Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
nincsenek pengeelen. nem kell szemelyeskedni egybol ha nem ismered a szabalyt max pmben.
az eladasokat az ffp egybol adja hozza az adott evhez mig a veteleket szetosztja annyi evre amennyire alairt. stb stb... utolso 3 evet nezik. totalisan jol all a psg. meg egy bappeval egyutt is ha eladnak iden kb ket jatekost.
matuidi. krikoviak es ben arfa is kifele kacsintgat ami rengeteg penzt felold a fizuk es az ertuk kapott penz miatt.
az eladasokat az ffp egybol adja hozza az adott evhez mig a veteleket szetosztja annyi evre amennyire alairt. stb stb... utolso 3 evet nezik. totalisan jol all a psg. meg egy bappeval egyutt is ha eladnak iden kb ket jatekost.
matuidi. krikoviak es ben arfa is kifele kacsintgat ami rengeteg penzt felold a fizuk es az ertuk kapott penz miatt.
Te amúgy tényleg ennyire korlátolt vagy? Neymar kb az a határ, amikor a penge élén táncolnak. Mbappe már a fix tarthatatlanságot fogja jelenteni és 3 évig nagyobb eladás nélkül még 30-40 milliókért sem igazolhatnak.BBeno írta:lekorlatozzak magukat de nyilvan nem azzal szamolnak hogy evente kivasarolnak valakit 200ert. neymar hozhato volt. bappe meg a jovo.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ha Mbappé elmegy a PSGbe én nem tudok haragudni Perezre. a vételárat letette volna ami amúgy nevetséges de ok legyen, de az hogy ilyen fizetést akart az nonszensz. ha idejön és kap 6-7 milliót kezdőnek azon úgyis folyamatosan emelgetnek de inkább tol egy Neymart és elmegy dupla pénzért. igaza van Pereznek egy félszezonos takony ne dirigáljon a Realnak. nélküle is jöttek az eredmények majd lesz más akit idehoznak és a segéét földhöz veri az öröm hogy idejöhet. Mbappénak is apuci tömi a fejét nem kell ilyen. elmegy a PSGbe és olyan fizetést kap hogy ott fog megrohadni mert senki nem fogja onnan elhozni
lekorlatozzak magukat de nyilvan nem azzal szamolnak hogy evente kivasarolnak valakit 200ert. neymar hozhato volt. bappe meg a jovo.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
H.E.H.E. írta:én leszarom hogy ki miért és mennyiért igazol, nekem csak az a nagy csalódás, hogy ez a gyerek is csak mesélt hogy a real az álma, aztán semmi.
amúgy megint R24 a hibás, már megint eljátszotta a dolgot, nem is lett a miénk a gyerek pogba után.
Lehet, ha csak Mbappén múlik, már habfehérben rohangálna 7 milláért, de ott is ott van apuka...
Pogba meg...jól megvagyunk nélküle.
Asszem valami olyasmi sztori volt, hogy "felbukkant" egy arab szponzor Neymarnál és ő adta a lóvét, hogy kivásárolja magát. De lehet rosszul emlékszem. Mindegy is, nyilvánvalóan kijátszották az FFP-t.Ha a PSG adta a jogászoknak a pénzt, akkor tök mindegy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torjack 2017. augusztus 13., vasárnap 12:24-kor.
Ha a PSG adta a jogászoknak a pénzt, akkor tök mindegy. Nekik ez megjelenik kiadásként. Bbeno még mindig nem arról van szó, hogy nekik belefért, hanem hogy beleférhet, de azzal komolyan lekorlátozzák magukat a következő évekre. Mbappe 180 milliója már tuti nem fér bele. De megint kapnak egy 60 milliós büntetést még, aztán röhögve kifizetik azt is amúgy.Navamiro írta:Én sztem azzal, h a "jogászai vásárolták ki" Neymart, azzal kijátszották az ffp-t, mert nem közvetlen játékosigazolásra ment, illetve nem közvetlen a barcához a pénz.torjack írta:
Nem érzem hibának. Kínáltunk a gyereknek kb. 7 milla éves fizut, az arabok évi 12 milláját választotta(az apja...).
Nálunk VB, EB, BL győztes játékosok szaladgálnak kevesebb zsetonért. Ha Mbappé kap évi tizenkét millát a többi is verhette volna az asztal nagyobb dohányért. Lehettek volna itt komoly bérviták a gyerek leigazolása esetén.
A PSG-t meg remélem előveszik, laza 400 millát költenek 2 emberre, közben még kopogtatnak Oblakért is, aki szintén nem egy marék szotyiba kerül...
Ha büntetlenül megússzák a párizsi arabok ezt a nyarat, az egész FFP-t le lehet húzni a klotyón.
Amúgy írták már, hogy az FFP lényege nem csak számokból áll, külön vizsgálják az irracionális költekezést, irracionális szponzori pénzeket stb. Legalább idén tesztelik, hogy van-e értelme az egésznek vagy nincs. Aztán lehet bárkit megkennek.
Én továbbra se láttam tőle olyan nyilatkozatot, hogy a Real az álma. Sajtó hírek meg a CR poszterek és ennyi.H.E.H.E. írta:én leszarom hogy ki miért és mennyiért igazol, nekem csak az a nagy csalódás, hogy ez a gyerek is csak mesélt hogy a real az álma, aztán semmi.
amúgy megint R24 a hibás, már megint eljátszotta a dolgot, nem is lett a miénk a gyerek pogba után.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
én leszarom hogy ki miért és mennyiért igazol, nekem csak az a nagy csalódás, hogy ez a gyerek is csak mesélt hogy a real az álma, aztán semmi.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
nincs kijatszva a rendszer. neymar belefer nekik. ha eladnak iden meg embereket ami tuti akkor bappera is marad penz az ffp betartasaval.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Bale is aránytalanul magas fizut kap, még sincs belőle probléma.
Bale a PL kb. legjobbjaként jött ide három BL győzelemmel ezelőtt, egy szétesett szezon után. Mbappé a világ jelenlegi legjobb csapatába jött volna. Ott valahol kényszerhelyzetben voltunk.
Igen. Mbappéval is lehet így oldják meg, de attól még egyértelmű a szitu. Maga a tény, hogy ilyen könnyen kijátszható a rendszer, már eleve megkérdőjelezi az FFP létjogosultságát.Én sztem azzal, h a "jogászai vásárolták ki" Neymart, azzal kijátszották az ffp-t, mert nem közvetlen játékosigazolásra ment, illetve nem közvetlen a barcához a pénz.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Neymarra, Mbappéra sajnáljuk a zsét, bezzeg Bale-ért anno pengettünk (rokordigazolás, második legmagasabb fizu). Totál érthetetlen számomra a mai napig.Kerlon írta:Bale is aránytalanul magas fizut kap, még sincs belőle probléma.
Merci Zizou!
Én sztem azzal, h a "jogászai vásárolták ki" Neymart, azzal kijátszották az ffp-t, mert nem közvetlen játékosigazolásra ment, illetve nem közvetlen a barcához a pénz.torjack írta:Nem érzem hibának. Kínáltunk a gyereknek kb. 7 milla éves fizut, az arabok évi 12 milláját választotta(az apja...).Gascoigne írta:Na mbappe megy a psg-hez, ez hiba volt pereztol.
Nálunk VB, EB, BL győztes játékosok szaladgálnak kevesebb zsetonért. Ha Mbappé kap évi tizenkét millát a többi is verhette volna az asztal nagyobb dohányért. Lehettek volna itt komoly bérviták a gyerek leigazolása esetén.
A PSG-t meg remélem előveszik, laza 400 millát költenek 2 emberre, közben még kopogtatnak Oblakért is, aki szintén nem egy marék szotyiba kerül...
Ha büntetlenül megússzák a párizsi arabok ezt a nyarat, az egész FFP-t le lehet húzni a klotyón.
Bale is aránytalanul magas fizut kap, még sincs belőle probléma.torjack írta:Nem érzem hibának. Kínáltunk a gyereknek kb. 7 milla éves fizut, az arabok évi 12 milláját választotta(az apja...).Gascoigne írta:Na mbappe megy a psg-hez, ez hiba volt pereztol.
K
K
- H.E.H.E.
kizárják őket 2 évre az átigazolásokból, puff
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- torjack
Nem érzem hibának. Kínáltunk a gyereknek kb. 7 milla éves fizut, az arabok évi 12 milláját választotta(az apja...).Gascoigne írta:Na mbappe megy a psg-hez, ez hiba volt pereztol.
ezt mégis mi alapján írod?Gascoigne írta:Na mbappe megy a psg-hez, ez hiba volt pereztol.
K
K
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Na mbappe megy a psg-hez, ez hiba volt pereztol.
- H.E.H.E.
legalább ceballos és asensio többet fognak játszani.
hacsak utóbbit nem adjuk el az arsenalnak pár napon belül
hacsak utóbbit nem adjuk el az arsenalnak pár napon belül
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De ha nem jon Mbappe akkor megkaphatta volna Morata perceit. Hamar adtunk túl rajta.H.E.H.E. írta:persze hogy nem fér be, mert nem elég jó.
raul volt az utolsó, azóta egy darab saját nevelés nem üti meg a mércét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
persze hogy nem fér be, mert nem elég jó.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
As szerint van ra opciók. Marca is ezt írta korábban.Navamiro írta:De olyanokat is hallottam, h Franciaországban nem lehet visszavásárlási opciót rakni a szerződésbe. Ez akkor nem igaz?BBeno írta:mariano araban van visszavasarlasi opcionk ami sztem max 20 lehet de inkabb 15. ennyiert vissza is vennem ha ugy van.
a masodik reszevel egyetertek remelem ronaldo bale kettos lesz elol es mogottuk 4 kps.
Nem fogjuk visszavenni. Pereznel, elore, saját nevelés sosem fog beférni. Ne legyen igazam. Csipem a srácot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema