Kommentáld a híreket
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Én meg Perez helyébe jól kib@sznék velük. Megvárnám még igazolnak Bale helyére egy játékost aztán ha megvan a játékos akkor meg az asztalra csapnék hogy vagy oda adjátok 65-75 millió körül vagy mind a két játékos marad a nyakatokon. Persze ez soha nem fog megtörténni :S
Amugy szerintem Bale értéke rohamosan kezd elkopni mert hiába a média ha egyszer Bale (és a szülei is) elmondták Levy úrnak hogy el szeretné hagyni a Spurs-t akkor muszáj nekik tárgyalniuk. És még AVB is sürgeti az eladását hogy minnél előbb legyen meg a helyettese. És ahogy egyszer Perez fogalmazott: ha valaki leül tárgyalni az azt jelenti hogy el akarja adni a játékost és hogy az üzlet hamarosan megköttetik (szóról-szóra nem tudom).
Én nagyon bízok Perezben. Biztos vagyok bent hogy nem fog hülyeséget csinálni és ők is tisztában vannak vele hogy Bale mennyit ér.(a félreértés elkerülése miatt: a klub mennyit képes áldozni a transferre)
Amugy szerintem Bale értéke rohamosan kezd elkopni mert hiába a média ha egyszer Bale (és a szülei is) elmondták Levy úrnak hogy el szeretné hagyni a Spurs-t akkor muszáj nekik tárgyalniuk. És még AVB is sürgeti az eladását hogy minnél előbb legyen meg a helyettese. És ahogy egyszer Perez fogalmazott: ha valaki leül tárgyalni az azt jelenti hogy el akarja adni a játékost és hogy az üzlet hamarosan megköttetik (szóról-szóra nem tudom).
Én nagyon bízok Perezben. Biztos vagyok bent hogy nem fog hülyeséget csinálni és ők is tisztában vannak vele hogy Bale mennyit ér.(a félreértés elkerülése miatt: a klub mennyit képes áldozni a transferre)
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Az elején szeretném leszögezni hogy soha nem fizetnék 120 milliót senkiért!!! DE milyen jogon mondod te/én vagy akármelyikünk hogy nem hozzártő?? Honnét tudjuk hogy milyen érvek alapján döntenek úgy Madridban hogy megéri e Bale (vagy akárki más) 100-120-200... millió eurót? Honnét tudjuk hogy pl Bale szerződésében az Adidassal vagy akármelyik másik reklámcéggel nincs e olyan kitétel hogy a kapott juttatások (csak mondok egy számot) a 10x-esére ugranak ha ilyen szintű klubbhoz szerződik? Honnét tudjuk hogy milyen szerződést kap a walesi? Milyen százalékot kap a real a bevételeiből? Honnét tudjuk hogy nem áll készen 3-4 új reklámszerződés ahogy Bale aláír Madridba??? Kib sok ez a pénz és tényleg senki még egyszer mondom SENKI nem ér ennyit (szerintem, de nem is én vagyok a Real elnöki stábjának a tagja) de feltételezem hogy egy ilyen szintű klubbnál de még a Real Betisnél is gondosan átrágott és megfontolt üzleti politika van egy-egy ilyen, de kisebb kiadások előtt is! Egy percig se kételkedek abban hogy meg fog térülni ez az öszeg ha Perez szerint megéri ezt a pénzt. Ha valamihez akkor az üzlethez ért az öreg!De úgy néz ki, hogy 1) nem hozzáértő szakemberekkel van dolgunk, 2) még sem érdekli őket...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Akkor ne igazoljunk senkit se,zárjuk be a boltot,szüntessük meg a Real Madridot.Ebből mi nem jöhetünk ki jól sehogy. Miért? Mert mi vagyunk a Real Madrid.
Ha nem igazoljuk le akkor Perez megbukott, nem tudott leigazolni valakit, búúúúúúúúú.
Ha meg leigazoljuk akkor Perez és a Real Madrid a legidiótább, mert ennyit adott egy játékosér, búúúúúúúú.
Nem beszélve, hogy ha nem jön és szar lesz a csapat akkor Perez megint elcseszte, mert Balelel sikerülhetett volna.
Ha meg jön és nem sikerül semmi akkor meg arra verik majd a satjósok magukat.
Ebből mi nem jöhetünk ki jól. Még ezer egy variáció van ezeken kívűl, lehet gondolkodni rajta.
Én Akartam Balet még nyár elején, de most már jött Isco, Jesé hosszabbított, Di Maria úgy néz ki marad, Kaká úgy szintén... Most már totál felesleges.
Mindenben van kockázat. Ez van. Aki meg rinyál meg sír,az ************ le. Hol érdekel minket a média? Teljesen mindegy,ha BL-t nyerünk,vagy igazolunk egy jó játékost,vagy egy spanyolt,minket mindig kritizálnak. Ha veszünk valakit 10 millióért,akkor: szar noname játékosokat veszünk. Ha 100 millióért,akkor meg játékostemető vagyunk.
Igaza van madridronie-nak: mi megtehetjük,hogy kifizetünk ennyi pénzt Bale-ért,minket nem ráz ez meg anyagilag,mivel Perez jól csinálja a dolgát.
Amíg a Barcelonánál úgy kell összehaknizni a pénzt egy játékosra,meg le kell kenniük a fél világot hozzá,meg amíg a City,Monaco,Anzsi,PSG,Chelsea féle klubok gazdag befektetőknek köszönhetik a működésüket,addig a Real Madrid,mint klub,mint márkanév tartja fent magát. Ennyit erről.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Metafora? Aha, mond...bár szerintem ez nem az volt. S nem is feltétlen neked címeztem a fenti sorokat. Sajnos sokan összemossák az embereket a választott csapatukkal, s főleg az utóbbi időben ez eléggé elharapódzott, erre írtam inkább, semmi személyeskedés nem volt benne.morientes írta:Metafora...szófordulat.Mond valamit?Egy hasonlat volt,semmi egyéb.Azt se írtam hogy engem érdekel.De a csapatnak,annak aztán nem tenne jót.De jó lesz ő.Kár is róla több szót ejteni.Rajtunk röhögne a világ? WTF???? Olyan emberrel nem is álnék szóba aki engem ezért kiröhögne....
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Miért mennyit kellene hogy érjen?:)cart írta:Az inkább az ára, nem pedig az értéke. Ha eladok neked egy csomag rágót 10 eFT-ért, akkor 10eFT-t ér a rágó?Kyller írta:Annyi az értéke, amennyiért klubbot cserél, ennyi.
Ki vagy mi határozza meg hogy mennyi az értéke. A legkönnyebben úgy tudjuk meghatározni, ha azt mondjuk, hogy annyi az értéke amennyiért vettük, persze ez idővel változik. Ezért mondtam, hogy az érték egy relatív dolog...Bár nem vagyok közgazdász
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Azért ez is meredek feltételezés, illetve kijelentés a világ leggazdagabb klubjáról és Spanyolország, egyben a világ egyik legbefolyásosabb üzletemberéről! :Đ Nem minden jött-ment focistáért robbantott az öreg sem bankot soha, mint ahogy egy limit is mindig adott volt, emellett olyan óriási nagy mellélövésekről sem beszélhetünk az ő esetében, mert vagy gazdaságilag (Beckham, Kaká) vagy az előbbi mellett sportszakmailag is (Zizou, Cristiano) nagyot kaszáltunk az elnök embereivel!De úgy néz ki, hogy 1) nem hozzáértő szakemberekkel van dolgunk, 2) még sem érdekli őket...
A hírek szerint azért vélhetően Carlo sem fogja telesírni a párnáját, sőt (állítólag ő maga mondta, hogy naná --> baromi jó a gyerek, ha tudjátok természetesen hozzátok), mert bónuszként még Balet is megkapja!hogy megint nem az edző kérésére igazolunk, hanem Perez akar mindenképpen igazolni egy sztárt, annak ellenére, hogy egyáltalán nem lenne szükséges a leigazolása.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. augusztus 1., csütörtök 15:26-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
Az inkább az ára, nem pedig az értéke. Ha eladok neked egy csomag rágót 10 eFT-ért, akkor 10eFT-t ér a rágó?Kyller írta:Annyi az értéke, amennyiért klubbot cserél, ennyi.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Persze! Az lett volna a szép, ha Ancelotti azt mondja a sajtónak, hogy nekünk kell Bale, mert vele aztán majd...ateeemadrid írta:Hanem azzal, hogy teljesen nyilvánvaló, hogy megint nem az edző kérésére igazolunk, hanem Perez akar mindenképpen igazolni egy sztárt, annak ellenére, hogy egyáltalán nem lenne szükséges a leigazolása.
- ateeemadrid
Igen, erre próbáltam kilyukadni, ezért kéne az egész transzfert hagyni a **csába. Szerintem.De úgy néz ki, hogy 1) nem hozzáértő szakemberekkel van dolgunk, 2) még sem érdekli őket...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Metafora...szófordulat.Mond valamit?Egy hasonlat volt,semmi egyéb.Azt se írtam hogy engem érdekel.De a csapatnak,annak aztán nem tenne jót.De jó lesz ő.Kár is róla több szót ejteni.Rajtunk röhögne a világ? WTF???? :ozil: Olyan emberrel nem is álnék szóba aki engem ezért kiröhögne....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 9177_n.jpg
Mikor Ronaldo ára fölé megy Levy, akkor a következő ajánlatom helyett ezt küldeném el neki perez helyében.
szerk, megelőztek.
Mikor Ronaldo ára fölé megy Levy, akkor a következő ajánlatom helyett ezt küldeném el neki perez helyében.
szerk, megelőztek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. augusztus 1., csütörtök 15:07-kor.
- Kyller
De úgy néz ki, hogy 1) nem hozzáértő szakemberekkel van dolgunk, 2) még sem érdekli őket...ateeemadrid írta:Hozzáértő üzletembereket kéne, hogy érdekeljen.Szerinted érdekel bárkit is hogy mennyi a "reális" értéke?
- ateeemadrid
Hozzáértő üzletembereket kéne, hogy érdekeljen.Szerinted érdekel bárkit is hogy mennyi a "reális" értéke?
- Kyller
Szerinted érdekel bárkit is hogy mennyi a "reális" értéke?ateeemadrid írta:Istenem ezeket a közhelyeket hogy utálom.Mindenki annyit ér egyrészt, amennyit kér az aktuális klubja érte, másrészt amennyit a ajánlatot tevő klub ajánl érte.
Tehát akkor a te logikád alapján Soldadoért reális a 30 millió például.
Amúgy is az egy relatív mutató, és azt senki nem tudja pontosan megállapítani.
Annyi az értéke, amennyiért klubbot cserél, ennyi.
120m sok, de ha leszünk olyan marhák hogy kifizetjük, akkor annyi lesz az értéke, se több se kevesebb. Lehet itt vinnyogni, hogy "nem ér ennyit", de ENNYIT ér és kész!
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Pedig a piacot -és így az árakat- sokkal inkább határozza meg a kereslet, mint a kínálat. Valami közgazdász nehogy nekem ugorjon, ezt csak paraszti logika alapján állítom.ateeemadrid írta:Istenem ezeket a közhelyeket hogy utálom.Mindenki annyit ér egyrészt, amennyit kér az aktuális klubja érte, másrészt amennyit a ajánlatot tevő klub ajánl érte.
Tehát akkor a te logikád alapján Soldadoért reális a 30 millió például.
Illarra (annyit emlegetem, hogy már nagyon remélem, rámcáfol és világklasszis lesz) megérte azt a pénzt? Nem. Legalábbis addig nem, amíg mi ki nem fizettük érte.
Az már más kérdés, hogy azóta megint nem ér annyit, mivel rajtunk kívül senki nem adna most érte ugyanennyit.
Nehéz ügy ez. Hatalmas a rizikó, de be kell vállalnunk. Nekem nagyon jó előérzetem van, úgy gondolom, hogy nagyon megtalálná önmagát és a számításait is nálunk. Az Inter elleni meccse óta követem többé-kevésbé a karrierjét és én még soha nem láttam ilyen ütemben fejlődő játékost. Mondjuk 22 évesen az én sohám, valszeg nem tölti ki a szó valódi jelentését.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Régen megfért itt Roberto Carlos, Fígó, Zidane, Beckham, Owen, Ronaldo, de most nem fér meg 1 CR-Bale ... Érdekes! Nem kell engem félreérteni, mert, ha nem jön nem megyek haza és vágom fel az ereim, de ------>
pavel írta:Bale sztorihoz: köpök rá mennyi az ára. 80 v. 120 milla? Egyiket sem éri meg...de ha jönne, örülnék, nagyon kiváncsi lennék mire menne...csak nem ültették fel ennyire Pérez papát!
madridronie írta:Egyetértek azokkal, akik szerint horror ez az ár, de ez a Bale sztori már rég nem arról szól, hogy ennyit ér-e vagy sem az ember --> (mert ennyit egyetlen egy sportoló sem ér, ahogy Cristiano esetében is így volt) sokkal inkább arról, hogy a Real Madrid és a vezetés (sport szakmai, és a menedzsment egyaránt) letették a voksukat egy kiváló futballista (simán a jelenlegi TOP4 tagja) mellett, akit mindenképp megakarnak szerezni maguknak, úgy hogy azt komolyabb anyagi probléma nélkül meg is tehetik, innentől kezdve kár itt ezen "sírni", meg más nevekkel dobálózni, mikor azok vagy maguktól, illetve a klubjuk miatt nem jönnének (Reus, Vidal, Gündogan) vagy épp a Real Madrid nem tanúsít irántuk semmiféle érdeklődést (Lucas Moura, Luis Suárez)! A Real Madridnak Bale kell és kész (ennyi a történet, minden mást meg a nálunk ehhez sokkal inkább értő szakemberek majd intéznek), én meg a magam részéről örülök, hogy a világ egyik legjobb játékosát esetleg sikerül imádott csapatomhoz csábítani (amelyik éppen 11-12 éve nem nyert BL.-t miközben a többi gigaklub is brutál mód erősít); azt hiszem páholyban érezhetjük magunkat, mert más csapatok drukkerei csak álmodhatnak Bale kaliberű focistákról és olyan stabil anyagi helyzetről, történelemről, mint ami a Real Madridnál van
<------ Ezt meg adompavel írta:Rajtunk röhögne a világ? WTF???? Olyan emberrel nem is álnék szóba aki engem ezért kiröhögne....
- ateeemadrid
Persze, most nem arról van szó, hogy Bale-el ne lehetnénk a legjobbak, vagy hogy esetleg nem válna be, erről szó sincs. Az is lehet, hogy a világ legjobbjává növi ki magát, nem ezzel van a probléma. Hanem azzal, hogy teljesen nyilvánvaló, hogy megint nem az edző kérésére igazolunk, hanem Perez akar mindenképpen igazolni egy sztárt, annak ellenére, hogy egyáltalán nem lenne szükséges a leigazolása. Főleg nem annyiért, amilyen árakról cikkeznek.madridronie írta:Akkor a jó tanítványról, Zizouról se felejtkezzünk meg, mert ebben a sztoriban vastagon benne van ő is! Olvastam a francia karmester és a többi egykori nagy ászunk (Figo, R9, R. Carlos) véleményét a Galaktikus korszakról, akik nagyon is tisztában vannak, voltak az akkori hibákkal, mint ahogy a projekt kiváló részeivel is; így én maximálisan bízom abban, hogy ez a történet most egészen másképp alakul majd (magasan jegyzett, kvalifikált edzővel; normális előszezonnal /és nem bohóckodással, haknizással/; minőségi, bő kerettel; kiegyensúlyozott, fiatal csapattal; stb.)! Egy biztos, nem a világ legjobb támadó focistái miatt bukott meg az a projekt sem!röhejes. így kell jól elcseszni egy tudatos csapatépítést.
