nekem se megyBLaZE írta:dehogy szart. azt nézemBroadsport beszart.
Megy a meccs!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Megy a meccs!
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Na, ezzel a biroval biztos nem jutunk tovabb
Arra értem, ha hátrányban lenne a csapat, vagy gólok kellenének. Chicharito és a jó támadó fogalma együtt finoman szólva is nagyvonalú, Jesé meg oké, de nagyon fiatal még, és nincs is nagy formában.
A "középpályások" offenzív repertoárját meg hagyjuk.
A "középpályások" offenzív repertoárját meg hagyjuk.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Broadsport beszart.
Valaki tud egy normális linket, ami nagyjából jó minőségű? 1-2 megás linkek még szoktak menni akadás nélkül
Szerk:
Kurva jó a Wiziwig sem működik
Nem látom, ez " " remélem csak véletlen maradt le...
Valaki tud egy normális linket, ami nagyjából jó minőségű? 1-2 megás linkek még szoktak menni akadás nélkül
Szerk:
Kurva jó a Wiziwig sem működik
Miért? Két nagyon jó védő, két jó középpályás, két jó támadó és egy jó kapus.
Nem látom, ez " " remélem csak véletlen maradt le...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2015. január 15., csütörtök 19:58-kor.
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
És akkor még nem beszéltél Csikáról meg Khediráról.revolver írta:Miért? Két nagyon jó védő, két jó középpályás, két jó támadó és egy jó kapus.Siralmas ez a pad
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miért? Két nagyon jó védő, két jó középpályás, két jó támadó és egy jó kapus.Siralmas ez a pad
Siralmas ez a pad.Kispadon Casillas, Varane, Coentrao, Khedira, Chicharito, Jesé és Illarra ül. Forrás: Madridom.hu
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hát Miranda is a legjobbkor tért vissza.
Az a baj egyet találnak majd valahogy, négyet meg nem fogunk lőni. De azért remélem jó meccs lesz és legalább küzdeni megpróbálunk.
Az a baj egyet találnak majd valahogy, négyet meg nem fogunk lőni. De azért remélem jó meccs lesz és legalább küzdeni megpróbálunk.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Erről nem tudtam, de majd kipróbálom, köszi!Babinho írta:Telefonos témához meg annyit, hogy ott is a sopcastot használom. Google-be be kell írni, hogy sopcast android, aztán a hd linket megnyitni és mehet is.
az a baj hogy úgylátszik a drukkerek komolyan veszik a kupát. pedig én nem bánnám ha totál B-vel mentünk volna ki. kibekkelünk egy 0-0t azt verjék rommá egymást az atma a barcával. itt most küzdeni fognak. fáradni fognak. még ha továbbjutunk megérte de ha nem akkor tök fölösleges volt az egész hajcihő...
Ez a kopaszodó csávesz jóarc.
Köszönöm, közben találtam én is!doncsontos írta:Babinho írta:HD Sopcast stream van valakinek?
http://www.vipleague.me/sports/football.html
igaz nem Sopcast de HD és nálam kiválóan működik, akár angolul akár spanyolul nézed.
sop://broker.sopcast.com:3912/140000
Telefonos témához meg annyit, hogy ott is a sopcastot használom. Google-be be kell írni, hogy sopcast android, aztán a hd linket megnyitni és mehet is.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Stream:
Nem tudom érdekel-e valakit, de az utóbbi pár meccset csak telefonon volt lehetőségem nézni, és a körülményekhez képest kiváló minőségben tettem mindezt. Ingyen ofkórz.
Androidos teló, Youtube app, beírom a keresőbe, hogy Real Madrid, aztán ahol szűkíteni lehet a keresést, ott kiválasztom, hogy Live. Nekem nagyon bevált. Szgépen még nem próbáltam, de feltételezem, hogy hasonló lehet a szitu.
Nem tudom érdekel-e valakit, de az utóbbi pár meccset csak telefonon volt lehetőségem nézni, és a körülményekhez képest kiváló minőségben tettem mindezt. Ingyen ofkórz.
Androidos teló, Youtube app, beírom a keresőbe, hogy Real Madrid, aztán ahol szűkíteni lehet a keresést, ott kiválasztom, hogy Live. Nekem nagyon bevált. Szgépen még nem próbáltam, de feltételezem, hogy hasonló lehet a szitu.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
sop://broker.sopcast.com:3912/255766Babinho írta:HD Sopcast stream van valakinek?
canal+ hd
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Babinho írta:HD Sopcast stream van valakinek?
http://www.vipleague.me/sports/football.html
igaz nem Sopcast de HD és nálam kiválóan működik, akár angolul akár spanyolul nézed.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
HD Sopcast stream van valakinek?