Realista24 írta:Milyen érdekes, hogy a nagy kritizálók, a statisztika "őrültek" most bujkálnak és egy árva jó szót nem írnak ide. Az UEFA oldalán őt választották a meccs legjobbjának, hajtott, gürizett, igaz csak egy helyzete volt, de győztes gólt rúgott.
És akkor azt mondják a szakértők, hogy meg van dicsérve a jobb meccsek után.
Látom.
Ebből indult ki az egész vita. Ami utána következik az egymás mellett elbeszélés heccsat és közted.
Az utolsó mondatod annak a hsz-nek a lényege, ami egyértelműen elvárja, hogy megdicsérjük a jól végzett munkájáért, vagy inkább odaszúrsz a Karimot kritizálóknak, hogy ideje lenne elismerni őt...
Inkább arról volt nagy a csend itt az oldalon, hogy mióta nem megy neki a góllövés, ahhoz képest szerintem semmi savazást nem kapott, mint amennyit érdemelt volna közel 700 perc gól nélküli teljesítmény után. Szépen érkezett ez jó volt.
Heccsat reagált arra, hogy nem csak dicsérve nem volt, de el is lett nézve pár gyengébb meccs Benznek savazás nélkül. Egyébként nem baj, ha van 1-2 gyengébb meccse, nem 2 meccs után kell savazni valakit. De mondjuk 7-8 rossz meccs után, azért kijár a kritika...
A statisztikákról meg nem vagyok jó véleménnyel. Nem az a lényeg. Van 1-2 beszédes statisztika, amit nem igazán lehet megkérdőjelezni, de a többség csak játék a számokkal. A Benzema MOM díjával is van problémám (és ez bőven az idiótább statisztikák közé tartozik):
A meccs legjobbjának lett választva, mert a győztes gólt ott nagyon felértékelik, és mezőnyben is elvolt. De a gólhoz kellett Karimon kívül Coentrao nagy futása és CR nagy lasztija. Hogy kié a nagyobb érdem a gólban az megkérdőjelezhető. Éppen ezért ez egy hülye statisztika. Meccs legjobbja lett a győztes gól miatt, miközben meg Pepe és Coentrao hiba nélkül brutál nagyot játszott. Benzema meg sokat gürizett, de amikor nem a támadójátékunkról szól a meccs, akkor jogosabbnak érzem egy védőnek vagy a kapusnak adni a MOM címet. Szóval ez abszolút szubjektív. Én ezért írtam azt, hogy jól tette a dolgát, de csak a feladatát teljesítette.
Ha másra gondoltál, és mást vársz, akkor bocs, de nekem az jött le, hogy innen indult a vita, és én erre reagáltam. A heccsat és közted zajló vita további részére nem kívántam reagálni, mert a másik félresikerült mondataiba köttök bele, hogy a saját igazatokat bizonyítsátok. Ha mindenképpen vitát akartok nyerni, akkor ez jó taktika, de mivel ez egy szurkolói fórum, ami témák kibeszéléséről szól, és nem arról, hogy ki a jobb vitázó, ezért ez a magatartás és vitastílus csak flamelést és ellenségeskedést szül, értelmes eszmecsere helyett.