt szimpatikus), sőt manapság talán a legjobb csatár, de nem hoznám.
Egyrészt túl drága is lenne (a tető, amit kínálnék érte, az 60 millió, de azt is már úgy, hogy szívnám a fogam), máshová jobban kellene a guba, másrészt Benzema a mostani játékrendszerbe teljesen jó. Nem büdös neki a védekezés, visszalép labdáért, de azért most már a kaput is jobban támadja, kreatív, technikás, labdaügyes játékos, és képes magát alávetni Cristiano és Bale játékának.
Suárez is rendben van amúgy ezen szempontok alapján, ráadásul rendelkezik a gyilkos ösztönnel is, ami kell egy csatárnak, de az érkeztével két forgatókönyvet tudok elképzelni:
1. Ugyanazt a gólmennyiséget hozzuk, mint eddig is, csak kicsit egyenletesebben lesz elosztva a támadótrió tagjai között (és bár nagyon szeretem, de Cének ez nem biztos, hogy tetszene, ami a csapat számára káros - és tudom, még Ő sem áll a csapat felett, de reálisan nézve eladni semmilyen esetben nem fogják, így csak probléma adódhatna).
2. Ilyen szempontból semmi nem változik, ha Suárez is alárendeli magát a zászlóshajónak (Cé).
Halvány esély van rá, hogy mondjuk szezononként hozna 10-15 gól pluszt, de ezt nem tartom valószínűnek (ráadásul Bale második szezonja erősebb lesz jóval, ha elkerülik a sérülések, a plusz gólokat, gólpasszokat elsősorban tőle várom).
A lényeg, hogy ár/érték arányban nem érné meg szerintem a ráfordított összeget az uruguayi, a két vadállat így is lekötik az ellenfelek védelmét, és Benzema sem kutyaütő azért.
Én nem tartanám jó döntésnek az eladását, még akkor sem, ha van ráció abban, amit Cs0ki írt, hogy kell minden csapat életében a vérfrissítés, még a sikerek idején is. Ezt a frissítést a középpályán eszközölném mindenképpen, a favoritom pedig Pogba lenne. Illetve előre is keresnék valakit, aki jó kiegészítő szint, és tűri is a padot, mert Jesé formája erősen kérdéses lesz jövőre. De ez már nem az a topik.
Egyrészt túl drága is lenne (a tető, amit kínálnék érte, az 60 millió, de azt is már úgy, hogy szívnám a fogam), máshová jobban kellene a guba, másrészt Benzema a mostani játékrendszerbe teljesen jó. Nem büdös neki a védekezés, visszalép labdáért, de azért most már a kaput is jobban támadja, kreatív, technikás, labdaügyes játékos, és képes magát alávetni Cristiano és Bale játékának.
Suárez is rendben van amúgy ezen szempontok alapján, ráadásul rendelkezik a gyilkos ösztönnel is, ami kell egy csatárnak, de az érkeztével két forgatókönyvet tudok elképzelni:
1. Ugyanazt a gólmennyiséget hozzuk, mint eddig is, csak kicsit egyenletesebben lesz elosztva a támadótrió tagjai között (és bár nagyon szeretem, de Cének ez nem biztos, hogy tetszene, ami a csapat számára káros - és tudom, még Ő sem áll a csapat felett, de reálisan nézve eladni semmilyen esetben nem fogják, így csak probléma adódhatna).
2. Ilyen szempontból semmi nem változik, ha Suárez is alárendeli magát a zászlóshajónak (Cé).
Halvány esély van rá, hogy mondjuk szezononként hozna 10-15 gól pluszt, de ezt nem tartom valószínűnek (ráadásul Bale második szezonja erősebb lesz jóval, ha elkerülik a sérülések, a plusz gólokat, gólpasszokat elsősorban tőle várom).
A lényeg, hogy ár/érték arányban nem érné meg szerintem a ráfordított összeget az uruguayi, a két vadállat így is lekötik az ellenfelek védelmét, és Benzema sem kutyaütő azért.
Én nem tartanám jó döntésnek az eladását, még akkor sem, ha van ráció abban, amit Cs0ki írt, hogy kell minden csapat életében a vérfrissítés, még a sikerek idején is. Ezt a frissítést a középpályán eszközölném mindenképpen, a favoritom pedig Pogba lenne. Illetve előre is keresnék valakit, aki jó kiegészítő szint, és tűri is a padot, mert Jesé formája erősen kérdéses lesz jövőre. De ez már nem az a topik.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Remélem megegyeznek azért....ha megnyernénk a BL-t,elgondolkodna szerintem...Én sem vagyok Suárez mellett, de Realista szerint - jelenleg - nem túl valószínű, hogy Benzema marad. Szóval valószínűleg nem mellé jönne, hanem helyette.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Vidal is megműtette a VB előtt.hehe írta:valószínű meg kell venni suarezt 70 milláért, amikor már most szar a térde.
de biztos csak hobbiból műttette meg pont a vébé előtt, hogy legyen kihívás
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Szinte biztosnak tartom, hogy távozik, és sajnos azt is, hogy Suarez-ami nem sajnos-jön helyett horribilis-sajnos-áron.Mellé én egy Bacca-t tudnék elképzelni, vagy Mundzsu-t, csak az drága lenne.Toky írta:Én sem vagyok Suárez mellett, de Realista szerint - jelenleg - nem túl valószínű, hogy Benzema marad. Szóval valószínűleg nem mellé jönne, hanem helyette.morientes írta:Nem kell Benzema mellé egy ilyen drága játékos.Vagy egy rutinos róka,vagy egy fiatal tehetség.Elérhető áron.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én sem vagyok Suárez mellett, de Realista szerint - jelenleg - nem túl valószínű, hogy Benzema marad. Szóval valószínűleg nem mellé jönne, hanem helyette.morientes írta:Nem kell Benzema mellé egy ilyen drága játékos.Vagy egy rutinos róka,vagy egy fiatal tehetség.Elérhető áron.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem kell Benzema mellé egy ilyen drága játékos.Vagy egy rutinos róka,vagy egy fiatal tehetség.Elérhető áron.szerk.: egy piacon jol mukodik ez a taktika, hogy ennyi forintot adok erte, adod vagy sem, mivel van 20 masik arus akitol ugyan azt megtudom venni, talan valamelyik olcsobban adja, viszont itt van max 3-4 jatekos es ennyi. Ha egyik se adja nekunk annyiert, akkor mit csinalunk?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
OFF:
(Szűkülő kínálat, magas kereslet.)
A játékos piac annyival torzabb mint a hétköznapi, hogy itt az "árunak" is van akarata, döntési jogköre. Epret ritkán látni, hogy tiltakozna az eladás/vétel ellen, de én még csirkelábat sem láttam elszaladni a vásárló elől. De a játékos maga (vagy az apja ) dönthet, hogy hova (nem) akar igazolni, vagy hogy kitöltené-e a szerződését stb.
ON:
Kíváncsi vagyok, hogy akkor most mi lesz. Nem tartom kizártnak, hogy Zidane lehetséges távozása is csúsztatja/gátolja a szerződéshosszabbítást. De nem hiszem, hogy elfogadná Suárez mögött a másodhegedűs szerepet, ha ugyan az lenne, és végül nem egy 100 milliós játékos ülne többet a padon a "kiegyensúlyozottság", és "csapatkonzisztencia" miatt.
Még pár ilyen szó, és elmegy egy doktorinak is.
Ugye tudod, hogy ezzel pont a piac lényegét írtad le?h3x0r írta:... viszont itt van max 3-4 jatekos es ennyi. Ha egyik se adja nekunk annyiert, akkor mit csinalunk?
(Szűkülő kínálat, magas kereslet.)
A játékos piac annyival torzabb mint a hétköznapi, hogy itt az "árunak" is van akarata, döntési jogköre. Epret ritkán látni, hogy tiltakozna az eladás/vétel ellen, de én még csirkelábat sem láttam elszaladni a vásárló elől. De a játékos maga (vagy az apja ) dönthet, hogy hova (nem) akar igazolni, vagy hogy kitöltené-e a szerződését stb.
ON:
Kíváncsi vagyok, hogy akkor most mi lesz. Nem tartom kizártnak, hogy Zidane lehetséges távozása is csúsztatja/gátolja a szerződéshosszabbítást. De nem hiszem, hogy elfogadná Suárez mögött a másodhegedűs szerepet, ha ugyan az lenne, és végül nem egy 100 milliós játékos ülne többet a padon a "kiegyensúlyozottság", és "csapatkonzisztencia" miatt.
Még pár ilyen szó, és elmegy egy doktorinak is.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
valószínű meg kell venni suarezt 70 milláért, amikor már most szar a térde.
- h3x0r
Ez szep es jo, csak a helyzet az, hogy a Liverpool egyaltalan nem akarja eladni. Szepen meg is koszonnek hogy nem zavarjuk oket egesz nyaron telefonon, email-ben es a sajton keresztul. Ugyan ez lenne a tobbi csapatnal is, mivel senki se akarja eladni a legjobb jatekosat, raadasul legtobb esetben a jatekos se akar minden aron tavozni. Arrol nem is beszelve, hogy egy posztra sincs olyan sok megszerezheto top jatekos. Es ugy jarunk mint az Arsenal, akik nem vesznek aron felul jatekosokat: tele leszunk teljesen kozepszeru arcokkal.Becksy23 írta:Ráfizetéssel semmiképpen sem, ahogy írta RMCF, 60 milla, kell? Ha nem otthagyni egy telefonszámot, ezen hívjatok augusztus 1-ig ha ok, ha nem veszünk mást.
szerk.: egy piacon jol mukodik ez a taktika, hogy ennyi forintot adok erte, adod vagy sem, mivel van 20 masik arus akitol ugyan azt megtudom venni, talan valamelyik olcsobban adja, viszont itt van max 3-4 jatekos es ennyi. Ha egyik se adja nekunk annyiert, akkor mit csinalunk?
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Szerintem Suarez semmilyen előrelépés nem lenne Benzema-hoz képest. Lehet (!) hogy mindent összevetve az Uru jobb játékos, de Bale és CR közé Benzema kell. Megpróbálom összevetni a két játékost a mi szempontunkból:
Benzema, előnyök:
- jól tartja meg a labdákat, jól passzol.
- alá tud dolgozni CR-nek, mégha nem is a régi Rooney szintjén, de jól.
- nagy meccseken kifejezetten veszélyes a kapura
- már itt van, össze vannak szokva
- jó fejjáték
Hátrányok:
- a pici érzékeny kis lelke, szerintem még meg is kell símogatni ha jól játszik, különben elsírja magát.
- kis csapatok ellen 10 ziccer/1-2 gól
És akkor Suarez, előnyök:
- a kis csapatokat szívesen megszorná
- jó a passzjátéka
- mindig győztes mentalitással megy ki
- eleinte megdobná a mezeladásokat
Hátrányok:
- egy féreg, plusz a szájkosár plusz költség
-a nagy csapatok ellen gyenge, sok labdát belevisz ilyenkor 3 emberbe, majd ha elveszti megáll
- nem dolgozna alá CR-nek és Bale-nek
- újjabb táptalaj a trolloknak egy drága vétel.
Ráfizetéssel semmiképpen sem, ahogy írta RMCF, 60 milla, kell? Ha nem otthagyni egy telefonszámot, ezen hívjatok augusztus 1-ig ha ok, ha nem veszünk mást. Ezzel az összeggel maradhatna esetleg Benzema is, Morata-t meg bele lehetne vonni az üzletbe. De bőven elég egy Mandzukic Benzema mőgé, a pénz meg menjen egy középpályásra.
Benzema, előnyök:
- jól tartja meg a labdákat, jól passzol.
- alá tud dolgozni CR-nek, mégha nem is a régi Rooney szintjén, de jól.
- nagy meccseken kifejezetten veszélyes a kapura
- már itt van, össze vannak szokva
- jó fejjáték
Hátrányok:
- a pici érzékeny kis lelke, szerintem még meg is kell símogatni ha jól játszik, különben elsírja magát.
- kis csapatok ellen 10 ziccer/1-2 gól
És akkor Suarez, előnyök:
- a kis csapatokat szívesen megszorná
- jó a passzjátéka
- mindig győztes mentalitással megy ki
- eleinte megdobná a mezeladásokat
Hátrányok:
- egy féreg, plusz a szájkosár plusz költség
-a nagy csapatok ellen gyenge, sok labdát belevisz ilyenkor 3 emberbe, majd ha elveszti megáll
- nem dolgozna alá CR-nek és Bale-nek
- újjabb táptalaj a trolloknak egy drága vétel.
Ráfizetéssel semmiképpen sem, ahogy írta RMCF, 60 milla, kell? Ha nem otthagyni egy telefonszámot, ezen hívjatok augusztus 1-ig ha ok, ha nem veszünk mást. Ezzel az összeggel maradhatna esetleg Benzema is, Morata-t meg bele lehetne vonni az üzletbe. De bőven elég egy Mandzukic Benzema mőgé, a pénz meg menjen egy középpályásra.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ugyanaz a véleményem suarezzel kapcsolatban is mint tavaly balenél.....a reális ára 60...akkor annyit adunk érte és pont. Balet sem kellett volna 91 ért elhozni,max 60.....ha kell a pénz akkor oké...ha nem akkor nincsen harag....megy mindenki tovább.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
jah, ha egy +20asból kijön a váltás, akkor oké, amúgy nem oké___Samy___ írta:ha suarez 120, akkor benzema 100 milla
50-55 milla a jelenlegi piacon nem elég érte szerintem
remélem, ha úgy adódik, wenger izmozni akar majd és tejel rendesen
Nem illik.
- ___Samy___
ha suarez 120, akkor benzema 100 milla
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ahhoz előbb hosszabbítás is kene. Mert igy csak valami világi h.lye fog érte ennyit fizetni.nmate írta:Ha távozik, 50-55 alatt nem kéne engedni.
Bár egy friss vb győztes aranyat er! ;)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha távozik, 50-55 alatt nem kéne engedni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha mar igy kérdezedmatador írta:Ennyire vészes a helyzet?Jo eséllyel az utolso meccsed a Realban, ajánlom hogy odatedd magad, mert kiütlek 24-en hajnalban!
Szerintem egy megfelelő ajánlat eseten, ami
45 folott van, eladják. Régóta van itt, nem egy ikon, sőt! Megosztó személyiség, mint Pipita volt. Ha tevékeny részese lenne a döntőbeli sikernek, akkor talan megmenekül.
Egyebkent ha abból indulok ki, hogy mit képvisel, akkor el tudom képzelni, hogy bőven bevállalna a másodhegedus szerepet, évi 5-6 millaert. Van annyira szarok bele gondolkodásmódja.
70% szerintem az esélye a klub váltásnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Ennyire vészes a helyzet?Jo eséllyel az utolso meccsed a Realban, ajánlom hogy odatedd magad, mert kiütlek 24-en hajnalban!
Sportfilozófia: Roger Federer
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jo eséllyel az utolso meccsed a Realban, ajánlom hogy odatedd magad, mert kiütlek 24-en hajnalban!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
rm222 írta:szép nők a spanyol nőkRealista24 írta:Madrid meg gyönyörű.
úúúúúú...ezt nem kellett volna.....megyek aludni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.