Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 24., szerda 23:41

sebydani írta:Perez nyáron FM-ezik még egy utolsót visszavonulás előtt. Kiváncsi vagyok hogy hány száz millió euróval húznak le minket. :lol:
Szerintem is el fog szabadulni a pokol, Hazard, Kane szinte biztos. :roll:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. január 24., szerda 23:39

kodo írta:Kit hoznátok a szezon végéig a padra?
Senkit. Egye meg amit fozott. Aztan kap meg egy evet, tul sokat tett le az asztalra, hogy egy szar ev utan elkuldjuk. De tartom, hogy nagy a baj oltozon belul. Szerintem tobben is el akarnak menni. Es tuti, hogy nagyobb halak is benne vannak (C, Benz, Bale ???)
:goat:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. január 24., szerda 23:37

realistahuni írta:Óriási hiba volt a b csapatra bízni ezt a meccset, az odavágón is kaphattunk volna simán két gólt, csak megúsztuk. Kova még mondjuk elfért volna de ezt a Theo, Achraf, LV, Llorrente, Asensio vonulatot max a bajnokságban bohóckodni szabadott volna engedni ha megvan a negyedik hely környéke.
Papíron a legnagyobb esély a kupára volt akárhogy nézem, erre meg kiküld egy rakás kutyaütőt akik leverik a lécet még harmadosztályú csapatok ellen is.
Hát ezt jól elbasztad edzőbá.
Elképesztő tényleg, nincsenek szavak erre az egészre ami folyik.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. január 24., szerda 23:37

Szerintem egyszeru a keplet. A pad kihatralt mogule, mert latjak hogy akarmit csinalnak ugyse rakja be oket komolyabb meccseken. Edzobuktatas. A kezdo meg egyszeruen motivalatlan, egesz idos es szar formaban is vannak. Tavaly ilyenkor jottek a sikerre ehes fiatalok mint Asensio amikor a kezdo elfaradt es hoztak a meccseket. Ma ez nincs meg.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 24., szerda 23:37

PSG-t még kiüli fixen.
Gondolom az ott mutatott eredménytől függ a sorsa.

Várom már a nyilatkozatát.
Ha egy ilyen után is beadja a sablont, akkor vége, menthetetlenül vak vagy szarba/hülyének néz minket, szurkolókat.
Klub részéről is az lenne a minimum ha a következő x meccsre honorálnák a bérleteseket valamivel, mert ez botrány.
Erre kifizetni a több száz eurot.
De esetleg csak abba belegondolni, hogy valaki utazik 1500-2000 km-t meg összeteszi hónapok alatt rá a pénzt és elévágnak egy ilyen lélektelen szart... hatalmas csalódás lehet.
Volt a szezon elején 3 jó meccsünk meg azóta kb 2-3 megint.

Egyébként, ha elküldenék én Kloppot látnám szívesen.
Az összes csapatával gyors,kombinatív támadófocit játszatott.
Nekem az jön le h kurvajóarc, de a seggberúgástól se riad vissza ha kell.

Az nagy mínusz h sztem az összes döntőjét elbukta.... :kivagyhe:
ZIDANE

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 24., szerda 23:35

Óriási hiba volt a b csapatra bízni ezt a meccset, az odavágón is kaphattunk volna simán két gólt, csak megúsztuk. Kova még mondjuk elfért volna de ezt a Theo, Achraf, LV, Llorrente, Asensio vonulatot max a bajnokságban bohóckodni szabadott volna engedni ha megvan a negyedik hely környéke.
Papíron a legnagyobb esély a kupára volt akárhogy nézem, erre meg kiküld egy rakás kutyaütőt akik leverik a lécet még harmadosztályú csapatok ellen is.
Hát ezt jól elbasztad edzőbá.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 24., szerda 23:32

Kit hoznátok a szezon végéig a padra?

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 24., szerda 23:32

Perez nyáron FM-ezik még egy utolsót visszavonulás előtt. Kiváncsi vagyok hogy hány száz millió euróval húznak le minket. :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 24., szerda 23:30

Steve írta:Lassan az Isten sem menti meg Zidanet sajnos.

Azért most már szeptember óta nincs foci..

Ha nem ő lenne, holnap repülne garantáltan.

Ha kiesünk a PSG ellen-nagyon remélem nem-és marad ez a szar a ligában, akkor a BL kiesés után sajnos szerintem ZZ is repül.
Imádom a palit, de miért sajnos? Ha ilyen fos a játékunk, akkor nem sajnos, hanem szerencsére. Vagy miben bízunk?
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. január 24., szerda 23:30

Erre nincs nagyon mentség. Ahogy másik topikban írták, január van és kb vége a szezonunknak? Azért kéremszépen ez mi. Én eddig védtem ZZ-t, de ez a mai blamában bőven benne van... Se Cé se Bale mégcsak a padon sincs?

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 24., szerda 23:26

Lassan az Isten sem menti meg Zidanet sajnos.

Azért most már szeptember óta nincs foci..

Ha nem ő lenne, holnap repülne garantáltan.

Ha kiesünk a PSG ellen-nagyon remélem nem-és marad ez a szar a ligában, akkor a BL kiesés után sajnos szerintem ZZ is repül.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 20., szombat 13:02

Dupla D írta: Jött még Kovacic, Ceballos, Asensio, Vallejo.
Vallejo érdemben helyettesíti a kezdőket, csak sokat sérült
a többi meg nem kap lehetőséget kezdőként így nem tudnak beépülni...

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. január 20., szombat 12:27

ericco írta:Hazard, Pogba, Mbappé. Csak három név, amelyeket Zidane ajánlott, de Perez nem igazolta le őket a fizetési igényeik miatt. Aztán lehet volt több is.
Én úgy emlékszem, hogy Zidane amióta az edzőnk, nem kérte őket, utóbbi kettőt inkább Perez akarta hozni, és egyikért se tudom hibáztatni, hogy nem jött össze.

Hazardot még akkor ajánlotta be, mikor a játékosmegfigyelőnk volt, 2012-13-as szezonban.
Pogba ügynöke az a Raiola, akivel nem csak Perez, de lényegében senki nem ápol jó viszonyt, és pofátlan ügynöki díjat kért érte, ráadásul a középpályán jól álltunk emberekkel.
Mbappé meg totál lutri volt, akiért nem mertek kockáztatni. Én ezt is meg tudom érteni. Utólag könnyű okosnak lenni, hogy meg kellett volna neki adni, amit kér.

A nagy igazolás(ok) nyáron nem fog(nak) elmaradni, ebben mindenki biztos lehet.
ericco írta:Általában úgy szoktak igazolni a klubbok, hogy a kezdőbe vásárolnak játékost,mert az adott poszton vannak hiányosságok. Elég hibás koncepció csak a padra igazolni. Ezt nem csak én, hanem egy rakás csapatsporttal foglakozó ember is állítja.
Ez mind szép és jó, csak a Real Madridról beszélünk, nem egy Fradiról. A Realban a posztok többségén a világ legjobb játékosai játszanak. Lényegében pár játékos jöhet csak szóba, aki a kezdőnkbe be tudna kerülni (nem a játékosaink mostani formáját figyelembe véve). Szinte kivétel nélkül nem elérhetőek. Már nem mi vagyunk a legnagyobb kutyák a piacon, és a játékosok is inkább a pénzt választják. A kétezres évek elején sokkal kisebb volt az adó, amit a fizetések után kellett fizetni, és emiatt nagyon nagy előnyben voltak a spanyol csapatok más országbeliekhez képest. Mára ez elmúlt. Nem lehet minden felsztárolt figurának egyből a legnagyobb fizetéseket adni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 20., szombat 11:07

ericco írta:Az új érezők, kiszemeltek fizetéséről van szó, nem a túlfizetett Baleről és Benzemáról.
Azzal meg úgy sem tudsz mit csinálni. Pont te írtad, hogy jól el lett cseszve M'Bappe. Most majd azt a fizetést megkapja Kane vagy valamilyen más csatár zseni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 20., szombat 10:57

M1Ö írta:Mondjuk a fizetéseket nem tudom miért kellett elő venni, mert csak a Barca, meg talán a MU költ erre többet nálunk. Volt erről egy lista talán a forbes-on, de nem találom.
Az új érezők, kiszemeltek fizetéséről van szó, nem a túlfizetett Baleről és Benzemáról.
Merci Zizou!

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 20., szombat 10:55

Mondjuk a fizetéseket nem tudom miért kellett elő venni, mert csak a Barca, meg talán a MU költ erre többet nálunk. Volt erről egy lista talán a forbes-on, de nem találom.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 20., szombat 10:44

Dupla D írta: Miért kellett volna a kezdőbe igazolni, amikor majdhogynem tökéletes volt a kezdő? Most nyáron csúnyán benézték, hogy nem jött támadó, és a BB-nek is túl sok bizalmat szavazott Zidane és Perez. De így is meg lehet említeni Casemirot, akit ugyan lényegében csak visszahoztunk, de fontos eleme lett a csapatnak. Vagy Navas. Olyan posztokat töltöttek be ketten, amik lényegében hiányosak voltak.
Általában úgy szoktak igazolni a klubbok, hogy a kezdőbe vásárolnak játékost,mert az adott poszton vannak hiányosságok. Elég hibás koncepció csak a padra igazolni. Ezt nem csak én, hanem egy rakás csapatsporttal foglakozó ember is állítja.
Bale és Benzema teljesítménye már Ancelotti utolsó évében is hagyott kívánnivalót maga után. Azóta volt pár átigazolási időszak, amikor ezen változtatni lehetett volna. Jött Morata egy szezonra.
Felhozod példának Casemirot, akit opcióval vásároltunk vissza és Navast, akit szintén 2014-ben igazoltunk a padra. Bocsi, nem győztél meg.
Dupla D írta:Kovacic, Ceballos, Asensio, Vallejo
A potenciál meg van bennük, de mint ahogy ez a szezon is mutatja, nem tudják érdemben helyettesíteni a formán kívüli kezdőket.
Az, hogy nem jött évente nagy név, az leginkább Zidane miatt lehet szerintem
Hazard, Pogba, Mbappé. Csak három név, amelyeket Zidane ajánlott, de Perez nem igazolta le őket a fizetési igényeik miatt. Aztán lehet volt több is.
Merci Zizou!

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. január 20., szombat 9:53

ericco írta:Ha mondasz nekem egy játékost, akit Kroos után igazoltunk le (nem opcióval visszavásároltuk), és huzamosabb ideig megragadt a kezdőben, akkor megkövetem magam.
Miért kellett volna a kezdőbe igazolni, amikor majdhogynem tökéletes volt a kezdő? Most nyáron csúnyán benézték, hogy nem jött támadó, és a BB-nek is túl sok bizalmat szavazott Zidane és Perez. De így is meg lehet említeni Casemirot, akit ugyan lényegében csak visszahoztunk, de fontos eleme lett a csapatnak. Vagy Navas. Olyan posztokat töltöttek be ketten, amik lényegében hiányosak voltak.

Az, hogy nem jött évente nagy név, az leginkább Zidane miatt lehet szerintem, aki mindig elmondta, hogy tökéletesen elégedett a kerettel, és túlságosan ragaszkodik a játékosaihoz, nem szívesen enged el senkit. Korábban azzal volt a probléma, hogy az edző nálunk nem menedzser, nem az ő kéréseinek megfelelő játékosok jönnek. Most pedig szerintem leginkább Zidane-ra bízta ezt a döntést Perez, akinek nem kellett senki.

