Szerk.: még valami; míg élek nem felejtem el Cristiano egyik mondatát a bemutatásakor; ő azért jött ide, hogy történelmet írjon ennél a klubnál, természetesen tisztában van vele, hogy itt a világ legjobbjai játszanak/játszottak és hogy hatalmas a verseny, kemény, egyben óriási a konkurencia, de az ő célja az, hogy a legjobbak között is a legeslegjobb legyen --> amit évek óta tettekkel is bizonyít, innentől kezdve véleményem szerint inkább inspirálni, mint sem hátráltatni fogja őt Bale érkezése (arról nem is beszélve, hogy ahogy Neymar Messi, úgy az elején valószínűleg Bale is szépen beáll majd Cristiano mögé a sorba) --> szóval e tekintetben én egy cseppet sem aggódom!Kíváncsi leszek Ronaldo és Bale viszonyára
Kommentáld a híreket
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Akarod mondani maximalista , de egyébként is rengeteget változott előnyére az utóbbi időben ha már az egoizmusát említed --> itt meg egy írás, vélemény arról, hogy miként is vélekedik a dologról maga Cristiano; nos semmi esetre sem szomorú, sőt /elvileg nem kicsit várja/ ; a szerződéshosszabbításban is igen komoly segítség lehet a walesi érkezése, amit a fenti pletyka szerint Bale megszerzését követően azonnal be is jelentenek a klubnál (miután szóban már megköttetett a megállapodás)!Inkább felvetek egy új témát, mert ahogy látom már napok óta az áráról megy a vita...
Kíváncsi leszek Ronaldo és Bale viszonyára... mert Bale alázatos és tisztelet tudó stb stb, de bármennyire is csípem a mi Roncink bizony durván egoista és nem tudom mennyire örül neki
A 3. ember Maicon volt!Végig ment a 3M (Modric/Mvila/Meg ki is még?),
Napok, hetek, hónapok óta futjuk ugyanazokat a köröket (mint anno Cristiano esetében is --> reméljük, hogy végül a cáfolat is közel azonos/hasonló lesz a walesi részéről a kétkedők és ellenzők számára); meddő vita az egész, azzal az apró lábjegyzettel, hogy a Real Madrid Perezestül, Zidane-ostul Carlo Ancelottin át nagyon durván hozná, innentől kezdve meg .....Bale
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Köszi a gyors választ, akkor alszom egy kicsit előtte...meg majd utána is.Géci írta:Tudtommal hajnal 2-kor lesz...Gerr90 írta:Sziasztok!:)
Bocsi, most nincs időm oldalakat visszaolvasni, így itt kérdezem meg, hogy a következő meccs ma lesz vagy holnap?
És 2 vagy 3, mert láttam már ilyet is meg olyat is.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tudtommal hajnal 2-kor lesz...Gerr90 írta:Sziasztok!:)
Bocsi, most nincs időm oldalakat visszaolvasni, így itt kérdezem meg, hogy a következő meccs ma lesz vagy holnap?
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Sziasztok!:)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Először azt olvastam hogy "feleselgettél"....az is két értelműakkor is az italtól flashelgettél, most is összevissza beszélsz
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kedvencem volt, épp most olvastam is, hogy ott van Özil cserének Kaká, nem kell Modric
Yayara igen verte akkoriban mindenki. Meg M'Vilara (mondjuk rá én is, csak tudnám miért).
Yayara igen verte akkoriban mindenki. Meg M'Vilara (mondjuk rá én is, csak tudnám miért).
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ja,de ez azért eléggé sokáig tartott,volt pár ilyen amin sokáig ment a cécó....mint capello,raul,schuster vagy éppen ez is.....nmate írta:Mondjuk nálad mindig van valami aktuális téma, amin téped a hajadat
Azért ez fura,mert itt a játékát sem ismerték,kismilliószor kellett leírni mit is játszik,a posztját sem ismerték,mert tolták fel özilre......heteken át ment a vita,végig ostoroztak vele,tökéletesen emlékszem mennyit és miket kaptam mert annyira mellett voltam.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
akkor is az italtól flashelgettél, most is összevissza beszélszR.M.C.F írta:Lehet te voltál az egyik abból a párból?
Azt azért nem hiszem el,hogy nincs itt olyan alak,aki ne emlékezne mit küszködtem itt modriccal a fórum nagy részével? ezt azért nehezen hiszem.
Heteken át ment a hajtépésem......
letelt a büntiJó viszontlátni téged, hehebácsi.
- nmate
Mondjuk nálad mindig van valami aktuális téma, amin téped a hajadat
-
Lehet te voltál az egyik abból a párból?
Azt azért nem hiszem el,hogy nincs itt olyan alak,aki ne emlékezne mit küszködtem itt modriccal a fórum nagy részével? ezt azért nehezen hiszem.
- nmate
...distaponthu: viewtopic.php?f=18&t=48&st=0&sk=t&sd=d&start=17550
Itt már diskuráltunk erről a jóképű úriemberről, nekem nem úgy tűnik, mintha nagy ellentábora lett volna...
Itt már diskuráltunk erről a jóképű úriemberről, nekem nem úgy tűnik, mintha nagy ellentábora lett volna...
-
Amikor leigazoltuk? Az lehet....az egy fajta szokás.....én azt mondom amikor szóba került,majd eltelt kb egy hónap....na azt az időszakot nézd vissza.......meglepődsz majd.
Talán ha páran voltunk akik valójában ismerték a játékát,akik mellette voltunk....talán 2-3 ember. Több nem.
Talán ha páran voltunk akik valójában ismerték a játékát,akik mellette voltunk....talán 2-3 ember. Több nem.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Csak hogy magamnak bizonyítsam, nem vagyok szenilis, direkt visszanéztem most az elátkozottra, játékosok topik, Modric, első százakárhány üdvözlő hsz, hát majd megették, úgy örültek. Kellett, mint a falat kenyér, az volt az általános vélemény.a 3M meg biztos utána volt,mert amíg le nem igazoltuk,annyit kaptam itt a horvát miatt hogy ......
Lehet, hogy csak azért emlékszel így, mert kifogtad a néhány nagyszájú ellenzőt. Azért te hajlamos vagy rá.
Azok meg kik? A románok? Vagy a hobbitok, és akkor a katalán pajtásokra gondolsz?R.M.C.F írta:és olyan két gólt vert amit ma sem tudnak megismételni a szőröstalpúak.
-
ja,a posztját sem tudták a legtöbben.a 3M meg biztos utána volt,mert amíg le nem igazoltuk,annyit kaptam itt a horvát miatt hogy .......Végig ment a 3M (Modric/Mvila/Meg ki is még?), mindenki arról beszélt, hogy ő a hiányzó láncszem, utána állva b.sszuk a legyet is. Persze józan ésszel nem számolhattunk azzal, hogy Josénak majd valamiért nem tetszik a két szép szeme, és inkább játszatja helyette a kedvenc buldózerét.
-
realistahuni írta:Amúgy te DM mellett is kardoskodtál amikor jött talán, meg még utána 1-2 évet is nem?Határozottan emlékszem hogy alig volt pár ember aki ne hülyézett volna modric melletti tusakodásom alatt......alig voltak.
Én a 2008-as olimpián láttam először a gyereket, és örömtáncot jártam én is anno mikor jött, de talán ez volt a legnagyobb hülyeségem amióta madridista vagyok. Kaká után egyértelműen a legnagyobb csalódás ár-érték arányban.
Igen,én is ott láttam,és olyan két gólt vert amit ma sem tudnak megismételni a szőröstalpúak.
De. Lehet hogy amikor leigazolták akkor kicsit változott a kép,de onnantól hogy szóba került,én voltam itt a nagy seg****-fej és aki mekkora hülye.....Ugyanmár, egy fenét.
Most már persze sokan mást mondanak,de ez így volt.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ugyanmár, egy fenét. Végig ment a 3M (Modric/Mvila/Meg ki is még?), mindenki arról beszélt, hogy ő a hiányzó láncszem, utána állva b.sszuk a legyet is. Persze józan ésszel nem számolhattunk azzal, hogy Josénak majd valamiért nem tetszik a két szép szeme, és inkább játszatja helyette a kedvenc buldózerét.Határozottan emlékszem hogy alig volt pár ember aki ne hülyézett volna modric melletti tusakodásom alatt......alig voltak.
Ez gyönyörű volt, nagyon adom. A mondanivalódat és a félelmedet is.Istenem, ha ezek idén elbasszák Modricot, én felgyújtom Carlot. Az biztos. A legjobb játékosunk CR után, egy mai top középpályás ilyen kell legyen. Mozgékony, hajtós, szívét lelkét kiteszi közben technikás és remekül passzol. Élmény nézni.
Jó viszontlátni téged, hehebácsi.hehe írta:de én nem értem mi a fenét látsz egy bélben, aki semmiképp sem ér 100 millát.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Amúgy te DM mellett is kardoskodtál amikor jött talán, meg még utána 1-2 évet is nem?Határozottan emlékszem hogy alig volt pár ember aki ne hülyézett volna modric melletti tusakodásom alatt......alig voltak.
Én a 2008-as olimpián láttam először a gyereket, és örömtáncot jártam én is anno mikor jött, de talán ez volt a legnagyobb hülyeségem amióta madridista vagyok. Kaká után egyértelműen a legnagyobb csalódás ár-érték arányban.
-
Voltunk páran szerintem is. De erősebb volt az ellentábor.
Határozottan emlékszem hogy alig volt pár ember aki ne hülyézett volna modric melletti tusakodásom alatt......alig voltak.
Nem erre gondoltam,hanem hogy istenítik,holott eddig semmi nagy durranást nem csinált....olvasgattam a kommenteket amikor beállt csereként....."na most majd lesz foci" meg hasonlók,de semmi extra egyelőre.21 éves, mit kellett volna elérnie? Bale 21 évesen még csak egy futóbolond balbunkó volt.
Ezzel azt akartam mindössze érzékeltetni,hogy két egyén mennyire más megítélés alá esik,mert más kultúrából jött......mert hogy bale sokkal jobb mint lucas,azt a nagypapám is észreveszi.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
meglátjuk.itt viszont pont fordítva van a dolog...a pofa kicsi....és
de nekem bizonyítania kell, hogy kis területen rárontó 2-3 védő ellen hogy kezeli, hova teszi, hogy veszi át, mennyire szarja össze magát, mekkora arányban választja az optimális megoldást, illetve megfér-e céronaldoval egy csapatban, mert csak 1 labda van a pályán.