Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Mennyei futball
azt mondjuk nem vágtam, hogy nem volt jóba a német fejesekkel, így érthető a távozás és kínában valószínűleg nagy erősítés lesz
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Szerintem nincs ezzel baj!Nagyobb csapat nem kereste, szóval három választása volt:
1)Marad a németeknél
2)Hazajön a Fradiba
3)Vagy elmegy pénzt keresni még
Nem volt jó viszonyban a vezetőkkel így nem akart maradni!Szerintem egy 2-3 évig kint lesz aztán hazajön a Fradiba!Most nyilván más lenne a helyzet ha huszonéves lenne, de így lassan 32 évesen azért szerintem nem gáz!
Más: Pintértől állítólag könnyes búcsút veszünk a közeljövőben!
1)Marad a németeknél
2)Hazajön a Fradiba
3)Vagy elmegy pénzt keresni még
Nem volt jó viszonyban a vezetőkkel így nem akart maradni!Szerintem egy 2-3 évig kint lesz aztán hazajön a Fradiba!Most nyilván más lenne a helyzet ha huszonéves lenne, de így lassan 32 évesen azért szerintem nem gáz!
Más: Pintértől állítólag könnyes búcsút veszünk a közeljövőben!
-
Toti írta: elment kínába levezetni.
az gg
-
Mibe, hogy 2-3 év és Dzsudzsi is követi....Gerának is voltak komoly ajánlatai Indiából ő mégis hazajött, pedig ő közel sem "keresett"annyit mint Huszti vagy Dzsudzsi!
elment kínába levezetni.csabi* írta:mit csinált vagy mondott?JustoVillar írta:Huszti mekkora tanár
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
mit csinált vagy mondott?JustoVillar írta:Huszti mekkora tanár
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Huszti mekkora tanár
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Újabb egy évre miénk Pavlovic! Védelem pipa.
-
Némethnél mi ilyen B-C opció vagyunk ha talál külföldön klubot akkor odamegy...
A Vidi jó lesz nagyon szerintem is, elég jól erősítettek, bár Calatayud erősen valószínű távozása nagy veszteség lesz szerintem ő (volt) az mb1 legjobb kapusa!Mondjuk ez nekünk jó, mert így megint aktuális lehet a Jova-Gyurcsó csere! Szerintem is izgalmas lesz a bajnokság, lesz négy erős csapat,mellettük 3-4 közepes csapat akik azért okozhatnak meglepetést!A lilák még idén nem lesznek elég jók, nem vagyok elájulva az erősítéseiktől se, de ott lesznek stabilan a középmezőnyben!MTK szintén...Így elsőre azt mondom, hogy mi és a Vidi lesz a két legerősebb csapat, de majd kiderül!
A Vidi jó lesz nagyon szerintem is, elég jól erősítettek, bár Calatayud erősen valószínű távozása nagy veszteség lesz szerintem ő (volt) az mb1 legjobb kapusa!Mondjuk ez nekünk jó, mert így megint aktuális lehet a Jova-Gyurcsó csere! Szerintem is izgalmas lesz a bajnokság, lesz négy erős csapat,mellettük 3-4 közepes csapat akik azért okozhatnak meglepetést!A lilák még idén nem lesznek elég jók, nem vagyok elájulva az erősítéseiktől se, de ott lesznek stabilan a középmezőnyben!MTK szintén...Így elsőre azt mondom, hogy mi és a Vidi lesz a két legerősebb csapat, de majd kiderül!
- Ferencváros
Ide még bőven elférne. Ha a Vidibe megy Radó, oda már akkor Ő teljesen felesleges lesz.BBarni írta:
Azt nem mondtam, hogy Németh ide fog jönni, ide is jöhetne!
Radó sztori még mindig nincs lefutva,persze már bőven nem mi vagyunk az esélyesek!Radó jött volna,a hali eladta volna,mi kifizettük volna de mi nem fogunk egy brutál árat fizetni ügynököknek!
Egyébként mi a véleményed most a Vidiről? Mert szerintem nagyon jól erősítettek, a mag megmaradt, és talán egy normális edző is van.
Idén úgy érzem, hogy nagyon kiegyensúlyozott lesz a bajnokság. Loki annyira nem erősödött még, Győr sem, viszont ha megy hozzájuk Priskin, az nagy fogás lehet. Ez a kettő eddig is kicsit felfelé lógott ki, most még csapódik hozzájuk a Vidi, illetve mi, és talán az MTK-Újpest páros is. A Honvédot pedig még meglátjuk, nyilván hoznak majd pár új spílert olaszból.
-
Azt nem mondtam, hogy Németh ide fog jönni, ide is jöhetne!Úgy jön majd, mint Radó?
Radó sztori még mindig nincs lefutva,persze már bőven nem mi vagyunk az esélyesek!Radó jött volna,a hali eladta volna,mi kifizettük volna de mi nem fogunk egy brutál árat fizetni ügynököknek!
- Ferencváros
Úgy jön majd, mint Radó? Mert őt már mindenki elkönyvelte a Vidinél.BBarni írta:Németh pedig nem fog az MTK-ba menni máshova még mehet itthon...
-
Feczesin valószínűleg lilák, Németh pedig nem fog az MTK-ba menni máshova még mehet itthon...
Simon szerintem nem olyan nagy igazolás, a szombathelyiektől sem tűnt ki szerintem!Saláta Kornél viszont nagyon jó igazolás(lesz) a debrecenieknek!
Simon szerintem nem olyan nagy igazolás, a szombathelyiektől sem tűnt ki szerintem!Saláta Kornél viszont nagyon jó igazolás(lesz) a debrecenieknek!
- Ferencváros
Majd meglátod, most fogunk dobbantanidannen írta:mi alapján bizakodsz? mert tuti nem az előző meccsek alapjánFerencváros írta:Illetve a Fradi elindult Rijekába, a nevezettek között már ott van Gera és Havojic is. Nagyon bizakodó vagyok, csak kezdődjön már.
- Ferencváros
Azért dübörög a Mennyei.
Csődbe ment Feczesin klubja, a Padova, így ingyen igazolható.
Németh Krisztiánnal szerződést bontottak, most az MTKval (?) készül. Ott azért erős lenne magyar szinten egy Torghelle-Hrepka-Németh hármas, mögöttük Vass-Kanta-Pölöskey.
A Videoton leigazolta a Palermoból Simon Ádámot, szerintem nagyon jó igazolás, magyar szinten mindenféleképpen.
A Debrecen leigazolhatja a szlovák válogatott Saláta Kornélt.
Illetve a Fradi elindult Rijekába, a nevezettek között már ott van Gera és Havojic is. Nagyon bizakodó vagyok, csak kezdődjön már. Továbbá pletykaszinten szóbahozták Ohawuchit a Sliema Wanderers boxi szélsőjét
szerk.: És most olvasom, hogy a Haladáshoz érkezett próbajátéka a Roma U-20as válogatott Filippo Scardina.
Csődbe ment Feczesin klubja, a Padova, így ingyen igazolható.
Németh Krisztiánnal szerződést bontottak, most az MTKval (?) készül. Ott azért erős lenne magyar szinten egy Torghelle-Hrepka-Németh hármas, mögöttük Vass-Kanta-Pölöskey.
A Videoton leigazolta a Palermoból Simon Ádámot, szerintem nagyon jó igazolás, magyar szinten mindenféleképpen.
A Debrecen leigazolhatja a szlovák válogatott Saláta Kornélt.
Illetve a Fradi elindult Rijekába, a nevezettek között már ott van Gera és Havojic is. Nagyon bizakodó vagyok, csak kezdődjön már. Továbbá pletykaszinten szóbahozták Ohawuchit a Sliema Wanderers boxi szélsőjét
szerk.: És most olvasom, hogy a Haladáshoz érkezett próbajátéka a Roma U-20as válogatott Filippo Scardina.
- Ferencváros
jólvan, megnyugodtam, hogy nem csak mi voltunk szarok Északír-Málta. Hát nehezen tudnám megmondani, melyik az erősebb bajnokság. Picit jobban játszott a Loki, mint a Fradi, de nekik kevésbé kellett új csapatot építeni. Háhá, ez így egál
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nyugi, majd otthon behúzzák..viktor a vb döntő után valami focit is lát..csak most angela merkelt a kósa váltjaferni írta:Seydi 3-4et lazán rúghatott volna a Loki...
de legalább kihúzták egy olyan komoly csapat ellen 0-0val, mint a Cliftonville
Nem illik.
Seydi 3-4et lazán rúghatott volna a Loki...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
valami olyasmiR.M.C.F írta: Az milyen? Elküldeni bárkit a kur***a anyjába?
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:ez a seydi se lesz mészöly-díjas
Az milyen? Elküldeni bárkit a kur***a anyjába?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.