Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Benfica eleve nem jut a döntőbe, azon felesleges spekulálni hogy ott milyenek lennének
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rosszul irtamRealista24 írta:Egy BM ellen is ugyanannyi esélyt adsz, mint egy Benfica?ikarus93 írta: Cityn kivül mindenki ellen 50 - 50 re mondanám a párharcot.
City vedelme meg kpja nagyon beton, jobb mint a miénk. Nemsokat lenne nálunk a labda.
A City ellen esélytelenebbnek érzem magunkat a többi csapattal szemben. Pool BM Chelsea olyan 50 - 50. A többi csapat ellen mi vagyunk esélyesebbek, ahogy látom.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meglepo, hogy ennyire a benficat akarjatok leginkabb, szvsz a villarrealt gyurnetek le a "legkonnyebben".
munchent vagy city-t a dontoben nagyobb sansszal utnetek, mint ket meccsen, mig egy benficanak tobb eselye lenne a dontoben egy meccsen ellenetek, mint egy oda-visszavagon.
szerintem epp forditva.Én mindenképp egy nagyobb csapatot választanék. city, bayern közül valamelyik. Ellenük sokkal nagyobb eséllyel jutnánk túl két meccsen mint egy meccsen. A döntőben pedig mehet egy benfica - real.
munchent vagy city-t a dontoben nagyobb sansszal utnetek, mint ket meccsen, mig egy benficanak tobb eselye lenne a dontoben egy meccsen ellenetek, mint egy oda-visszavagon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy BM ellen is ugyanannyi esélyt adsz, mint egy Benfica?ikarus93 írta: Cityn kivül mindenki ellen 50 - 50 re mondanám a párharcot.
City vedelme meg kpja nagyon beton, jobb mint a miénk. Nemsokat lenne nálunk a labda.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Benfica-Villarreal páros lenne a legoptimálisabb. A bajnoki hajrához közeledve minél kevesebb energiát kéne felhasználni a hétközi meccseken (persze a BL-ben senkit sem lehet félvállról venni), és rajtuk keresztül lenne a legtöbb esélyünk a négybe jutni. Ráadásul az előző körben nagycsapatot kaptunk, tehát most megérdemlünk egy kisebbet.
- ikarus93
Cityn kivül mindenki ellen 50 - 50 re mondanám a párharcot.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Benfica.
Jöjjenek csak vissza szépen ha már először elvették tőlünk őket.
Lr a kalappal a VIllareal előtt.
A szar La liga csak ad 3 csapatot a 8 között.Az a baj,hogy levannak nézve a spanyol kisebb csapatok pedig igencsak versenyképesek.
A Villareal is milyen költségvetésből gazdálkodik aztán mégis van ott állandóan.
Jöjjenek csak vissza szépen ha már először elvették tőlünk őket.
Lr a kalappal a VIllareal előtt.
A szar La liga csak ad 3 csapatot a 8 között.Az a baj,hogy levannak nézve a spanyol kisebb csapatok pedig igencsak versenyképesek.
A Villareal is milyen költségvetésből gazdálkodik aztán mégis van ott állandóan.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Fabio Cannavaro,Ronaldo de Nazario
Chelsea-t szeretném.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Cityre nyomtam.
Amit szeretnék:
Bayern-City
Chelsea-Pool
Benfica-Real
Atletico-Villarreal
Ami lesz:
City - Real
Pool - Chelsea
Bayern - Villarreal
Atletico - Benfica
Bayern begyalogol, Lewa rekordot dönt, aranylabda.
Amit szeretnék:
Bayern-City
Chelsea-Pool
Benfica-Real
Atletico-Villarreal
Ami lesz:
City - Real
Pool - Chelsea
Bayern - Villarreal
Atletico - Benfica
Bayern begyalogol, Lewa rekordot dönt, aranylabda.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha belenyulnak, akkor odadobjak nekunk a Cityt. Gondolom uefanal a legkevesbe orulnenek egy Bl dontos Real Madridnak. majd megint elbaszarintjak a sorsolast, miutan a benfica jott ki, masodjara meg a City mar szabalyos sorsolas lesz.
Viccet felreteve, nem tudom elkepzelni, hogy belenyuljunk a portugalokba, de ketsegkivul ok lennenek a legjobb ellenfel. Nyilvan mindenki a konnyebb utat valasztana. Itt mar nincs, eddig sem volt konnyu ellenfel, de ket meccsen ki jonne a kulonbseg.
En ugy vagyok a sorsolassal, hogy barkit kapunk, eselytelenek nem vagyunk. A PSG-t kivertuk, ez hatalmas ajandek volt a csapattol, plusz ket meccs a bl-ben mar ajandek. Nyilvan a tortenelmunk megkoveteli a versenyzest, es addig kell menni, ameddig csak lehet. A realitas viszont az, hogy mar elegedettek lehetunk, plane ha a bajnoksagra gondolok. A barcat jo lenne elintezni, helyretenni oket, aztan meglatjuk, mit hoz meg a tavasz.
Viccet felreteve, nem tudom elkepzelni, hogy belenyuljunk a portugalokba, de ketsegkivul ok lennenek a legjobb ellenfel. Nyilvan mindenki a konnyebb utat valasztana. Itt mar nincs, eddig sem volt konnyu ellenfel, de ket meccsen ki jonne a kulonbseg.
En ugy vagyok a sorsolassal, hogy barkit kapunk, eselytelenek nem vagyunk. A PSG-t kivertuk, ez hatalmas ajandek volt a csapattol, plusz ket meccs a bl-ben mar ajandek. Nyilvan a tortenelmunk megkoveteli a versenyzest, es addig kell menni, ameddig csak lehet. A realitas viszont az, hogy mar elegedettek lehetunk, plane ha a bajnoksagra gondolok. A barcat jo lenne elintezni, helyretenni oket, aztan meglatjuk, mit hoz meg a tavasz.
Én Poolt érzek, de nem örülnék nekik, szerintem minden félredobnának egy jó bosszúért végre.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt az elvet követtem én isflori írta: Benficát szeretném, Bayern lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Én ezt pont fordítva látom. 2 meccsen már valószínűleg kijönne a csapatok közötti jelenlegi lendületbeli fölény.kierkegaard írta: Én mindenképp egy nagyobb csapatot választanék. city, bayern közül valamelyik. Ellenük sokkal nagyobb eséllyel jutnánk túl két meccsen mint egy meccsen. A döntőben pedig mehet egy benfica - real.
- Süti
Látom barszások megtolták a Cityt.
Én egy Atletinek örülnék, de ha a Benfica/Villarreal/Atleti sorból kapunk, azzal elégedett leszek. Jó lenne egy kicsit lájtosabb, amíg a bajnokságot bebiztosítjuk.
Én egy Atletinek örülnék, de ha a Benfica/Villarreal/Atleti sorból kapunk, azzal elégedett leszek. Jó lenne egy kicsit lájtosabb, amíg a bajnokságot bebiztosítjuk.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Benfica-t szeretném én is, de tippre az erősebbek közül fogunk kapni valakit. City-re nyomtam.
-
Én mindenképp egy nagyobb csapatot választanék. city, bayern közül valamelyik. Ellenük sokkal nagyobb eséllyel jutnánk túl két meccsen mint egy meccsen. A döntőben pedig mehet egy benfica - real.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Done.ikarus93 írta: R24 Szavazás ki melyik csapatot akarja a következő körbe ?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Miközben a gyerekek bent aludtak.Realista24 írta: Pogbához is betörtek a BL meccs alatt.
Aki tud infót, írhat a [email protected].