Tudomásom szerint a bevételek terén már évek óta a Real az első. A klub becsült összértékében előztük most meg a ManU-t. Persze ettől még értem, hogy a lényege a mondandódnak, hogy Pérez kiváló üzletember. Ez nálam sosem volt kérdés.RealMadridFanatic írta:Sokkal komolyabb költekezést is csinált amikor visszatért, e mellé a klub beelőzte a Unitedet is a bevételek terén.
Lenne. De igen. Nem hiszem, de hogy sokat szerepelne az újságokban, az benne van.RealMadridFanatic írta:Suárez tuti, hogy lenne vagy 50 milla (érte ez nem sok? Neki nagy a reklámértéke?)
Biztosan veszített a reklámbevételeiből ahhoz képest, mikor ideigazolt. De nem hiszem, hogy olyan drasztikus lenne.RealMadridFanatic írta:Nem teljesen ide vág, de azért Kaká is kezdi koptatni a bevételeit szerintem. Mintha lett volna olyan cikk valamikor, hogy az Adidasnál is jelezték neki, hogy ez így már annyira nem buli. Azért elsősorban focista lenne Ő, lehetőséget meg alig kap. Biztos nem annyi a bevétele, mint madridi évei elején.
Ha(!) 4-3-3-at játszunk, akkor Özilnek és Isconak is csak jobb szélen marad hely. Ahogy Bale-nek is. Így máris érv lehet.RealMadridFanatic írta:Még Iscohoz annyit, hogy én is örülök neki, jó spílernek tűnik, de nem kell rá építeni egyelőre. Fiatal, bármi lehet még belőle. Ha tényleg akkora király, mint amekkora nyáladzás megy rá, akkor szorítsa ki Özilt. Ez nem érv Bale ellen.
Tudtommal eddig sem zárta ki, hogy Tőlük igazoljunk, csak annyit mondott, hogy nem a klubok háta mögött, a játékoson keresztül erőltetjük ezt.Buitre írta:a Punto Pelota szerint viszont érdekesen alakult Perez Thiago leigazolásával kapcsolatos véleménye. A teljes elutasításhoz képest legutóbb már nem zárta ki, hogy Barca vagy Atleti játékosért is nyomuljunk..
Nem hiszem, hogy Benzema beváltatlan ígéret lenne. Ha csak a statisztikát nézzük, akkor is látszik, hogy top csatár. És többen is úgy fogalmaznak, hogy magához képest volt gyenge szezonja, nem a többi csatárhoz képest. Szerintem Benzema legnagyobb gondja (az idei játékstíluson kívül) a teljes bizalom hiánya (vagyis most Higuaín, később talán Suárez).Gerr90 írta:Benzema, ahogy mondtad, talán a jelen labdarúgás legnagyobb csatártehetsége, ígérete volt, de nem feltétlenül CR tehet róla, hogy nem hozta azt a szintet, amit vártunk tőle. Sok beváltatlan ígéret volt, van és lesz is. Karim egyike ezeknek. Simán lehet, hogy Ronaldo nélkül sem tartana előrébb.
Di María játéka akkor romlott jelentősen, miután visszatért a sérüléséből, és megkapta a fizetésemelését. Azóta változtattunk a játékunkon, és ebben (ahogy Benzema, Modric, na jó Özil sem) nem igen találta a saját stílusát, játékát.Gerr90 írta:DM-val pedig csak egyetlen baj van, mégpedig az, hogy félig fogyatékos.
Mivel nem követem Bale-t, így megkérdezném, hogy képes, vagy konstans játszik jobb szélen? Hogy viselni, ha ritkán jöhetne el onnan? Mert olyat olvastam, hogy Ancelotti csak poszton belül ad szabadságot a játékosainak. És ha ez igaz, és Bale nem képes egy tipikus jobb szélsőt játszani, csak meg-meg villan, akkor az nekem nem ér 90 milliót. (Ha jól emlékszem Neked sem, de gondoltam leírom a véleményem én is. )Gerr90 írta:A Barca megint más tészta, ott előszeretettel játszatták a megvásárolt klasszisokat számukra teljesen új szerepkörökben.
...
És erre mondhatod, hogy Bale meg balszélső, ahol nálunk CR játszik, de azért Balet egy ideje rendesen elkezdték átképezni, és már bizonyította is, hogy középen, illetve jobboldalon is képes klasszis megmozdulásokra.
Ekkora összegnél már korábban is mondtuk, hogy számít a reklámbevétel. Hazard-nak nem hiszem, hogy olyan sok lenne.miró írta:és halkan megjegyzem hogy 90et akkor rádobhatunk hazardra is.(akár,de csak példát írtam.)
ha van ennyi töltény 1 db játékosra.