Kommentáld a híreket
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Re: Kommentáld a híreket
Ez hülyeség , hogy nem lenne széle a csapatnak. Meg lehet oldani... Ezt a felállsát amit írtam , nem úgy kell nézni ,hogy senki nem mozdulhat el a helyéről . ez nagyon egyszerűen tolódhat . + Carvajal és Marcelo elég támadószellemű védő. És a széleken pont ezzel a taktikával lehetne óriási főlényt kialakítani . Tegyük fel , hogy ha bal oldalon van a támadás ott lenne Marcelo,Modric,Xabi,a tkp mondjuk Özil és Bale vagy Cr. És akkor a másik ék mindig ott lenne középen. Ez igazából 0 csatáros játék , csak egy laza szerkezet lenne , ahol a tolódások nagyon fontosak lennének ... Nyilván ezt nem 1 hónap alatt tanulnák meg ...
Most igazából minden taktikába bele lehet kötni... Amúgy ezt arra az esetre írtam , ha Bale jönne , és Pipita menne. Mert , hogy Bale mellé még egy csatár nem jönne az hót ziher. De én is Suarezre látok nagyobb esélyt... Aki szerintem sokkal minőségibb játékos ,mint Benzema. Szóval hihetetlenül örülnék neki
Most igazából minden taktikába bele lehet kötni... Amúgy ezt arra az esetre írtam , ha Bale jönne , és Pipita menne. Mert , hogy Bale mellé még egy csatár nem jönne az hót ziher. De én is Suarezre látok nagyobb esélyt... Aki szerintem sokkal minőségibb játékos ,mint Benzema. Szóval hihetetlenül örülnék neki
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én ezzel a csatárkérdéssel úgy vagyok, hogy még erősen felállás függő az, hogy kell-e igazolni csatárt Higu távozásától függően... Ott van Jesé is aki bevethető azon a poszton és játékpercekre vár. Cserének vagy pihentetni tökéletes lenne és megspórolunk 40-50 milliókat. Oké, hogy mi vagyunk a Real Madrid, de azért Jesé most alkotott a VB-n is + a Castillában is és simán megnézném idén mit alkot csatár poszton mert, ha Morata a nagy csapattal volt akkor ő volt a csatár. Bale érkezésében meg kicsit sem vagyok biztos még jövőre sem. Főleg, ha elkap 1 jó szezont a Spurs... Suarezt látom inkább befutónak, de nem lennék annyira biztos még az ő érkezésében sem, de rá látok a legtöbb esélyt...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem is ez a véleményem,na de majd kiderül.Benzematol keresve se lehet jobbat találni Ronaldo mellé,mezőnybe a legjobb csatár...és fájdalom,ebben a csapatban,csatár vagy nem csatár,de nem ő a gólfelelős.Más kérdés a formája.De ha megkapja a bizalmat,akkor bizonyítani fog.Bizonyítania kell!Mer ha nem,tényleg mehet innen az ba...És ha Bale jon attol tobb csatarunk lesz? Mert tkp-nk igy is van annyi mint szemet. Ha Benzi kiesne hosszu tavra attol meg nem lesz megoldva ez a kerdes. Eleve ha Bale jon és Benzema jo formaban lesz akkor meg mas fontos jatekos fog kimaradni a kezdobol. Szerintem iden mar ne jojjon Bale. Ahogy Morientes is irta ugy sem fog(ahogy Suarez sem).
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Most az egyszer nagyon remélem, hogy tévesek a megérzéseitek! Bale már szerintem is felejtős erre a szezonra; ugyanakkor az nem véletlen, hogy Carlo elvileg ragaszkodik Pipitához és nem a pelenkás Moratara bízná Karim helyettesítését! Úgy vélem, hogy az argentin esetleges eladásából befolyt összegen felül a klub egy 15-25 millás kiadásra még abszolút képesnek tűnik most!Szerintem iden mar ne jojjon Bale. Ahogy Morientes is irta ugy sem fog(ahogy Suarez sem).
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Játszunk egy játékot: ki számol össze több rosszmájú, szánalmas ferdítést egy 20 soros enesó agymenésben?A Real Madrid nem nyert semmit az előző idényben, Mourinhót elküldték, Ancelotti jött, magával egyelőre csak szemléletváltást hozott. Bár sok pénzért (91 millió) igazoltak, fiatal spanyolokra és saját neveléseikre helyezték a hangsúlyt. A málagás Isco 30, a sociedados Illarramendi pedig 39 millióért került hozzájuk, utóbbi ezzel a legdrágább spanyol igazolás lett a klub történetében. Carvajalt visszavásárolták a Leverkusentől, Casemirót végleg megvették, többeket pedig a felnőttek közé helyeztek az utánpótláscsapatból.
Carvalhót ingyen elengedték Monacóba, Callejónt 10 millióért vitte a Napoli, Pedro Leóntól pedig 6 millióért szabadultak meg, ő a Getaféhez került vissza.
A távozók listája biztos nem végleges még, hiszen jelenleg 29 játékos van a keretben, Coentrao, Albiol, Higuaín, Di María és Modrić neve is gyakran felbukkant az átigazolási hírek között, Cristiano Ronaldót pedig a Manchester United és a Monaco is szereté. A spanyol Marca szerint a védelemben lehet még egy felesleges ember, Sergio Ramos mellett ugyanis csak egy középső védőnek van hely, így vagy a 20 éves Raphael Varane, vagy a 10 évvel idősebb Pepe kikerülhet a keretből. Varane egyébként Ancelotti jelenlegi segítője, Zidane kérésére érkezett Madridba még 2011-ben. Újabb érkezőkről egyelőre nem hallani, bár Gareth Bale-t nagyon szeretné Madridban tudni Florentino Perez, a Tottenham viszont nem akarja elengedni a walesit.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
És ha Bale jon attol tobb csatarunk lesz? Mert tkp-nk igy is van annyi mint szemet. Ha Benzi kiesne hosszu tavra attol meg nem lesz megoldva ez a kerdes. Eleve ha Bale jon és Benzema jo formaban lesz akkor meg mas fontos jatekos fog kimaradni a kezdobol. Szerintem iden mar ne jojjon Bale. Ahogy Morientes is irta ugy sem fog(ahogy Suarez sem).
A gyemantra visszaterve. Az egyik dolog amit shranzer is emlitett az a szeljatek. Ezt mar kifelytettuk Acticussal. A masik meg az, h sem CR sem Balel nem fog kozepen v szenyokent jatszani. Mindketten szelrol indulnak, igy mar alapbol nem mukodne ez a gyemant. Szerintem a mi kerestunk nem alkalmas erre és biztos lesz egy csatar a kezdoben. Aztan lehet, h gyemant lesz belole majd meglatjuk.
A gyemantra visszaterve. Az egyik dolog amit shranzer is emlitett az a szeljatek. Ezt mar kifelytettuk Acticussal. A masik meg az, h sem CR sem Balel nem fog kozepen v szenyokent jatszani. Mindketten szelrol indulnak, igy mar alapbol nem mukodne ez a gyemant. Szerintem a mi kerestunk nem alkalmas erre és biztos lesz egy csatar a kezdoben. Aztan lehet, h gyemant lesz belole majd meglatjuk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
Persze értelek,de nekem ez a megérzésem...de mondom,Bale nem hiszem hogy idén érkezik.Akkor már Suarez reálisabbnak tünik.Lévén hogy már csak ő maradt a placcon...Laca; én csak abból indulok ki, hogy a legtöbb spanyol portál egybehangzóan állítja, hogy amennyiben Pipita valóban távozik (mert ugye Carlo szívesen megtartaná), akkor egy csatár vagy egy klasszis tkp. még érkezik a csapathoz és ez szerintem így is van rendjén --> elvégre mégis csak a Real Madridról beszélünk (0 km-es Moratak egyszerűen nem jelenthetnek valós alternatívát egy ekkora csapatban :( )!
LEGIO PATRIA NOSTRA
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Az edzésnek szerintem csak az első 15 perce volt nyilvános, ahogy általában korábban is így volt!Valakinek amúgy működik a link? Mármint mutat is valamit? Mert nálam nem nagyon mutat semmit
Laca; én csak abból indulok ki, hogy a legtöbb spanyol portál egybehangzóan állítja, hogy amennyiben Pipita valóban távozik (mert ugye Carlo szívesen megtartaná), akkor egy csatár vagy egy klasszis tkp. még érkezik a csapathoz és ez szerintem így is van rendjén --> elvégre mégis csak a Real Madridról beszélünk (0 km-es Moratak egyszerűen nem jelenthetnek valós alternatívát egy ekkora csapatban )!Nekem annyira nem egyértelmű Tomi,de legyen úgy.
RealMadrid
RealMadrid
- morientes
Illara meg pad?Haaaat...csak nem azért dobtak ki érte ennyi pénzt.Bale meg nem fog idén jönni sztm,Suarez sanszosabb,de megmondom őszintén én rá sem számítok.------------Xabi------
Khedira-------------Modric
----------Tkp-----------
-----Bale---------Cr-----
LEGIO PATRIA NOSTRA
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Ez a Diamond, amit kb masfel honapja hoztam fel itt ... Khedira helyett Illarra, es Xabi helyett kéne egy rombolo KP, vagy ha nemlesz, akkor Khedira lenne ez a rombolo ... marmint így:oroszisti írta:Ha elmegy Higuaín , ami szinte biztos. Akkor vagy Bale vagy Suarez jönni fog, ebben biztos vagyok. És akkor akár csatár nélkül is kiállhatunk, vagy ez lehet 2 csatár is , aki Bal és Cr... Pl egy ilyen:
------------Xabi------
----------Tkp-----------
a Tkp lehetne:Isco,Özil,Jesé,Dm,Kaká. Ezt eltudnám képzelni
---------------Khedira----------
------Illarra---------------Modric
-----------------Tkp-------------
---Bale/Suarez---------Cr-----
De már erre is írták itt páran, hogy miért nem jó. Mert hogy nincsenek szélek ... mondjuk ez egy olyan dolog hogy elméletbe lehet jó is meg nem is ... de gyakorlatba hogy milyen lenne, azt már nem lehet tudni ... csak ha kiprobaljak
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Ha elmegy Higuaín , ami szinte biztos. Akkor vagy Bale vagy Suarez jönni fog, ebben biztos vagyok. És akkor akár csatár nélkül is kiállhatunk, vagy ez lehet 2 csatár is , aki Bal és Cr... Pl egy ilyen:
------------Xabi------
----------Tkp-----------
------------Xabi------
----------Tkp-----------
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
- morientes
Nekem annyira nem egyértelmű Tomi,de legyen úgy.Persze most dobtak ki 40 milliot egy nem épp világsztárért,másik negyvenet nemtom kipengetnek e dr Lecterért...madridronie írta:Szerintem elég egyértelmű; ha Pipita lép, akkor Suárez vagy valaki, de jön a helyére! Egyébként Karim ismét megcsinálta azt a fogyi kúrát Meranoban, mint 2 évvel ezelőtt; remélhetőleg hasonló eredménnyel, mert akkor nagy gond nem lehet!A csatárkérdés számomra nem kérdés,nekem jó ez a Benzema-Morata duo,egyenlőre,aztán télen lehet hozni valakit,ha bohém franszia barátunk nem jól muzsikál...
De ahogy Pulci mondja,Zidane meg Ance mester majd tudja hogy legyen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Valakinek amúgy működik a link? Mármint mutat is valamit? Mert nálam nem nagyon mutat semmit
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Szerintem 2 csatár nagyon kevés főleg úgy, hogy egyik még teljesen tapasztalatlan persze bízunk benn, hogy Benz visszanyeri top formáját de vele meg Moratával nekivágni szezonnak enyhén szólva is veszélyes.
Továbbra se tudjuk mi lesz Pipitával ha sikerül eladni akkor mindenképp kell a helyére hozni valakit és olyat kéne aki egy magasabb szintet képvisel de ezt rábízom a Carlo-Zizou párosra
Továbbra se tudjuk mi lesz Pipitával ha sikerül eladni akkor mindenképp kell a helyére hozni valakit és olyat kéne aki egy magasabb szintet képvisel de ezt rábízom a Carlo-Zizou párosra
- madridronie
Szerintem elég egyértelmű; ha Pipita lép, akkor Suárez vagy valaki, de jön a helyére! Egyébként Karim ismét megcsinálta azt a fogyi kúrát Meranoban, mint 2 évvel ezelőtt; remélhetőleg hasonló eredménnyel, mert akkor nagy gond nem lehet!A csatárkérdés számomra nem kérdés,nekem jó ez a Benzema-Morata duo,egyenlőre,aztán télen lehet hozni valakit,ha bohém franszia barátunk nem jól muzsikál...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. július 15., hétfő 18:10-kor.
RealMadrid
RealMadrid
- morientes
Édesdrágajó Lajosom,ha marad a pool-ba akkor ő nem lesz BL résztvevő... akkor őt el lehet hozni.De ahogy hírlik,Mou nagyon kerülgeti...Morata szerintem kevés lesz idén, és ha Benzema nem lesz formában, akkor szarban vagyunk. Megint. Télen nem fog jönni top csatár, max ilyen kiegészítő, mint Adebayor volt, nem tudom miért számítanak sokan erre. Addig játszhatnak BL-ben is, akkor meg nincs is már értelme igazolni. Meg télen amúgy sem szoktak nagy igazolások jönni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Morata szerintem kevés lesz idén, és ha Benzema nem lesz formában, akkor szarban vagyunk. Megint. Télen nem fog jönni top csatár, max ilyen kiegészítő, mint Adebayor volt, nem tudom miért számítanak sokan erre. Addig játszhatnak BL-ben is, akkor meg nincs is már értelme igazolni. Meg télen amúgy sem szoktak nagy igazolások jönni.A csatárkérdés számomra nem kérdés,nekem jó ez a Benzema-Morata duo,egyenlőre,aztán télen lehet hozni valakit,ha bohém franszia barátunk nem jól muzsikál...
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Szerintem Denis biztosan nem lesz az első keret tagja idén. Arra posztra amin ő játszik eleve nincs hely és sokat kéne padozzon ami neki elég nagy buktató lenne. Egy Leverkusenbe viszont elküldeném.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
Jó neked... Én melóban vagyok csak szakad az eső mint az állat és ilyenkor tudok gépezni ... Közbe nézegettem a Marca-t és már filóznak, hogy Ancelotti milyen piramist rakna össze itt, ha azt szeretne perszeGabo írta:Kimaradt a "nem" szócska. Bocs.
Najó, megyek vissza aludni, ez nem az én napom.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Kimaradt a "nem" szócska. Bocs.