Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
torokgyuszi miatt nem lesz holnap. felkészül a szabikkal james
Mondjuk, ha hetekig szarul rúgja, akkor át is adhatna. Főleg, ha egy meccsen kilő 2-t a 100. sorba..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez mondjuk egy ideje igaz. Kroos adja be, jobbrol ha ott vannak a ballabasok lövik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Cristiano: “Free Kicks? I'm not the number 1 free kick taker in the team. We have many players who can strike them. Bale, James, Kroos all hit them well. Even Ramos gets them in occasionally."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jamestől lessék el inkább hogyan kell lőni 16-20 között. onnan távolabbról bale oktat olyan 25-ig. utána 25-től van értelme ronci lövéseinek. bale labdái sokkal hamarabb és jobban csapódnak, eszméletlen jól átvette a technikát.
- ___Samy___
Akkor plusz 25, mindegy. A lényeg, hogy messzebbről nem elveszett ötlet azzal próbálkozni, amivel CR általában szokott. De közelről meg értelme nincs.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
+30-ról meg kb. értelme nincs rálőni, mikor lőttünk olyan messziről gólt?___Samy___ írta:Nem lenne azzal az izmozassal baj, mondjuk +30-rol. De mikor a tizenhatos előtt áll és onnan akarja bepicsazni, annak nincs értelme.
Előtte Bale pontosan ezt csinálta, a végeredmény siralmas lett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Nem lenne azzal az izmozassal baj, mondjuk +30-rol. De mikor a tizenhatos előtt áll és onnan akarja bepicsazni, annak nincs értelme.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Én sose értettem, hogy miért izomból durrogtat. Egyszerűen ő belsővel is képes erősen lőni +sokkal jobban tudja irányítani. Remélem megtartja jó szokását. Amúgy nálam még mindig James az n1 szabi lövő, hihetetlen jó az a bal láb.
K
K
- ___Samy___
Allitolag Navas tanácsolta neki, hogy így rugja a szabikat.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A technika hasonló volt, csak legalább most vitt bele egy kis érzést is.Kerlon írta:nagyon jó a látásod
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
nagyon jó a látásodCS0ki írta:Lehet, hogy nem jól láttam, de ezt nem máshogy lőtte, mint szokta? Nem izomból belerúgott, hanem szépen elcsavarta a sorfal fölött/mellett.
K
K
- Mester77
CS0ki írta:Lehet, hogy nem jól láttam, de ezt nem máshogy lőtte, mint szokta? Nem izomból belerúgott, hanem szépen elcsavarta a sorfal fölött/mellett.
Dede, csavarta én is csak vicceltem
Azért is kérdeztem, h lehet most már gondolkozni is fog a szabik előtt?
Mindenesetre nagyon szép ( és fontos ) találat volt!
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Lehet, hogy nem jól láttam, de ezt nem máshogy lőtte, mint szokta? Nem izomból belerúgott, hanem szépen elcsavarta a sorfal fölött/mellett.
- Mester77
Az első szabija még veszélytelen volt, bár már az sem olyan kula lövedék volt, mint amiket mostanában eresztgetett szabadrúgásokból, de a második az csodálatos volt!
Azt nem tudom figyeltétek-e, h a gól után kimutatott Zidane-ra és rákacsintott?!
Remelem ez annak a jele, amit olvastam vhol, h most a sérülése alatt ( vagyis amikor már edzésben volt) ZZ külön gyakorolta vele a szabikat. Ha igaz, és megint tudja majd veszélyesen lőni, akkor az ismét nagy fegyverünk lehet.
De várjuk ki még a végét, lehet csak lecsúszott ez is.
Azt nem tudom figyeltétek-e, h a gól után kimutatott Zidane-ra és rákacsintott?!
Remelem ez annak a jele, amit olvastam vhol, h most a sérülése alatt ( vagyis amikor már edzésben volt) ZZ külön gyakorolta vele a szabikat. Ha igaz, és megint tudja majd veszélyesen lőni, akkor az ismét nagy fegyverünk lehet.
De várjuk ki még a végét, lehet csak lecsúszott ez is.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mar csak ketto gol a hatranya Messivel es Agueroval szemben.
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Es pont azok az emberek kopkodnek ra a legjobban, akiknek a leginkabb peldat kellene venniuk rola. Irigyseg a kobon, nulla elismeres es tisztelet.ferni írta:Elképesztő, hogy ez az ember bármit csinál megtalálják, most is kitett egy képet és megint.
Ez az ember maga a futball, elképesztő honnan hova jutott, miket élt át és mikor a maximumot hozta ki magából és sok éven át az se volt elég.... Nem feladta, hanem csinálta tovább ês addig hajtotta, amíg nem sikerült... Pedig ebbe majdnem mindenki belereccsent volna, mert ezek olyan pofonok, amiket nagyon nehéz elviselni....
12 évig cipelte magával azt az EB Döntőt a görögök ellen és csak meg lett neki, mert sose adta fel és hitt benne.
Uniteddal besöpört mindent, rá 1 évre elbukta a BL Döntőt, eljött egy akkor darabokban lévő Realba, hogy megmuthassa, hogy ő erre is képes és itt is meg tudja csinálni a legnagyobb klubnál is szinte a semmiből és hosszú éveken át itt is főleg kudarcok érték, de itt se adta fel, hitt benne, hogy a munkába fektetett energia megtérül és látjuk, hogy lepottyant 2 újabb BL, pedig nagyon sokszor totál kilàtástalan volt a helyzet.
Lehet szidni, de ez az ember egy példakép, lehet bármennyi hibája is, szavak nincsenek rá.
Lehet itt Messizni, meg mondani, hogy jobb focista, el is fogadom, de hogy ezt az embert én sokkal többre becsülöm és tartom az fix. Olyan emberi értékeket mutat meg, ami nagyon ritka és amik mellett eltörpülnek a baromságai.
Nem érdemli meg, hogy így bánjanak vele, szerencsére ő telibeszarja és teljesítményt pakol le az asztalra, aztán meg magyarázkodhatnak az okosak, hogy semmit nem csinált....
Szerk: Túl sok CR Motivational videót dobott be a youtube...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Így van, elmentettem a hozzászólásodat, respect!ferni írta:Elképesztő, hogy ez az ember bármit csinál megtalálják, most is kitett egy képet és megint.
Ez az ember maga a futball, elképesztő honnan hova jutott, miket élt át és mikor a maximumot hozta ki magából és sok éven át az se volt elég.... Nem feladta, hanem csinálta tovább ês addig hajtotta, amíg nem sikerült... Pedig ebbe majdnem mindenki belereccsent volna, mert ezek olyan pofonok, amiket nagyon nehéz elviselni....
12 évig cipelte magával azt az EB Döntőt a görögök ellen és csak meg lett neki, mert sose adta fel és hitt benne.
Uniteddal besöpört mindent, rá 1 évre elbukta a BL Döntőt, eljött egy akkor darabokban lévő Realba, hogy megmuthassa, hogy ő erre is képes és itt is meg tudja csinálni a legnagyobb klubnál is szinte a semmiből és hosszú éveken át itt is főleg kudarcok érték, de itt se adta fel, hitt benne, hogy a munkába fektetett energia megtérül és látjuk, hogy lepottyant 2 újabb BL, pedig nagyon sokszor totál kilàtástalan volt a helyzet.
Lehet szidni, de ez az ember egy példakép, lehet bármennyi hibája is, szavak nincsenek rá.
Lehet itt Messizni, meg mondani, hogy jobb focista, el is fogadom, de hogy ezt az embert én sokkal többre becsülöm és tartom az fix. Olyan emberi értékeket mutat meg, ami nagyon ritka és amik mellett eltörpülnek a baromságai.
Nem érdemli meg, hogy így bánjanak vele, szerencsére ő telibeszarja és teljesítményt pakol le az asztalra, aztán meg magyarázkodhatnak az okosak, hogy semmit nem csinált....
Szerk: Túl sok CR Motivational videót dobott be a youtube...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!