Megy a meccs!
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Viszont az nagy pozitívum, hogy bármilyen szarul is játszunk általában három gólt lövünk akkor is. a hiányzók amíg vissza nem térnek nem hiszem, hogy lesz nagy javulás. Abban bízom, hogy hozzuk addig a meccseket valahogy.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
CS0ki írta:Az első hármas elég harmatos...Távol vannak, nem mozognak eleget. Jó lenne, ha Benzema visszább lépkedne.
Ez már sajnos tendencia.
CR rutin......elesett,majd egy métert gördült előre,hogy majd közelebb legyen a kapuhoz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Egyetértek, ő a legjobb formában lévő játékosunk. Élvezet lenne nézni őt a kapuhoz közelebb.R.M.C.F írta:Hülyeség ez hogy iscot ennyire a vonalhoz szorítjuk.
Sajnálom Huntelaart amúgy. Napjaink legjobb klasszikus 9-ese lehetne, ha nem lenne ennyire sérülékeny. Angliába kellett volna igazolnia, szerintem ott nagyon kijött volna neki a lépés, ha elkerülik a sérülések.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
442-ben muszáj, nincs oda más, középre meg jobb 2 védekezőbb játékos. 4312-ben lehetne följebb tolni, de oda kellene egy stabil vkp szerintem, vagy kettő.R.M.C.F írta:Hülyeség ez hogy iscot ennyire a vonalhoz szorítjuk.
ui.: igen, szerintem az alapfelállás ismét a 442, csak Bale sokszor fent marad, és ő nem befelé lép föl, mint James és Isco, hanem szélen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik_2 2015. február 18., szerda 21:21-kor.
Az első hármas elég harmatos...Távol vannak, nem mozognak eleget. Jó lenne, ha Benzema visszább lépkedne.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
részben ezek miatt a legjobb védőnk,a lehető legnagyobb szakmai baki lenne jegelni a legjobb emberünket.Alázatára, profizmusára, szenvedélyére és a védőmunkájára egy szavunk sem lehet.
baszki, hamar eldönthettük volna...Benz
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: David Silva, Neymar, el Shaarawy, Eden Hazard, Pogba, Veratti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,
Anyira szívtelenül elképzelés nélkül játszik a csapat november vége december eleje óta eleinte még jöttek az eredmények az elmúlt időszakban kevésbé. Nem tudom mikor lesz változás ebben, abban bíztam hogy a bl-re megint lesz akarat/küzdőszellem de nem úgy tűnik számomra.
A cr gól remélem átszakitotta a gátat nála és megint elkezd focizni.
A cr gól remélem átszakitotta a gátat nála és megint elkezd focizni.
Annyival nem jobb hátul, mint amennyivel gyengébb "elől". Nekem nincs vele semmi bajom, megjárta a poklot, aztán még is az egyik a legjobb a posztján, de az előbb említett okok miatt nálam ő lenne a 12. ember a csapatban. Alázatára, profizmusára, szenvedélyére és a védőmunkájára egy szavunk sem lehet.R.M.C.F írta:Kerlon írta: Mindig is nulla volt előre játékban. Ezért részesítenénk előnyben sokan Varane-t és Ramos-t.
A védekezőmunkáról elfeledkezve persze.
K
K
-
Hülyeség ez hogy iscot ennyire a vonalhoz szorítjuk.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A jövő vélhetően az lesz de jelenleg talán Pepe hármójuk közül a legstabilabb hátul.Kerlon írta:Mindig is nulla volt előre játékban. Ezért részesítenénk előnyben sokan Varane-t és Ramos-t.VanillaSky írta:Ez az idióta Pepe is baszkodja a semmibe a "forintos" labdáit.
Cének meg örülünk, kellett neki nagyon.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Én nem várok gálát, csak szép játékot. Mondjuk szép játékot már rég nem kapunk...
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Végre, remélem megtört a jég, ennyi elég volt az önző, hisztis szar Ronaldoból. Amúgy a kapus benne volt enyhén
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én igen. De amikor megláttam a Schalke tervét...nem reménykedtem, így sima 0-3 lesz csak.Tádám írta:Mit vártatok az elmúlt hetek után? Gálát?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Kerlon írta:Mindig is nulla volt előre játékban. Ezért részesítenénk előnyben sokan Varane-t és Ramos-t.VanillaSky írta:Ez az idióta Pepe is baszkodja a semmibe a "forintos" labdáit.
A védekezőmunkáról elfeledkezve persze.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Végre!!!
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...