Szerintem meg simán van Gomez olyan jó, mint a legtöbb, manapság sokra tartott csatár. Csatár és csatár között is van különbség. A lényeg az, hogy a csapat taktikájához, arculatához illeszkedjen, és onnantól kezdve csak a gólokat kell számolni. Ezért is van az, hogy valaki az egyik csapatban remekel, a másikban meg nem.morientes írta:Naaa...nem egy szint a kettő,bármilyen hihetetlennek hangzik.kovacspeter írta:Hogy érne Higany 40-et, emberek Gomez kelt el 20 körül, kb Higany is ennyit ér.
Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Negredo 24 millioba kerult, Soldadot 30-ert vinne a Liverpool ha Suarez tavozik, Suarez 60ba kerulne, Falcao 60 volt (egyes hirek szerint 45), Cavani 63-ba kerult. Szerintem se er Higu 40-et, de nehogy mar valaki azt mondja, hogy Negredo vagy Soldado jobb jatekosok nala... Szerintem 30-35 millio kozott van a realis ara.kovacspeter írta:Hogy érne Higany 40-et, emberek Gomez kelt el 20 körül, kb Higany is ennyit ér.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Naaa...nem egy szint a kettő,bármilyen hihetetlennek hangzik.Itt elég halvány volt mostanába,de abban a rendszerben,menni fog neki.Argentin válogatottban alap,fosta a gólokat a selejtezőkön,nem rossz ő,csak nem idevaló.Itt nagyon nem tudta felvenni a meccsek ritmusát,Ronaldo vagy Marcelo mellett,tán még az önbizalma is kopóban volt,de jót fog neki tenni a környezetváltozás.Meg nekünk iskovacspeter írta:Hogy érne Higany 40-et, emberek Gomez kelt el 20 körül, kb Higany is ennyit ér.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Hogy érne Higany 40-et, emberek Gomez kelt el 20 körül, kb Higany is ennyit ér.
- Galacticos
callejón már 26 múlt, azért ő már közel sem annyira fiatal.El Unico írta:és Callejónt,aki azért még tud fejlődni.
szerintem igaza van shutternek. megfogtuk velük az isten lábát. higuain nem ér negyven milliót, albiol tavaly nem játszott túl sokat és előtte se.(tavaly húsz meccsen 14x volt kezdő, előtte 17 meccsen 8x volt kezdő) callejónér reális volt a tíz millió.
albiol hiába válogatott védő ha alig játszik itt meg a válogatottban a nagyobb tornákon.
higuain pedig bl szinten kevés, és a marketing értéke se túl nagy. ha 25millióért adtuk volna el én akkor is örülnék, mondjuk ha két zacskó szotyiért akkor is.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Reális az a 60millió ezekért a játékosokért,a mai árak mellett.Eddig az volt a trend,hogy ár alatt szabadulunk a játékosoktól.Ez most változott,és ez nagyon pozitív.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha meg 50 millióért vitte volna el a Napoli ezt a 3 játékost,akkor meg arra írnád azt,hogy kemény. Egyáltalán nem kemény,teljesen reális ez az ár,Higuaín simán ér 40 milliót,innentől kezdve az Albiolért 10,Callejónért kapott 10 milla elenyésző összeg.megfogtátok az isten lábát ezzel a napolival, egy albiol+callejon+higuain kombóért kb. 60 milla az kemény.
60 millióból vettek 3 minőségi játékost 3 különböző posztra. Egyértelműen erősítés ez számukra. Ráadásul egyetlen játékos árából vettek egy hasonlóan jó csatárt,egy válogatott védőt,és Callejónt,aki azért még tud fejlődni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Csak mióta bejött a képbe ez a sok PSG, Monaco, Anzhi féle csapat, azóta olyan durván megugrottak az árak, hogy inkább csalódás lenne, ha ennél kevesebbért keltek volna el.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nyár elején lehet, de látva h megint milyen összegek repkednek, így már azért más a helyzet. Higu simán ér most 40et, és a másik kettő is ér legalább 10et fejenként. Ilyen áron hány és hány noname játékos vált klubbot...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez igaz'shutterisland írta:attól függ, mihez viszonyítva.
de nem hiszem, hogy ha valaki mondja, hogy ezért a 3 játékosért kaptok 60 helyett csak 50-et, ne írta volna alá a fél fórum.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
attól függ, mihez viszonyítva.
de nem hiszem, hogy ha valaki mondja, hogy ezért a 3 játékosért kaptok 60 helyett csak 50-et, ne írta volna alá a fél fórum.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én annyira nem érzem keménynek, teljesen reális ez az összeg.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
megfogtátok az isten lábát ezzel a napolival, egy albiol+callejon+higuain kombóért kb. 60 milla az kemény.
- Galacticos
ezt ne a fórumozóktól kérdezd hanem pereztől.dzsihad91 írta:A többség mit gondol jönni fog ezen a nyáron bale? és most nem arra vagyok kiváncsi hogy jajj ne jöjjön meg jöjjön , hanem, hogy perez képes-e ezen a nyáron elhozni bale-t.
+jesédzsihad91 írta:de egy benzemával,morata-val
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
dzsihad91 írta:Na elmegy az antikrisztus Higuain, mostmár bizonyíthat a Francia fenomén...
leszarom Higu-t, de egy benzemával,morata-val nekivágni ennek a szezonnak...elég merész, persze ha jönne Bale, már 2 gólfelelősünk lenne a francia meg annyit alibizik elől amennyit akar.
A többség mit gondol jönni fog ezen a nyáron bale? és most nem arra vagyok kiváncsi hogy jajj ne jöjjön meg jöjjön , hanem, hogy perez képes-e ezen a nyáron elhozni bale-t.
Ha Perez fejével gondolkozunk,akkor ezekben a percekben is éppen az aprót számolja,hogy vajon kifér e költségvetésből.
Ha tiszta fejjel gondolkozunk,akkor sztem ezen a nyáron biztos nem jön,mert elköltöttünk már majdnem 80 millát,kb ennyibe kerülne a wales-i is. De nem tudom,a fociban bármi megtörténhet
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na elmegy az antikrisztus Higuain, mostmár bizonyíthat a Francia fenomén...
leszarom Higu-t, de egy benzemával,morata-val nekivágni ennek a szezonnak...elég merész, persze ha jönne Bale, már 2 gólfelelősünk lenne a francia meg annyit alibizik elől amennyit akar.
A többség mit gondol jönni fog ezen a nyáron bale? és most nem arra vagyok kiváncsi hogy jajj ne jöjjön meg jöjjön , hanem, hogy perez képes-e ezen a nyáron elhozni bale-t.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Coentrao sorsa is gyanus, mert megint nem volt edzésen... Elvileg magán ügy...
- DiMariska
- Kedvenc játékosaid: Angel Di Maria, Samuel Eto'o, Iker Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
37Millióért elmehet de kevesebbért ne. Higu egy remek csatárRealista24 írta:mert egyik lap azt írja h 27+3M,a másik 35+2M, még egyikre se bólintott rá
Köszönöm Istenem hogy Madridistának teremtettél!
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Realista24 írta:Erre nem is a játékos fog rábólintani.mert egyik lap azt írja h 27+3M,a másik 35+2M, még egyikre se bólintott rá
Azt hittem, hogy fejlemény van. Ezt a hírt már Csabi kiírta még hajnalban. Ma elbúcsúzik, repülőre száll, aztán remélhetőleg nem úgy csinál, mint a londoni túrán, hogy retúr jegyet vesz.
Nem úgy értettem szóval,hogy semelyik cikkben nincs megemlítve,hogy higu már csomagolna stb..
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
a corriere dello sport szerint órák kérdése a bejlentés..
elvileg a Nápoly megemelte a fizetési ajánlatot (erről itt is volt hír) így Higu megy.
sztem estefelé hivatalos is lesz.
Nem nagyon kavargatnak már itt a gyerekek.
elvileg a Nápoly megemelte a fizetési ajánlatot (erről itt is volt hír) így Higu megy.
sztem estefelé hivatalos is lesz.
Nem nagyon kavargatnak már itt a gyerekek.