Kommentáld a híreket
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Ha nem jött volna Isco, akkor megérteném, hogy nagyon akarja Perez Balet, de így nem látom értelmét. Bár az is igaz, hogy jobb szélre nincs jó megoldásunk, ott van ugye DM, aki tudjuk, hogy milyen. Ott van Jesé, aki nem biztos, hogy megoldás. Ott van Özil, akinek nem az a posztja, Iscoval ugyanez a helyzet. Balenek sem az a posztja, de biztos, hogy jó teljesítményt hozna le, onnan beindulva nagy gólokat tud lőni, vagy esetleg helyzetbe hozni a társakat. Felőlem jöhet, de akkor Özil és Isco lesz rotálva, amivel nem tudom, hogy megbékélnek-e. 60+DM lenne a max, amit elfogadhatónak tartanék, de igazából ez is sok a walesiért.
Úgy nézem egyik magyar csatorna sem adja a mai meccset. Kár, marad a stream.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
bale semmiképp nem ér rekordösszeget, maximum egy 75 milliót tudnék elképzelhetőnek tartani. rekordösszeget még nem ér, a bl-ben még egy szezonon kívül nem tett le semmit. egyébként sem látom értelmét idehozni most, amikor nincs hely a támadórészlegben.
Kerlon írta:Mondjuk Bale már 25 lesz 2 hónap múlva
Majdnem..
most töltötte a 24-et a hónapban.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt szóról-szóra adom.Èn is verném amúgy,de sztm Bale nem az a tipus.Mondjuk Bale már 25 lesz 2 hónap múlva, szóval szerintem már nem a fiatal kategória ő a fociban, hanem a legjobb korban lévő játékosok közé tartozik. Tökéletes és ésszerű lenne neki most a váltás és még lehúzni egy jó erős 5 évet valami sikeres csapatban. Én tuti verném már idén a helyében az asztal, hogy bizony én már túl nőttem a csapaton hadd menjek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Naponta van minimum 5 hir róla... Órák kérdése és hivatalostól kezdve a nem megy sehova hosszabbitig ... Van 1 olyan érzésem, hogy arra mennek csak, hogy tényleg, ha eladják akkor rekord összegért. Nem lepne meg Perez, ha robbantana, de lássuk be, hogy erre elég kevés sansz van . Szerintem, ha 1-2 héten belül nem hozzuk el akkor marad a seggénKerlon írta:Mondjuk Bale már 25 lesz 2 hónap múlva, szóval szerintem már nem a fiatal kategória ő a fociban, hanem a legjobb korban lévő játékosok közé tartozik. Tökéletes és ésszerű lenne neki most a váltás és még lehúzni egy jó erős 5 évet valami sikeres csapatban. Én tuti verném már idén a helyében az asztal, hogy bizony én már túl nőttem a csapaton hadd menjek...
-
A Marca és a katalán sport szerint is órákon belül hivatalos lehet Kondogbia leigazolása, ára 15 millió euró lehet/lesz, kérdés már csak az, hogy idén vagy jövőre fog jönni, őt is Zidane-nak köszönhetjük a hírek szerint.
A Marca angol kiadása szerint Di Maria távozása fel sem merült a klubnál, még akkor sem ha Bale-t sikerül szerződtetni, amihez Ancelotti is ragaszkodik, mármint az argentin maradásához.
A Tottenham elutasította a 93 millió eurós ajánlatot is, a hírek szerint csak 96+1 millió euróért engedi/engedné el, amivel a világ legdrágább játékosa lehet.
A Marca angol kiadása szerint Di Maria távozása fel sem merült a klubnál, még akkor sem ha Bale-t sikerül szerződtetni, amihez Ancelotti is ragaszkodik, mármint az argentin maradásához.
A Tottenham elutasította a 93 millió eurós ajánlatot is, a hírek szerint csak 96+1 millió euróért engedi/engedné el, amivel a világ legdrágább játékosa lehet.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
Mondjuk Bale már 25 lesz 2 hónap múlva, szóval szerintem már nem a fiatal kategória ő a fociban, hanem a legjobb korban lévő játékosok közé tartozik. Tökéletes és ésszerű lenne neki most a váltás és még lehúzni egy jó erős 5 évet valami sikeres csapatban. Én tuti verném már idén a helyében az asztal, hogy bizony én már túl nőttem a csapaton hadd menjek...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyetértek.Nem akarják eladni.Ahogy mondtam már,sztm ha komoly szándékkal odaállnánk megint,Levy megint emelne az árán 10-20 milliót...nem akarják eladni,Bale meg nem fogja földhözverni a seggét,hogy már pedig jön...Mert a TH álláspontja semmit sem mozdult a kezdetek óta,vagyis nem eladni,ez a jelszó. A 100 millió meg túlzás,annyit messiért adnék jelenleg vagy talán még cr ért......de így is rizikót vállalnék,mert messi is kiéghet mint pl raul már 27 évesen esett össze mint a tejszínhab a déli napsütésben(eléggé korán befutott,lehet kiégett mint a gyöp).
Raul meg összeesett ja,csak előtte 10 évig nyomta a legmagasabb szinten...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
De miért vagy ennyire biztos benne, hogy nem jön?
Mert a TH álláspontja semmit sem mozdult a kezdetek óta,vagyis nem eladni,ez a jelszó. A 100 millió meg túlzás,annyit messiért adnék jelenleg vagy talán még cr ért......de így is rizikót vállalnék,mert messi is kiéghet mint pl raul már 27 évesen esett össze mint a tejszínhab a déli napsütésben(eléggé korán befutott,lehet kiégett mint a gyöp).
Ronaldo meg bár folyamatosan fejlődik(és lépi túl az adottságokra apelláló sikert),azért még mindig a gyorsaságából építi fel a zsenijét(ezt most nem úgy értem hogy annyi hogy CSAK gyors,a fenét) ami kophat idővel.
Bale a mostani fiatalok legjobbja,de hogy mi lesz belőle,csak danomics tudhatja..... szóval veri az összes 23 év alatti jampit. Ettől függetlenül,lehet hogy más pár év alatt beelőzi,mert a fejlődési ütem a döntő,és ha megtörik,akkor annyi .........
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
talán még annyit se, az 57-ből 17 millió volt neymar játékjoga és abból is csak 55% volt a santosé, ahogy tudom.a santos 25milliót látott a neymar üzletből...
- Galacticos
még jó hogy az eléggé komoly érv hogy komoly marketing értéke van. egy 60milliós játékosnál vagyegy 85milliósnál már igen is számít az hogy hány bögrét tudsz vele eladni.TheodoriK írta:Neymar egy idényt se tolt le BL-ben és mégis 60M volt 1 szezonnal a szerződése vége előtt. De gondolom ott máris ott lesz érvként, hogy mindenki nexmar mezt akar a következő év tizedben meg neymar bögrét:)
neymar 60millióját meg amúgy is hülyeség idekeverni mert ott az egy teljesen másmilyen transzfer volt, kenőpénzekkel, és a játékos játékjoga sem csak a santos kezében volt, ott sok helyre ment szét a lóvé, a santos 25milliót látott a neymar üzletből...
R.M.C.F írta:ez a kondogbia khedira csere bere jól hangzik,bár kicsit félek hogy a kp-a nagyon újra lesz tervezve és ez a játékban is meg fog erősen mutatkozni,mert mire összeszoknak,addig itt a fórumon sok delejagyú elakarja majd adni a fél csapatot,és dühödten habzószájjal,98-as pulzussal szidja a rendszert,a játékosokkal,CA és perezzel egyetemben.
Bale nem jön.
Ez van,én sem venném meg ha a TH ezt a politikát folytatja,ennyi pénzt senki sem ér,ha bale lett volna a tavalyi aranylabdás akkor TALÁN lehetne gondolkodni,de én nem látok bele a pénztárcájukba és az anyagi mércéjükbe......bale lesz a jövő nagy labdarúgója,ő az a fazon,aki a most kialakult stílust,a semmitérő,egyhelyben tökölöm- tribli faxom utáni hatékony,koncentrált,könyörületet nem ismerő ,ultravérmes focit (amit CR is bemutat) követ......ez lesz a divat a támadóknál,vagyis inkább ezek lesznek a sikeresek
Azért CA nincs egyszerű helyzetben,ez a keret eléggé komoly,a taktikát egyenlőre nem tudja(keresi,de ez normális ebben a fázisban-ezért se sírjon a sok maj*m ha még nem megy a játék)az elvárások akkorák amilyennel még nem találkozott,és a média ott lesz a seggében ha a wc ül reggel és lesi hol lehet betalálni a gyomorba......
erről van szó.
az a baj hogy a tottenham mindenképpen jól jár, nagyon nincs szükségük a pénzre -nyilván mint mindenkinek nekik is jól jönne- vagy kapnak 80-90-100 milliót és azzal nagyon megtudják erősíteni a keretüket, vagy megtartják a brit futball jelenlegi legnagyobb ígéretét.
Hát én berosálok ha az öreg elhozza Balet!
Khedirat én nem adnám el,bár egyetlen meccset sem láttam eddig az előszezonból,de szerintem ha van mellette még két ember a középpályán akkor jó ő.
Lehet osztani ezután a gondolat után,de szerintem hasznos játékos,és nem az a lazsálós típus ilyenek kellenek a kp.-ra.
Szerintem hasznára lenne a csapatnak egy három kp. felállásban.
Khedirat én nem adnám el,bár egyetlen meccset sem láttam eddig az előszezonból,de szerintem ha van mellette még két ember a középpályán akkor jó ő.
Lehet osztani ezután a gondolat után,de szerintem hasznos játékos,és nem az a lazsálós típus ilyenek kellenek a kp.-ra.
Szerintem hasznára lenne a csapatnak egy három kp. felállásban.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
De miért vagy ennyire biztos benne, hogy nem jön? Te is ismered Perezt, ha valakit ő akar ÉS!! az adott játékos is jönni akar, nincs az a korlát, ami le nem dönthető. Perez a világ egyik legnagyobb és legtiszteletreméltóbb üzletemberre, a klub és az átigazolásai tökéletes kezekbe vannak.R.M.C.F írta:ez a kondogbia khedira csere bere jól hangzik,bár kicsit félek hogy a kp-a nagyon újra lesz tervezve és ez a játékban is meg fog erősen mutatkozni,mert mire összeszoknak,addig itt a fórumon sok delejagyú elakarja majd adni a fél csapatot,és dühödten habzószájjal,98-as pulzussal szidja a rendszert,a játékosokkal,CA és perezzel egyetemben.
Bale nem jön.
Ez van,én sem venném meg ha a TH ezt a politikát folytatja,ennyi pénzt senki sem ér,ha bale lett volna a tavalyi aranylabdás akkor TALÁN lehetne gondolkodni,de én nem látok bele a pénztárcájukba és az anyagi mércéjükbe......bale lesz a jövő nagy labdarúgója,ő az a fazon,aki a most kialakult stílust,a semmitérő,egyhelyben tökölöm- tribli faxom utáni hatékony,koncentrált,könyörületet nem ismerő ,ultravérmes focit (amit CR is bemutat) követ......ez lesz a divat a támadóknál,vagyis inkább ezek lesznek a sikeresek
Azért CA nincs egyszerű helyzetben,ez a keret eléggé komoly,a taktikát egyenlőre nem tudja(keresi,de ez normális ebben a fázisban-ezért se sírjon a sok maj*m ha még nem megy a játék)az elvárások akkorák amilyennel még nem találkozott,és a média ott lesz a seggében ha a wc ül reggel és lesi hol lehet betalálni a gyomorba......
-
A Marca szerint 80 millió fontot ajánlottunk ami nagyjából 93 millió euró Bale-ért, Levy 96 millió eurót akar, ugyanannyit mint 2009-ben fizettünk Ronaldo-ért, ráadásul szerintük órák kérdése és meg lehet a megállapodás a két klub között, így jövőhéten hivatalos lehet Bale átigazolása.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
Több, mint 10 évvel ezelőtti átigazolásokat ne hasonlítsunk már össze a mostaniakkal. Akkor jóval alacsonyabbak voltak az árak. Zidane mai körülmények között lehet még 150 milliót is megérne
Az Aranylabdát meg felejtsétek már el! Az a díj már nem ér semmit, a FIFA szépen tönkre vágta
Ez már csak a dolgok kiforgatása
Az Aranylabdát meg felejtsétek már el! Az a díj már nem ér semmit, a FIFA szépen tönkre vágta
Van olyan támadó játékos aki nem kontrázásban a legjobb, amikor rengeteg terület van? Gondolom akkor egy másik érved lenne ellene, hogy felállt védelem ellen szenvedne. A kérdés, hogy ki nem? SenkiGalacticos írta:aki pont hogy inkább a kontrafociban érzi otthon magát
Ez már csak a dolgok kiforgatása
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
EZ már kb 2 hetes hírhala_madrid írta:Közben, igazolt a Castilla egy védőt az Atma-ból Jorge Pulido-t.
A Khedirás hír meg szerintem kacsa... Bár az tény, hogy nem lenne rossz eladni
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ismerem herceg hibáit, én is a fejemet fogom sokszor amikor Zidane-t akar játszani, de azért mégis csak lehoz egy biztos szintet, tapasztalt rutinos az emberünk és félő hogy azért megéreznénk a hiányát. "Elcserélni" egy bizonytalan ifjú tehetségre elég nagy blődségnek tartom...idén tuti nem válnék meg tőle, max ha jön kongdonbia vagy ki és beváltja a hozzáfűzött reményeket.Khedira eladása nekem kicsit hajazna a Makelele story-ra akkor is ha a német a cipőfűzőjét se köthetné be a franciának...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ez a kondogbia khedira csere bere jól hangzik,bár kicsit félek hogy a kp-a nagyon újra lesz tervezve és ez a játékban is meg fog erősen mutatkozni,mert mire összeszoknak,addig itt a fórumon sok delejagyú elakarja majd adni a fél csapatot,és dühödten habzószájjal,98-as pulzussal szidja a rendszert,a játékosokkal,CA és perezzel egyetemben.
Bale nem jön.
Bale nem jön.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Amúgy felhívnám a figyelmeteket arra, hogy jelenleg nincs jobbszélsőnk. Ugyan Bale se jobbszélső, de senki ne mondja azt hogy Özil vagy Isco megfelelő megoldás lenne a jobbosra. Egyszerűen nem az a posztjuk, nem szélsők, míg Bale tudja a dörgést, ráadásul az angoloknál egyre inkább bebizonyította, hogy nála tényleg nem számít a poszt. 1 komoly szezon volt mögötte? Na és? Ki nem szarja le? 1 egész szezonból nem k*rvára nyilvánvaló, hogy egy zseni a srác? Pont most lett 24 éves, beért, ilyen játékosok kellenek a BL győzelemhez, nem (előre is elnézést) Moraták, Nachok és Cheryshevek. Carvajalt és Jesét direkt nem írtam, ő belőlük tényleg kinézek egy A csapat szintet, de még ők is ígéretek. Szart sem érünk az ígéretekkel, mindenkinek a 10. kell. Nem 5 év múlva, most. Ebbe a projektbe Bale beleillik. Hogy 80, 100, 120 milliót megér-e? A mostani piaci árakat nézve, és Higu 40 milláját..... Viszont képesek vagyunk elfelejteni, hogy egy Real Madridról beszélünk, Perezzel az élén, aki ténylegesen a legnagyobb és legértékesebb klubbá tette a Madridot. Egy ekkora üzletnél biztos vagyok benne, hogy egy 50 fős csoport dolgozik a jövőbeni hatásokon, mindent elemeznek, és utána racionálisan döntenek. Nem arról van szó, hogy szarjunk bele, vegyük meg, és majd lesz valami. Ha megveszik 120 millió euróért, akkor a klubnak megéri kipengetni ennyit. Ő nem Kaká, nincs semmilyen rizikó vele kapcsolatban. Nem fogok mérgelődni ha nem jön, sőt, szerintem bitang keretünk lett, elment majdnem az összes fölösleg, de ha jön Bale, annak még jobban fogok örülni. Melyik csapat ne örülne Balenek?
Csak szólok, hogy valószínű Bale érkezésével Di Maria távozása is, sőt, kb. 99%, így ő miatta se kell aggódnotok. (bár a mostani szezonban nálam ő lenne a tökéletes csereember, aki felszántja a pályát amikor bejön)
Csak szólok, hogy valószínű Bale érkezésével Di Maria távozása is, sőt, kb. 99%, így ő miatta se kell aggódnotok. (bár a mostani szezonban nálam ő lenne a tökéletes csereember, aki felszántja a pályát amikor bejön)