Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Amúgy igazából csak Vini az aki röghöz van kötve. Többiek le tudják hozni ugyanazt amit tudnak bárhol - nyilván ez persze baj hogy Rodrygonál ez az amit tudnak ez nem elég. De azt tudja bárhol
De ha kiteszed teljes kepernyore akkor nem is latod a lockot, ergo teljesen korrekt es nem 1,5perces kesesben van mint a streamek tobbsege.mexes írta:Élvezhetetlen, de nem is erre találták ki. Főleg az a fasza hogy ott az odds és a késleltetés miatt ugye 5 másodperccel hamarabb lockoljak az 1x2t meg az over 0.5t :')ANDS írta:
Én is ott néztem. De az nem streamnek nevezett valami volt?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amikor a VAK - KAK - Fede hármas van fenn, valóban nincs kik nagyon cserélgessenek, de a Vinyó-Benz-Rodry hármas egyébként foroghatna szerintem.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Ez egyertelmu, ebbol a keretbol nem lehet ezt kihozni, csak jo felulni a nosztalgiavonatra, hogy mennyire el voltunk kenyeztetve.Nika91127 írta:Ahhoz kell 3 veszélyes, multifunkcionális támadó...realmadrid95 írta:
Messze a legjobb vedojuk, igy Benzemanak konnyebb dolga lesz kozepen.
Egyebkent kicsit off, de megsem, mennyire jo volt, mikor a tamadoharmasunk egy meccs alatt folyamatosan cserelgettek a helyuket es ezzel zurzavart okoztak a vedelmekben? Nekem ez nagyon hianyzik.
vini helyett rodrygot tennem baloldalra. vini regota semmit nem tud lehozni.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ahhoz kell 3 veszélyes, multifunkcionális támadó...realmadrid95 írta:Messze a legjobb vedojuk, igy Benzemanak konnyebb dolga lesz kozepen.Realista24 írta: Xavi Araujot állítja rá Vinire.
Egyebkent kicsit off, de megsem, mennyire jo volt, mikor a tamadoharmasunk egy meccs alatt folyamatosan cserelgettek a helyuket es ezzel zurzavart okoztak a vedelmekben? Nekem ez nagyon hianyzik.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Messze a legjobb vedojuk, igy Benzemanak konnyebb dolga lesz kozepen.Realista24 írta: Xavi Araujot állítja rá Vinire.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Xavi Araujot állítja rá Vinire.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Srácok, ráértek azonnal megköszönni, de jó lesz holnap este is.
https://us.livesports808.com/
Nekem ezen az oldalon elég fasza volt a képminőség. A japán kommentár pedig hamar megszokható.
https://us.livesports808.com/
Nekem ezen az oldalon elég fasza volt a képminőség. A japán kommentár pedig hamar megszokható.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
https://vipleague.im/football-schedule-streaming-linksHalfkey írta:A kérdés az volt hol lehet nézni, mert a kolléga utál keresgélmi. Itt nem kell keresgélni, megy hibátlanul, jó kommentárral - az egy probléma hogy a képminőség gyenge. Vagy hát nem gyenge ha piciben nézed, de én nyilván kiraktam nagyba, úgy meh.ANDS írta:
Én is ott néztem. De az nem streamnek nevezett valami volt?
Valaki linkelte múltkor, mindkét elődöntőt itt néztem, gyenge nettel, HD-ban, telefonról, egyszer sem akadt meg közben.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
A kérdés az volt hol lehet nézni, mert a kolléga utál keresgélmi. Itt nem kell keresgélni, megy hibátlanul, jó kommentárral - az egy probléma hogy a képminőség gyenge. Vagy hát nem gyenge ha piciben nézed, de én nyilván kiraktam nagyba, úgy meh.ANDS írta:Én is ott néztem. De az nem streamnek nevezett valami volt?Halfkey írta: Elődöntők mentek a bet365ön
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Pénz beszél... Perezeknek gazdaságilag jól jött és biztos vagyok benne hogy első csapattal "kell" menni. Tv, az adidas Ázsiában stb. Az igazság harcosok éhen halnak ma vagy segget csinálnak a szájukbòl a végén (unicef).dzsi91 írta:
Ez a szezonközbeni kínzás ami itt folyik azt nézni is rossz. Hibának tartom,hogy az ilyen szarokra az első csapattal megyunk.
De jah, +1 mindenre, tényleg a kínzás a jó kifejezés. A játékosoknak és nekünk is...
Élvezhetetlen, de nem is erre találták ki. Főleg az a fasza hogy ott az odds és a késleltetés miatt ugye 5 másodperccel hamarabb lockoljak az 1x2t meg az over 0.5t :')ANDS írta:Én is ott néztem. De az nem streamnek nevezett valami volt?Halfkey írta: Elődöntők mentek a bet365ön
Elődöntők mentek a bet365ön
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szégyen, hogy nem lehet normálisan megnézni egy El Clasicot 2023-ban. De ha valakinek lesz opcioja, irjon! Utalom, ha streamet kell keresgelni.Realista24 írta:En pl. utalom neten nezni, Norbit meg nem is hallom szinte kozben, meg le se szarom mit mond, amikor veri a viz az irigysegtol.illgner írta:
Úgyis mindenki szidja Farkas Norbit, akkor meg minek? Neten bárki meg tudja nézni.
De jah, nem adja semmi, egyelore ugy nez ki. Helyette lehet La Liga ismetlest nezni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Depay Carrasco cserét akar a Barca.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En pl. utalom neten nezni, Norbit meg nem is hallom szinte kozben, meg le se szarom mit mond, amikor veri a viz az irigysegtol.illgner írta:Úgyis mindenki szidja Farkas Norbit, akkor meg minek? Neten bárki meg tudja nézni.Faust írta: Vajon lesz pofajuk ezt sem kozvetiteni?
De jah, nem adja semmi, egyelore ugy nez ki. Helyette lehet La Liga ismetlest nezni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kikapunk 5-0ra aztán a barsza csinal egy netflix sorozatot mi meg blt nyerunk megint.pejtsikb írta: Ki mit tippel vasárnapra?
Fogadóirodák ránk nagyobb oddsot adnak.
Szerintem most a barsza jobb formaban van éhesebbek is egy kupára már mi meg fáradtak és öregek vagyunk. Meghát nemhiszem, hogy 3/3 elverjük őket úgyhogy inkabb itt kapjunk ki mint a ligában. De ezt a szaudarabias szuperkupa feelinget en nagyon nem érzem át. Régen tök jó volt,hogy rögtön 2 clasicoval indult a szezon egy nem túl fontos kupáért lehetett focázni, mindig nagy meccsek voltak az augusztusi szuperkupa odavisszavágók mert nemvolt nagy a tét és kivoltak pihenve a csapatok. Ez a szezonközbeni kínzás ami itt folyik azt nézni is rossz. Hibának tartom,hogy az ilyen szarokra az első csapattal megyunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Luka Modrić, Vini Jr, Fede Valverde, Thibaut Courtois
Ki mit tippel vasárnapra?
,,The Real Madrid shirt is white. It can stain of mud, sweat and even of blood, but never of shame.” - Santiago Bernabéu
Úgyis mindenki szidja Farkas Norbit, akkor meg minek? Neten bárki meg tudja nézni.Faust írta: Vajon lesz pofajuk ezt sem kozvetiteni?
Vajon lesz pofajuk ezt sem kozvetiteni?