Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

MyStiQ

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. augusztus 4., vasárnap 23:05

Az baj, ha én Lopez esetében sem vagyok nyugodt? :)

Gyakorlatilag majdnem minden meccsen kaptunk egy gólt, amikor ő védett. Nyilván voltak védhetetlen lövések/fejesek, de azért párban elég rendesen benne volt ő is, arról nem is beszélve, hogy borzasztó lassan dől el.

Kemény dolog ez, hogy a korábbi évekkel ellentétben már félek a kapusainktól. :mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 4., vasárnap 23:04

én úgy vagyok vele hogy megérdemel még egy esélyt. mert a helyéért nem tegnap, meg nem tegnapelőtt kellett utoljára megküzdenie. lehet hogy ez kihoz belőle újra egy csúcsformát, bár én inkább azt nézem ki belőle hogy ez inkább rossz hatással lesz/lenne a teljesítményére. na mindegy, úgyis betonkezdő lesz szóval..
és erről nem feltétlen ancelotti tehet, neki csak muszáj behódolnia a nép akaratának.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 4., vasárnap 22:54

Szerintem pedig fokozatosan kikerült az elitből. Mi nem vettük észre, mert itt volt végig a szemünk előtt, de ha jobban belegondolsz, egyre több a gyenge oldala, és amelyek eleve gyengék voltak, még szembetűnőbbek.
Fontos tagja a csapatnak, keretnek, mentális szerepe óriási, de a sportban nem az érzelmeknek kell döntenie. Az OK, hogy lehet nem konkrétan miatta leszünk hátrányban, ha egyáltalán úgy lesz, de hogy minden egyes ívelésnél, szögletnél gyomoridegem van, mikor ő véd, Lopeznél pedig nincs, az elmond valamit. kirúgásai is gyengék és a reflexei (ez a legerősebb oldala) mintha egy picit megkoptak volna. Majd meglátjuk hogyan lesz, de igazságtalannak fogom érezni, ha Iker lesz a kezdő, mikor Lopez ott van a felkészülés leges legelejétől.
Merci Zizou!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 4., vasárnap 22:41

ericco írta:Majd ha 5 forduló után 5 pontos hátrányunk lesz a Barca mögött azért is, mert Casillas sorban fogja kapni a gólokat ívelésekből, Diego Lopez ismét szerephez jut majd.
azért ez már bőven a ló túloldala.
casillas továbbra is top kapus, elit kapus. (direkt nem a legjobb szót használtam)
az oké hogy diego lopez fantasztikusan védett ebben a fél évben, de casillas sem lett ez alatt egy királygabi. mint mondtam ő még mindig bőven az elit tagja..

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 4., vasárnap 22:38

Realista24 írta:
A legjobb kapus a számunkra, és teljes mértékben élvezi a bizalmunkat. Vannak játékosok, akik nyomást gyakorolnak rá a teljesítményükkel és Diego Lópeznek is meg kell köszönnünk az előző szezonbeli munkáját.”
Vicc, hatalmas vicc. :agree:
Majd ha 5 forduló után 5 pontos hátrányunk lesz a Barca mögött azért is, mert Casillas sorban fogja kapni a gólokat ívelésekből, Diego Lopez ismét szerephez jut majd.
Merci Zizou!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. augusztus 4., vasárnap 21:42

Úszómester írta:ti hogy látjátok, varane ugyanúgy kezdő lesz? szerintem van esélye hogy pepé-t fogja játszatni
rotálva lesz a hármas, ha játékperceket nézzük ramos, varane, pepe lesz a sorrend, nagy meccseken előbbi kettő kezd.
Nem illik.

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. augusztus 4., vasárnap 21:33

ti hogy látjátok, varane ugyanúgy kezdő lesz? szerintem van esélye hogy pepé-t fogja játszatni

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 4., vasárnap 21:03

R.M.C.F írta:Lehet te voltál az egyik abból a párból?

Azt azért nem hiszem el,hogy nincs itt olyan alak,aki ne emlékezne mit küszködtem itt modriccal a fórum nagy részével? ezt azért nehezen hiszem.
Heteken át ment a hajtépésem......

Tavaly nyáron pont a Modric téma miatt kezdtem el olvasni a fórumot. Egyszer véletlenül benéztem ide és láttam, hogy a legtöbbje ellene van. Emlékszek még olyan is volt , aki kirakta avatarnak Modricot Barca mezzel és úgy "kampányolt" ellene. Meglepődtem ezen, mert a Tottenhamból már évek tudtam, hogy posztján az egyik legjobb
Na végre valaki...már kezdem az UFOkra gyanakodni ,hogy elraboltak anno........de jól emlékszem,ebben 100% biztos vagyok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Guti.HaZ.
Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. augusztus 4., vasárnap 21:02

Kerlon írta:Nekem mindegy ki a kapusunk csak ne kapjunk gólt.
Így van. Játsszon az, aki kiérdemli. Ha ez Iker, akkor Iker, ha Lopez, akkor Lopez.
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)

https://www.facebook.com/fogadoblog/ :coffee:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 4., vasárnap 20:53

Nekem mindegy ki a kapusunk csak ne kapjunk gólt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 4., vasárnap 20:52

A legjobb kapus a számunkra, és teljes mértékben élvezi a bizalmunkat. Vannak játékosok, akik nyomást gyakorolnak rá a teljesítményükkel és Diego Lópeznek is meg kell köszönnünk az előző szezonbeli munkáját.”
Vicc, hatalmas vicc. :agree:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 4., vasárnap 20:46

Ramos nyíltan vállalja ezzel a nyilatkozatával, hogy számára egyértelmű, hogy Casillasnak kell a kezdő kapusnak lennie. Bár ez amúgy is egyértelmű, mert jó barátok, de ilyet nem kéne nyilatkozni. Kérdés Carlo, hogy gondolja. Remélem őt nem kezdik ki egy-két döntés után, ami esetleg nem tetszik egyes játékosoknak.

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 4., vasárnap 19:03

R.M.C.F írta:Lehet te voltál az egyik abból a párból?

Azt azért nem hiszem el,hogy nincs itt olyan alak,aki ne emlékezne mit küszködtem itt modriccal a fórum nagy részével? ezt azért nehezen hiszem.
Heteken át ment a hajtépésem......
Tavaly nyáron pont a Modric téma miatt kezdtem el olvasni a fórumot. Egyszer véletlenül benéztem ide és láttam, hogy a legtöbbje ellene van. Emlékszek még olyan is volt , aki kirakta avatarnak Modricot Barca mezzel és úgy "kampányolt" ellene. Meglepődtem ezen, mert a Tottenhamból már évek tudtam, hogy posztján az egyik legjobb
Mike írta:21 éves, mit kellett volna elérnie? Bale 21 évesen még csak egy futóbolond balbunkó volt.
21 éves korára Modric mellet a BLbe jutó Tottenham legjobbja volt és akkor már balszélsőt játszott

Amúgy ez a Lucas gyerek a lehető legtökéletesebb példa a felsztárolásra
Akárhogy is nézem őt, semmivel nem látom technikásabbnak, mint Balet. Ezt nem leszólásképpen mondom. Az a helyzet, hogy a játékstílusuk is nagyon hasonló. Ugyanúgy rálehet mondani ezt a futóbolond jelzőt, mint Balera.
Amúgy azt is bírom, hogy Balet páran szidják, hogy milyen drága és helyette követelik Lucast. Nála miért nem merül fel, hogy drága lenne? Mert az lenne. Egy PSG ami úszik a pénzben nem fogja odaadni a 40 milliórt vett tehetségét 50-60 millióért. Persze ezt el kell felejteni, hiszen egy brazil csodagyerekről van szó, aki ha mondjuk angol lenne egy falábú futóbolondnak lenne kikiáltva

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. augusztus 4., vasárnap 18:21

Toky írta:
füst írta:Iscot is úgy vették meg a Valenciától, ha jól tudom nem is kevés pénzért.
6 M euróért . Ez volt a kivásárlási ára .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 4., vasárnap 18:01

h3x0r írta:Higut is mindenki 25ert mar adta volna el a Juvenak, ... Callejon es Albiol se ert senkinel 10-12 milliot. Illarramendi kerult 32 millioba (nem, nem 39 es nem is 40 ahogy sokan irjak, hanem 32), kozbe meg a legtobben ugy gondoltuk, hogy Gundogant meg akar Vidalt is el lehet hozni talan par millioval dragabbert.
Azért ne általánosítsunk. Voltunk páran, akik már akkor is mondtuk, hogy Vidalért valószínűleg 50-nél kell kezdeni a licitet, és Higuaínra is voltunk páran, akik 35-öt mondtunk. (Albiol meg nálam 8, Callejón 5 millió volt tavasz végén/nyár elején.)
Gerr90 írta:Ráadásul Neymarnak csak 1 év volt hátra a szerződéséből, míg Bale esetében még 3 van hátra.
Anis írta:Neymar szerződéséből 1 év volt hátra (asszem ahol Özilnek is anno), míg Balenek 2016-ig szól.
Neymarnak a Santossal (és pár másik céggel/bankkal) járt volna le a szerződése, ők kapták a ~17 milliót. Az apjával (apja cégével) nem, övéké lett a 40(+/- 10?) millió.
füst írta:Most pedig amint volt pár tehetsége a Malagának, első dolgunk volt hogy elszívtuk.
A Málaga picit más eset mint a többi spanyol csapat. Ott jött egy (ál?)sejk, előadta, hogy lesz pénz, igazoltak drágán jó játékosokat, komoly bérekért. Aztán a sejk ráunt, és elzárta a pénzcsapot. Iscot is úgy vették meg a Valenciától, ha jól tudom nem is kevés pénzért.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 4., vasárnap 17:25

hehe írta:de nekem bizonyítania kell, hogy kis területen rárontó 2-3 védő ellen hogy kezeli, hova teszi, hogy veszi át, mennyire szarja össze magát, mekkora arányban választja az optimális megoldást
akkor ezek alapján, nyár elején amikor megkérdeztem hogy balet a kért árán(kb 100millió) vagy iscot a kért árán (30millió) hoznád-e, miért balet mondtad? amit te akarsz látni, meg amit remélek hogy ancelotti akar látni, azok alapján isco nagyon jó választás volt, és a stílusba jobban illik mint gareth bale.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 4., vasárnap 17:07

