Edző és vezetőség
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Ezt nem ertem en sem. Carlonal is rossz volt a jatek a vegen, de ott azert kuzdottek...most olyan, mintha benitezt buktatnak
Hat ez az...legalább miatta tennék oda magukat. Vagy mit akarnak Cr legyen az edzo?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nem tudom meddig fogják még bírni Madridban ezt a lélektelen xart amit hétről-hétre leraknak elénk.
Sajnálni fogom ZZ-t. Amit eddig elért már csak az is fantasztikus. Szomorú lesz ha mennie kell, legalább miatta küzdhetne a csapat..
Sajnálni fogom ZZ-t. Amit eddig elért már csak az is fantasztikus. Szomorú lesz ha mennie kell, legalább miatta küzdhetne a csapat..
Persze, tisztában van vele, hogy ez a tendencia a csapatnál. Előtte is ez volt, meg amikor itt játszott is ez volt. Teljesen reálisan látja a dolgokat.Realista24 írta:Mondjuk én úgy olvasom, hogy Zidane tisztában van vele és nem fog meglepődni, ha júniusban elküldik...
Én is így gondolom ezt a dolgot. Viszont ehhez mutatnia kéne valamit. Javítani a hibáin: kísérletezgetni a kezdővel, belenyúlni a meccsbe előbb ha kell, taktikailag feljebb lépni, új játékrendszer próbálgatása, mert a mostanit a jelenlegi kerettel kiismerte a legtöbb csapat.lestat írta:Maradnia kell. Nyaron alakitani a keretet stb tanulnia fejlődni neki es a csapatbak is. Magasra tette a lecet de en hiszem hogy ő a megfelelő ember ide.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
TheBull6 írta:Nagyon kerülgeti a témát mindig ezzel a ki tudja mit hoz a jövő dumával. Nálam 80% hogy lép vagy elküldik.
Eleg tragya dolog lenne ha lelépnen vagy elkuldenenk.
Maradnia kell. Nyaron alakitani a keretet stb tanulnia fejlődni neki es a csapatbak is. Magasra tette a lecet de en hiszem hogy ő a megfelelő ember ide.
Par szar honap es mindenki elfelejti ki is ő és mit tett le.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Nagyon kerülgeti a témát mindig ezzel a ki tudja mit hoz a jövő dumával. Nálam 80% hogy lép vagy elküldik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk én úgy olvasom, hogy Zidane tisztában van vele és nem fog meglepődni, ha júniusban elküldik...ericco írta:Óriásit csalódnék benne. Nem lenne szép egyből lelépni, ahogy nem megy a szekér. Ráadásul tuti a klubra és a vezetőségre vetne rossz fényt.Csabi írta:marcán ma ma már votl egy cikk, hogy madridban tudják, hogy zidane év végén lemond. igaz csak ilyen blog féleség, de a marca igazgatóhelyettese írta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Óriásit csalódnék benne. Nem lenne szép egyből lelépni, ahogy nem megy a szekér. Ráadásul tuti a klubra és a vezetőségre vetne rossz fényt.Csabi írta:marcán ma ma már votl egy cikk, hogy madridban tudják, hogy zidane év végén lemond. igaz csak ilyen blog féleség, de a marca igazgatóhelyettese írta.
Merci Zizou!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
marcán ma ma már votl egy cikk, hogy madridban tudják, hogy zidane év végén lemond. igaz csak ilyen blog féleség, de a marca igazgatóhelyettese írta.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Na jól van szerencsére már nem csak leváltani kell Zidanet, hanem az egész edzői pályafutása katasztrófa..
Fantasztikus, de komolyan.
Fantasztikus, de komolyan.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ideértek a friss regek a fészbúk oldalróllestat írta:Jujj jujj vannak is bajok egy két embernél
De Juniusban hogy verte mindenki a mellét meg hogy Zizou a zseni. Jajj de régen volt.
Bár néhol van igazság abban is amit írnak, de azért ZZ-től elvenni, hogy egy szer Benitezi fél év után gatyába rázta a csapatot, vagy hogy elég szépen elvertuk azt a Juvet akit senki más nem tudott, hát érdekes.
