Kerlon írta:Furcsa, hogy Navasra lett kihegyezve a hangsúly, szerintem borítékolható, hogy úgy vannak mozgatva a szálak, hogy De Gea szerződtetése indokolt legyen.
Közel sem vele van a legnagyobb gond szerintem, de valakin el kell verni a port.
Nyilván, most egyetértek.
Ez rövid volt, elolvastam.
A hosszabbat is elolvastad, különben honnan tudtad volna, hogy nincsenek benne a várt adatok, amiket mint le is írtam, nem fogom előkeresni, mert egyrészt nem tudom honnan kell, nem szoktam statokat nézni, másrészt, meg hogy meg tudom ítélni ki mit teljesít a csapatban, mert nyitva van a szemem. Jobban mint Te azt gondolnád vagy kürtülnéd itt világra.
Ikert ütöttem, igen, mint
sok mást is aki huzamosabb ideig nem a tudása vagy formája alapján volt kezdő vagy csapattag, ez alól iker sem volt kivétel, és senki sem. Navas is oda kerül( ezt is leírtam már és Te ugye mindent tudsz az írásaimról), ha idén és esetleg jövőre is benne lesz több gólban mint ami egészséges, akkor elkerülhetetlen lesz a negatív véleményem ha tetszik ez sokaknak ha nem. Navast szeretem mert a csapat fontos neki, elkötelezett, igazi sportember, aki küzd magáért és a csapatáért.....Én a csapat érdekeit nézem, lényegtelen ki a delikvens. Ez zavar meg sokakat, mert a kedvenc vagy utált elfogult megítélése más mint egy konzekvensebbé. Ez vitát szül. Mint itt is.
Árulónak állítottam be? Én találtam ki? Ugye nem, ezt az edzője állította róla, én meg egyetértettem, mert szerintem is benne volt abban sáros volt. Ugye szabad kinyilvánítanom a véleményemet, ha az a csapat érdekeit helyezi előtérbe, és nem egy személyét? Ettől még Ikert tartottam a legjobbnak a posztján hosszú éveken át....
A tények meg ott vannak, pusztán olvasni kell, vb és liga legjobbja, ezek TÉNYEK, a többi elfogult utálat vagy ellenszenv max. Nekem mint sportembernek az ha a vb legjobbja leszek, vagy a spanyol liga legjobbja leszek, több tény nem kell......és másnak sem.
Mindegy, a kérdésekre ne válaszolj, mert kizárólag feszültséget akarsz gerjeszteni, és leszólni engemet, tudod jól, hogy nem szeretem ha gúnyolnak, és kiállok magamért , ezért próbálkozol folyamatosan belémkötni.
Hagyj békén. Szeretném már ezt befejezni végre.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.