Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

CS0ki

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. augusztus 1., csütörtök 16:55

Ha a piaci áron jött volna, akkor több kérője is lett volna (illetve talán volt is, amíg meg nem tudták, hogy a kivásárlási ár és semmi más). Szóval szerintem felette. :)
A kivásárlási ár egy felső korlát, mi értelme lenne azt kifizetni, ha az eladó eladná olcsóbban is?

Ez egy nagyon speciális piac ugye, ahol az "árunak" is van beleszólása a dolgokba, stb, de a piaci árat úgy lehet értelmezni ilyen közegben, mint amennyiért az eladó hajlandó eladni, a vevő pedig megvenni a játékost. A kivásárlási ár az eladót korlátozza, hogy ez bizonyos árnál nem kérhet többet, hiába akar. Hiába kérne ő többet, amit esetleg még a vevő is kifizetne, de nem teheti, pedig az a magasabb összeg lenne az igazi piaci ár.
Ha két klub(cégcsoport) megegyezik egymás közt, az még nem jelenti azt, hogy az a piaci ár. :kivagyhe:
Pont az a piaci ár. Az eladó illetve a vevő megegyezik egy bizonyos árban, és az a piaci ár. A kereslet és kínálat találkozása. Ahogy feljebb írtam, ez persze nagyon egyedi piac, a játékosoknak van beleszólása, az eladók nézik a vevők személyét, és fordítva, nehezebb összehasonlítani az egyes árut a többivel, stb.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. augusztus 1., csütörtök 16:42

tubatibi írta:Nem fogja semmi közvetíteni a meccsünket,igaz? :(
Szerintem de. A goltv biztos, s szerintem a Foxsport és valamelyik ESPN. De mivel itt (közép Mo.) egyik sem fogható, marad a stream....
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 1., csütörtök 16:38