ennek ellenére bízok benne, hogy be fog válni, de ettől függetlenül továbbra is nagyon szomorúnak találom, mert nagyon úgy néz ki, hogy Perez semmit nem változott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2013. augusztus 1., csütörtök 15:00-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
nem. ez az átigazolás ára.Mindenki annyit ér egyrészt, amennyit kér az aktuális klubja érte, másrészt amennyit a ajánlatot tevő klub ajánl érte.
az ÉRTÉK viszont teljesen mást jelent. Gondolom hallottál már az "ár/érték" kifejezésről. Na most bale ár/értéke nagyjából hasonló(an rossz) Soldaldó-éhoz képest, szerintem.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Akkor a jó tanítványról, Zizouról se felejtkezzünk meg, mert ebben a sztoriban vastagon benne van ő is! Olvastam a francia karmester és a többi egykori nagy ászunk (Figo, R9, R. Carlos) véleményét a Galaktikus korszakról, akik nagyon is tisztában vannak, voltak az akkori hibákkal, mint ahogy a projekt kiváló részeivel is; így én maximálisan bízom abban, hogy ez a történet most egészen másképp alakul majd (magasan jegyzett, kvalifikált edzővel; normális előszezonnal (napi 2X-szer 2 órás brutál edzéssel; mint a seregben, hogy fizikálisan a maxon legyenek a srácok) /és nem bohóckodással, haknizással/; minőségi, bő kerettel; kiegyensúlyozott, fiatal csapattal; stb.)! Egy biztos, nem a világ legjobb támadó focistái miatt bukott meg az a projekt sem!röhejes. így kell jól elcseszni egy tudatos csapatépítést.
ennek ellenére bízok benne, hogy be fog válni, de ettől függetlenül továbbra is nagyon szomorúnak találom, mert nagyon úgy néz ki, hogy Perez semmit nem változott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. augusztus 1., csütörtök 15:00-kor.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Nem sírni tudunk, hanem egy nagy klubbnál nagyobbak az elvárások. Az Arsenalosok a 4. helynek úgy örülnek mint bolond a farkának, mert ők ennyire képesek. Nálunk a legjobb kell mindenből illetve első hely mindenhol, mert erre (lennénk) (kéne) legyünk képesek.
Bale ára nevetséges, de Perez olyan mint egy 10 éves aki épp meglátta a polcon a játékkollekciója új darabját és addig nem tágít ameddig meg nem szerzi. Az ilyen gondolkodást én sohasem fogom megérteni. Szerintem ez is közrejátszik, hogy CR nem hosszabbít, erre a nyakamat tenném.
Illetve szerintem Bale "be fog hódolni" Ronaldónak, mert ő a példaképe, de akkor a sajtó szét fogja szedni.
Ebből mi nem jöhetünk ki jól sehogy. Miért? Mert mi vagyunk a Real Madrid.
Ha nem igazoljuk le akkor Perez megbukott, nem tudott leigazolni valakit, búúúúúúúúú.
Ha meg leigazoljuk akkor Perez és a Real Madrid a legidiótább, mert ennyit adott egy játékosér, búúúúúúúú.
Nem beszélve, hogy ha nem jön és szar lesz a csapat akkor Perez megint elcseszte, mert Balelel sikerülhetett volna.
Ebből mi nem jöhetünk ki jól. Még ezer egy variáció van ezeken kívűl, lehet gondolkodni rajta.
Én Akartam Balet még nyár elején, de most már jött Isco, Jesé hosszabbított, Di Maria úgy néz ki marad, Kaká úgy szintén... Most már totál felesleges.
Bale ára nevetséges, de Perez olyan mint egy 10 éves aki épp meglátta a polcon a játékkollekciója új darabját és addig nem tágít ameddig meg nem szerzi. Az ilyen gondolkodást én sohasem fogom megérteni. Szerintem ez is közrejátszik, hogy CR nem hosszabbít, erre a nyakamat tenném.
Illetve szerintem Bale "be fog hódolni" Ronaldónak, mert ő a példaképe, de akkor a sajtó szét fogja szedni.
Ebből mi nem jöhetünk ki jól sehogy. Miért? Mert mi vagyunk a Real Madrid.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale