realee írta:Szerintem rohadt vicces, ahogy Benzema szar teljesítményét lelki problémákra fogjátok. Tud egyeneset rúgni a labdába? Igen vagy nem. El tudja találni a kaput? Igen vagy nem. Nincs az, hogy szakított velem a barátnőm ezé most a 100% ziccereket ma inkább kihagyom... a technika 80%-ban adottság és nem befolyásolja semmilyen lelki állapot... jézusom. Nyilván más a pályán a komfortérzete ha "megbeszélheti a gondjait", de most komolyan... ilyen szinten ha ilyen lelkisérült óvodással akarunk BL-t nyerni akkor ott gond van
Én nem lelki problémára fogom....alapvetően SZINTE az egész csapat tavaly a tudása alatt teljesített. De a mentalitás egy nagyon fontos dolog,nevezheted lelki problémának,vagy bárminek. Ha egy profi,nem tud koncentrálni 100%ban akkor ott előbb utóbb probléma adódik......kivéve az olyan zsenik mint maradona volt pl......de ahhoz hogy valakinek elég legyen szimplán a tehetsége,az 100 évben 2....nem több.
Nézd meg benzemát,először is túlsúlyos ránézésből is,ehhez elég levenni a napszemüveget és megnézni az alakját(nem...nem vagyok meleg) vagy azt összehasonlítani hogy tud (robbanni) indulni és hogy tud 20-30 méteren kigyorsítani azon időszak alatt amíg itt volt(már kilósabban is érkezett egyébként).....
Alapvetően a játéka nem erről szól,kevés olyan alkalom van amikor a sebesség döntő(higunál több van,ő jobban felvállalja a tempó előnyét),a véleményem szerint benzema posztját még nem találták fel......nincs olyan jelenleg a fociban.
Másodsorban mint támadó nem eléggé "harapós"....jobban szereti színezni mint bevágni a hálóba,és ez nem jó.
A kombinatív készsége kitűnő,a helyezkedése a kombinatív játékhoz szintén,de mint támadó lehetne önzőbb,akaratosabb,verekedjen meg azért a labdáért,harcoljon....és ha rést lát,szúrja rá..........kapjon várszemet.
Nekem nincsen vele bajom,de nem ő az ideális center azt tökéletesen tudom.