Na mind1, én leírtam mit szeretnék látni változás címszó alatt, és szerintem mire lehet szükségünk, az tuti nem az edző csere. A hírek szerint a vezetőség még mindig támogatja őt, és ha igaz akkor valószínűleg ők is a játékos állományban fognak változást sürgetni, ahogy írtam is.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos
Tudom, hogy ízlések és pofonok különbözőek lehetnek, de hogy Ronaldot (a portugált) babacsörgőhöz hasonlítja valaki az már döbbenetes. Amennyit Ő letetett a Real Madrid asztalára, soha előtte senki nem tudott letenni. Több tiszteletet kellene tanúsítani iránta, pláne ha valaki madridistának tartja magát!zoli0415 írta:Minden elismerésem és tiszteletem ZZ játékos pályafutása előtt. Puskás, Pele, Maradona, Cruyff, Ronaldinho, Ronaldo(brazil), Messi mellett őt tartom korszakos zseninek. a többi világ legjobbjának valaha kikiáltott játékos csak babacsörgő hozzájuk képest. Viszont edzői pályafutása katasztrófa számomra. Már kinevezésekor elleneztem. Tudom...nyert egy raklap kupát. Én is abba a táborba tartozom akik szerint jókor volt jó helyen és a csapat nyert neki kupákat és nem ő a csapatnak. Komolyan kérdezném a mellette kardoskodókat, hogy mi alapján bíznak benne? Tudom...tanulnia kell,időre van szüksége...csak ez nem az a hely. Én is előbb kitanulnám pl a villanyszerelést kicsiben mert egyébként megb..na az áram. Milyen edzői erényeket tudnak felsorolni mellette? Hozott bármilyen taktikai újítást? Látszik a munkája, a fejlődés a csapaton? Bele tud nyúlni egy mérkőzésbe, van válasza az ellenfél játékára, ülnek a cseréi? Bejön az igazoláspolitikája, építi a csapatot, van remény a fejlődésre? Otthon mindenki megmondja előre a felállást és a "taktikát" a cserékkel együtt. El tudom képzelni mekkora kihívás lehet felkészülni egy tapasztalt szakembernek belőle. Számomra nem az a nagy edző aki sütkérezik a sikerekben, hanem akinek van válasza a süllyedő hajóra. Lássuk be nála teljes a tanácstalanság és lövése nincs a hogyan továbbról.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Jujj jujj vannak is bajok egy két embernél
De Juniusban hogy verte mindenki a mellét meg hogy Zizou a zseni. Jajj de régen volt.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Jelentosen elvettel Zidane erdemeibol. Akarhogy forgatod, Zidane vezetesevel duplazott a csapat a BL-ben, es ha valaki a szerencsere fogna, masodik teljes eveben behuzta a bajnoksagot is gratiszba. Konnyu igy nyilatkozni, hogy a csapat nyert neki, es nem o nekik. A mindennapos edzeseken o volt ott, o adta hozza azt a pluszt, ami eddig hianyzott a bl cimekhez. Szoval ez egy hulyeseg, amit leirtal.zoli0415 írta:Minden elismerésem és tiszteletem ZZ játékos pályafutása előtt. Puskás, Pele, Maradona, Cruyff, Ronaldinho, Ronaldo(brazil), Messi mellett őt tartom korszakos zseninek. a többi világ legjobbjának valaha kikiáltott játékos csak babacsörgő hozzájuk képest. Viszont edzői pályafutása katasztrófa számomra. Már kinevezésekor elleneztem. Tudom...nyert egy raklap kupát. Én is abba a táborba tartozom akik szerint jókor volt jó helyen és a csapat nyert neki kupákat és nem ő a csapatnak. Komolyan kérdezném a mellette kardoskodókat, hogy mi alapján bíznak benne? Tudom...tanulnia kell,időre van szüksége...csak ez nem az a hely. Én is előbb kitanulnám pl a villanyszerelést kicsiben mert egyébként megb..na az áram. Milyen edzői erényeket tudnak felsorolni mellette? Hozott bármilyen taktikai újítást? Látszik a munkája, a fejlődés a csapaton? Bele tud nyúlni egy mérkőzésbe, van válasza az ellenfél játékára, ülnek a cseréi? Bejön az igazoláspolitikája, építi a csapatot, van remény a fejlődésre? Otthon mindenki megmondja előre a felállást és a "taktikát" a cserékkel együtt. El tudom képzelni mekkora kihívás lehet felkészülni egy tapasztalt szakembernek belőle. Számomra nem az a nagy edző aki sütkérezik a sikerekben, hanem akinek van válasza a süllyedő hajóra. Lássuk be nála teljes a tanácstalanság és lövése nincs a hogyan továbbról.
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Ezt a csapatot így hiába küldöd már pályára. Írod: "ceba, kova es kroos, elottuk iscoval"
A Real jelenlegi szerkezetében pl. Isconak nincs posztja. Ő csak azért játszik minden meccsen, mert a kvalitásai alapján Zidane nem hagyhatja ki. Ha látta valaki az olaszok ellen mit produkáltak Iniestával, akkor tudja mire képes támadóközéppályásként. Zizou valószínű nem látta. Ezért játszat vele balszélsőt.
Én pedig azt mondom, nem a játékosokkal van gond. Sok jóllakott óvodás. Tele a poci minden jóval. De egy fagyit azért még mindegyik szívesen elmajszolgatna. Csak hát a motiváció hiányzik. Persze ha a francia az öltözőben is olyan okosakat mond, mint a sajttájokon, akkor azért nem lehet túlságosan csodálkozni, hogy besokallt a csapat.
A Real jelenlegi szerkezetében pl. Isconak nincs posztja. Ő csak azért játszik minden meccsen, mert a kvalitásai alapján Zidane nem hagyhatja ki. Ha látta valaki az olaszok ellen mit produkáltak Iniestával, akkor tudja mire képes támadóközéppályásként. Zizou valószínű nem látta. Ezért játszat vele balszélsőt.
Én pedig azt mondom, nem a játékosokkal van gond. Sok jóllakott óvodás. Tele a poci minden jóval. De egy fagyit azért még mindegyik szívesen elmajszolgatna. Csak hát a motiváció hiányzik. Persze ha a francia az öltözőben is olyan okosakat mond, mint a sajttájokon, akkor azért nem lehet túlságosan csodálkozni, hogy besokallt a csapat.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A bl indulo hely meglesz, ez azert elegge biztos. A bajnoksagtol tobbet mar szerintem Pérez sem var.
A bl el megvarom a psg elleni meccseket, ha kiesunk akkor sem lesz vilagvege, mert ez ellen a psg ellen ki lehet esni, de ha tovabb megyunk akkor az egy eros jelzes lesz mindenkinek.
ZZ elcseszte, az kell, hogy valtoztasson, valtozzon a jatekunk, vagy inkabb, legyen jatekunk.
Elkell engedni par jatekos kezet, megrekedtunk, mert elhittuk, elhittek magukrol is hogy nekik minden bejon, kepesek tobbre is, de nem azok.
ZZ nek es Péreznek fel kellene vegre ismerni, hogy az edzoi stab igenis jo, a jatekos allomanyba kell a valtozas. CR felolem maradhat, sokszor lehetne kezdo is, de rengetegszer a padrol beallva nagyonn haszna lenne, es tovabbra is pelda lehetne a fiataloknak. Amennyiben ezt nem akarja lehet menni, egy szep bucsu a bernabeutol es lehet levezetni. A Bale-Benzema kettosbol is mehet az egyik.
A kpn a legjobbak vannak, csak felejtsuk el Casemiro allando jatekat. Modricnak sem kell mar mindig jatszania, ceba, kova es kroos, elottuk iscoval eleg jo lehetne alapnak.
A vedelemben a ket szelre kell jo jatekosokat talalni, jobb oldalon carvajal azert jo lesz boveb meg egy darabig, de marcelonak kell egy stabilabb csere.
Abban az esetben, ha ezeket ZZ nem ismeri fel, es nem kezdi vegrehajtani akkor mar tenyleg nincs mas valasztas es az o helyere kell mast hozni, de ezt aligha a mostani nyaron kellene negtenni. Nem tudnek olyan edzot mondani aki alkalmasabb lenne ide
A bl el megvarom a psg elleni meccseket, ha kiesunk akkor sem lesz vilagvege, mert ez ellen a psg ellen ki lehet esni, de ha tovabb megyunk akkor az egy eros jelzes lesz mindenkinek.
ZZ elcseszte, az kell, hogy valtoztasson, valtozzon a jatekunk, vagy inkabb, legyen jatekunk.
Elkell engedni par jatekos kezet, megrekedtunk, mert elhittuk, elhittek magukrol is hogy nekik minden bejon, kepesek tobbre is, de nem azok.
ZZ nek es Péreznek fel kellene vegre ismerni, hogy az edzoi stab igenis jo, a jatekos allomanyba kell a valtozas. CR felolem maradhat, sokszor lehetne kezdo is, de rengetegszer a padrol beallva nagyonn haszna lenne, es tovabbra is pelda lehetne a fiataloknak. Amennyiben ezt nem akarja lehet menni, egy szep bucsu a bernabeutol es lehet levezetni. A Bale-Benzema kettosbol is mehet az egyik.
A kpn a legjobbak vannak, csak felejtsuk el Casemiro allando jatekat. Modricnak sem kell mar mindig jatszania, ceba, kova es kroos, elottuk iscoval eleg jo lehetne alapnak.
A vedelemben a ket szelre kell jo jatekosokat talalni, jobb oldalon carvajal azert jo lesz boveb meg egy darabig, de marcelonak kell egy stabilabb csere.
Abban az esetben, ha ezeket ZZ nem ismeri fel, es nem kezdi vegrehajtani akkor mar tenyleg nincs mas valasztas es az o helyere kell mast hozni, de ezt aligha a mostani nyaron kellene negtenni. Nem tudnek olyan edzot mondani aki alkalmasabb lenne ide
Minden elismerésem és tiszteletem ZZ játékos pályafutása előtt. Puskás, Pele, Maradona, Cruyff, Ronaldinho, Ronaldo(brazil), Messi mellett őt tartom korszakos zseninek. a többi világ legjobbjának valaha kikiáltott játékos csak babacsörgő hozzájuk képest. Viszont edzői pályafutása katasztrófa számomra. Már kinevezésekor elleneztem. Tudom...nyert egy raklap kupát. Én is abba a táborba tartozom akik szerint jókor volt jó helyen és a csapat nyert neki kupákat és nem ő a csapatnak. Komolyan kérdezném a mellette kardoskodókat, hogy mi alapján bíznak benne? Tudom...tanulnia kell,időre van szüksége...csak ez nem az a hely. Én is előbb kitanulnám pl a villanyszerelést kicsiben mert egyébként megb..na az áram. Milyen edzői erényeket tudnak felsorolni mellette? Hozott bármilyen taktikai újítást? Látszik a munkája, a fejlődés a csapaton? Bele tud nyúlni egy mérkőzésbe, van válasza az ellenfél játékára, ülnek a cseréi? Bejön az igazoláspolitikája, építi a csapatot, van remény a fejlődésre? Otthon mindenki megmondja előre a felállást és a "taktikát" a cserékkel együtt. El tudom képzelni mekkora kihívás lehet felkészülni egy tapasztalt szakembernek belőle. Számomra nem az a nagy edző aki sütkérezik a sikerekben, hanem akinek van válasza a süllyedő hajóra. Lássuk be nála teljes a tanácstalanság és lövése nincs a hogyan továbbról.
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Ha kihullunk a PSG ellen, akkor elkezdődik a nagytakarítás, már csak abból a matekból kifolyólag, hogy bár tavaly vittünk mindent, most meg semmit, az pont a mindennek a fele, és az már nem olyan sok.
És hogy ki és mikor szedi a sátorfáját, az nem is annyira Perezen múlik majd, hanem leginkább azon a 80ezer emberen, aki hétről hétre ott van a Bernabeuban. Egy stadionnyi türelem sosem tart ki az idény végéig, így aztán ha akarják, ha nem, de vezetőké sem, mert a bérleteket, a reklámfelületeket és a pólókat el kell adni a nyáron.
És a De Gea és Mbappé féle hiszti az ő nevüket már kimosta ezekből a pólókból, tehát friss nevek kellenek.
És hogy ki és mikor szedi a sátorfáját, az nem is annyira Perezen múlik majd, hanem leginkább azon a 80ezer emberen, aki hétről hétre ott van a Bernabeuban. Egy stadionnyi türelem sosem tart ki az idény végéig, így aztán ha akarják, ha nem, de vezetőké sem, mert a bérleteket, a reklámfelületeket és a pólókat el kell adni a nyáron.
És a De Gea és Mbappé féle hiszti az ő nevüket már kimosta ezekből a pólókból, tehát friss nevek kellenek.
ziro4vr írta:Most nyáron szerintem felesleges lenne edzőt is váltani, a keretet és a koncepciót kell frissíteni, ZZ hozott annyi trófeát, hogy 1 sanszot kapjon az új szemlélettel.
Ha viszont nem lesz új szemlélet, akkor váltani kell. Csak én attól tartok, az új szemlélet inkább Perez által lesz megvalósítva, pár aktuális vb vagy pl sztár formájában.
Van vagy 3/4 éve, hogy megállítson egy süllyedő hajót. Ha ennyi idő nem elég erre( és nem sziporkázás kell, csak hogy mondjuk stabilan verjük hazai pályán a középcsapatokat), akkor felesleges pár új igazolástól várni a csodát. Jó ötlet volt kinevezni, mert akkor az kellett, ha úgy alakul, akkor meg jó ötlet lesz leváltani, mert most meg ez kell. Pár évvel később majd visszajöhet, szerintem lesz még ő madrid edző a mostani időszakán kívül is.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Most nyáron szerintem felesleges lenne edzőt is váltani, a keretet és a koncepciót kell frissíteni, ZZ hozott annyi trófeát, hogy 1 sanszot kapjon az új szemlélettel.
Ha viszont nem lesz új szemlélet, akkor váltani kell. Csak én attól tartok, az új szemlélet inkább Perez által lesz megvalósítva, pár aktuális vb vagy pl sztár formájában.
Nem illik.