Formula-1
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Formula-1
Kene egy szavazas, hogy holnap Verstappen kit fog kiutni a rajtnal.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem hiszem el, hogy Kiminek nem jön össze...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Gyorsan eldőlt a VB
Itt egy óriási káosz esős safety caros Hamilton kiesos futam segithet Vettelen.
Hátha Fortuna lassan visszatér hozzá.
Itt egy óriási káosz esős safety caros Hamilton kiesos futam segithet Vettelen.
Hátha Fortuna lassan visszatér hozzá.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
köszi a bővebb infotSanti írta:Alapból az volt az A-terv a Ferrarinál, hogy Szingapúr után beteszik az utolsó motort, csak mivel ott 1 kanyart nem éltek meg, így változott a dolog úgy, hogy malájt még akkor letolják a régi motorral.tcskhun írta:a későbbi futamokra gondoltam,mert csak 2-3 futam mulva cserélték volna...
De mivel gondok voltak így mégis visszakellett térni az A-tervhez. Szujóék meg összehordanak mindent szokás szerint.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Alapból az volt az A-terv a Ferrarinál, hogy Szingapúr után beteszik az utolsó motort, csak mivel ott 1 kanyart nem éltek meg, így változott a dolog úgy, hogy malájt még akkor letolják a régi motorral.tcskhun írta:a későbbi futamokra gondoltam,mert csak 2-3 futam mulva cserélték volna...
De mivel gondok voltak így mégis visszakellett térni az A-tervhez. Szujóék meg összehordanak mindent szokás szerint.
- h3x0r
Mar kovetkezo futamon csereltek volna. En leginkabb arra leszek kivancsi, hogy az uj Ferrari motor mennyivel jobb, mint a regi. (ha jol emlekszem, a Merci mar Monzaban megkapta az utolso motort)tcskhun írta:a későbbi futamokra gondoltam,mert csak 2-3 futam mulva cserélték volna...
ha lesz eső minden borul,ma is meg holnap is lehet számitani esőre Ferrari első sornak én is örülnék
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
https://www.facebook.com/Formula1/video ... 310095452/
FP3 gondolom free practice 3 lesz.
Ott azért egy ilyen elég meredek.
FP3 gondolom free practice 3 lesz.
Ott azért egy ilyen elég meredek.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
lestat írta:tcskhun írta:hihetetlen:https://hu.motorsport.com/f1/news/breki ... l-f1-2017/
De legalább ezért még nem jár büntetés plusz inkább most cseréljék ki mint hogy a futam alatt száljon el.
Btw kiváncsi vagyok az időmérőre...Merciket nemhiszem hogy ennyivel le lennének maradva. De egy Ferrari 1-2t eltudnék viselni
a későbbi futamokra gondoltam,mert csak 2-3 futam mulva cserélték volna...
ha lesz eső minden borul,ma is meg holnap is lehet számitani esőre Ferrari első sornak én is örülnék
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
tcskhun írta:hihetetlen:https://hu.motorsport.com/f1/news/breki ... l-f1-2017/
De legalább ezért még nem jár büntetés plusz inkább most cseréljék ki mint hogy a futam alatt száljon el.
Btw kiváncsi vagyok az időmérőre...Merciket nemhiszem hogy ennyivel le lennének maradva. De egy Ferrari 1-2t eltudnék viselni
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ha nem volt még elég, itt van még egy jó részletes elemzés, ami gyakorlatilag minket támaszt alá, de jópár dologra rámutat még. Érdemes elolvasni.
http://www.gphirek.hu/f1/20170919-f1-ki ... emzes.html
http://www.gphirek.hu/f1/20170919-f1-ki ... emzes.html
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Kimi miért nem ment bele? Ja észrevette hogy nincs hely... ennyit kellett volna a hétvégén Verstappennek is...Simi írta:https://www.youtube.com/watch?v=G-Li5w5BqIU
Ez Verstappen (a második manőver), ez a mentalitás amit képvisel, felháborít. A nyilatkozata meg olyan arrogáns, mint Vettel volt anno Weber ellen, mikor ütköztek, vagy Hamilton fiatal korában. Kimit nem csoda, hogy sokan szeretik amúgy, én egy ilyen után nem tudtam volna higgadt maradni, hanem minimum egy pofont lekentem volna neki a tapasztalat jogán, hogy ébresztő.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a spa-s interjú mondja az igazságot. megkapná a büntetéseit leszokna róla. hülyegyereknek kell pár pofon hogy tanuljon mert ha mindenki kinyalja csak rosszabb lesz. nem szeretem a magyar "szakértőket" de ez az indexes anyag legalább cenzúra nélkül megmondja.
https://www.youtube.com/watch?v=G-Li5w5BqIU
Ez Verstappen (a második manőver), ez a mentalitás amit képvisel, felháborít. A nyilatkozata meg olyan arrogáns, mint Vettel volt anno Weber ellen, mikor ütköztek, vagy Hamilton fiatal korában. Kimit nem csoda, hogy sokan szeretik amúgy, én egy ilyen után nem tudtam volna higgadt maradni, hanem minimum egy pofont lekentem volna neki a tapasztalat jogán, hogy ébresztő.
http://index.hu/sport/forma1/bukoter/20 ... ar_valaki/
Még egy utolsó adalék, akit érdekel még egy elemzés.
Az itt elhangzó indokokat is leírták már sokan, de jó összefoglalás ez is. És a nyilatkozatok, amit említenek 12:05 perctől, na ez az, ami miatt nem bírom Verstappent általánosságban:
Kimi: nem csináltam semmit, egyenesen mentem, baleset, ez van
Vettel: én se csináltam semmit, igazából nem is tudom, mi történt, mert csak azt éreztem, hogy mentem balra, és hirtelen Kimi már nekem jött.
Verstappen: Vettel a hibás.
A kölyök valahogy sose hibás, egyszer nem kért még bocsánatot senkitől soha semmilyen módon, de még olyat se tudott soha mondani, hogy versenybaleset, senki se hibás. A legsarkalatosabb pofátlansága még mindig Spa, amikor az egyenesben Kimit 320 km/h-nál majdnem felkente a falra többszöri irányváltásos védekezéssel. Inkorrekt, közveszélyes és beképzelt. Hiába nagyon gyors (valóban, tehetséges), ha egy életveszély. Tegye már helyre valaki ott a csapaton belül.
Még egy utolsó adalék, akit érdekel még egy elemzés.
Az itt elhangzó indokokat is leírták már sokan, de jó összefoglalás ez is. És a nyilatkozatok, amit említenek 12:05 perctől, na ez az, ami miatt nem bírom Verstappent általánosságban:
Kimi: nem csináltam semmit, egyenesen mentem, baleset, ez van
Vettel: én se csináltam semmit, igazából nem is tudom, mi történt, mert csak azt éreztem, hogy mentem balra, és hirtelen Kimi már nekem jött.
Verstappen: Vettel a hibás.
A kölyök valahogy sose hibás, egyszer nem kért még bocsánatot senkitől soha semmilyen módon, de még olyat se tudott soha mondani, hogy versenybaleset, senki se hibás. A legsarkalatosabb pofátlansága még mindig Spa, amikor az egyenesben Kimit 320 km/h-nál majdnem felkente a falra többszöri irányváltásos védekezéssel. Inkorrekt, közveszélyes és beképzelt. Hiába nagyon gyors (valóban, tehetséges), ha egy életveszély. Tegye már helyre valaki ott a csapaton belül.
Szerintem meg tökugyanaz, csak most Max nem várta meg, hogy Vettel belejöjjön. De kb 1 másodpercről se beszélünk. Ha nem húzza el Max, tuti hogy belement volna Vettel és akkor is kilökték volna Kimit. Főleg hogy Vettel még jobban is zárt, mint a régi videóban Ralf. Nem hibás Vettel, ahogy Kerlon is mondta, csak totál feleslegesen volt aggresszív. Főleg ilyen körülmények között.
Igen, bár nagyon lényeges különbség h itt először Ralph megy neki Barichellonak és ezért akadnak össze Kimivel. Barichello nyílegyenesen ment és itt Ralph tényleg nem hagyott helyet (ellentétben a mostani esetnél Vettel aki mem koccra húzta rá Verstappenre.) Itt Ralph volt a hibás, Barichello egyenesen ment és Ralph lekoccolta ez indította azt a láncreakciót. Szerintem.Santi írta:Ez kísértetiesen hasonlít.
https://www.youtube.com/watch?v=KvuYG9e-c60
Kimi ugyanabban a szerepben.
Én meg továbbra is azt látom, hogy Vettel volt feleslegesen agresszív (nem hibás!). Szerintem, ha a holland nem húz Kimi felé, akkor beledurran Vettel. Besatuzik meg hátulról durranak belé. Lehet több helyett hitt balról és Kimi is már kicsit mintha befelé indult volna. Wéber meg nagyon jól leírta, pozíciója volt Maxnek jó pofiból ő meg nem fog megállni. Ha látta, ha nem látta Kimit a német lényegében saját magát vitte bele egy veszélyes szituációba továbbra is 1 helyért, aztán jól rá is kúrt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K