Kommentáld a híreket
- zsil
- Kedvenc játékosaid: cé,modric,ramos
- Kedvenc csapatod: realmadrid.
Re: Kommentáld a híreket
casillas-carvajal,ramos,varane,marcelo-gündogan,modric,thiago-bale,benzema,cé
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Dolgozik, bár sokak szerint egy lúzer és csak nyaralgat
Közben mire hivatalosan is edzőnk lesz, addigra zsebben van Casemiro, Carvajal, Isco, + szerződést kap Jesé, Nacho a felnőtteket fogja erősíteni, Higuaínnak van vevője. Nem vettünk tucatjátékost horror áron...stb.stb.stb.
Megkönnyztem annyira szívemből szól...
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
A BL-t ez nem elég egyértelmű?Realista24 írta:Melyiket? Kíváncsivá tettél.hogy idén kupát nyer az Arsenal vele.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
FA vagy Liga szerintem leesik nekik. Sok sok év után ott is elindul valami, mert nem 2-5 millióért vesznek játékosokat, és adják el a legjobbakat. + az előző évben a szezon második felében már elég szépen játszottak. Összeért a csapat.Realista24 írta:Melyiket? Kíváncsivá tettél.hogy idén kupát nyer az Arsenal vele.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Liga kupára jók lehetnek. Vagy kis szerencsével az FA is összejöhetne...
De ha az élet 'igazságot szolgáltat', akkor Higu BL-t nyer az Arsenalnak.
De ha az élet 'igazságot szolgáltat', akkor Higu BL-t nyer az Arsenalnak.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Emirates CupRealista24 írta:Melyiket? Kíváncsivá tettél.hogy idén kupát nyer az Arsenal vele.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Valami körzeti nyalókakupát nyer az Arsenal max Semmire nincs reális esélyük, "felecsd el"...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Melyiket? Kíváncsivá tettél.hogy idén kupát nyer az Arsenal vele.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Az Arsenalba Istencsászár lesz! Minden Arsenalos nagyon várja
In vino veritas.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Örülök, hogy Higu az Arsenalba megy, mert őket még kedvelem is, és így nem kell látnom egy olyan csapatban játszani, amit utálok Jó lesz ő ott, és biztos vagyok benne, hogy idén kupát nyer az Arsenal vele.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Jesé tegnap középcsatár volt inkább v. "hamis 9-es" tegnap?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyébként az Arsenalba teljesen beleillik Higuain, mivel az ágyúsok híresek a pocsék helyzetkihasználásukról. Minden meccsen rontanak 2-3 nagy helyzetet, Higu elrontott ziccerei fel sem tűnnek majd, ha 1-et bevág. Ha ő lesz az alapember elől, akkor biztos, hogy lehoz egy 20+-os szezont. A Juvéban jobban el tudtam volna képzelni, de ha tényleg viszi 30-ért az Arsenal, azzal mindenki jól jár.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Sok embernek ez nem eredmény. Sok embernek csak a Bale-Suarez-Gundogan pakk az eredmény...Realista24 írta:Dolgozik, bár sokak szerint egy lúzer és csak nyaralgatGyerekek, Perezzel mi történt? Egyenes, lényegre törő mondatok, nincs mellébeszélés?
Közben mire hivatalosan is edzőnk lesz, addigra zsebben van Casemiro, Carvajal, Isco, + szerződést kap Jesé, Nacho a felnőtteket fogja erősíteni, Higuaínnak van vevője. Nem vettünk tucatjátékost horror áron...stb.stb.stb.
Véleményem szerint, ha nem is ideálisan, de eddig jól alakulnak a nyári dolgok, van (remélhetőleg minőségi) jhv, van csere kkp, jön vetélytárs Özilnek/Di Mariának... Mi kell még több 1 hónap alatt? Főleg, hogy a nagy igazolások mindig július végére, augusztus elejére születnek meg.
jót tehet neki a környezetváltás, lehet kicsit összeszedi magát, bizonyítani akar ilyesmik.@Sonny írta:Milyen érdekes,hogy Higuaint az Arsenalnal sokan megváltóként várják. Aztán lehet néhány meccs után majd átgondolják.
ekkora igazolást(Arsenal szempontból) nem a padra szerződtetnek, valószínűleg állandó lehetőséget kap, nem úgy hogy egyszer kezd-egyszer nem.
persze ettől jobb képességei nem lesznek,nem fogja a farkán táncoltatni a labdát, de ha összekapja magát és belövi a helyzeteit akkor jó erősítés is lehet az ágyúsoknak.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát az arsenalhoz lassan mindenki megváltóként érkezik@Sonny írta:Milyen érdekes,hogy Higuaint az Arsenalnal sokan megváltóként várják. Aztán lehet néhány meccs után majd átgondolják.
hát ha Morata után Jesé is gólkirály tudna lenni egy korosztályos világversenyen, az eléggé elgondolkodtathatja a vezetőségetKizártnak tartom, hogy egy Karim-Morata duóval nekivágnánk a szezonnak.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo(bra),Ramos,Marcelo,Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Futbol, Selecao Brasileira
Higuaín újjá fog születni Londonban, én drukkolok neki.
