Korai Vinicius az. Nem kritikus vagy, hanem elfogult. Érezhetően nincs még játékban, nem érzi teljesen a csapatot, de tegnap is folyamatosan elmozgott, mindenhol feltünt, kereste a játékot. Abszolut jo mentalitással állt be az elmult meccseken és minden meccsen érzodott rajta a veszelyesseg.kiserik írta:Mégis mivel lettünk volna előrébb? Továbbra is egy nagyon jó játékos, akinek túl magas ez a szint. Valami mindig közbe szól. Én tegnap úgy éreztem, mint ha valami ZZ allstar gálán lett volna. A játéka tetszetős volt, sarok, piszipaszi, minden, de a hatékonysága korai Viniciuszt idézte. 2 lövéske és a passza Asensionak, ami megmaradt. Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, hogy bejött Isco és rúgtunk kettőt, ha őszinte, akkor azt, hogy Isco játéka nem maradt el a Hazardétól, sőt. Én nagyon kritikus vagyok és leszek vele. Amikor nem hoz MOM közeli teljesítményt, akkor csalódást kelt.Remy írta:
De hát mi? Az emberünk kb nem játszik semmit, így nyilván hulladék is. De ha csak annyit hozott volna az egész szezonban, amennyit ma, akkor már előrébb lettünk volna.
Egyébként a meccs tipikus Real gyilkos meccs volt. Az ellenfél végig zártan védekezett. Ebbe szokott beletörni a bicska. Blanco ismét remek meccset hozott ahoz képest, hogy a harmad osztályból csöppent ide. Kis rutin és még van oldva a kp igazolás. Militao: Danilo, mi?!![]()
![]()
Kár, hogy nem 5 fordulóval ezelott tert vissza. Remelem nem serul meg, egyertelmuen kell elore.