Kommentáld a híreket
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Nem értem hogy nem tudják felfogni,hogy Lopez mind fizikálisan,mind fejben top...magyarul jelenleg jobb,mint Casillas,mivel róla ezek nem mondahatóak el.De majd meglátjuk ki lesz a kezdő,küzdjenek meg a helyért.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is olvastam és nagyon jókat szakadok rajta ... Ennél már csak a Kakával kapcsolatos hírek kommentei viccesebbek, de a mùltkori Higuainos híreknél is voltak gyöngyszemek... A legjobb az volt mikor írta 1 tag, hogy gratulál a vezetőségnek, mert eladott 1 klasszis csatárt, és jobb lett volna, ha Benzemát adja el...Realfan1 írta:Hogy kivételesen ne a Bale témáról legyen szó:
Vicc ami megy az oldal facebook oldalán a Casillas story-nál..
Néhányan nem tudják túltenni magukat azon h Lopez jelenleg jobb formában van mint Casillas.. Nálam egyértelműen maradna a kezdőben Lopez.. Egyrészt Casillas Konföderációs kupán siralmas teljesítményt nyújtott, és hogy tanuljon abból is végre, hogy a feleségének semmi köze a csapat ügyeihez... És ha ezt megértette, és a formája is az 5évvel ezelőtti Ikert tükrözi akkor majd visszaveheti helyét a kezdőben... Mourinho korszak egyik legjobb döntése volt Lopez megvétele, játszatása! Nekem ez a véleményem a témáról..
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hülyét csinál magából a club ha megveszi 90 fölött Bale-t..
Annyit nem ér ez a srác, pedig már küldtek hivatalos ajánlatot is.. (ha igazak a hírek) amik 90 millió feletti összegről szólt.
Azért...
Most ha van ennyi pénz egy játékosra, akor pl Falcaora miért nem volt 70 milkacsoki?? Vagy Reus-t is meglehetett volna venni.
Egyetértek a többiekkel maximálisan.
Baromság ez az üzlet.
És a srác mégcsak nem is annyira jó.
Hát egy 5. helyezett csapatban rugdossa a gólokat..
Még a BLbe sem tudta bevezetni a csapatát.
Szar. Igen szar. Ennyi pénzért Szar.
Kb olyan a biznisz, mintha vennénk egy BMW Z4est egy 911-es Porsche Turbo vagy egy zsír új Ferrari árán.
Jó autó a Z4es BMW nagyon jó, de azért na.. nem fizetek ki érte annyit amennyiért már egy több szörte jobb autót is kapok.
Például.. (itt amúgy is sokan szeretik az autós példákat)
Pl Reus simán van annyira jó mint a Wales-i. Komolyabb szinten is bizonyított.
Falcao simán van akkora név..
Snki en mondja nekem, hogy egy 100 milliót érő játékossal a keretemben nem tudok bejutni az első négybe a bajnokságban..
Hát dehogynem.
Fos, szarfos biznisz.
Unom is.
Ne jöjjön a nagyfülű brit.
Maradjon a ködös albionban, a g.ibe.
Annyit nem ér ez a srác, pedig már küldtek hivatalos ajánlatot is.. (ha igazak a hírek) amik 90 millió feletti összegről szólt.
Azért...
Most ha van ennyi pénz egy játékosra, akor pl Falcaora miért nem volt 70 milkacsoki?? Vagy Reus-t is meglehetett volna venni.
Egyetértek a többiekkel maximálisan.
Baromság ez az üzlet.
És a srác mégcsak nem is annyira jó.
Hát egy 5. helyezett csapatban rugdossa a gólokat..
Még a BLbe sem tudta bevezetni a csapatát.
Szar. Igen szar. Ennyi pénzért Szar.
Kb olyan a biznisz, mintha vennénk egy BMW Z4est egy 911-es Porsche Turbo vagy egy zsír új Ferrari árán.
Jó autó a Z4es BMW nagyon jó, de azért na.. nem fizetek ki érte annyit amennyiért már egy több szörte jobb autót is kapok.