Géci írta:
Toky írta:Én úgy tudom, hogy nem csak Bale és Ronaldo lesz a csapatban. Mintha lenne ott még egy Özil, Isco, Benzema, Morata, Jesé, di María, Kaká, talán Mordic is. Vagy ha felemelgetted Roberto Carlost, akkor folytatom azzal, hogy Marcelo, Carvajal, Alonso, Illarramendi, Ramos, Pepe, Varane...
Látom átjött mire akartam célozni :roll: ...
Arra kartál célozni, hogy ha ekkora játékosok megfértek akkoriban a pályán (és padon) egymás mellett, akkor most majd Bale alárendeli magát Ronaldonak (ha jön). Nemdeugye?
Én meg erre írtam, hogy nem csak Bale és Ronaldo lesz a pályán (és padon!, lelátón!). Ne hidd, hogy csak Nekik van egójuk. Arról nem is beszélve, hogy Zidane-ék a mai napig nagyon tisztelik egymást, akkor is ez volt (nyilatkozták is, hogy utólag bánják, hogy akkora volt a tisztelet, hogy nem merték egymás szemébe mondani a rosszat sem). És tudtommal akkoriban nem is egy ember alá játszottak. Volt akkoriban ennyi kezdő szintű játékos a keretben (a padon)?
Szóval vagy nem jött át, vagy rosszul célzol. Majd megírod. Gondolom.
madridronie írta:Di Maríának és Kakának már évekkel ezelőtt reszeltek, egyik sem tétel már a Real Madridban; idén (Kaká akár télen is) de legkésőbb jövőre mind2 távozik, erre nagyobb pénzben mernék fogadni! Ami pedig Iscot és Jesét illeti, előbbi elsősorban Özil alternatívája (vélhetően nem a szélen), míg Jesé a 0-kmével egyelőre csak egy "sokadlagos" opció CR, Benzema posztra miután az edzéseken már eleget bizonyított!
madridronie írta:
Toky írta:Én úgy tudom, hogy nem csak Bale és Ronaldo lesz a csapatban. Mintha lenne ott még egy Özil, Isco, Benzema, Morata, Jesé, di María, Kaká, talán Mordic is.
Ez már legyen a fenti játékosok és Carlo, illetve Zizou problémája, akik a vezetéssel hónapokig egyeztetve alakították ki így a keretet --> arról nem beszélve, hogy Morata, Jesé, Di María, Kaká nos ..... nagyon nem a jelenlegi kezdő szint és akkor még finoman fogalmaztam.
Lehet, hogy reszeltek Nekik, vagy nem kezdő szint, de eddigiek alapján Ancelotti meg fogja Nekik adni a bizalmat. Vagyis kapni fognak akár komoly perceket is. És hiába egymás alternatívái, ha mindkettő (és a többiek is játszani szeretnének. És többükből kinézem, hogy nem fogják csöndben tűrni a padot.
A probléma az, hogy ez nem csak Ancelotti és Zidane baja lesz, ha a játékosok el kezdenek duzzogni, meg sajtózni. Az az egész csapatra kihat. Pedig most végre "csönd" van a csapat körül.
madridronie írta:Az érkezésével gyakorlatilag kimeríthetetlenné és teljesé válna a taktikai repertoár. :roll:
Szerintem már így is teljes. :)
CS0ki írta:
Miért is? Arról nem beszélve, hogy Ő sem "piaci áron" jött, hanem kivásárlási áron. Mivel Őt sem akarta a klubja eladni.
Tehát ő a "piaci ár" alatt jött.
Ha a piaci áron jött volna, akkor több kérője is lett volna (illetve talán volt is, amíg meg nem tudták, hogy a kivásárlási ár és semmi más). Szóval szerintem felette. :)
CS0ki írta:
Arról nem is beszélve, hogy Bale nem piaci áron jönne, mivel a klubja nem akarja eladni.
Ha jönni fog, akkor pont a piaci áron fog.
Ha két klub(cégcsoport) megegyezik egymás közt, az még nem jelenti azt, hogy az a piaci ár. :kivagyhe:
Monkey írta:Az hogy elmelkedik a játékos reklámbevétele az nyilvánvaló és mint odaírtam az hogy 10x-esére csak egy szám volt, nyilván fogalmam sincs hogy hányszorosára, nem is a szám volt a lényeg.
De mint már sokan leírták eltorzult az egész piac, mióta megjelentek az arabok, oroszok... Anzsi, Chelsea, PSG...
Igen, olvastam, hogy csak mondtál egy számot, ezért írtam én, hogy legyen egy viszonyítási alap. DE Neymarnak ez azért volt benn a szerződésében (szerintem), mert a brazil nem egy top liga, amit a földön mindenhol követnek. Ugyanakkor a PL már az. Így itt nem is valószínű, hogy lenne egy ilyen beépített záradék a szerződésében. (Újratárgyalni persze lehet.)
A piac torzulásnál mi is segítettünk elindítani. Ugye Figó és Zidane esetében azok a vételárak a kivásárlási áruk volt. Akkoriban senki nem gondolta, hogy ennyit bárki is hajlandó lenne kifizetni értük. Valamikor ekkor kezdődhetett a dolog.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 1., csütörtök 16:26

Nem fogja semmi közvetíteni a meccsünket,igaz? :(
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. augusztus 1., csütörtök 16:22

Honnét tudjuk hogy milyen érvek alapján döntenek úgy Madridban hogy megéri e Bale (vagy akárki más) 100-120-200... millió eurót?

Erre egyszerű a válasz: gazdasági és (részben) sportszakmai érvek alapján. Ekkora volumenű igazolásnál komoly szerepet kap a gazdasági megtérülés.

Monkey írta:
Honnét tudjuk hogy pl Bale szerződésében az Adidassal vagy akármelyik másik reklámcéggel nincs e olyan kitétel hogy a kapott juttatások (csak mondok egy számot) a 10x-esére ugranak ha ilyen szintű klubbhoz szerződik?

Neymar marketing ügyileg -tudtommal- jóval Bale előtt jár. És Neki is "csak" 2-szeresére emelkedett pár (nem minden!) reklámbevétele azzal, hogy Európába egy topcsapatba igazolt.

Monkey írta:
Honnét tudjuk hogy milyen szerződést kap a walesi? Milyen százalékot kap a real a bevételeiből?

Erre is egyszerű a válasz. Minden Real Madrid játékosnak a reklámbevételeinek felét a klub számlájára kell utalnia. Ha jól emlékszem ez nem tetszett Neymarnak sem, valamint Ronaldoval is vannak sajtó hírek, hogy erről az 50%-ról megy a vita.

Monkey írta:
Honnét tudjuk hogy nem áll készen 3-4 új reklámszerződés ahogy Bale aláír Madridba???

Nem tudjuk, de ez nem így szokott működni. És így nem is túl valószínű. Persze ettől még megnőne a reklámértéke azzal, hogy ideigazol, mint mindenki másnak is. És azt is tudom, hogy Neki most is egyre több a reklámbevétele.
Költői kérdések akartak lenni, csak érzékeltetni akartam, hogy olyan dolgokról akarjuk megállapítani hogy hülyeség vagy sem amiről semmi rálátásunk sincs. Olvasunk valamit innét-onnét és azt mondjuk hogy sok hülye elb :cens: a pénzt??? Holott sokkal összetettebb az egész!
Az hogy elmelkedik a játékos reklámbevétele az nyilvánvaló és mint odaírtam az hogy 10x-esére csak egy szám volt, nyilván fogalmam sincs hogy hányszorosára, nem is a szám volt a lényeg.
De mint már sokan leírták eltorzult az egész piac, mióta megjelentek az arabok, oroszok... Anzsi, Chelsea, PSG... szerintem már senkinek nincs reális ára. És akkor még nem is beszéltünk arról hogy amikor játékosok éves szinten 10-15 milliókat tesznek zsebre akkor már tényleg nincs értelme pénzről beszélni.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. augusztus 1., csütörtök 16:18

A Zidane-Bale összehasonlatnál azt se felejtsétek el, hogy 10+ évvel ezelőtt a kamatok jóval kisebbek voltak, nem volt gazdasági válság, és a klub bevételeivel arányosan megnőttek a kiadásai is.
Szerintem speciel a kamatok most a kisebbek... :hmmm:
Miért is? Arról nem beszélve, hogy Ő sem "piaci áron" jött, hanem kivásárlási áron. Mivel Őt sem akarta a klubja eladni.
Tehát ő a "piaci ár" alatt jött.
Arról nem is beszélve, hogy Bale nem piaci áron jönne, mivel a klubja nem akarja eladni.
Ha jönni fog, akkor pont a piaci áron fog.
Neymar marketing ügyileg -tudtommal- jóval Bale előtt jár. És Neki is "csak" 2-szeresére emelkedett pár (nem minden!) reklámbevétele azzal, hogy Európába egy topcsapatba igazolt.
Ja, elméletileg Neymar nagyon durván termel, de úgy tűnik, hogy Bale is szépen feljött az utóbbi hónapokban. De egy Madridba igazolás, ráadásul ilyen áron, biztos, hogy nagyon megdobná az ő bevételeit is.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 1., csütörtök 16:14

Ebből mi nem jöhetünk ki jól. Még ezer egy variáció van ezeken kívűl, lehet gondolkodni rajta.
Pl. hogy drága lesz ugyan, de Cristianohoz hasonlóan simán beválik és az ára évek múlva a kutyát nem érdekli majd! :shifty:
Ugyanaz megy itt most is, mint 2008-ban, amikor még a Pedja-Calderón páros üldözte Cristianot --> a fórum egyik fele hozta volna, míg a másik nem; mondván ennyit nem ér, nem illik ebbe a csapatba, túl nagy az arca a gyereknek és kártékony lesz az öltözői hangulatra, illetve, hogy soha a büdös életben nem hoz le még1 olyan szezont, mint abban az évben, 2008-ban! :lol: :lol: :lol:
Én Akartam Balet még nyár elején, de most már jött Isco, Jesé hosszabbított, Di Maria úgy néz ki marad, Kaká úgy szintén...

Di Maríának és Kakának már évekkel ezelőtt reszeltek, egyik sem tétel már a Real Madridban; idén (Kaká akár télen is) de legkésőbb jövőre mind2 távozik, erre nagyobb pénzben mernék fogadni! Ami pedig Iscot és Jesét illeti, előbbi elsősorban Özil alternatívája (vélhetően nem a szélen), míg Jesé a 0-kmével egyelőre csak egy "sokadlagos" opció CR, Benzema posztra miután az edzéseken már eleget bizonyított!
Most már totál felesleges.
Miért is? Az érkezésével gyakorlatilag kimeríthetetlenné és teljesé válna a taktikai repertoár. :roll:
Én úgy tudom, hogy nem csak Bale és Ronaldo lesz a csapatban. Mintha lenne ott még egy Özil, Isco, Benzema, Morata, Jesé, di María, Kaká, talán Mordic is.
Ez már legyen a fenti játékosok és Carlo, illetve Zizou problémája, akik a vezetéssel hónapokig egyeztetve alakították ki így a keretet --> arról nem beszélve, hogy Morata, Jesé, Di María, Kaká nos ..... nagyon nem a jelenlegi kezdő szint és akkor még finoman fogalmaztam.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 1., csütörtök 16:06

Realista24 írta:
megkérdőjelezhetetlen madridista léte
Idáig olvastam.
Szerintem nem túlzás. Raúl se ment volna el, ha tudja mi vár rá... Ő még fiatalon tette. Lehet sírt meg nyafogott, de gondolom annak is volt valami háttere. Én rühellem őket, de ez jó cikk. Benne van a csatár "problémánk" is, amit sokan nem értenek meg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 1., csütörtök 16:00

Jim írta:érdemes elolvasni
libabőrös lett tőle a hátam, pedig nem vagyok Higu fan :salute:

http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... t_Baratom/
Ne haragudj de ez az írás egy nagy nulla! Semmi nem szól Higuain búcsúztatásáról. Inkább csak leírja a srác hogy miért távozott. Amit szerintem (már aki persze figyeli a Real-t) mindenki tud. Egy részt hadd emeljek ki ami szerintem igen nagy hülyeség :
Mert el lehet költeni bármennyi pénzt, lehet címeket nyerni (továbbra is ezért szorítok majd), de szívet, lelkesedést és madridizmust nem lehet pénzen venni. Ahhoz kell a játékos maga is, nem csak Perez csekkfüzete.
Félig meddig egyet értek. De azért kell az a csekkfüzet is mert elég sok játékosra mondjuk manapság hogy mekkora madridista és saját maguk is annak vallják magukat.(Ronaldo (brazilra gondolok) ; Zidane; Beckham és persze még lehetne sorolni )

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 1., csütörtök 16:00

Toky írta:Én úgy tudom, hogy nem csak Bale és Ronaldo lesz a csapatban. Mintha lenne ott még egy Özil, Isco, Benzema, Morata, Jesé, di María, Kaká, talán Mordic is. Vagy ha felemelgetted Roberto Carlost, akkor folytatom azzal, hogy Marcelo, Carvajal, Alonso, Illarramendi, Ramos, Pepe, Varane...
Látom átjött mire akartam célozni :roll: ...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 1., csütörtök 15:57

Realista24 írta:
Idáig olvastam.
őőőőő igen... Szóval ő bevágta, hogy váltani szeretne a nyilvánosság előtte a szezon végén, de megkérdőjelezhetetlen madridista. Igaz, hogy Carló is beszélt vele, hogy amennyiben marad számol vele, de nem baj. Az a lényeg, hogy felkészült volt író barátunk :roll:

Galacticos írta:2 vagy 3 felkészülési meccsen játszott.
realista, nincs valami hír hogy eladnánk illarrat? mert madridban megbukott...
Amúgy ja ezt is birom... Rossz gyereknek nem voltak hozzászokva az izmai a terheléses melóhoz. Játszott vagy 40 percet, de már temetni kell :happy:
Mi van, ma mindenki napszúrást kapott? :lol: :lol: :lol:

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 1., csütörtök 15:56

Géci írta:Régen megfért itt Roberto Carlos, Fígó, Zidane, Beckham, Owen, Ronaldo, de most nem fér meg 1 CR-Bale :hmmm: ...
Én úgy tudom, hogy nem csak Bale és Ronaldo lesz a csapatban. Mintha lenne ott még egy Özil, Isco, Benzema, Morata, Jesé, di María, Kaká, talán Mordic is. Vagy ha felemelgetted Roberto Carlost, akkor folytatom azzal, hogy Marcelo, Carvajal, Alonso, Illarramendi, Ramos, Pepe, Varane... :hmmm:
Gerr90 írta:Pedig a piacot -és így az árakat- sokkal inkább határozza meg a kereslet, mint a kínálat. Valami közgazdász nehogy nekem ugorjon, ezt csak paraszti logika alapján állítom.
Most mondjam azt, hogy a piacot rengeteg minden torzítja?
Gerr90 írta:Illarra (annyit emlegetem, hogy már nagyon remélem, rámcáfol és világklasszis lesz) megérte azt a pénzt? Nem. Legalábbis addig nem, amíg mi ki nem fizettük érte.
Monkey írta:Honnét tudjuk hogy milyen érvek alapján döntenek úgy Madridban hogy megéri e Bale (vagy akárki más) 100-120-200... millió eurót?
Erre egyszerű a válasz: gazdasági és (részben) sportszakmai érvek alapján. Ekkora volumenű igazolásnál komoly szerepet kap a gazdasági megtérülés.
Monkey írta:Honnét tudjuk hogy pl Bale szerződésében az Adidassal vagy akármelyik másik reklámcéggel nincs e olyan kitétel hogy a kapott juttatások (csak mondok egy számot) a 10x-esére ugranak ha ilyen szintű klubbhoz szerződik?
Monkey írta:Honnét tudjuk hogy milyen szerződést kap a walesi? Milyen százalékot kap a real a bevételeiből?
Erre is egyszerű a válasz. Minden Real Madrid játékosnak a reklámbevételeinek felét a klub számlájára kell utalnia. Ha jól emlékszem ez nem tetszett Neymarnak sem, valamint Ronaldoval is vannak sajtó hírek, hogy erről az 50%-ról megy a vita.
Monkey írta:Honnét tudjuk hogy nem áll készen 3-4 új reklámszerződés ahogy Bale aláír Madridba???
Nem tudjuk, de ez nem így szokott működni. És így nem is túl valószínű. Persze ettől még megnőne a reklámértéke azzal, hogy ideigazol, mint mindenki másnak is. És azt is tudom, hogy Neki most is egyre több a reklámbevétele.

A Zidane-Bale összehasonlatnál azt se felejtsétek el, hogy 10+ évvel ezelőtt a kamatok jóval kisebbek voltak, nem volt gazdasági válság, és a klub bevételeivel arányosan megnőttek a kiadásai is. Akkoriban nem tudom, hogy voltak-e Real Madrid alapítványok szerte a világban, amik kétlem, hogy gazdaságilag megtérülőek lennének, stb. Ja és Zidane kivásárlási áron(!) jött. Nem tárgyalások után. Ronaldonál meg Calderón előző évben kötött egy biztosítás félét vagy mit a bankkal az akkori kedvező font/euró árfolyamra, ami miatt az akkori hírek szerint az utána lévő különbözetet a bank fizette ki. (Más szóval a 94 millió euróból nem mindet mi fizettük ki, pár milliót a bank állt, ha igazak voltak a hírek.)
És még mindig nem azt várjuk el, hogy a Tottenhamet vezesse BL győzelemre, hogy nyerjen aranylabdát, aranycipőt. De azokért a játékosokért, akikért ekkora összegeket kiadnak, azok ezeket már elérték, a számottevő reklámbevételekről nem is beszélve.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 1., csütörtök 15:50

Gerr90 írta: Nem a meccsek alapján kérdeztem, hanem úgy általánosságban. Amúgy még másfél meccsen sem játszott.
Egy fél éve feltörekvő (nem berobbanó) játékos, aki csak az U21-ben vitézkedett eddig, megér majdnem annyi pénzt, mint Götze? Nem!
Nevetségesen sok pénzt fizettünk érte, szerintem. De mivel kifizettük, NEKÜNK megért ennyit. A reális értéke kb a fele lett volna.
Azért vitézkedett ott, mert a többség itt a fórumon csak ott látta eddig, mivel azt úgymond "közvetítettük" itt együtt. DE Illarra részese volt ám egy középcsapatnak, akik beértek a BL selejtezős helyre. No, persze mivel nem volt szem előtt, így ezt sokan elfelejtik.

Lehet rá mondani, hogy nem érte meg, de mi alapján? Játszott már itt tétmeccsen? NEM, akkor meg?

Götze ide vagy oda... mi van akkor ha ő meg besül a Bayernben? Vagy ez a lehetőség nem létezik?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. augusztus 1., csütörtök 15:48

Én se vagyok közgazdász, de gondolom az érték megbecslésében közre játszik az életkor, reklám érték, elért eredmények, várható pálya, sérülések, stb. Nyilván konkrét számokat nem lehet hozzárendelni, de ezek alapján aki ért hozzá, valahogyan meg tudja becsülni. A Tottenham nem akarja eladni, ezért a tényleges értékénél jóval magasabb árat határoz meg. Mondjuk ahogy egyre több pénzes csapat jelenik meg, teljesen eltorzították a piaci arányokat.
A reális érték nem igazán meghatározható, csak hozzávetőleg, akik ott vannak a klub közelében, azok jobban be tudják lőni a dolgot nyilván. De ők se tudják pontosan.

Egyébként eleve vicces egy konkrét üzletre azt mondani, hogy nem reális ár, hiszen a valóságnál mi lehetne reálisabb? :roll:

De az is elgondolkodtató, hogy az újgazdag csapatok eltorzították-e a piaci árakat. Igazából nem, egyszerűen a piac változott meg. Ha teljesen üzleti alapon nézzük, akkor lehet számolgatni a dolgokat, de mivel mi is iszonyú összegeket fizetgetünk jobbra-balra, és a Madrid üzleti alapon működik, és ha így sem termeljük a veszteséget, akkor ezek szerint üzleti alapon is megéri kiadni ekkora összegeket a játékosokra, hiszen behozzák az árukat.

Egyébként két hét kihagyás után:

Higuain lelépett, 37+3 millióért!!!! Óóóó, jeeee!!! :salute: Remek üzlet, mindenkinek, akár még a Napolinak is, BL-ben úgyse tényezők, bajnokságot akár még nyerhetnek is.

Bale meg jönni fog 60-70 millióért, mi? Persze...Korábban sem értettem hogy gondolták ezt komolyan, mondjuk én is azt hittem, hogy 100 alatt megúsznánk kicsivel, de lehet fizetünk érte még többet.

Khediráról egy-két hangulatjavító pletyka azért van, bár sok alapot nem látok arra, hogy tényleg lép.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 1., csütörtök 15:47

Idáig olvastam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. augusztus 1., csütörtök 15:46

érdemes elolvasni
libabőrös lett tőle a hátam, pedig nem vagyok Higu fan :salute:

http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... t_Baratom/

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. augusztus 1., csütörtök 15:45

Galacticos írta:
Gerr90 írta: megérte azt a pénzt? Nem.
2 vagy 3 felkészülési meccsen játszott. :lol:
Nem a meccsek alapján kérdeztem, hanem úgy általánosságban. Amúgy még másfél meccsen sem játszott.
Egy fél éve feltörekvő (nem berobbanó) játékos, aki csak az U21-ben vitézkedett eddig, megér majdnem annyi pénzt, mint Götze? Nem!
Nevetségesen sok pénzt fizettünk érte, szerintem. De mivel kifizettük, NEKÜNK megért ennyit. A reális értéke kb a fele lett volna.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 1., csütörtök 15:45

Én nagyon bízok Perezben. Biztos vagyok bent hogy nem fog hülyeséget csinálni és 
Fordult pedig elő már vele is,mint mindenkivel.Emberek vgyunk,tévedhetünk.És ezt most az öreg védelmében mondom,mert csalódott embertől rosszabb nem nagyon van...
Ennek ellenére remélem jó döntést hoz.Hisz mindenkinek ez az érdeke...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 1., csütörtök 15:35

Gerr90 írta: megérte azt a pénzt? Nem.
2 vagy 3 felkészülési meccsen játszott. :lol:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 1., csütörtök 15:33

Kyller írta:Miért mennyit kellene hogy érjen?:)
Ki vagy mi határozza meg hogy mennyi az értéke. A legkönnyebben úgy tudjuk meghatározni, ha azt mondjuk, hogy annyi az értéke amennyiért vettük, persze ez idővel változik. Ezért mondtam, hogy az érték egy relatív dolog...Bár nem vagyok közgazdász :ike:
Én se vagyok közgazdász, de gondolom az érték megbecslésében közre játszik az életkor, reklám érték, elért eredmények, várható pálya, sérülések, stb. Nyilván konkrét számokat nem lehet hozzárendelni, de ezek alapján aki ért hozzá, valahogyan meg tudja becsülni. A Tottenham nem akarja eladni, ezért a tényleges értékénél jóval magasabb árat határoz meg. Mondjuk ahogy egyre több pénzes csapat jelenik meg, teljesen eltorzították a piaci arányokat.

Vissza: