De a csapata legjobbja el akar jönni ide. Ha valóban volt egy megállapodásuk, hogy jó ajánlat esetén elengedi, akkor meg emberileg nulla, mert az a 93 millió az igencsak jó ajánlat. Remélem 60-70+DM-ért jön max. Többért nem kell.füst írta:Nos, ha egyáltalán igazak ezek a hírek, akkor van értelme erről beszélni, de először is; Nem, Levy nem bohóc, és egyáltalán nem akarja eladnia csapata legjobbját. Világosan megmondta, világosan Perezék tudtára hozza folyamatosan. Ha bohócot akarsz keresni, akkor azt hiszem Madrid irodáiban kell keresgélni.Ez a Levy is egy bohóc, 100 fölött akarja eladni
Másodsorban pedig a Tottenhamnek nincs égető szüksége a pénzre, mi pedig ugyanígy viszonyulunk Balehez. Kár erőltetni ezt a vonalat.
Kommentáld a híreket
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A helyzet az, hogy a Realnak persze jól jönne Bale, de azért olyan égető szüksége nincs rá, viszont a szurkolók akarják, de a Tottenham nem akarja eladni értelemszerűen ezért mindenféle irreális összegeket dobál be Levy és visszautasít minden ajánlatot, hátha letesz már róla Perez.
A dologban az a csavar, hogy a hírek szerint Bale nagyon szeretne a Realhoz igazolni és olyat is olvasni, hogy kijelentette őt átverték, nem tartotta be Levy a neki tett igéretét, ezért soha többé nem akarja magára húzni a Tottenham mezét.
A Real így megpróbálná kihasználni Bale elvágyódását, a klub azonban hallani sem akar arról, hogy elmenjen. A kérdés csak az, hogyha marad Bale, akkor mit fognak kezdeni a Tottenhamnél egy dühös, durci játékossal vagy inkább mégis eladják, hogy ne alakuljon ki belső viszály miatta. De ebben az esetben meg ugye minél nagyobb hasznot szeretnének belőle húzni, ami a Pereznek már nem biztos, hogy megérné. Ördögi kör.
A dologban az a csavar, hogy a hírek szerint Bale nagyon szeretne a Realhoz igazolni és olyat is olvasni, hogy kijelentette őt átverték, nem tartotta be Levy a neki tett igéretét, ezért soha többé nem akarja magára húzni a Tottenham mezét.
A Real így megpróbálná kihasználni Bale elvágyódását, a klub azonban hallani sem akar arról, hogy elmenjen. A kérdés csak az, hogyha marad Bale, akkor mit fognak kezdeni a Tottenhamnél egy dühös, durci játékossal vagy inkább mégis eladják, hogy ne alakuljon ki belső viszály miatta. De ebben az esetben meg ugye minél nagyobb hasznot szeretnének belőle húzni, ami a Pereznek már nem biztos, hogy megérné. Ördögi kör.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
145 milla.... az a baj,hogy én elég bunkó tárgyalópartner lennék. Mert akkor oké,legyen ennyi,de csak akkor ha bevonunk tőlünk játékost.......
Nézzük: bale 145
Dmaria 85
Khedira 75
Coentrao 80
pepe 100
Na levy.....válogass kedvedre.
Nézzük: bale 145
Dmaria 85
Khedira 75
Coentrao 80
pepe 100
Na levy.....válogass kedvedre.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nos, ha egyáltalán igazak ezek a hírek, akkor van értelme erről beszélni, de először is; Nem, Levy nem bohóc, és egyáltalán nem akarja eladnia csapata legjobbját. Világosan megmondta, világosan Perezék tudtára hozza folyamatosan. Ha bohócot akarsz keresni, akkor azt hiszem Madrid irodáiban kell keresgélni.Ez a Levy is egy bohóc, 100 fölött akarja eladni
Másodsorban pedig a Tottenhamnek nincs égető szüksége a pénzre, mi pedig ugyanígy viszonyulunk Balehez. Kár erőltetni ezt a vonalat.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remélem nem adja meg Perez ezt az irreálisan magas összeget. Nagyon örülnék Bale érkezésének, de nem ilyen áron. Ez a Levy is egy bohóc, 100 fölött akarja eladni, bár igazából jól csinálja, mert így 90-100 között jönni fog szerintem. Egyre rosszabb ez a foci meg ami körülveszi.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Nevetséges milyen összegek repkednek itt a levegőben lehet, hogy Perez jó üzletember de ez már tényleg túlzás van egy határ amit nem szabadna átlépni akármennyire megőrülnek Bale-ért
Hozzuk el Kondogbiát és adjuk el Khedirát chelsea-nek inkább erre kéne koncentrálni nem 100 milliókkal dobálózni remélem a csapat tudja magát ettől függetleníteni és folytatódik az eddig hasznos felkészülés!!!
Hozzuk el Kondogbiát és adjuk el Khedirát chelsea-nek inkább erre kéne koncentrálni nem 100 milliókkal dobálózni remélem a csapat tudja magát ettől függetleníteni és folytatódik az eddig hasznos felkészülés!!!
-
Véleményem szerint 100 millió euró az amit maximum fizetnénk érte, az amit a marca és az as is leközöl az csak arra jó, hogy növeljék az eladási számokat.
A Marca szerint Perez igen nyugodt,mosolygós, magabiztos ábrázatot mutat/mutatott Los Angelesben, semmi kétségbeesés nem látszott rajta, ebből arra következtetnek, hogy Bale leigazolása a háttérben igen jól halad.
A The Sun szerint már Bale szülei is nyomást gyakorolnak Levy elnök úrra, hogy tárgyaljon a Real Madrid-al, mert szeretnék fiukat a királyi gárda mezében látni.
A hírek szerint a Chelsea komolyan érdekli Khedira megszerzése, mi 25 millió eurót várunk érte, tegnap olvastam még, hogy a PSG is érdeklődik iránta.
A Marca szerint Perez igen nyugodt,mosolygós, magabiztos ábrázatot mutat/mutatott Los Angelesben, semmi kétségbeesés nem látszott rajta, ebből arra következtetnek, hogy Bale leigazolása a háttérben igen jól halad.
A The Sun szerint már Bale szülei is nyomást gyakorolnak Levy elnök úrra, hogy tárgyaljon a Real Madrid-al, mert szeretnék fiukat a királyi gárda mezében látni.
A hírek szerint a Chelsea komolyan érdekli Khedira megszerzése, mi 25 millió eurót várunk érte, tegnap olvastam még, hogy a PSG is érdeklődik iránta.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Santi
40+Khedira+Di Maria+Kaká és akkor még örülhetünk is, hogy megszabadultunk ezektől a játékosoktól és a fizujukból is lehet állni Bale fizuját bőőven.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neymarnak 1 év volt hátra a szerződéséből, fél év múlva szabadon tárgyalhatott volna.Neymar mennyi is volt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na,haromjegyu osszeget egyetlen jatekosert sem fizetnek ki,akkor aztan tenyleg elszabadulna a pokol a piacon. CR ara a max,o a hatar,96 milliot Messi sem er... (:D)
Szerintem megy a butitas,meg azt is el tudom kepzelni,hogy mar meg van az egyezseg,csak szopatjak a vilagot es a mediat. Neymar mennyi is volt? Bezzeg Balert mar 100 milliokat adnank... miert nem adtunk ennyit a brazilert akkor? Na ugye
50-70 millio keszpenz,esetleg ehhez meg hozzajohet egy jatekos. .
Szerintem megy a butitas,meg azt is el tudom kepzelni,hogy mar meg van az egyezseg,csak szopatjak a vilagot es a mediat. Neymar mennyi is volt? Bezzeg Balert mar 100 milliokat adnank... miert nem adtunk ennyit a brazilert akkor? Na ugye
50-70 millio keszpenz,esetleg ehhez meg hozzajohet egy jatekos. .
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ebben az esetben szerencse! 98+Coentrao... te jó ég!Gábe írta:levy úr nem tud gondolkodniAzért ezen a 98+Coenatrón már igen erősen elgondolkodnék az elnök úr helyében.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
levy úr nem tud gondolkodniAzért ezen a 98+Coenatrón már igen erősen elgondolkodnék az elnök úr helyében.
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez az, Levy, csikarj ki Pérezékből még pár milliót
Azért ezen a 98+Coenatrón már igen erősen elgondolkodnék az elnök úr helyében.
Azért ezen a 98+Coenatrón már igen erősen elgondolkodnék az elnök úr helyében.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Valami olyasmire gondoltam, hogy 60-70 + Coentrao , de ez is csak 1 tipp... Amúgy fingom sincs, és én is úgy vagyok vele mint te -------->Realista24 írta:Akkor az nem 100 milla?
Csak már annyira unalmas, hogy reggel bejövök melóba, leugrok a gép elé gyors végiglapozom a híreket és ezeket kell olvasnomRealista24 írta:de augusztus 7-ig nem nagyon hiszek el semmit, csak azt, amit lenyilatkoznak az érintettek az üggyel kapcsolatban.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mennyit tejelhetnek a marca és AS a madrinak ezekért a kacsákért? Még hogy 150.000.000 ? Hogyne.....akkor legyen inkább 120 m és ronaldo cserébe. Levy azt is visszalökné......ennyire nem lehet valaki beteg.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Santi
A transfermarkt.de szerint Ronaldo értéke jelenleg 100 millió euro, Messit 120-ra taksálják, míg Bale-t 50 millióra teszik.
Nem az én pénzem, de én azt mondom max 70 milliót lehet érteni adni angol fontban (kb 80 milla euroban), de ez is rohadt sok, viszont még talán határeset, beleférne. Háromjegyű összeget nem nagyon ér sztem.
24 éves a srác, ennyi volt Ronaldo is, amikor 80 millió fontért ideigazolt, de akkor ő már bőven befutott játékos volt, aki akkora reklámértékkel érkezett, hogy Bale annak egyelőre még a töredékét se közelíti meg.
Nem az én pénzem, de én azt mondom max 70 milliót lehet érteni adni angol fontban (kb 80 milla euroban), de ez is rohadt sok, viszont még talán határeset, beleférne. Háromjegyű összeget nem nagyon ér sztem.
24 éves a srác, ennyi volt Ronaldo is, amikor 80 millió fontért ideigazolt, de akkor ő már bőven befutott játékos volt, aki akkora reklámértékkel érkezett, hogy Bale annak egyelőre még a töredékét se közelíti meg.
Komolyan elhiszitek ezeket a marhaságokat? Jövő héten az lesz a hír, hogy Perez házát is kérik, őt meg megtatanák benne inasnak...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Már rég rá kellett volna csapni az ajtót Levyre meg az egész bagázsra. Ezzel a jelenlegi kerettel, bale nélkül is, simán esélyesek vagyunk a bajnokságban, BL ben egyaránt. Persze elméletileg nagyot erősödnénk a walesivel, de hát nem ekkora áron, ennyit egyetlen ember sem ér.Az AS szerint is emelkedett Bale ára a tegnapihoz képest. A lap szerint a Tottenham a játékosáért 98 millió eurót valamint Coentraót kéri. Florentino Pérez célja az, hogy a transzfert az amerikai túra vége előtt véglegesítsék.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor az nem 100 milla?100 millát nem hiszem, hogy nagyon meg fogja haladni, maximum úgy, hogy Coentraot bele fogják vonni...
Nem tudom mennyi igaz ezekből a hírekből, de augusztus 7-ig nem nagyon hiszek el semmit, csak azt, amit lenyilatkoznak az érintettek az üggyel kapcsolatban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azért ne gondolja senki, hogy képesek lennénk ennyit kifizetni... Ezek ilyen szokásos vakítások ... Max 100 milla, de még az is rengeteg. Már azt mondják, hogy keresi az utódot a Spurs és közel vannak, hogy megvegyék Pastorét... 100 millát nem hiszem, hogy nagyon meg fogja haladni, maximum úgy, hogy Coentraot bele fogják vonni...