Például.. (itt amúgy is sokan szeretik az autós példákat)
Pl Reus simán van annyira jó mint a Wales-i. Komolyabb szinten is bizonyított.
Falcao simán van akkora név..
Snki en mondja nekem, hogy egy 100 milliót érő játékossal a keretemben nem tudok bejutni az első négybe a bajnokságban..
Hát dehogynem.
Fos, szarfos biznisz.
Unom is.
Ne jöjjön a nagyfülű brit.
Maradjon a ködös albionban, a g.ibe.
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
Hogy kivételesen ne a Bale témáról legyen szó:
Néhányan nem tudják túltenni magukat azon h Lopez jelenleg jobb formában van mint Casillas.. Nálam egyértelműen maradna a kezdőben Lopez.. Egyrészt Casillas Konföderációs kupán siralmas teljesítményt nyújtott, és hogy tanuljon abból is végre, hogy a feleségének semmi köze a csapat ügyeihez... És ha ezt megértette, és a formája is az 5évvel ezelőtti Ikert tükrözi akkor majd visszaveheti helyét a kezdőben... Mourinho korszak egyik legjobb döntése volt Lopez megvétele, játszatása! Nekem ez a véleményem a témáról..
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Elfelejtettem odaírni hogy fontban gondolom.De igazad van,legyen 50.De nem több...Nzedge írta:Na ez meg már a másik véglet. A mai világban egy Bale sehol se 40...morientes írta:De ha már mindenáron kell,akkor nálam az a minden ár,max 50millió.És akkor nagyon engedékeny voltam.De az az 50,reálisan inkább 40...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Na ez meg már a másik véglet. A mai világban egy Bale sehol se 40...morientes írta:De ha már mindenáron kell,akkor nálam az a minden ár,max 50millió.És akkor nagyon engedékeny voltam.De az az 50,reálisan inkább 40...
- morientes
Félrértés ne essék,én elismerem a walesit,a gyorsaságát,dinamikáját,sporthoz való hozzáállását...én mindig csak azt hangsulyzom,szerintemnem való a spanyol ligába.De ha már mindenáron kell,akkor nálam az a minden ár,max 50millió.És akkor nagyon engedékeny voltam.De az az 50,reálisan inkább 40...Unalmas maga már az egész Bale sztory, mert az, de azért nem kell róla úgy beszélni mint 1 utolsó sz :cens:rkupacról...
Cartnak meg igaza van abban,hogy nem kell itt világvége hangulat,viszont nekem van egy olyan érzésem,hogy az öreg megjátsza az "All in"-t...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Semmi gond, mert téged is megértelek, de amúgy nem a személyeskedés volt a célja sőőt... Én csak arra reagáltam, hogy már sokan esnek át a ló túloldalára, de lehet jobb, ha az ilyet kerülöm és elrepülök felette... Unalmas, hogy mindenki jön az aranylabdával! Mintha azt mostanság csak úgy osztogatnák... Erről CR tudna legjobban mesélni . Unalmas maga már az egész Bale sztory, mert az, de azért nem kell róla úgy beszélni mint 1 utolsó sz rkupacról...morientes írta:Nem kellene általánosítani,nem kellene ugyan azokat a köröket futni,és legfőképpen személyeskedni nem kellene,mégha egy máshogy gondolkodó csoport ról van is szó,nem egy személyről...bocs de nem bírtam megállni...
Unalmas már, hogy napok óta csak arról van szó, hogy minden kamu hírre beírják 20-an, hogy milyen idióta Perez ha kifizeti a 200 milliót Baleért. Hadd intézze Zidane meg Perez a dolgát, gondolom tudják mit csinálnak, nem kell a gép mögül vezényelni nekik... Semmi konkrét dologról nincsen még szó, de itt már világháborús hangulat van.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem tudom irta e vki, allitolag 18 misiert arulja Luiz Gustavot a Bayern. A Chelsea aki vinne, szerintem be kellene szallni erte. Kar, h ez a Bales ugy teljesen elvette Perezek latokoret. Ha a Chelseanek van egy kis esze akkor a brazilt veszi meg és nem ezt a botlabu Khedirat. A mi szempontunkbol mondanam sem kell melyik uzlet lenne jobb.
