Kifejtetted azt,amit én nem tudtam akárhogy is lesz,nem lesz jó senkinek,mert valakinek ilyen csatár kell,valakinek olyan. valaki be akarja építeni a fiatalokat valaki nem...Én még mindig azon vagyok,hogy maradjon Higu és Benzema. Higu kapja meg a legeslegutolsó esélyét,ugyan úgy ahogy Benzema. De emellett ott van Jesé és Morata is,akiket szívesen megnéznék,hogy mit tudnak valójában,szóval igen..én sem tudom eldönteni,mi lenne a jó..én csak azt akarom,hogy szemkápráztató támadófutballal végigverjük a világot,begyűjteni a 10. BL serleget és minimum 10-15 pontot verni a Barcára a bajnokságban.MyStiQ írta:Szóval ha Higuaín nem megy, akkor nem kapnak lehetőséget, ha Higuaín megy és nem hozunk csatárt, az meg baromság.Jelenleg a csatárokról beszéltem,ebből jelenleg Benz és Higu a csatár..de Higu valszeg elmegy(ha nem,akkor persze nincs miről beszélni). Plusz nem egyszer nyilatkozták le,hogyha Higu elmegy akkor nem vesznek csatárt(amit szintén baromságnak tartok,de ez mindegy is.) A Jesé,Morata párosból valamelyik biztos kupa meccseken kezdő lesz,Ancelottiból nem nézem ki,hogy a gála csapattal nyomjon végig mindent.
Na most akkor tessék szépen eldönteni, hogy akarunk-e/várunk-e valamit a Morata - Jesé duótól vagy sem?
Kapnak 2x2 kupameccset? Az jó, egy fiatal játékosnak 360 perc elég lesz egy szezonból a fejlődésre.
Ezt nem csak és kizárólag neked szánom, sőt, amire reagáltál azt egyáltalán nem neked szántam, csak szimplán érdekelne, hogy akkor ki hogyan gondolja ezt. És igen, helyenként sarkítottam és egyszerűsítettem a helyzetet.
szerk: Ja és persze,lehet csak én vagyok ilyen,de nekem ****** nem mindegy kik vannak a csapatban,nekem ne jöjjön ide a balhés,leseszarom,nincs kedvem játszani IBRA. Suarezről is megvan a véleményem,de még mindig 100x Ő,mint a svéd kapa orrú..