Jött 2014 után még Kovacic, Ceballos, Asensio, Vallejo. Csak, hogy pár olyan játékost említsek, akiben rengeteg potenciál van, és előbb-utóbb alapemberek lehetnének, ha az edző és a sérülések is úgy akarják. Persze voltak lyukra futások, de ez minden csapatnál előfordul, főleg akkor, ha a fiatalokat gyűjtik be. Nem fog minden fiatal beválni, de ha pár beválik, már jól jártunk.

Ideális út lehet szerintem az, ha évente egy-egy játékost hozunk a kezdőbe, és emellett egy-két fiatalt. Az alapelgondolás szerintem ez lett volna, és adott esetben Zidane távozása után ez is lesz megvalósítva.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 20., szombat 0:40

Ami a fizetéseket illeti, ott nagyon nincs mit túlmisztifikálni. A játékosok még talán abba a kompromisszumban benne vannak, hogy megáspoljuk a marketingbevételeiket, viszont ha egy másik csapat többet ajánl, oda fognak menni nagy valószinűséggel. Ennyire egyszerű a story. Arról nem is beszélve, hogy akadnak páran a keretben, akik durván túl vannak fizetve, ennek ellenére az új érkezőknél rendre a fizetési struktúra van felhozva. Mikor Bale-lel hosszabítottunk és durván megemeltük a fizetését egy szezon után, akkor ez a struktúra nem volt fontos? Nem kell mindekinek megadni, amit kér. Főleg nem azokon a csapatrészeken, ahol rendben vagyunk. De a BBC átgondolása már egy ideje aktuális, elég sok kritika éri a két B-t már nem egy szezon óta, ott nem kellett volna spórolni. Nem csak Mbappéról maradtunk le, mert más klubb jobb ajánlatott tett a játékosnak.
Dupla D írta:Az igazolási politikánk közel sem olyan rossz, mint néhányan itt lefestik.
Ha mondasz nekem egy játékost, akit Kroos után igazoltunk le (nem opcióval visszavásároltuk), és huzamosabb ideig megragadt a kezdőben, akkor megkövetem magam. Kroos most nyáron lesz 4 éve a klubnál.
Az én szememben ez nem számít jó teljesítménynek.
Ugyanakkor megsüvegelendő, és simán elismerem, hogy az azelőtti igazolásokat szépen sikerült beépíteni, csapatot formálni belőlük. Egyedül Benítez idehozatala volt baki. Bár ki tudja, lehet Zidane az ő babérjait aratta le :mrgreen:

Ja és Kane meg Hazard érkezésére egyáltalán nem vennék mérget. Egyikőjük klubja sem lesz rászorulva az eladásukra. Ráadásul Kane érkezésének kifejezetten nem örülnék. Rohadt drága és stílusidegen igazolás lenne.
Merci Zizou!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. január 20., szombat 0:13

Professore írta:Mi most enyhe fáziskésésben vagyunk elsősorban a fizetések terén a piacot uraló trendeket figyelembe véve. Persze hogy presztizs a Reálban játszani de egy másik élcsapattal, komoly esélyekkel címekre és akár egyéni díjakra, ahol jóval több fizut igérnek nem tudja a presztizs felvenni a versenyt.
Nem a fizetesekkel vagyunk faziskesesben, hanem az atigazolasokkal. November vegen lattam egy listat, hogy a Barcanal az atlagfizetes 7.5 millio, a PSG-nel 7.3, nalunk 7, mig a ket manchesteri csapatnal meg a Bayernnel ez a szam 6 millio korul van. Mar hogy lennenk lemaradva?

A kulonbseg annyi, hogy a csapat masodik legjobban megfizetett jatekosa, a 17 (?) milliot kereso Bale a tavalyi szezonban 10 golt sem tudott osszekaparni, mig a hasonlo osszeget kereso Mbappe most is fossa a golokat. Szerintem Perez egy taknyos kolyoknek nezte a franciat, aki elegedjen meg 7-8 millioval (ha jol emlekszem, ekkora fizetesrol volt szo) meg a vitrinekben talalhato trofeakkal, csak a jatekos sem hulye, tudja hogy az o teljesitmenye ennek a duplajat eri.

Vissza: