Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo
Azt írják már nem dolgozik együtt Mendesszel semmilyen szinten november óta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- maverick
- Kedvenc játékosaid: Puskás, Raúl, Modrić
szerintem a "körítés" igen fontos, kultúrának is hívják és kár, hogy sokaknak nem számít. az egyesült államok egy sportbolond ország, az másodlagos, hogy a foci nincs a legnépszerübbek között, így is nagyon sokan szeretik. én fele ennyi pénzért is inkább mentem volna az mls-be, de ö tudja...MVPP írta: Mivel lenne jobb az mls a körítésen kívül? Játékban kb egy szint a kettő. MLS-ben idén MVP lett majdnem egy az NB1-ben is közepesen focizó Gazdag például, míg az Argentinokat leverő szaúdiak 9 játékosa is CR csapattársa.
én is úgy tudom, ibráék is jóval többet kerestek, mint ami a megszabott plafon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ah értem. De a fizetési keret baromi alacsony, és nem gondolnám hogy egy játékos a teljes keret tíz-húsz szorosan kapta volna.gutihaz14 írta: lehet 3 jatekos akire nem vonatkozik a sapka ha jol tudom
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
lehet 3 jatekos akire nem vonatkozik a sapka ha jol tudom
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amcsiban fizetési sapka van, ezért gondolom.Faust írta:Siman lehet, csak nem vettek volna neki melle kastelyt meg stadiont meg ettermeket meg cegeket, ami neki jar.Realista24 írta:
Az lehetetlen.
Amugy en sem tudom elkepzelni, percenkent 160 ezer forintot keres jezusom.
Azt számold ki, mennyit keres amíg egy éjszakát atalszol
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Siman lehet, csak nem vettek volna neki melle kastelyt meg stadiont meg ettermeket meg cegeket, ami neki jar.Realista24 írta:Az lehetetlen.___Samy___ írta:
Az amcsik elvileg szinte ugyanazt a penzt ajanlottak.
Amugy en sem tudom elkepzelni, percenkent 160 ezer forintot keres jezusom.
- ___Samy___
JenkifociTöbb egymástól független hiteles amerikai forrás is megerősítette, hogy meglepő módon a Sporting KC volt az az MLS-csapat, amely a legközelebb állt Cristiano Ronaldo leigazolásához, mielőtt a portugál aláírt volna a szaúdi al-Nasszr együtteséhez. Hetek óta tárgyaltak vele, kifejezetten jó csomagot tettek le az asztalára, reális lehetőség volt a megszerzése. Ezt illusztrálja, hogy többször is tárgyaltak a képviseletével. A fizetési paraméterek közel álltak a szaúdi ajánlathoz. A tárgyalásokba bevonták a teljes tulajdonosi kört, így az NFL-sztár Patrick Mahomest is, akinek részesedése van a Sporting KC-ben.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az lehetetlen.___Samy___ írta:Az amcsik elvileg szinte ugyanazt a penzt ajanlottak.4Rv írta:
ok, de ettől még mls>saudi liga.
én nem vagyok cr fan, de megnéztem volna amerikában, a körítést ott is megkapta volna csak hát a pénz lehet, hogy töredéke. ráadásul 2026-ra lehet jól is jöttek volna neki az amerikai kapcsolatok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Az amcsik elvileg szinte ugyanazt a penzt ajanlottak.4Rv írta:ok, de ettől még mls>saudi liga._Bushido_ írta: A kevés értelmes angliában tevékenykedő TV-s szakértő egyike:
𝐑𝐢𝐨 𝐅𝐞𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐧𝐝 𝐨𝐧 𝐑𝐨𝐧𝐚𝐥𝐝𝐨'𝐬 𝐌𝐨𝐯𝐞 𝐭𝐨 𝐀𝐥 𝐍𝐚𝐬𝐬𝐫:
"The media is disgusting. When Rooney, Beckham, Lampard and Gerrard went to America, they used to say that it was a great way to end their career, What a way to finish their careers, getting great money, going to a league that's not as competitive, let them go, they've deserved that, they've earned the right. That’s all I saw in the media. But when Cristiano Ronaldo decided to do this, it became a shame and a disaster only because he went to Saudi Arabia."
én nem vagyok cr fan, de megnéztem volna amerikában, a körítést ott is megkapta volna csak hát a pénz lehet, hogy töredéke. ráadásul 2026-ra lehet jól is jöttek volna neki az amerikai kapcsolatok.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
szerintem jelen esetben kár firtatni a sportszakmai okokat, nyilván nem ez döntött..MVPP írta: Mivel lenne jobb az mls a körítésen kívül? Játékban kb egy szint a kettő. MLS-ben idén MVP lett majdnem egy az NB1-ben is közepesen focizó Gazdag például, míg az Argentinokat leverő szaúdiak 9 játékosa is CR csapattársa.
Mivel lenne jobb az mls a körítésen kívül? Játékban kb egy szint a kettő. MLS-ben idén MVP lett majdnem egy az NB1-ben is közepesen focizó Gazdag például, míg az Argentinokat leverő szaúdiak 9 játékosa is CR csapattársa.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eddig 28m euró értékben adtak el CR mezt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ok, de ettől még mls>saudi liga._Bushido_ írta: A kevés értelmes angliában tevékenykedő TV-s szakértő egyike:
"The media is disgusting. When Rooney, Beckham, Lampard and Gerrard went to America, they used to say that it was a great way to end their career, What a way to finish their careers, getting great money, going to a league that's not as competitive, let them go, they've deserved that, they've earned the right. That’s all I saw in the media. But when Cristiano Ronaldo decided to do this, it became a shame and a disaster only because he went to Saudi Arabia."
Nem latok bele en se. Lehet, hogy nincs semmi oka. De szerintem nem tobb cipot akar venni, vagy autot, vagy barmi ilyen materialis dolgot. Lehet, 2 ev mulva inditani akar x binziszt, ami a gyerekek jovojet hivatott biztositani. Lehet tartani akarja ezt a szinvonalat mindenkinek, ha vege a karriernek, utana mar nehez lesz nagy lovet leakasztani (gondolom nem tervezik meghalni a kovetkezo 10-20 evben). A banat tudja, mi jar egy olyan ember fejeben, aki azt sem tudja joforman mi a tulajdona. Viszont egy biztos, a penzbol sosem eleg.maverick írta:ja, nem ugyanúgy vagyunk összedrótozva... én úgy gondolkodom, hogy most van x millió dollár vagyona, amit most majd növel hasamraütve 20%-kal 2 év alatt (eddig sem keresett szarul és nem csak a fociból van bevétele). de enélkül is növelné. de gyakorlatban, mennyivel lesz jobb az élete ha 20%-kal nagyobb a vagyona? több cipöt vesz a feleségének? melyik az az autó, amiböl most nem tud venni 10-et de a szaudi pénzzel majd igen?zsuninnyo írta:
Honnan tudod? Most egy ev alatt megkeresi sokevi gazsijat. Ki tudja neki mennyi kell, vagy mire gondol. 30 folott az ember (magambol kiindulva) kezdi el igazan szamolgatni ezeket. Nem tudhatod, o mit akar a jovoben, ha egyaltalan o maga tudja.
Nyilvan nem egy szint vagyunk, de meg mindig mindenki a sajat szintjen nyomorog.
Szerintem ertheto huzas, irdatlan penz. Melle dontott 1-2 rekordot a multban, nyugodtan abba is hayhatna. A koritessel en sem ertek egyet btw.
szóval ennyi idösen, ennyi pénzzel a zsebemben nekem az utolsó dolog lenne a döntésemben, hogy mennyit fogok keresni a következö 2 évben. és most lényegében csak a pénz szól amellett, hogy odament, semmi más. de nem is lettem világklasszis focista, ahhoz is kell egy olyan mentalitás ami nekem pont nincs, úgyhogy igazad van, ki tudja hogy öt mi miért mozgatja.
En tokre megertem a nyilatkozatait is, ezt a lepeset is, hogy most akkor elment jo lovet keresni. Eleget melozott erte, olyan rekordokat dontott, amiket nemhogy 1 embernek, de meg 5 masiknak is nehez lett volna.
Emellett azt sem tudom, valojaban o milyennek erzi magat fizikailag, szellemileg es lelkileg. Lehet mar az igazan felso szintes kompetitiv sporthoz keves. Nyilvan ezt nem fogja lenyilatkozni soha.
Szep volt, jo volt, ugyes volt, szamtalan ember feletti teljesitmeny fuzodik a nevehez, sok sikert neki. Bar sosem volt a kedvencem es nem is lesz soha.
Ketlem hogy igy gondolna, javareszt ezek PR szovegek, mittomen ha Hollandiaba igazolt volna akkor is ugyanezt mondana. Meg hat na, velhetoen a szerzodeseben is benne foglaltatik, ez van.BlancoMark írta:Meg sajat maganak is hazudik, valoszinuleg ez konnyiti az elfogadas folyamatat. Gyakorlatilag par het leforgasa alatt elvesztette azt a mozgatorugot amiert minden nap felkelt es hajtott, azt ami a legfontosabb volt neki: a karrierjet.tomi_b írta: “The league in Saudi Arabia is very competitive”
Ez mindent elmond az interjúról. Sajnálom Cét, nekem hatalmas kedvencem, még most is, de ezzel csak saját magát égeti ismét.
Meg a MU-s interju utan kozvetlenul is az a kommunikacio jott a csaladjatol/kepviseloitol, hogy a vilag legjobbjaval nem lehet igy banni. Ennyire keptelen realisan latni a dolgokat.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha nem látta volna realisan nem ír alá a kecskekúrókhoz. Nemtudom mit vártok tőle, hogy csináljon egy yes i am finished interjút? Ha kiállna keci és elmondaná, hogy nem szint és messi a goat akkor is csak a mocskot kapná. Tökmindegy mit mond a tetteivel bizonyította, hogy felfogta.BlancoMark írta:Meg sajat maganak is hazudik, valoszinuleg ez konnyiti az elfogadas folyamatat. Gyakorlatilag par het leforgasa alatt elvesztette azt a mozgatorugot amiert minden nap felkelt es hajtott, azt ami a legfontosabb volt neki: a karrierjet.tomi_b írta: “The league in Saudi Arabia is very competitive”
Ez mindent elmond az interjúról. Sajnálom Cét, nekem hatalmas kedvencem, még most is, de ezzel csak saját magát égeti ismét.
Meg a MU-s interju utan kozvetlenul is az a kommunikacio jott a csaladjatol/kepviseloitol, hogy a vilag legjobbjaval nem lehet igy banni. Ennyire keptelen realisan latni a dolgokat.
A nevetséges az amit korábban is írtatok, hogy minden büdös köcsög azt mondta, hogy befellegzett neki bekéne lássa aztán most hogy belátta és lelépett az a baj, hogy miért nem igazolt mégegy europai csapatba,hogy tovább filázzuk mekkora fék és hány leendő aranylabdástól szívja el a gólokat mint dybalatól.
Ha nincs newcastle deal akkor belátta. Ha van akkor még lesz egy kör ilyen moslék mint az elmúlt fél évben.
Legyen boldog és nefoglalkozzon a sok élősködővel. Kemény amúgy, hogy messi vb címét is ennyire eltudja szívni egy ilyen átigazolással. Kb nem is olvasok mar semmit csak céronaldot mindenhol de hat ez van az emberiség mindig is vevő volt a gyűlölködésre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BlancoMark
Meg sajat maganak is hazudik, valoszinuleg ez konnyiti az elfogadas folyamatat. Gyakorlatilag par het leforgasa alatt elvesztette azt a mozgatorugot amiert minden nap felkelt es hajtott, azt ami a legfontosabb volt neki: a karrierjet.tomi_b írta: “The league in Saudi Arabia is very competitive”
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
A kevés értelmes angliában tevékenykedő TV-s szakértő egyike:
"I'm pleased for him that he's finally happy. For any footballer, whatever level you're playing in, happiness and being happy in the environment you're playing in is one of the most important things. He hasn't been happy for a while, so I'm pleased he's on the verge of finding that happiness, even tough in a country that not many people expected him to go to. But what a prospect that is, what an adventure that is for him to go to Saudi and play in a new league, a competitive league over there by the way."
"I've looked at people commenting and a few pundits saying it's a sad way for him to go out. The only sadness is the way it ended at Manchester United. I think in a couple of years he'll look back and think it could have been handled differently. But this next chapter, going to Saudi, how is that a sad way to end his career? I don't understand how people are saying that."
"Let a man go and live, and enjoy it. It's a new adventure, he's taking his family to experience a new culture. Every other player that's gone to a less competitive league to end their career has been told you've earned the right. No man on the planet would have earned the right more than this guy."
Supporting words from Rio Ferdinand for Cristiano Ronaldo!
"I'm pleased for him that he's finally happy. For any footballer, whatever level you're playing in, happiness and being happy in the environment you're playing in is one of the most important things. He hasn't been happy for a while, so I'm pleased he's on the verge of finding that happiness, even tough in a country that not many people expected him to go to. But what a prospect that is, what an adventure that is for him to go to Saudi and play in a new league, a competitive league over there by the way."
"I've looked at people commenting and a few pundits saying it's a sad way for him to go out. The only sadness is the way it ended at Manchester United. I think in a couple of years he'll look back and think it could have been handled differently. But this next chapter, going to Saudi, how is that a sad way to end his career? I don't understand how people are saying that."
"Let a man go and live, and enjoy it. It's a new adventure, he's taking his family to experience a new culture. Every other player that's gone to a less competitive league to end their career has been told you've earned the right. No man on the planet would have earned the right more than this guy."
Supporting words from Rio Ferdinand for Cristiano Ronaldo!
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Az a szeretet amugy amit itt kapott már most a bemutatón.
Remélem megbecsülik.
Biztosan keresték több helyről csak nem olyan fizuval ami tetszett volna neki.
Sok sikert Legenda!
Nekem igyis ugyis Kecske marad. Mert átéltem,láttam.
Remélem megbecsülik.
Biztosan keresték több helyről csak nem olyan fizuval ami tetszett volna neki.
Sok sikert Legenda!
Nekem igyis ugyis Kecske marad. Mert átéltem,láttam.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48