Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Én eddig nem éltem bele magat, hogy jönni fog, de akk lehet h mégis?
a FIFA 14 UK borítón is ő lenne Messivel....ikarus93 írta:schranzer írta:Hoppá ! A Tottenham hivatalos twitter-oldalán már nincs ott Bale fotója
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 9107_n.jpg
Ugyanúgy Dempsey is lekerult, aki szintén eligazolt
Azt nem értem, ha Bale a Premier League arca "lenne" 2013-2014-es szezonba akkor, hirtelen 2 héttel a kezdés előtt találnak mást?
Van egyáltalán valami hivatalos infó arról, hogy tényleg a Madrid felé tart Bale? Mert a spanyol szennylapok rosszabbak mint a magyar szennylapok... Neymart is úgy volt ,hogy már leigazoltuk aztán mégse szóval...
lehet ezért igazol el
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2013. augusztus 5., hétfő 21:24-kor.
Jobbról Bale, balról C. Lábra is így jön ki.'shutterisland írta:amúgy ha jön bale, szerintetek ki rúgja a szabadrúgásokat ?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
schranzer írta:Hoppá ! A Tottenham hivatalos twitter-oldalán már nincs ott Bale fotója
Azt nem értem, ha Bale a Premier League arca "lenne" 2013-2014-es szezonba akkor, hirtelen 2 héttel a kezdés előtt találnak mást?
Van egyáltalán valami hivatalos infó arról, hogy tényleg a Madrid felé tart Bale? Mert a spanyol szennylapok rosszabbak mint a magyar szennylapok... Neymart is úgy volt ,hogy már leigazoltuk aztán mégse szóval...
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Hoppá ! A Tottenham hivatalos twitter-oldalán már nincs ott Bale fotója
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- h3x0r
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 3673_n.jpg'shutterisland írta:amúgy ha jön bale, szerintetek ki rúgja a szabadrúgásokat ?
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát röviden ennyi a válasz.Bár nyilván Ronaldo majd többet vállal.mondjuk az is lehet egy megoldás, hogy attól függően osztják el, hogy melyik oldalról jön.
hiszen bale bal lábas.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amúgy ha jön bale, szerintetek ki rúgja a szabadrúgásokat ?
mert véleményem szerint a walesi (ha koppintás az egész, ha nem) legalább olyan jól rúgdossa már őket, mint a luzitán.
mondjuk az is lehet egy megoldás, hogy attól függően osztják el, hogy melyik oldalról jön.
hiszen bale bal lábas.
mert véleményem szerint a walesi (ha koppintás az egész, ha nem) legalább olyan jól rúgdossa már őket, mint a luzitán.
mondjuk az is lehet egy megoldás, hogy attól függően osztják el, hogy melyik oldalról jön.
hiszen bale bal lábas.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Vélhetően a Real vezetősége is sokkal jobban örülne ennek és nagyon nem lenne ellenük, ha 60-70 körül /vagy még ennél jóval olcsóbban is/ hozhatnák a gyereket (csak úgy mint mindenki más is ), de jelen állapotban annyiért nem adják, csak jóval többért, amit valószínűleg még így is bevállalnak biztos ami biztos, jobb helyen van itt ez a srác (potenciális bajnok, a jövő egyik nagy sztárjaként), mint bárki másnál és minél hamarabb annál jobb alapon!AS-en megy egy szavazás Bale árával kapcsolatban.
Közel 70ezren szavaztak már, 53% a 60-70 milliós vételár mellett tette le a voksát.
70-80 millió 20%
80-90 millió 12,5%
90-100 millió 6.4%
100-110 millió 1,23%
110-120 millió 6.32%
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
akkor légyszives azt is írd alá amikor visszaáll bekkelni ha nyersére állunkikarus93 írta:Nem értem Mourinhonak mért kell pocskondiáznia, azt aláírom amit ő letett az asztalra itt azt szerintem senki más nem tudta volna megcsinálni. Hihetetlen a pali, szerintem simán megérdemli a világ legjobb edzője címet, de azt nem értem mért kell bántania a Real-t.
Szerintem nem fogunk nyerni a Chelsea ellen, sajnos Mounak van egy ilyen képessége, hogy minden játékosból a legjobbat kihozza, remélem látjuk még őt a Real-ba. Habár nem hiszem, köszönhető a Spanyol játékosoknak.
sajnos Mounak van egy ilyen képessége, hogy minden játékosból a legjobbat kihozza
láttuk.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ikarus93
Nem értem Mourinhonak mért kell pocskondiáznia, azt aláírom amit ő letett az asztalra itt azt szerintem senki más nem tudta volna megcsinálni. Hihetetlen a pali, szerintem simán megérdemli a világ legjobb edzője címet, de azt nem értem mért kell bántania a Real-t.
