Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, Marcelo, Casillas, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Akkor ezek szerint tényleg mindenki ugy gondolja hogy Lopez jobba mint Casillas? Széééééép.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A Manu ellen meg neki köszönhetjük, hogy nem estünk ki 10 ember ellen Egyébként én is Casillas mellett vagyok, de azért ne essünk már túlzásokba. Ezért kár volt beregisztrálnod.tsanyi10 írta:Ki a f***om az a Lopez? Azért mert mourinho sértődésből Casillas helyett őt tette be a csapatba meg világ legjobbjának nevezte? Akkor ha tényleg ő a legjobb most mér nem viszi maga mellé a chelsea-be?!?!?! Ha a dortmund ellen Iker véd, nem kapunk 4et az odavágón, hiába nagy puskái voltak a lengyel csatárnak. 4et nem kap. Ennyire ne legyetek már vakok!!! Casillas fényévekkel jobb!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
tsanyi10 írta:Ki a f***om az a Lopez? Azért mert mourinho sértődésből Casillas helyett őt tette be a csapatba meg világ legjobbjának nevezte? Akkor ha tényleg ő a legjobb most mér nem viszi maga mellé a chelsea-be?!?!?! Ha a dortmund ellen Iker véd, nem kapunk 4et az odavágón, hiába nagy puskái voltak a lengyel csatárnak. 4et nem kap. Ennyire ne legyetek már vakok!!! Casillas fényévekkel jobb! boccs az offért de már nagyon felidegesit a sok Lopez f***ság....
Na mind1, egyébként én is azokkal értek egyet akik szerint Benzema Hurkalé....Kell egy igazi jó csatár. Ibra jó lenne de már csak 1, max 2 évre lenne jo. Leginkább Rooneynak vagy Agueronak örülnék.
sanyika, melyik meccseket nézted tavaly? Ez a real madrid fóruma....tavaly pedig minden elemében lopez volt a jobb....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Imádom az ilyeneket.tsanyi10 írta:Ki a f***om az a Lopez? Azért mert mourinho sértődésből Casillas helyett őt tette be a csapatba meg világ legjobbjának nevezte? Akkor ha tényleg ő a legjobb most mér nem viszi maga mellé a chelsea-be?!?!?! Ha a dortmund ellen Iker véd, nem kapunk 4et az odavágón, hiába nagy puskái voltak a lengyel csatárnak. 4et nem kap. Ennyire ne legyetek már vakok!!! Casillas fényévekkel jobb! boccs az offért de már nagyon felidegesit a sok Lopez f***ság....
Na mind1, egyébként én is azokkal értek egyet akik szerint Benzema Hurkalé....Kell egy igazi jó csatár. Ibra jó lenne de már csak 1, max 2 évre lenne jo. Leginkább Rooneynak vagy Agueronak örülnék.
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-
-Raul-
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, Marcelo, Casillas, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ki a f***om az a Lopez? Azért mert mourinho sértődésből Casillas helyett őt tette be a csapatba meg világ legjobbjának nevezte? Akkor ha tényleg ő a legjobb most mér nem viszi maga mellé a chelsea-be?!?!?! Ha a dortmund ellen Iker véd, nem kapunk 4et az odavágón, hiába nagy puskái voltak a lengyel csatárnak. 4et nem kap. Ennyire ne legyetek már vakok!!! Casillas fényévekkel jobb! boccs az offért de már nagyon felidegesit a sok Lopez f***ság....
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
Mondom én, hogy bratyik leszünk Kaká nem kell?pulci írta:Napoli hajlandó 12 millát fizetni Albiolért hát ez szenzációs
Remélem összejön a biznisz ez nagyon jó ár egy 10 meccses játékosért gondolkodás nélkül el kell fogadni
Úgy látszik jól járunk Benitez olasz tevékenysége által vehetne még másokat is Pipitát pl. Cavani pótlására
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-
-Raul-
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Viszont Nacho inkább középső védő, mint bal oldali. Ha Albiol megy, nem kell igazolni senkit, ha Coentrao, kell valaki Marcelo mögé.Jim írta:inkább Coentrao menjen, mint Albiol
érte 2* annyit lehetne kapni..
Merci Zizou!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
inkább Coentrao menjen, mint Albiol
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Albiol simán egy jó kis védő szerintem, arról nem tehet hogy ilyen kaliberű társai vannak arra a posztra. Folyamatos játékkal azért sokkal jobb lenne, hiszem még csak 27 éves. Korrekt ár szerintem.pulci írta:Napoli hajlandó 12 millát fizetni Albiolért hát ez szenzációs
Remélem összejön a biznisz ez nagyon jó ár egy 10 meccses játékosért gondolkodás nélkül el kell fogadni
Úgy látszik jól járunk Benitez olasz tevékenysége által vehetne még másokat is Pipitát pl. Cavani pótlására
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Napoli hajlandó 12 millát fizetni Albiolért hát ez szenzációs
- h3x0r
es a dortmund szurkolok mit mondjanak? Mkhitaryan, Aubameyang, Papastathopoulos, Błaszczykowskitorjack írta:Ilyen szempontból Illaramendi is problémás lesz
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Mondom én, hogy problémás leszKettő r.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Kettő r.torjack írta:A Marcello is örök gyöngyszem Ilyen szempontból Illaramendi is problémás leszLopez. Bocs, de a kedvenc csapatod játékosait illik jól leírni. Sok-sok Cassillast is láttam már korábban.
torjack írta:Ilyen szempontból Illaramendi is problémás lesz
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A Marcello is örök gyöngyszem Ilyen szempontból Illaramendi is problémás leszLopez. Bocs, de a kedvenc csapatod játékosait illik jól leírni. Sok-sok Cassillast is láttam már korábban.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Van, hogy s-el írom van, hogy z-vel, de igazad van... Viszont Casillas nevét tuti nem írtam sz rul sose . Egy időbe Callejón nevével küzdöttem azt tudomAMYF írta:Lopez. Bocs, de a kedvenc csapatod játékosait illik jól leírni. Sok-sok Cassillast is láttam már korábban.Géci írta:miró most ezzel a hozzáállással jövőre Lopes,Varane,Ramos,Modric,CR ötösön kivül mindenkit el kéne adni...
Ha jön csatár akkor viszont valaki a támadószekcióból menni fog, mert egy hely kelleni fog neki.
Nem fog már jönni senki sem, inkább elmenni kéne 1-2 játékosnak, h legyen elég üres hely a fiataloknak.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
oroszisti írta:Én sosem bírtam Benzemát, nálam már akkor elvágtak magát , mikor őt hoztuk 35M-ért , Villa helyett Azóta csak az igazamat bizonyítja , hogy nincs itt helye. A tavalyi szezonjától mindenki hasra esett és semmi extrát nem mutatott. Most tényleg van esély rá , hogy összekapja magát, a stílus váltás és Zidane miatt. De erre nem szabad alapozni , ha lehozza ugyanazt , mint az eddig években akkor semmivel nem leszünk előrébb. Mióta itt van szerintem csak visszafelé fejlődött. Belassult , ügyetlen , szerintem a két kezemen megtudnám számolni ,hogy hány 1v1-et nyert Ha jönne Ibra annak is örülnék ,de Suareznek még jobban. Mind kettő hatalmas előrelépés lenne .
Egyetértek mindenben. Én sem bírom Benzemát,szerintem semmilyen kirívó képessége nincsen,azonkívűl,hogy sétálgat.
Lehet,hogy itt sokan megfognak kövezni érte,de én Higuaín-t jobb csatárnak tartom nála(igen,még akkor is ha szedett-vedett volt az előző két szezonja).Nekem ő fog a legjobban hiányozni,ha esetleg elmegy,de ezzel valószínűleg egyedül maradok.Ettől eltekintve,Suáreznek örülnék jobban ha jönne,a támadó részleg minden pontján bevethető,jó az 1v1-ben,gyors,robbanékony és ha kell "oda tud harapni"
Zlatan felett meg szerintem lassan eljár az idő,hihetetlen,hogy a technikai adottságai ennyire elkoptak. Jó pár meccsen láttam játszani,és hát korántsem győzött meg,hogy itt neki helye lenne,függetlenül attól,hogy ennyi gólt lő,és főleg Ronaldo mellett. 2 dudás 1 csárda. Ha Messi mellett nem ment,akkor CR mellett sem fog.
- AMYF
- Kedvenc játékosaid: CR
Lopez. Bocs, de a kedvenc csapatod játékosait illik jól leírni. Sok-sok Cassillast is láttam már korábban.Géci írta:miró most ezzel a hozzáállással jövőre Lopes,Varane,Ramos,Modric,CR ötösön kivül mindenkit el kéne adni...
Ha jön csatár akkor viszont valaki a támadószekcióból menni fog, mert egy hely kelleni fog neki.
Nem fog már jönni senki sem, inkább elmenni kéne 1-2 játékosnak, h legyen elég üres hely a fiataloknak.
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én is bírom a franciát, de Suarez nagyon jól jönne, egyszerűen kell az az állandó gólveszély, agresszió, meg egyátalán rúgótt gól mennyiség. A kreatív szekció rendben lesz, de nem szabad hagyni, hogy CR-re háruljon minden teher.oroszisti írta: Belassult , ügyetlen , szerintem a két kezemen megtudnám számolni ,hogy hány 1v1-et nyert Ha jönne Ibra annak is örülnék ,de Suareznek még jobban. Mind kettő hatalmas előrelépés lenne .
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ma olvastam valahol, hogy diétát irtak elő nekioroszisti írta: Mióta itt van szerintem csak visszafelé fejlődött.