Cristiano Ronaldo
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
"I want to retire in Real Madrid, but only around the age of 41"
Mennyire lehet valós, hogy ezt mondta?
Mennyire lehet valós, hogy ezt mondta?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Én is olvastam már több helyen is. Szóval valószinű.Toti írta:Now Onda Cero ask CR7 about Pique: "All I can say to him is to look at the beautiful pictures I've uploaded on my Facebook & Instagram."
ez megtörtént?
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Now Onda Cero ask CR7 about Pique: "All I can say to him is to look at the beautiful pictures I've uploaded on my Facebook & Instagram."
ez megtörtént?
ez megtörtént?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
AS: Ronaldo nem áll válogatottja rendelkezésére a Gibraltár elleni barátságos és a Svájc elleni VB-kvalifikációs mérkőzéseken.El Unico írta:Mi a helyzet vele? Felépül a hétvégi bajnokira?
Ez alapjan nem hinnem, hogy a valogatott szunet elott, most hetvegen beraknank.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mi a helyzet vele? Felépül a hétvégi bajnokira?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Annak ellenére, hogy Cé nem volt az olimpián, mégis az ő bejegyzése hozta a legnagyobb aktivitást a neten.
Amikor gratulált Bolt-nak az aranyérmekhez, 1,6 millió reakció érkezett rá. Őt Neymar "aranyos" bejegyzése követi.
Amikor gratulált Bolt-nak az aranyérmekhez, 1,6 millió reakció érkezett rá. Őt Neymar "aranyos" bejegyzése követi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
legalább nem úgy csinálta, mint az amerikai focis, akinek keresztszalag szakadása lett belőle
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
beszarsz
amúgy cének a liga 2. meccse a cél. ha minden jól megy ott már játszhat vmennyit.
amúgy cének a liga 2. meccse a cél. ha minden jól megy ott már játszhat vmennyit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mintahogy a sok elődje sem tette meg ezt a gesztust. Ettől még ő a real történelmének egyik legjobbja. Ha tetszik ez sok ellenkedőnek,ha nem.De hog yonzetlenul tanitgatni, batoritgatni nem fogja az utodjelolteket, az tuti!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lenyom 10 évet világszinten aztán jön majd 2-3 amikor terhére lesz a csapatnak,ez a legtöbb helyen így megy, Xavi Giggs Casillas vagy Totti Raul... Pályafutásuk végére minden klasszissal vannak gondok mivel amit elértek azt nem lehet kovetkezmények nélkül a padra vágni.Az hogy mennyire harapózik el a helyzet a játékos habitusától és a klub hozzáállásától függ.Donát írta:V. Mester 77 írta:Visszajön, lenyom még egy beast szezont aztán betanítós lesz Asensionál
Az a fajta... Amugy csak en tartom tulzonak a hosszabbitast? Meddig szol a mostani szerzodese? En oszinten felek tole, h lassan inkabb terhere lesz a csapatnak, mint hasznara. Akkor majd feszkot kelt a nagy fizujaval, esetleg a nagy egojaval akar a padon, akar a palyan is.
Cét ismerve konoly problémák lesznek ebből.De kinemszaeja le,10 év világszint cserébe 2-3 gyengébb.Énezt aláirom,aláírtam ikernél is meg Raulnál is.Még mindig nem gépek játszák ezt a sportot hanem hús vér emberek egókkal.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mester77
Donát írta:Kozben azt talaltam, h 2018ig tart. Ha 2 szezonig marad, aztan kapunk meg erte 50-60 felett, akkor nem szoltam. Majd kiderul.
De hog yonzetlenul tanitgatni, batoritgatni nem fogja az utodjelolteket, az tuti!
Azt én is tudom, h '18ig tart a jelenlegi kontraktusa,de volt szó ilyen '21-'22-es szerződésről is és afelől érdeklődnék én. De egyébként ha figyelmesen elolvasod az utolsó előtti mondatom, mely mindösszesen 2db szóból áll ( " viccet félretéve" ) akkor láthatod, h én sem komolyan gondoltam..
Egyébként meg számos ifistáttól lehetett hallani, h hogy bánik velük, az alapján nem is lenne elképzelhetetlen
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Kozben azt talaltam, h 2018ig tart. Ha 2 szezonig marad, aztan kapunk meg erte 50-60 felett, akkor nem szoltam. Majd kiderul.
De hog yonzetlenul tanitgatni, batoritgatni nem fogja az utodjelolteket, az tuti!
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
V. Mester 77 írta:Visszajön, lenyom még egy beast szezont aztán betanítós lesz Asensionál
Az a fajta... Amugy csak en tartom tulzonak a hosszabbitast? Meddig szol a mostani szerzodese? En oszinten felek tole, h lassan inkabb terhere lesz a csapatnak, mint hasznara. Akkor majd feszkot kelt a nagy fizujaval, esetleg a nagy egojaval akar a padon, akar a palyan is.
- Mester77
Zidane mondta, h nem siettetik a visszatérést. Nem is kell. Szeptember első néhány meccse kiválóan meg lesz nélküle is. Ő meg csak edzegessen addig Visszajön, lenyom még egy beast szezont aztán betanítós lesz Asensionál
Viccet félretéve. Szerződés hosszabbítás ügyben mi hír van?
Viccet félretéve. Szerződés hosszabbítás ügyben mi hír van?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- lestat
Most neztem edzes videot ahol a terembe labra nyomta a sulyokkal...lehet mar megsincs olyan rossza allapotban az a lab mostmár.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Mester77
na, ez nem tudom mi a pöcs, ez a duplázás. ElnézéstV. Mester 77 írta:Sztem kapott új Nike cipőt, ( mert ezt még nem nagyon láttam rajta ) és inkább ilyekor veszi fel az ember 2xfél órára, h betörje, sem mint a meccsen nem?lestat írta:Érdekkes hogy ő aki sérült stopliba rohangál a többiek meg futócipőben....valami különleges torna a térdnek vagymi?
de az is lehet, h a kiskopasz azt mondta, h ebben fáj, ebbe gyere!
- Mester77
Sztem kapott új Nike cipőt, ( mert ez még nem nagyon láttam rajta ) és inkább ilyekor veszi fel az ember 2xfél órára, h betörje, sem mint a meccsen nem?lestat írta:Érdekkes hogy ő aki sérült stopliba rohangál a többiek meg futócipőben....valami különleges torna a térdnek vagymi?
de az is lehet a kiskopasz azt mondta, h ebben fáj, ebbe gyere!
- lestat
Érdekkes hogy ő aki sérült stopliba rohangál a többiek meg futócipőben....valami különleges torna a térdnek vagymi?
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane