Lényegében annyit, hogy nem eladó Baletubatibi írta:Mit nyilatkozott AVB? Nagyon levagyok maradva...
Kommentáld a híreket
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Re: Kommentáld a híreket
Mit nyilatkozott AVB? Nagyon levagyok maradva...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Hát egy Real Madridnak annyi bankgaranciát kérni, mint anno Davidsnak leköpni valakit....bármikor gyerekek, bármikorJoe Lewissal is egyeztetett már Bale ügyben, akik bankgaranciát szeretnének!
Kíváncsi vagyok mi lesz még a chelsea meccsig az interjú háborúval, de azt hiszem a végeredmény üdvözítő lesz:
- Mourinho bebizonyítja mekkora egy selejtes paraszt
- A Real Madrid bebizonyítja, hogy új edző új felfogás mellett végképp száműzzük madridból a klubhoz nem méltó magatartást. Legyünk újra Úriemberek klubja.
A meccs kimenetele pedig nem érdekel, ha a chelsea győz és mourinho elkezd trollkodni egy előszezonbeli barátságos meccsből bármit is levonva akkor csakis saját magát fogja lepontozni...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A kiakadásáról szóló híreket a walesi ügynöke, Jonathan Barnett is megerősítette! AVB 3 nap pihenőt adott a játékosainak a Monaco elleni meccset követően, ezért tartózkodik Bale is jelenleg Cardiffben, ahol aztán szembesült a portugál edző szavaival --> ami elégé kicsapta nála a biztosítékot (lévén pár napja már biztossá vált a 2 klub közötti egyezség, amiről elvileg őt is tájékoztatták már), így ezen felbuzdulva rögtön tárcsázta a klub székházát, hogy megerősítést nyerjen a hallottakról és AVB nyilatkozatáról, ami után jelenleg azt fontolgatja, hogy innentől kezdve az edzéseket sem hajlandó a továbbiakban látogatni! Emellett az angolok szerint annyi történt még, hogy Perez papa elküldte a jobb kezét, Enrique Sanchez Gonzalezt Miamiba, hogy leinformálja Levyit az általa kért utolsó végösszegről mielőtt a 2 elnök a napokban személyesen is összefutna, továbbá a hírek szerint a Real Madrid elnöke Levy (elnök) mellett a Tottenham tulajdonosával, Joe Lewissal is egyeztetett már Bale ügyben, akik bankgaranciát szeretnének!Most azt nem tudom, hogy az ùjságírók viccből nyomnak olyan híreket mint anno Modric saga esetében vagy Bale tényleg megszívta magát!?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ahogy Cé is. Remélem nem görcsöli szét az agyát, és eltesz két gólt Mourinhóék puttonyába.Mourinho biztos presztízskérdést csinál ebből, efelől ne legyen semmi kétségünk...
Khedira meg remélem a londoni gépre száll fel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kíváncsi vagyok mi lesz a Real-Chelsea-n...
Mourinho biztos presztízskérdést csinál ebből, efelől ne legyen semmi kétségünk...
és mivel Ancelotti még erősen próbálgat nem számítok túl sok jóra, hiába más felállás, azért elég jól ismeri a Realt Mourinho és ezt ki is fogja használni, de Mourinho még bekkeltetni is képes lesz a csapatát, hogy nyerjenek ezen a meccsen...
Mourinho biztos presztízskérdést csinál ebből, efelől ne legyen semmi kétségünk...
és mivel Ancelotti még erősen próbálgat nem számítok túl sok jóra, hiába más felállás, azért elég jól ismeri a Realt Mourinho és ezt ki is fogja használni, de Mourinho még bekkeltetni is képes lesz a csapatát, hogy nyerjenek ezen a meccsen...
Hát lehet nem szeretni?“Vannak bizonyos dolgok az életben, amelyek arra sem érdemesek, hogy kommentálják őket. Mást nem mondok, nyilvánvaló okok miatt. Mindig tiszteltem az edzőimet, és tanultam tőlük. Hozzászoktam, hogy rossz dolgokat mondanak rólam. Van egy mondás Portugáliában: ”nem köpök oda, ahonnan eszem”, ez minden, amit ezzel kapcsolatban mondani szeretnék” – nyilatkozta Cristiano Ronaldo, amikor Mourinho kijelentésével kapcsolatban kérdezték.
Mou meg megkattant Madridban szerintem.
Villas Boas meg ne okoskodjon még most olvastam,hogy mit beszélt.Most komolyan hülyének akar nézni mindenkit?Még hogy Ancelotti hibázott amikor Baleről beszélt amikor az egész világ kis túlzással csak a walesiről beszél...
Ha megvan a walesi remélem leszállunk az angolokról,mert mocsok mód nem tetszik nekem a viselkedésük.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Nálam simán a legnagyobb parasztok közt van az a . Hihetetlenül irritál a modora. Ráadásul szerintem pont a médiának (az angolnak csak) köszönheti, hogy ilyen jó edzőnek van számon tartva. Persze tudom, hogy a kupákat nem a média nyeri meg, de pszichológiai hadviselése van egy komoly cikknek egy döntő előtt. Mindegy nem magyarázkodom, aki érteni akarja érti.ericco írta:Más, olvastátok a mai nyilatkozatokat? Mourinho ismét hozta a formáját, nem volt rest újra fényezni magát.
Ronaldo pedig odaszólt neki, hogy nem kéne odasz@rni, ahol idáig enni kapott.
Amúgy a szerződéshosszabbításával kapcsolatban csak annyit mondott, amit idáig is, most ezzel nem foglalkozik, nincs semmi konkrét, stb.
Ronaldo meg elegánsan válaszolt. Jut eszembe pár hónapja meg nem a brazilnak szólt be?!
ez a Mourinho. pff.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most azt nem tudom, hogy az ùjságírók viccből nyomnak olyan híreket mint anno Modric saga esetében vagy Bale tényleg megszívta magát!?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
CR válasza Mourinhonak:
Elegáns, tetszik.Vannak olyan dolgok, melyek arra sem érdemesek, hogy kommentálják őket. Ez is olyan. Nem szoktam véleményezni az edzőim megnyilvánulásait, mert tisztelem őket. Van egy mondás Portugáliában, nem köpök oda, ahonnan eszem, pont így érzem magam.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van, nem is egy, csak egyik üti a másikat.Meglepetésként élem meg, hogy ma semmi hír Bale-ről....
Holnap vagy utána összeülnek a nagyok, talán akkor okosabbak leszünk valamivel, de ha nagyon kíváncsi vagy:
José Angel Sanchez ajánlott 85 milliót, amit visszadobtak, mert 100at akarnak. Bale állítólag berágott AVB-re hogy kijelentette, nem eladó. Edzeni sem akar menni, ha így tesz, megbüntetik.
És így tovább, és így tovább....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Meglepetésként élem meg, hogy ma semmi hír Bale-ről....
Amùgy, hogy a témához is hozzászoljak, ezt szerintem ùgy oldják meg idén, hogy valaki a kupában véd valaki meg a bajnokikon. A BL-ben meg gondolom mikor ki...
A Chelsea elleni meccs meg tuti nem lesz annyira barátságos...
Amùgy, hogy a témához is hozzászoljak, ezt szerintem ùgy oldják meg idén, hogy valaki a kupában véd valaki meg a bajnokikon. A BL-ben meg gondolom mikor ki...
A Chelsea elleni meccs meg tuti nem lesz annyira barátságos...
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Ebben szerintem szerepet játszik az is, hogy Iker alacsonyabb Diegonál, így neki nehezebb lehúzni azokat a bizonyos ívelt labdákat. Nagyon kíváncsi leszek, hogy ki lesz a kezdő, mert Diego a múlt szezon végén bizonyította, hogy nagy kapus lett belőle. Érzésem szerint hasonló minőségi szintet képvisel, mint Iker. Örülnünk kellene, hogy két ilyen kapusunk van.ericco írta:De emellett Lopez sokat lehúzott, megfogott. iker inkább boxol
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Más, olvastátok a mai nyilatkozatokat? Mourinho ismét hozta a formáját, nem volt rest újra fényezni magát.
Amúgy a szerződéshosszabbításával kapcsolatban csak annyit mondott, amit idáig is, most ezzel nem foglalkozik, nincs semmi konkrét, stb.
Merci Zizou!
- ericco
- Kapcsolat:
De emellett Lopez sokat lehúzott, megfogott. iker inkább boxol, és gyakran az ellenfél ott marad a labdával a 16-osunk környékén. persze nem mindegyikből lesz gól, de egy ilyen pl sokat kivesz a hátvédekből, beszorítanak minket, stb.besteve7 írta:hogy miután lesérült azután is ugyanúgy jöttek a szögletekből, szabadrúgásokból a bekapott gólok
Nem akarom Iker partvonalra tenni, de az ilyen Ramos nyilatkozatok nem nyugtatnak meg, mivel egyértelmű utalás volt arra, hogy kösz Lopez, de Iker fog védeni, akárhogy is teljesítetek.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Állandóan ezeket a beíveléseket, szögleteket hozzátok fel, mint a fő problémája, és igazaatok van, mert sok gólt kaptunk mikor ő védett, csak az a baj, hogy miután lesérült azután is ugyanúgy jöttek a szögletekből, szabadrúgásokból a bekapott gólok. Hiába vannak ott sokszor a magas emberek Pepe, Ramos általában lemaradnak.ericco írta:Nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy nagyon Iker ellen vagyok, de sokszor olyan labdákra, amelyeket egy Neuer gond nélkül lehúz az ölébe, ki sem jön. Max kiboxolja valahova a 16os előterébe, ahol ellenfél van, rosszabb esetben megtorpan. De vegyük a kirúgásait, amelyek ritkán mennek emberhez. Persze a védelem is ludas pár esetben, de ha egy labda az ötösön belülre érkezik, annak 99%-ban a kapus kezében kell kikötnie
- ericco
- Kapcsolat:
Nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy nagyon Iker ellen vagyok, de sokszor olyan labdákra, amelyeket egy Neuer gond nélkül lehúz az ölébe, ki sem jön. Max kiboxolja valahova a 16os előterébe, ahol ellenfél van, rosszabb esetben megtorpan. De vegyük a kirúgásait, amelyek ritkán mennek emberhez. Persze a védelem is ludas pár esetben, de ha egy labda az ötösön belülre érkezik, annak 99%-ban a kapus kezében kell kikötnie.szilamer írta:pontrúgásoknál Casillas hibájha, ha valaki lemarad az emberéről? Nem.
Merci Zizou!
a Real Madrid mint nevelő egyesület 1,3 millió eurót kap a Valenciától Roberto Soldado vételárából.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
na összejött a Real-Chelsea döntő
Mourinhoék 2-0-ra ütötték a Milant
Mourinhoék 2-0-ra ütötték a Milant
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
pontrúgásoknál Casillas hibájha, ha valaki lemarad az emberéről? Nem.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale