Bundesliga
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Re: Bundesliga
Stuttgart!!!
Következő szezonra rendbe szedni a védelmet és akkor nagyobb célok is lehetnek!
Paliék is bent maradtak!
Következő szezonra rendbe szedni a védelmet és akkor nagyobb célok is lehetnek!
Paliék is bent maradtak!
nem esik ki a herda. sokkal jobb a gólkülönbsége mint a hamburgnak. jelenleg a hamburg megy osztályozóra.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Most akkor mégis ki esik a Hertha? Németeknél a gk számít elsőnek, or what?LiamGallagher írta:HSV 2-0. Ivica und Rajkovic Szlávék hozzák a bennmaradást.
Som i Serem!
6oat
6oat
Eddig ott tartanak ahol tavaly, osztályozós helyen. Mondjuk 1 gól és máris változik mindensoadroli írta:na, a Hamburg bent marad úgy néz ki, 2-0-ra visznek a Schalke ellen.
A Hertha nyugodhat már meg.
no mégse
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
HSV 2-0. Ivica und Rajkovic Szlávék hozzák a bennmaradást.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
na, a Hamburg bent marad úgy néz ki, 2-0-ra visznek a Schalke ellen.
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Real szurkolók vehetnének példát róluk.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Na bmeg csúnyán elnéztem vmit, 1-0ás vereség fér csak bele 100%ferni írta:Na Dárdainak csak sikerült bent tartania a Herthát, pedig nem volt könnyű dolga, reméljük jövőre egy erős középmezőny is összejön majd.
5 góllal csak nem kapnak ki a Hoffenheimtől
de akkor necces csak nekik ha a Stuttgart nyer és a Freiburg Hannover meg X...
Bayern most megszivatta a Herthát rendesen, ha ott nem nyert volna a Freiburg már bennmaradtak volna.
Na Dárdainak csak sikerült bent tartania a Herthát, pedig nem volt könnyű dolga, reméljük jövőre egy erős középmezőny is összejön majd.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De Bruyneről nem változott a véleményem, egész jó lát a pályán, fizikum rendben, de szerintem egy top 5 környéki csapat kezdőjében szerintem nincs helye. Vagy ha lesz is, az egy szegénységi bizonyítvány a topcsapatokról és a keretükről.
Viszont az a Dost agyon van szopkodva, hát hogy egy klasszikust idézzek: "full tucat". Nagyon csöves ez a holland generáció.
Gündit bár sosem csíptem, annyira azért nem rossz, ám igen nyugdíjas a tempója. Padra viszont valóban elférne.
Amúgy most mondták, hogy a Dortmundnak a 7. hely kell, akkor EL indulók, tehát ahogy előttem írták.
Viszont az a Dost agyon van szopkodva, hát hogy egy klasszikust idézzek: "full tucat". Nagyon csöves ez a holland generáció.
Gündit bár sosem csíptem, annyira azért nem rossz, ám igen nyugdíjas a tempója. Padra viszont valóban elférne.
Amúgy most mondták, hogy a Dortmundnak a 7. hely kell, akkor EL indulók, tehát ahogy előttem írták.
- András93
Ez nem igaz, még nincs meg nekik. Kupadöntős nem automatikus résztvevő. Ez minden más bajnokságban így van az idei szezontól. Ugyanis ha a kupagyőztes már a bajnokságban megszerzett egy európai helyet, akkor a bajnokságban a következő még nem induló kapja a jogot.Ferencváros írta:Dortmundnak már megvan az EL, mert kupadöntősök a Wolfsburg ellen. Ha jól tudom.
Így a Dortmund abban az esetben indulhat az Európa Ligában, ha megnyeri a Német Kupát vagy ha hetedikek lesznek a bajnokságban.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egy nagy taslit, azt kapsz te... Bendert amúgy padra elfogadnám, bár akkor már inkább Rode.GT37 írta:Dortmundos haverom is nagyon dicséri, azt mondja, a visszatérése után közvetlenül volt egy gyengébb periódusa, amikor láthatóan a szükségesnél is óvatosabban játszott és úgy tűnt, nagyon fél egy újabb sérüléstől, de amióta ezen sikerült túllépnie, elég komoly szinten futballozik.ziro4vr írta:Erről beszéltem. Ezt a gyereket meg kell szerezni, mert visszatért belé az élet.
A Verratti - Gündogan páros jön ide, kárpótlásul megkaphatjátok Sergi Robertót, vagy ha ő nem kell, akkor ott van Lars Bender a Leverkusenből. Iránta is érdeklődtünk korábban a katalán média szerint, szóval biztos jó.
Dortmundos haverod meg jól látja, ez a helyzet. Illetve szerintem az is egy fordulópont volt, mikor Löw visszahívta a válogatottba. Lélektanilag az nagyon sokat jelentett neki.
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Dortmundos haverom is nagyon dicséri, azt mondja, a visszatérése után közvetlenül volt egy gyengébb periódusa, amikor láthatóan a szükségesnél is óvatosabban játszott és úgy tűnt, nagyon fél egy újabb sérüléstől, de amióta ezen sikerült túllépnie, elég komoly szinten futballozik.ziro4vr írta:Erről beszéltem. Ezt a gyereket meg kell szerezni, mert visszatért belé az élet.
A Verratti - Gündogan páros jön ide, kárpótlásul megkaphatjátok Sergi Robertót, vagy ha ő nem kell, akkor ott van Lars Bender a Leverkusenből. Iránta is érdeklődtünk korábban a katalán média szerint, szóval biztos jó.
- ziro4vr
Sokáig sérült volt, most épülget fel.Remy írta:Amúgy azzal a Draxler gyerekkel mi a helyzet? Nagyon fel volt sztárolva, aztán idén nem nagyon hallottam róla.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remy írta:Amúgy azzal a Draxler gyerekkel mi a helyzet? Nagyon fel volt sztárolva, aztán idén nem nagyon hallottam róla.
Ha jól tudom, akkor Ő is eléggé sérülékeny meg sokat is volt sérült mostanában.
Amúgy szvsz nem ügyetlen, de picit túl volt Ő is szopkodva
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy azzal a Draxler gyerekkel mi a helyzet? Nagyon fel volt sztárolva, aztán idén nem nagyon hallottam róla.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
Leszünk barátok?pheco írta:Gündogan már elég faszán tolja, simán elnézegetném itt. Vele simán lehetne pihentetni Modricot és Kroost is. De a Modric-Kroos-Gündogan hármas sem hangzik rosszul.
Erről beszéltem. Ezt a gyereket meg kell szerezni, mert visszatért belé az élet. Csak akkor nem leszek öngyilkos a barcába igazolása esetén, ha elhozzuk Verrattit mi meg. Persze akkor is írok a madridi panaszkönyvbe majd, mikor R24 becsempész egy sporttáskában.
Nem illik.