Egyet kerdeznek. Te a jatekosnak drukkolsz vagy a csapatnak? esetleg mind kettonek? Ne vedd tamadasnak csak kivancsisag.ziro4vr írta:A 30 misi korrekt, bár a képességeit nézve és hogy pl egy Illarra mennyi volt úgy kevés, de a rizikó azért megvan. Mondjuk annyit nekünk is megérhetne, Illarra 20ért el, Lucas nem is kellett volna és megvagyunk.
Így viszont Verratti kell.
Bundesliga
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Bundesliga
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A 30 misi korrekt, bár a képességeit nézve és hogy pl egy Illarra mennyi volt úgy kevés, de a rizikó azért megvan. Mondjuk annyit nekünk is megérhetne, Illarra 20ért el, Lucas nem is kellett volna és megvagyunk.
Nem illik.
- ziro4vr
Azért ezt nem mondanám. Valóban nem volt jó formában, mikor épp játszott, de az igazi kerékkötő az Subotic a védelemből meg persze Schmelzer.wxyz írta:Hummels távozása az idei teljesítményét látva inkább erősítés lenne. A Dortmund talán legnagyobb kerékkötője ebben a szezonban
Nem illik.
Hummels távozása az idei teljesítményét látva inkább erősítés lenne. A Dortmund talán legnagyobb kerékkötője ebben a szezonban
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Akkor a dortund kb búcsút is inthet az első osztálynak ha Gündi/Hummels/Reus lelépne.Norbii írta:Hummels a következő aki 100% hogy lépni fog a hírek szerint. Szóval ennek tudatában reus lesz a másik aki dobbant.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Hummels a következő aki 100% hogy lépni fog a hírek szerint. Szóval ennek tudatában reus lesz a másik aki dobbant.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nagy kár lenne mert jó kis középpályás, nem kell hogy Van Gaal elrontsa.GT37 írta:A Sky szerint Gündogan a Manchester Unitedbe tart. Szépen szét fog hullani ez a Dortmund. Gündogant anno azonnal hoztam volna Xavi-utódnak, így a sérülése után kicsit rizikósabb üzlet, de valószínűleg még így is jól fog járni vele a MU.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ziro koma semmi butaságot ne csinálj, nem kellesz mu meccseket nézned calmaGT37 írta:A Sky szerint Gündogan a Manchester Unitedbe tart. Szépen szét fog hullani ez a Dortmund. Gündogant anno azonnal hoztam volna Xavi-utódnak, így a sérülése után kicsit rizikósabb üzlet, de valószínűleg még így is jól fog járni vele a MU.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A Sky szerint Gündogan a Manchester Unitedbe tart. Szépen szét fog hullani ez a Dortmund. Gündogant anno azonnal hoztam volna Xavi-utódnak, így a sérülése után kicsit rizikósabb üzlet, de valószínűleg még így is jól fog járni vele a MU.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pedig anno ő vitte Szalait Mainzba, meg az akkori csapat egész korrekt kis focit játszott a lehetőségeihez képest. Ha tényleg ő megy, akkor jól döntöttek a BVB-nél, de szerintem Klopp után szétkapkodják majd a csapatot...BBeno írta:Thomas Tuchel will replace Klopp for the next season
He coached Mainz 05 like Klopp for years
szerintem senki nem ismeri innen. én sem
szerk.: most látom, már hivatalos.
Thomas Tuchel will replace Klopp for the next season
- ziro4vr
A kerete ennyit bír, szépen gyűjtögeti a pontokat, ez kell a bentmaradáshoz.
BM-ben remélem dante még sokáig ott lesz, iszonyúan gyenge. Ellenben ez a rode nagyon jó kis kiegészítőember.
BM-ben remélem dante még sokáig ott lesz, iszonyúan gyenge. Ellenben ez a rode nagyon jó kis kiegészítőember.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Igazából amit én láttam a játékosaiból idén, ez illik hozzájuk a legjobban. Szerintem ebben a szezonban már csak a biztos bentmaradás nekik a cél, ehhez minden pont ajándék, ráadásul szerintem már meg is van bőven, kiváncsi leszek rá milyen lesz egy teljes szezonon át a kispadon, mennyire lesz eredményes. Szurkolok neki nagyon
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért hazai pályán a Köln ellen az X az nem egy kimagasló eredmény. Nem bonyolítja túl a fociját Pali, egyszerű mint a faék. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy rosszul csinálja, ne értsetek félre.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még pár meccs Dárdaitól és a City elviszi. Képtelen kikapni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha meg csodát tesz azért fog lépni.cart írta:Én biztosra veszem, hogy szezon végén mennie kell. Feltéve, hogy nem tesz valami nagy csodát a BL-ben...
Igazából ott szívták meg,hogy amikor ez a barca Copy kipattant a bayern vezetőség fejéből(2011-12) akkor még marha nagy ötletnek tűnt ősszel le is zsírozták Guardiolát, heynkess-nek meg elmagyarázták,hogy vissza kéne vonulni.Csak közben a tiki-takát elkezdték egyre többen ki ismerni, és végül Heynkess csak összerakta a csapatát és a szart is kiverték abból a játékrendszerből amiről Uli-ék álmodoztak.Persze az egész már visszafordíthatatlan volt, a Pep már aláírt és Jupp meg már csak sértettségből sem maradt volna.Abban bízhattak még,hogy a tiki-taka hanyatlása csak a barca korosodásának köszönhető,de 2014-ben kiderült,hogy nem mert a spanyol válogatottat a barcát és a bayernt is lazán ütötték a felkészültebb csapatok.Megszívták, egy korszakos csapatuk lehetett volna,2-3 évig akár uralhatták volna europát,de Gárdiólá szétbombázott mindent.
Tudtuk ezt már akkor is,hogy halott ötlet.Engem igazából csak az lepett meg,hogy a Bayern München hajlandó egy ilyen stílusidegen szart magára erőltetni,csak hogy közelebb kerüljön a 2 spanyol óriáshoz.Mert itt nem csak a futballról van szó, rohadt nagy az irigység a 2 spanyol fele, részben jogosan mert ha fejre állnak vagy 6 kupát nyernek se tudnak annyira érdekesek lenni mint a Real vagy a Barca. És bár tagadják mind a klub mind a szurkolók,de rohadtul szabja a csőrüket belül.
Az a tapsikolás Pep-ről meg mindent elárul... életemben nem láttam még ennyire egy mű embert mint ez.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Én biztosra veszem, hogy szezon végén mennie kell. Feltéve, hogy nem tesz valami nagy csodát a BL-ben...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Kiváncsi vagyok, Guardiolának mennyi kárt kell még okoznia, míg a bajorok elismerik, hogy rossz húzás volt...A hazai fronton való tarolást inkább hagyjuk, még a cseresorukkal is versenyben kellene lenniük hazai fronton.
Heynckessel felépítettek ott valamit, ami nemzetközi szinten is nagyon komoly volt, majd jött Pep...meg a 0-5
Most meg már a Porto is probléma.
Heynckessel felépítettek ott valamit, ami nemzetközi szinten is nagyon komoly volt, majd jött Pep...meg a 0-5
Most meg már a Porto is probléma.