___Samy___ írta:
hehetheoriginal írta:
Amig viktorral nem mer nyiltan szembeszallni, nem mondja ki, hogy o minden fertő es bun eredoje, amig csak roganantizik, addig nem tudom komolyan venni.
Semmi nem mutatja, hogy a nagyfonokkel baja lenne, mintsem inkabb a csatlosaival.
Csak kozben viktor maga a rendszer.
Tobbszor is kihangsulyozta mar, hogy mi baja van V. Iktorral. Szamomra plusz pont az, hogy nem habzo szajjal Orbanozik/Gyurcsanyozik, jobb oldalozik/bal oldalozik, hanem kompletten az egesz rendszerbe szall bele, minden tekintetben.
Igen, de ezt csinálja Vona is hosszú ideje. Magyar Péter viszont jobb helyzetben van azzal, hogy új szereplő a palettán, és most van egy erős momentuma, amit kérdés meddig fog tudni meglovagolni.
Tetszettek az interjúi, de tényleg kérdéses hova tovább és kikkel. Én kimondottan örülnék annak, ha Vonával összeállnának és megpróbálnák magukhoz húzni a hasonszőrűeket (pl. Puzsért vagy jóvanezígyéket). Tartanék tőle viszont, hogy Vonával megint kialakulna egy üvegplafon, mert neki van egy kemény elutasítottsága hiába hagyta ott 10 éve ezt a szélsőjobbos vonalat személyesen is.
Tudtommal az alapítandó párt már nem indulhat az EP választáson, csak két év múlva az országgyűlésin, de ez a momentum nem fog addig kitartani. A következő 1 hónap szerintem kritikus lesz számára, hogy el tud-e indulni felfelé vagy megreked és elvész a lehetőség. Ehhez pedig szerintem szükséges lehet a részéről bedobni néha-néha egy-egy bombát, belsős infót, amikkel eddig nagyon tartalékolt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.