Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Casillas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Xabi Alonso, Illaramendi - Isco, Özil, Ronaldo - Benzema?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
30 perc tiki-taka, 30 perc catenaccio, 30 perc beállós védekezésRealista24 írta:Tiki-taka alá Carlo? :Đde egy jól felépített 433-ba nem létszükség, mivel a labdatartáson van a hangsúly és a csapatvédekezésen.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tiki-taka alá Carlo? :Đde egy jól felépített 433-ba nem létszükség, mivel a labdatartáson van a hangsúly és a csapatvédekezésen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én illarramendit olyan verrattis szerepkörben képzelem el ancelottinál.
persze érdekes lesz, mert eléggé elképzelhetetlennek tartom, h xabival ketten együtt kezdjenek majd. esetleg ha 3 kps lesz, és ez kellene egyébként.
nekem szimpatikus a kölök, persze a 30 millió az nem, de emlékszem régen mindig, ha be lett írva, h ennyit meg annyit nem ér az épp aktuális játékos, akkor jött a válasz, h amíg nem te fizetsz addig ez van. na most én is így vagyok vele.
persze érdekes lesz, mert eléggé elképzelhetetlennek tartom, h xabival ketten együtt kezdjenek majd. esetleg ha 3 kps lesz, és ez kellene egyébként.
nekem szimpatikus a kölök, persze a 30 millió az nem, de emlékszem régen mindig, ha be lett írva, h ennyit meg annyit nem ér az épp aktuális játékos, akkor jött a válasz, h amíg nem te fizetsz addig ez van. na most én is így vagyok vele.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Először is gratula a kapitánynak reméljük felnevelik a köv. Ikert
Nagyon kiváncsi leszek mit hoz ki ebből a lehetőségekből Carlo, adott lesz számára egy nagyon jó, tehetséges spanyol mag de először össze kell érni mint csapat remélem ez sikerül már felkészülés alatt, hogy legyen egy jó alap a szezonra!!!
Remélem lassan de biztosan sikerül megválni a fölösleges játékosoktól Pipita, DM, Kaká, Callejon, Coentrao esetleg Pepeért sajtóhírek alapján jó pénzt kaphatnánk de meg kell várni kire számít Carlo és kinek nincs maradása...
Jó csapat van kialakulóban remélem sikerül CR vezetésével behúzni azt az átkozott BL-t hanem is idén akkor jövőre!
Nagyon kiváncsi leszek mit hoz ki ebből a lehetőségekből Carlo, adott lesz számára egy nagyon jó, tehetséges spanyol mag de először össze kell érni mint csapat remélem ez sikerül már felkészülés alatt, hogy legyen egy jó alap a szezonra!!!
Remélem lassan de biztosan sikerül megválni a fölösleges játékosoktól Pipita, DM, Kaká, Callejon, Coentrao esetleg Pepeért sajtóhírek alapján jó pénzt kaphatnánk de meg kell várni kire számít Carlo és kinek nincs maradása...
Jó csapat van kialakulóban remélem sikerül CR vezetésével behúzni azt az átkozott BL-t hanem is idén akkor jövőre!
- ___Samy___
kérdés, hogy ezzel a sok kényes emberrel hogy fog megvalósulni a csapatvédekezés
meg ugye a taktikai variáció sem ártana, mert remélem, hogy nem egy fix szisztémánk lesz, és azt fogjuk orrba-szájba nyomatni, mint idén
meg ugye a taktikai variáció sem ártana, mert remélem, hogy nem egy fix szisztémánk lesz, és azt fogjuk orrba-szájba nyomatni, mint idén
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az is lehet, hogy Ancelotti teljesen más koncepcióban gondolkodik, és a KP-ra nem is lesz szükség romboló középpályásra, vagy csak ritkább esetben. Az ilyen fajta középpályás Mourinho 4231-be kell, kellett volna, de egy jól felépített 433-ba nem létszükség, mivel a labdatartáson van a hangsúly és a csapatvédekezésen.___Samy___ írta:nem a posztjuk miatt egymás alternatívái, hanem az érkezésük miattDe ezt az Illarramendi és Kondogbia egybevonast nemertem abszolut ... hogy lehet B terv Kondogbia, mikor o inkabb az a vedekezo rombolo kozeppalyas, míg Illarra ha jol láttam, o meg az a Gundogan/Alonso poszt, ami csoppet sem rombolo kozeppalyas. Inkabb Tudnam elképzelni egymas mellett Kondogbiat es Illarrat egyszerre, mintsem egymas alternatívájaként ...
biztos, hogy nem jönnek mindketten
Merci Zizou!
- ___Samy___
nem a posztjuk miatt egymás alternatívái, hanem az érkezésük miattDe ezt az Illarramendi és Kondogbia egybevonast nemertem abszolut ... hogy lehet B terv Kondogbia, mikor o inkabb az a vedekezo rombolo kozeppalyas, míg Illarra ha jol láttam, o meg az a Gundogan/Alonso poszt, ami csoppet sem rombolo kozeppalyas. Inkabb Tudnam elképzelni egymas mellett Kondogbiat es Illarrat egyszerre, mintsem egymas alternatívájaként ...
biztos, hogy nem jönnek mindketten
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Hmm, nem lehetséges, hogy az idei év az oka annak, hogy egyre tobb spanyolt hozunk? Gondolok itt arra, hogy voltak ezek a klikkesedések, csapaton beluli ellentétek ... lehet így probaljak megoldani ezt Pérezék, hogy tele rakják fiatal spanyol tehetsegekkel, akik a valogatottbol mar ismerik egymast, ezzel is csokkentve a belso viszályt és annak a lehetoseget, hogy klikkesedések alakuljanak ki a csapaton belul ... bár ha jobban belegondolok, ugyanez megtortent mar egyszer, mikor jott hozzank albiol, callejon, pedro leon, granero, arbeloa ... De ezt az Illarramendi és Kondogbia egybevonast nemertem abszolut ... hogy lehet B terv Kondogbia, mikor o inkabb az a vedekezo rombolo kozeppalyas, míg Illarra ha jol láttam, o meg az a Gundogan/Alonso poszt, ami csoppet sem rombolo kozeppalyas. Inkabb Tudnam elképzelni egymas mellett Kondogbiat es Illarrat egyszerre, mintsem egymas alternatívájaként ...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mármint egyelőre nem teljes ÁFÁ-t. A részteljesítésnek is van ÁFA tartalma..Azért akarunk több részletbe fizetni mert így nem kéne áfát fizetni, ha egybe fizetnénk akkor közel 5-9 millió menne a 30 millió eurós vételárra.
OFF vége.
Szóval fiatalítunk, a már amúgy is fiatal kereten. Ha beválnak évekre megoldást jelentenek ez tény.
- ___Samy___
szóval visszatérve a tegnapi dolgokra, hogy is mondjam...számomra illara meg xabi nem eléggé univerzális és túlságosan lassúak a középpályáraEz biztos....ebben biztos vagyok(a felállás szerkezetén nem biztos-csak más felfogásban), mivel a kpát erősítjük(ez körvonalazódik),így vélelmezem hogy "használni" akarja carlo.......JM nem akarta,nem akart labdát tartani,nem akart nyomást,nem akart kpás játékot,hanem gyorsan átszelő támadásokat mert elől erre nagyon megfelelő alakok vannak. Ezért lehetett a(kevés) alonso khedira tengely,mert nem volt fontos neki a kp-a stailitása......verte a védelmet hogy ne hibázzon egyet sem(nem lehetséges) majd hosszúlabdákkal operáltuk a villámgyors támadók elé...amire alonso kitűnő alternatíva.
most mindenképp olyan rendszerben gondolkodom, ahol mi szeretnénk dominálni a kp-val, és oda szerintem nem elegendő csak az a képesség, amivel ez a két fazon rendelkezik, hiányzik belőlük a fantázia, túlságosan kötött a posztjuk
a lassúságból adódóan meg a védekezés sem úgy megy, ahogy kellene, meg sokat tötymörögnek a labdával, ez meg nem igazán plusz dolog
fel lehet hozni példának verrattit, ő is hasonló poszt, mégis azt mondom, hogy őt szívesen látnám, egy kicsit váratlanabb, gyorsabb, nem annyira kötött játékos, csak hát ugye tudjuk a történetet....
na mindegy, nem tudom jól elmondani, amin kattog az agyam
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Isco? Illarra? Spanyolok vagyunk.....igazi gyilkológépek vagyunk....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Azért akarunk több részletbe fizetni mert így nem kéne áfát fizetni, ha egybe fizetnénk akkor közel 5-9 millió menne a 30 millió eurós vételárra.Asier Illarramendi a Real Madrid játékosa, állítja az AS. A Real Madrid és a Real Sociedad mindenben megegyeztek egymással, és a Királyi Gárda kifizeti a játékos kivásárlási árát (30 millió euró). A játékos 5 évre ír alá, és a bemutatás még a héten lesz. Az egyetlen részlet, amin még nem egyezett meg a két klub, hogy a 30 milliós vételárat 2 vagy 3 részletben kapja-e meg a Sociedad. A Punto Pelota hozzáteszi, hogy az utolsó pillanatban befutott egy ajánlat a Citytől is, azonban a játékos visszautasította azzal, hogy a Real Madridban akar játszani.
Nekem Illarramendi egy kicsit darabosnak és lassúnak tűnik mind gyorsaságba mind fejbe, az idő eldönti, hogy jól jártunk e vagy sem vele.
nem lesz semmi, maximum hivatalos bejelentés, bemutatás meg jövőhéten, szintén 13:00-as kezdésselEzekszerint ha ma hivatalos lessz a dolog holnap már mutatják is be??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. július 6., szombat 10:51-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem nagyon örülök, hogy 30 milliókat dobálunk ki "tehetségekre"..
Mindezeket figyelembe véve sztem lassan úgy érzik, hogy a kp kész van. Lassan folyhatna be egy ki összeg, mert komoly mínuszban vagyunk, pedig tényleg csak ígéreteket vettünk..
Mindezeket figyelembe véve sztem lassan úgy érzik, hogy a kp kész van. Lassan folyhatna be egy ki összeg, mert komoly mínuszban vagyunk, pedig tényleg csak ígéreteket vettünk..
-
- Kedvenc játékosaid: CR Marcelo Varane Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. Olasz válogatott
Ezekszerint ha ma hivatalos lessz a dolog holnap már mutatják is be??
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Ez az, amit a Liverpool akart elhitetni, hogy ne lincseljék meg a vezetőséget. A klub könyveléséből azonban kiderül, hogy az akkor eladott három játékosért kaptak 30 M fontot (akkor kb. 35 M EUR), ha levonjuk a többieket, akkor kb. 29 M EUR vételár jön ki, és opciók nélkül, mert a könyvekben az sem szerepel.h3x0r írta:Xabi 35 + 5 millio opcioba kerult.lucifer írta:Igen Alonso ha jó emlékszem 28,5 M euró volt,de sajnos ez 4 év alatt nagyon megugrottak a piaci árak.
Itt az angol nyelvű cikk, amiből az adatok származnak:
http://www.liverpool-kop.com/2010/05/ex ... onsos.html
Illarramendi olcsóbb is lehetett volna, ha el akarják adni, mint a Malaga Iscot. Mondjuk, én inkább Verrattit vagy Pogbát hoztam volna, ennyi pénzért utóbbit biztos ideadja a Juve (ha már 30 M-t sajnáltak Higuainért kiadni).
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
na, rendesen beindultak a dolgok. ha jön Illarramendi akkor már hatalmas előrelépés lesz az eddigi évekhez képest, végre posztokra igazolunk, végre fiatalokat, spanyolokat igazolunk, ez nagyon tetszik. ráadásul új edző, aki valószínűleg nem követi el ugyanazokat a hibákat, mint amit jm csinált folyamatosan, vagy ha el is követ hibát, abból tanul.
a tavalyi szezonhoz képest előrébb vagyunk egy jesével, egy iscóval és egy carvajallal, ebből utóbbi kettő valószínűleg kezdő lesz, ezen kívül a menedzser is új.
rég nem vártam ennyire egy szezont, még 1-2 igazolás, és potencionális bl-győztesnek érzem jó pár év után ezt a csapatot.
igazából a hátsó négyes (ha mindenki egészséges és bevethető) adott szerintem, ezen nincs vita.
casillas/lopez
carvajal-ramos-varane-marcelo
illaramendi-modric-alonso (gündogán)
isco-benzema-cr
talán ezt látnám a legszívesebben kezdőként, persze özil formájától is függ (isco helyére ugye) no meg benzema mellé(helyett?) kéne egy csatár, moratá nekem nem életbiztosítás.
a tavalyi szezonhoz képest előrébb vagyunk egy jesével, egy iscóval és egy carvajallal, ebből utóbbi kettő valószínűleg kezdő lesz, ezen kívül a menedzser is új.
rég nem vártam ennyire egy szezont, még 1-2 igazolás, és potencionális bl-győztesnek érzem jó pár év után ezt a csapatot.
igazából a hátsó négyes (ha mindenki egészséges és bevethető) adott szerintem, ezen nincs vita.
casillas/lopez
carvajal-ramos-varane-marcelo
illaramendi-modric-alonso (gündogán)
isco-benzema-cr
talán ezt látnám a legszívesebben kezdőként, persze özil formájától is függ (isco helyére ugye) no meg benzema mellé(helyett?) kéne egy csatár, moratá nekem nem életbiztosítás.
tetszik a spanyolosítás, csak egy a fontos, hogy ancelotti tudja kezelni a fiatal fejeket. nem kell elszállni maguktól, jesé már 20 évesen firtatja eszét, de még I. osztályú csapatban nem mutatott semmit. azért álljon már meg a menet. félre ne értsétek, bár lesz olyan, de nem az a bajom, persze egy focista mindig játszani akar, de akkor mutassa meg mit tud (lásd varane) és könnyen a kezdőben találja magát.
- h3x0r
Xabi 35 + 5 millio opcioba kerult.lucifer írta:Igen Alonso ha jó emlékszem 28,5 M euró volt,de sajnos ez 4 év alatt nagyon megugrottak a piaci árak.
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
-Ha ez igaz,akkor lehetséges,hogy mégis követi Ancelottit Ibrahimovic...A francia L'Équipe napilap szerint megszületett a megállapodás a francia PSG és az olasz Napoli között Edinson Cavani átigazolásáról.
Legalább is így nagyobb rá az esély...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"