Lerágott csont már, de szerintem ha nem jön Bale ezzel a 25 fős kerettel vágunk neki az idénynek: Kapusok: Casillas, Diego Lopez, Jesus. Védők: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Varane, Nacho, Marcelo, Coentrao. Középpályások: Illara, Xabi Alonso, Khedira, Casemiro, Özil, Modric, Isco, Di Maria, Kaká, Cherysev. Csatárok: Morata, Benzema, Ronaldo, Jesé.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 4., vasárnap 15:52

Hawer írta:Ha Neymar volt 57 millió, akkor nálam Bale-ért 70 a plafon.
Neymar szerződéséből 1 év volt hátra (asszem ahol Özilnek is anno), míg Balenek 2016-ig szól.
madridronie írta:Nekem aztán mind1, csupán annyit jegyeztem meg, hogy az eddigiek alapján Jesé is bőven előtte van a sorban, így gyakorlatilag semmi keresnivalója nincs itt ennek az embernek, mivel baromi kevés és 0 ehhez a szinthez!
sok olyan nagycsapat van ahol vannak olyan játékosok, akik nem feltétlen minőségiek, és nem kiemelkedő tudásúak. Tello, Cuenca sem egy zseni, de a csapat bőven elbírja őket. És bárhova néz az ember, kb minden csapatban van ilyen. ha van 10 minőségi játékosod, simán betolhatsz oda egy kisebb tudással rendelkezőt is. Aztán lehet jövőre rád cáfol. :Đ
torjack írta:Az a baj, hogy Morata cserecsatárnak is nagyon kevés. Hozzá képest még Higu is labdazseni. Ha Benzema nem lesz, majd felmehet előre Jesé, vagy ha muszáj CR is.
CR többször is volt csatár az elején, illetve ha jól emlékszem olvastam h most nyáron is játszott ott egyes meccseken (nem tudom, USA meccseket nem láttam, többiből meg csak fél órákat). Egyszerűen nem fekszik neki az a poszt, kiölik mindazt ami által a csapat hasznára van.
Realista24 írta:Lehet, hogy nincs ellenfele a válogatottban
ezt talán Csabi tudja a legjobban, de nem hiszem, hogy lenne bármilyen konkurenciája a válogatottban. Miguel Lopes tud ott játszani (nyártól Lyon), aztán kb ennyi jut eszembe, plusz rákeresve se jutottam többre.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 4., vasárnap 15:45

Realfan1 írta:A topik első 5-10 oldalába beleolvastam.. Április 15.e körüli időszak.. Ott még a fórum többsége 50Milliót se adott volna Bale-ért.. meg még abban reménykedett mindenki , hogy 40ért elhozzuk.. erre most még 90M-ért se tudnánk elhozni.. :(
Ez igaz, akkoriba viszont meg nem szabadultak el ennyire az arak. Annyit tudtunk csak, hogy Gotze kerult 37 millioba, ami azert eleg szep kis osszeg. Higut is mindenki 25ert mar adta volna el a Juvenak, kozbe meg 37 lett a vegso ar. Cavani se 45-ert valtott mint ahogy sokan szamoltak (Higu + 20 milla), hanem 63-ert. Callejon es Albiol se ert senkinel 10-12 milliot. Illarramendi kerult 32 millioba (nem, nem 39 es nem is 40 ahogy sokan irjak, hanem 32), kozbe meg a legtobben ugy gondoltuk, hogy Gundogant meg akar Vidalt is el lehet hozni talan par millioval dragabbert. Rengeteg dolog valtozott aprilis ota, a jatekosok arai kaptak egy 1.5-os szorzot koszonhetoen annak, hogy a PSG-Monaco-City harmas olyan jatekosokert is kiad hatalmas osszegeket akik messze nem ernek meg annyit. (Mint amikor a Napoli elnoke elmondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy barki is kiad 63 millio Cavaniert, mikor egyaltalan nem er annyit) Aprilisi viszonylatban Bale ara is 45-50 millio kozott mozgott. Azota megvaltoztak a dolgok. Mondjuk ez a 120 millio tulzo, nalam JELENLEGI viszonylatban 85 millio (euro) a max.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 4., vasárnap 15:36

Szerintem Coentraot a válogatottból nem nagyon lehet kiszorítani,vagyis nem tudnék mondani olyan embert aki riválisa lehet,úgyhogy a VB miatt nem kell neki izgulni!Kevés játéklehetőséggel is ott lesz.Örülnék ha maradna,legalább a Kupában és pár bajnoki meccsen játszhatna!
Lehet, hogy nincs ellenfele a válogatottban, de lehet nem akar minimális játékperccel nekimenni egy világbajnokságnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: