Most ezt nem éppen Cavanira akartam kihegyezni, meg a 10-es számra. Biztos minden csatárnak vannak hullámvölgyei. Ronaldonál is előfordult már. A különbség az, hogy -ahogy ezt már korábban is írták- ők nincsenek ennyire szem előtt, így nem tűnik fel. Most először a 4 év óta (valaki írta, hogy Benzema 3 éve van itt, de van az 4 is), kapja meg a teljes bizalmat, lesz, ami lesz. Aztán szezon végén le lehet vonni a következtetéseket. Én is írtam régebben, hogy szívesebben látnék egy rutinos "vén" rókát, aki tűri a padot Benzema mögött, de azért képvisel egy bizonyos szintet (én a gyér tudásommal Baptistára böktem rá), de a vezetőség és az edzői stáb bízik Moratában, én pedig bennük.El Unico írta:Lehet,hogy rosszul tudom,javítsatok ki,ha tévedek,de erről a hozzászólásról most eszembe jutott,hogy mintha Van Persinek is lett volna egy góltalansági szériája...Ez is olyan túlzás, mint amikor más 10-ből 8-at bever. És Cavani 10 meccses góltalansági szériája mi volt?
A másik, amit nem értek az az, hogy madridione is úgy tudom, hogy egyetért többünkkel abban, hogy ez egy tanuló év. Akkor miért "soványozzátok" le, ha úgysem vártok/várunk idén semmi komolyat csak azt, hogy érjen össze a csapat és az edzi stáb. Ha hiba Benzemára és Moratára (+Jesé és esetleg Ronaldo) bízni a csatárposztot, akkor itt ez az év. Többek közt erre (is) van. De ha veszünk egy újabb top csatárt, akkor sosem derül ki, hogy érdemes-e Benzemában megbízni. Moratát ugye lehetne máshol tesztelni, mert vannak kérői, de akkor pótolni kéne valakivel. Akkor meg ott vagyunk az első kérdésnél. Morata tudja, hogy a padra tarthat igényt, és elfogadja (most) ezt. Meglátjuk, hogy alakul.