Bale-t hozni kellene, ha akar jönni akkor jönni is fog. Oda kell adni Di Mariat, Coentraot, Calljeon közül valakit és 50-60 millió eurót. De mondom, ha Bale jönni akar el fogják engedni csak majd augusztus végén.
Nagyon kellene, mert ha CR lesérülne vagy nem ebben a tempóban fociznak, na akkor leszünk bajba.
Bale levenne egy kis "terhet" a válláról, szerintem.
Bale-t hozni kellene, ha akar jönni akkor jönni is fog. Oda kell adni Di Mariat, Coentraot, Calljeon közül valakit és 50-60 millió eurót. De mondom, ha Bale jönni akar el fogják engedni csak majd augusztus végén.
Nagyon kellene, mert ha CR lesérülne vagy nem ebben a tempóban fociznak, na akkor leszünk bajba.
Bale levenne egy kis "terhet" a válláról, szerintem.
"Megkértem Falcaót, hogy adja ide a szalvétáját." - Florentino Pérez
Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari
Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyes hírek szerint 1 évre ír alá, opcióval hosszabbításra, mások szerint 2+1 évre.már hivatalos?
Ma hivatalos lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
El Shaarawy olasz stílus? Érdekes szemlélet.olasz stílusával nő a zsákbamacska faktor
Mondjuk mi az olasz stílus? Voltak ott igen pengés játékosok, Totti, Del Piero a közelmúltból. Nem hozzájuk mérem, de a Fáraó (eleve ugye egyiptomi származású) egész jó játékos, technikailag képzett, robbanékony, célratörő.
Nyilván ide nem kellene, de azért nem hiszem, hogy stílusidegen lenne neki egy spanyol bajnokság.
Egyébként nyilván kacsa. A Milannal nem debilek dolgoznak, nem kell oda Kaká már rég. Tudják, hogy egy hulladék, nagy a fizuja is, ellenben El Shaarawy előtt még fényes jövő is állhat, fiatal gyerek. Pont nem Őt fogják elengedni.
Bizony, tegnap én is ezt írtam. Nem érdekli Őt már a foci, a VB sem, tudja, hogy nincs esélye... A pénz meg mindig jól jön. Itt marad a szerződése végéig, aztán hazamegy bohóckodni pár évre.Kakát a hírek szerint "megfenyegették", hogy úszik a VB szereplése, de szerintem amúgy is esélytelen, így továbbra is felveszi inkább a 10 millióját a semmire.
Nagyon remélem. Pedig biztos lenne vevő rájuk (Kakára nem), csak sajnos ki fognak várni. Perez addig be is jelent majd néhány igazolást, nyílt titok, hogy Bale-t hajtjuk, előbb-utóbb mi leszünk kényszerhelyzetben, mert nem marad hely 1-2 embernek. Ezt nem könnyű összehangolni. Ha előbb adunk el, mint veszünk, akkor tudják, hogy adott posztra kellene ember, az eladó klub többet kér, ha előbb veszünk, akkor tudják, hogy létszámfölöttivé vált adott játékos, kevesebbet ajánlanak...más csapatok érdeklődései egyelőre csak pletyka szinten vannak jelen; amint megvan Ancelotti talán elindul valami az eladások terén is!
Ilyen szempontból mondjuk Coentrao jó, nem kell mindenáron eladni, szóval bagó ajánlatokat ki lehetne röhögni.
Callejonnál szinte mindegy, neki a reális ára szerintem 8, max. 10 millió euró. Ennyi körül is fog lelépni szerintem, 7-8 millióért.
DM meg végül szerintem akár maradhat is. Bale nem fog jönni, elképzelhető, hogy csatár sem, így ha nagyon ég a ház és Cét kell feltolni (ne kelljen), akkor DM fontos lehet. Illetve eleve ha nem jön a walesi, akkor Iscoval megküzd a jobb oldali támadó posztért.
Higuaín az, akit fix távozónak veszek (Hála Istennek). Őt Ancelotti után nem sokkal szerintem be is jelentik, Arsenal vagy Juve.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
már hivatalos?Realista24 írta:Blanc közben már Párizsban van.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Milyen érdekes,hogy Higuaint az Arsenalnal sokan megváltóként várják. Aztán lehet néhány meccs után majd átgondolják.