De el tudnek kepzelni egy Casemiro-Gustavo-Modric harmast a kp-n.
Elol Isco-Benzi-CR.
De el tudnek kepzelni egy Casemiro-Gustavo-Modric harmast a kp-n.
Elol Isco-Benzi-CR.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
Nem kellene általánosítani,nem kellene ugyan azokat a köröket futni,és legfőképpen személyeskedni nem kellene,mégha egy máshogy gondolkodó csoport ról van is szó,nem egy személyről...bocs de nem bírtam megállni...de mivan ha nem válik be ennyi pénzért,akkor mivan?Akkor most mondjam hogy kussba lesznek azok akik eddig annyire odavoltak érte?Ugyan már...na off vége...fogják elsőként nyalni a s :cens: ggét
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Én értem, hogy jó buli köpködni, mert nem nyert aranylabdát 1 Spurs-ben, ami még a BL-ben sem indult így elég nehéz is lenne, főleg egy középcsapatban úgy, hogy 4 éve 1 valaki kapja, a tudjuk mire, de azért nem kell átesni a ló túloldalára. Szerintem is kúrva sok ez érte, de, ha Cavani ért 64 millát meg 1 Marqenhos 30-at meg Moura 40-45-öt akkor annyira nem kell itt elhűlni... 2009 óta sok víz folyt le a Dunán és megváltoztak a dolgok. Azóta nagyon aranylabdás játékost Perez, ha akarna se vehetne ... Megkapta ugyan azokat az elismeréseket egy év alatt mint anno CR, és ez ami mellette szól. Ettől független nem ér 100 millát, de meg fogjuk venni ennyiért, mert a Spurs ennyit kér és Levy tisztában is van azzal, hogy megteheti, mert a marketing értéke is folyamatosan növekszik + maga a játékos is évről évre jobb... Őszintén, én sem tudom, hogy miért kell hozzá ennyire ragaszkodni, de biztos, hogy Zizu és Ancelotti is tudja, hogy hova hozzák, és, hogy miért, így innentől engem nem érdekel, de azért az ilyen beszólások meg erősek... Mert, ha meg idejön akkor abban is bíztos vagyok, hogy az olyanok akik az ilyen jelzőket rá aggatják, azok fogják elsőként nyalni a s ggét meg egyből kedvenc játékos meg beteszi avának stb, ha lehoz pár jó meccset és ver pár bombát...cart írta:Az nem számít, a lényeg, hogy naponta ötször be lehessen írni hogy inkább egy törpeszamarat kéne venni, jóval olcsóbb lenne, és az is ugyan annyi Aranylabdát meg PL-t nyert mint Bale...
Az nem számít, a lényeg, hogy naponta ötször be lehessen írni hogy inkább egy törpeszamarat kéne venni, jóval olcsóbb lenne, és az is ugyan annyi Aranylabdát meg PL-t nyert mint Bale...sonic írta:Szerintem amugy senki nem tett semmilyen ajanlatot Bale-ert, az ujsagok csak a szokasos hulyeseget toljak.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem amugy senki nem tett semmilyen ajanlatot Bale-ert, az ujsagok csak a szokasos hulyeseget toljak. Emlekszem tavaly ugyanez ment Modricnal. Irtak hogy a tottenham visszadobott 60 millio fontos ajanlatot a realtol, meg blablabla... Aztan lass csodat a vegen 30 millio koruli osszegert valtott klubot.
Szerintem a Real tovabbra is arra var, hogy a jatekos jelezze a klubnak hogy tavozni akar, mint ahogy azt Zidane nyilatkozta, es majd utana ulnek le Leventevel targyalni.
Szerintem a Real tovabbra is arra var, hogy a jatekos jelezze a klubnak hogy tavozni akar, mint ahogy azt Zidane nyilatkozta, es majd utana ulnek le Leventevel targyalni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Eddig is sokszor rajtunk röhögött a világ, hogy mennyiért vettünk játékosokat (hála istennek mostanában ez már elég ritka), de ha letesszük a ~100 millió eurót vagy még több lovét Bale-ért, akkor teljesen jogosan kapjuk a szapulást. Nem tudom, hogy azt az összeget behozza e valaha egy játékos. Nem hiszem, hogy Bale lenne az új reklámarc mint anno Beckham vagy most CR.
Eszméletlen sok pénz. Levy bácsiról meg jól tudjuk már, hogy teljesen elmebeteg ha pénzről van szó.
Eszméletlen sok pénz. Levy bácsiról meg jól tudjuk már, hogy teljesen elmebeteg ha pénzről van szó.
- morientes
Na ez már lassan ott tart,mint a Neymar saga,amit ugye "felcopkodott" a média...Mennyit tejelhetnek a marca és AS a madrinak ezekért a kacsákért? Még hogy 150.000.000 ? Hogyne.....akkor legyen inkább 120 m és ronaldo cserébe. Levy azt is visszalökné......ennyire nem lehet valaki beteg.
Én a multkor viccből leírtam,hogy lesz az még 150millio...és hát az ujságok szerint(tudjuk persze mennyire mérvadóak)lassan ott tart...Na azért,áljon már meg a fáklyás menet ennyire azért nem jó...90 millióval nehogy már többet érjen mint Neymar...és érzem hogy megveszi az a loco,csak azért is....
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
meg fogja adni Perez a 90 pluszos összeget.
Ami egy faszság ezért a gyerekért.
Én pl Reus-t jobbnak tartom. És mondjuk ha már ennyi a cash, akkor ott 60 gurigával egyből nyert ügye lenne a Realnak.
Dehát.. nem én vagyok az elnök.
Ami egy faszság ezért a gyerekért.
Én pl Reus-t jobbnak tartom. És mondjuk ha már ennyi a cash, akkor ott 60 gurigával egyből nyert ügye lenne a Realnak.
Dehát.. nem én vagyok az elnök.
- Galacticos
miért khedira ütköző kp-s?Kerlon írta: Khedira nélkül nincs egy normális ütköző emberünk,
aha és az miért lenne jó azt elmondod?El Unico írta:zerintem megy a butitas,meg azt is el tudom kepzelni,hogy mar meg van az egyezseg
1, ha megvan a spursszel az egyezség akkor balet lerendezni így hogy ide akar jönni nem hiszem hogy túl nagy feladat lenne.
2, akkor a tottenhamnek érdeke lenne minél előbb bejelenteni a transzfert mert még lenne egy hónapjuk bale pótlására, ha tovább húzzák kevesebb idejük lesz.
3, nekünk is érdekünk lenne minél hamarabb lezárni, hogy ha jön minél hamarabb együtt lehessen a kerettel
4, ebben az esetben balenek is érdeke lenne minél hamarabb, hogy együtt lehessen a kerettel talán még az előszezonban is.
azzal ha megvan az egyezség és húzzák az időt mindenki rosszul jár. szóval ez biztos hogy nincs így.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. július 30., kedd 11:49-kor.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Hát az a 150 millió tartalmazta a vételárat, a büntetést, amit átvállaltunk volna Neymarék helyett a Barcával szemben, a különböző díjakat és a fizetését is. Ez az ár cakompakk volt 150 millió €. Amúgy esélyünk sem volt a gyerekre, Perez csak presztízsből próbálkozott. Neymar apuka szépen kitolt velünk, és Perez is elb@szta, mivel az egyességet csak szóban kötötte meg, írásban kellett volna.Perez ugye azt nyilatkozta, hogy Neymarra 100-150 millió körül kellett volna fizetni, akkor se fizetett és remélem most se fog.
Merci Zizou!