Szerintem nem fogunk nyerni a Chelsea ellen, sajnos Mounak van egy ilyen képessége, hogy minden játékosból a legjobbat kihozza, remélem látjuk még őt a Real-ba. Habár nem hiszem, köszönhető a Spanyol játékosoknak.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
macifejű, sírok eddig Bödőcsnek hívtam, mert szerintem full olyan, de akkor ezentúl pedobear leszhehe írta: ez a macifejű gyerek, hát inkább tavaszra mondok ítéletet, de nem vok túl pozitív hangulatban vele kapcsolatban.
és nem a sérüléseiről beszélek, bár ha egyfolytában görcsölni meg sérülgetni fog, akkor szintén kuka, jó nagy szopás.
Ha szeretnél figyelmeztetést, nyugodtan pedobearezz. R24
- h3x0r
A problema csak az, hogy ezt a kozeget o hozta letre sajat maganak a nyilatkozataival es a tetteivel. Egyebkent sok dologban igaza volt, csak sajnos nem volt senki aki leallitotta volna amikor atlepte azt a bizonyos hatart.Mike írta: nem védeni próbáltam, de nem is ítélem el mint itt sokan. Nyílván neki is voltak hibái, de a közeg is nagyban hozzájárult h ez lett a vége. Amugy csak arra reagáltam h nekünk miért szólogat be, az Internek meg nem.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
hiányoztak ezek az aranyköpésekhehe írta:ez a macifejű gyerek, hát inkább tavaszra mondok ítéletet, de nem vok túl pozitív hangulatban vele kapcsolatban.
De egyébként én is így vagyok vele...
Annyi biztos, hogy nálam Isco alapkezdő eddig a nyár alapján, és ha jön Bale, akkor Di Mariára sincsen semmi szükségünk. Ha minden zsírul megy Özilt is jövőre szép áron elpasszolhatnánk, de már az argentíntalanításnak is bőven örülni fogok idénre.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
még manapság is józanodom azóta isMár csak KÖD van, vagy átaludtad az év bizniszét? :Đ
na ez meg a másik.Ehhez az is kéne, hogy Illarra minél előbb bevethető legyen,
ez a macifejű gyerek, hát inkább tavaszra mondok ítéletet, de nem vok túl pozitív hangulatban vele kapcsolatban.
és nem a sérüléseiről beszélek, bár ha egyfolytában görcsölni meg sérülgetni fog, akkor szintén kuka, jó nagy szopás.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már csak KÖD van, vagy átaludtad az év bizniszét? :Đés folyamatosan kitakarodik a KHÖD a csapatból.
Khedirát remélem meggyőzi valahogy Mou, hogy kell a Chelseabe, de nagyon. Ehhez az is kéne, hogy Illarra minél előbb bevethető legyen, hogy meggyőzze Ancelottit, a hercegnek nincs keresnivalója a kezdőben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nemtudom már mit miért mondtamhmm?
bale jó játékos, én bizonyos szempontból - amiket le is írtam - szkeptikus vok egyelőre vele, de semmiképp sem ér egy 100-ast.
nagyjából 60-70 körül van az ára, amit max kérni lehet érte egy normális világban.
de nem is ez a lényeg amúgy. hanem:
jön bale, akkor cé+benzema és van elöl 3 alapember.
a maradék 3 helyre vannak olyan játékosok, akik simán kezdők lehetnének bármikor. szóval vki picsogni fog előbbutóbb.
mivel özil továbbra is már 2 éve lófaszt nem mutat, remélem év végén tőle válunk meg, és folyamatosan kitakarodik a KHÖD a csapatból.
mert ők a rák, ők a vesztes felfogás ebben a csapatban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jelenleg ez 4308 szavazat, és attól tartok a többség komolyan is gondolja.azért aki erre szavazott annak úgy meghallgatnám a véleményét, vagy egy értékelést tőle. tuti hogy a nagyja ezek közül csak trollkodott, de biztos volt köztük olyan is aki komolyan gondolta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
hehe.:hehe írta:ebből is látszik, hogy most az idióták ott elmentek nyaralni, nem tudnak fasságokat klikkelgetni.
hmm?Galacticos írta:akkor ezek alapján, nyár elején amikor megkérdeztem hogy balet a kért árán(kb 100millió) vagy iscot a kért árán (30millió) hoznád-e, miért balet mondtad? amit te akarsz látni, meg amit remélek hogy ancelotti akar látni, azok alapján isco nagyon jó választás volt, és a stílusba jobban illik mint gareth bale.hehe írta: de nekem bizonyítania kell, hogy kis területen rárontó 2-3 védő ellen hogy kezeli, hova teszi, hogy veszi át, mennyire szarja össze magát, mekkora arányban választja az optimális megoldást
azért aki erre szavazott annak úgy meghallgatnám a véleményét, vagy egy értékelést tőle. tuti hogy a nagyja ezek közül csak trollkodott, de biztos volt köztük olyan is aki komolyan gondolta.Realista24 írta:110-120 millió 6.32%
mouhoz: szánalmas ahogy vergődik, nem vicces szerintem. még mindig mossa kezeit...