És nincs Fernandinho vagy Ramires,vagy Banega,Veratti vagy Gündogan...nem nekünk Kondogbijja van...kicsit szánalmas azért...
Isco ok,végül is a BL-be is játszott(olykor még jól is)aztán Casemiro,kiegészítőnek,meg Carvajal aki a bundeszba jól nyomta szintén ok,de Kondogbia...egy gyenge sevillabol nem birt kitűnni...
Egyszer az a baj, hogy nem igazolunk fiatal tehetségeket, akikből nagyok lesznek mint Pogba, vagy Veratti (pedig itt van nekünk Varane, most úgy néz ki Isco is + Jesé, Morata), máskor az a baj, hogy csak Kondogbiák jönnek. Hihetetlenül szánalmas mit tudtok vinnyogni, és becsmérelni a vezetőséget, és a játékosokat, még mielőtt bizonyíthatnának...
Honnan tudod, h Kondogbia nem lesz meghatározó játékos a posztján karrierje során?
Nyílván erre van a kisebb esély, de ez nem is csoda, hiszen több ezer játékosból csak mondjuk 3 fér be a top3-ba. Nálunk bevált Varane, Marcelo, és szerintem Hugiaínt is ide lehet venni (, azzal együtt, hogy szerintem is jót tenne neki a váltás, és a klubnak is, ha más játszik helyette), máshol Pogba, és Hazard vált be, nem lehet mindenkit leigazolni, komolyodjatok már meg!
...aztán akinek nem inge, az nem veszi magára...
Ancelotti kinevezésének örülök, és bízom benne, aztán majd meglátjuk hogyan tud együtt dolgozni a csapattal. A körülményekhez képest én jó döntésnek érzem (mondjuk én mindig mindekit optimistán fogadok...
). Klopp érkezésének örültem volna legjobban, de ennek nem volt realitása.